Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.10.23 visose vietose
-
[GreenSide.LT] Nemokas Prizas.
Robertas_Bond ir 3 kiti sureagavo į Don'Harrison už temą
Labas vakaras, Taigi sugalvojau ir susimastčiau kad reikia ir man kokį mini event padaryti, bet iš kreditų. Dalyvaujate reikia padaryti; Uždėti man +REP Parašyti savo Varda_Pavardė - žaidime. Prizas; 700 kreditų [ Free ] Bei sukurti arba atrasti gera avatarą, ir idėkite prie savo parašyti nicko. Nugalėtoja rinskiu per programą.4 taškai -
illuminati confirmed- marko,osen
Kaimo_Tėvas ir 3 kiti sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Antras sukurtas video nežinau kaip gavosi neturėjau tiek daug idėju kaip praeita karta taigi vertinti jums taigi norėsit dar tiesiog +rep4 taškai -
Atiduodu 100,000€
Mtc_Jonas ir 2 kiti sureagavo į Ignas_Image už temą
Sveiki, taigi aš atiduodu jums savo turtą, bet jums tereikės padaryti 2 paprastus žingsnius! 1. Paspausti LIKE ant šito pranešimo; 2. Į komentarus parašyti savo Vardą_Pavardę žaidime. Ką dalinsiu? Vienam laimingajam atiduosiu 100,000 € žaidime Rinksiu per random.org Laimėtoja rinksiu 25 dieną (Sekmadienį)3 taškai -
Rokas is illuminati confirmed.
Ignaz Lucchese ir 2 kiti sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki vakar žiūrėjau labai daug illuminati confirmed ir labai užsinorėjau padaryti savo apie Rokas bei kitus kelis serverio žaidėjus nieko įžeisti nenorėjau viskas daryti dėl linksmumo taigi nepykit jeigu norėsit kitų daliu tiesiog spauskit like3 taškai -
Grafikos darbelis - Jimmy_Cold
White_Nike ir 2 kiti sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jimmy_Cold Trumpas sukurto darbo aprašymas : Sukūriau šiokį tokį parašą. VERTINKIT!3 taškai -
Skinai • Surenos gaujai •
Jeremy_Warning. ir 2 kiti sureagavo į stonnys už temą
The only bullshit here I see is your stupid comment, anyways u can get the *cenzūra* out, you stupid dumbfuck, not everyone can know ur "a/d" you fat cunt, if you think that you're so damn cool, less' bounce to teamspeak or skype, u in? Only that you're listenin' to Lil herb, lil bibby, montana n shit, doesn't make u 'GANGSTA' p.s skinai geri ) Ir tu toks lavonas, kuris stūmia ant tėvų - motinų, vadini kitais nūbstais, o pats į savę nors kartą esi žiūrėjęs, *cenzūra* cuntas tu, išlysk tu *cenzūra*ūi iš kompo, ir atsigauk *cenzūra* storuli. Skaičiau fulę užsiemi, kad tu to kamuoli3 taškai -
Hot_Anonymous ir kitas sureagavo į Lukas_Bingelis už temą
i feel so sorry for your parents2 taškai -
[GreenSide.LT] Nemokas Prizas.
Lenis_Kempinis ir kitas sureagavo į Don'Harrison už temą
Rašykite nuo dabar tik savo Vardas_Pavardė , nuotraukų nekelkite. ( BŪTINA ) Uždėk ant mano komentaro +REP.2 taškai -
PARAMA NAUJOKAMS IKI 5000 XP !
Deivis_Hype sureagavo į Velnelis Camel už temą
Naujokams kuriems yra problemų su pinigais, jie juos lengvai galės užsidirbti čia. Iki 18 puslapio išleista 1.015.650 eur. Informacija; Naujokai skaitysis šioje temoje iki 5000 žaidimo patirties. Naujokas įvykdęs vieną užduotį gaus nuo 1000 eur iki 2500 eur. Užduotys nebus lengvos nei sunkios bus vidutiniško dydžio. Nuotraukas su užduotimis galima kelti į IMGUR.COM ir PART.LT Anketa turi būti vizualiai tvark1 taškas -
Tonio avataru galerija.
Matthew'Stafford sureagavo į Chris_Sandiego už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Baluchin, Ponas_Emigrantas arba Ediz_Sherlock Trumpas sukurto darbo aprašymas : Jie mano 100 Mano kitas nick - Ediz_Sherlock, Ponas_Emigrantas1 taškas -
[0.1.5] Papildomi garsai serveryje.
Matt Payne sureagavo į The_Nexar. už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_Nexar • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Visi žinom kad yra toks dalykas kaip audiomsg, ir aš siūlau padaryti, kad šito dalyko serveryje būtų daugiau. Tiesiog vietos kur galima būtų įdėti papildomus garsus. Kai yra padedama bomba ir ji pypsėtų, kaip ir daugelis bombų su laikmačiu keistųsi jos pypsėjimo dažnis pradžioje tai vyktų lėtai ir kas 3 minutes pypsėjimo dažnis greitėtų, šį garsą girdėtų visi esantys pastate, ir kuo jie toliau nuo bombos tuo garsas girdėtųsi silpniau. Tai būtų tikrai naudinga, nes iš toli nesimato kiek liko iki sprogimo, pagal gars1 taškas -
Išsirink, bei pasiūlyk filmą!
Karolis_Sudoku sureagavo į Mantas_Verone už temą
Sveiki. Pradėjau kurti visai naudinga temą, manau būna ir jums, kad norit pažiūrėti filmą vakare, o nežinot kokį? Šioje temoje darysiu sąrašą įvairiausių nenuobodžių/įdomių filmų, suskirstytų į žanrus, kur visa informacija ir patys filmai bus šiek tiek žemiau. Galėsite ir išsirinkti filmą, ir parekomenduoti kokį nors savo matytą, kuris Jums paliko įspūdį, nesvarbu kokio žanro, svarbu parašyti koks tai tiksliai žanras, nes jums parekomendavus filmą, aš jį įrašysiu į savo sąrašą. Kai kurie filmai gali būti ir senesni, bet jeigu jie jums paliko įspūdį, nebuvo nuobodu žiūrėti - parekomenduok! Sąr1 taškas -
Pirmasis blogas. Bendžis.
Bencius_Khalib sureagavo į Bendziaks Orbit už temą
Sveikučiai, kas skaitote šį viešą virtualų blogą. Iš karto norėčiau paprašyti, jog jei pradėsite skaityti, pabaikite iki galo. Šis blogas sudarys keletą skilčių, kurių pagrindinė tema ir būsiu - aš, mano atsiradimas šioje virtualioje erdvėje ir kt. Daugiau ? Skaitykit. Gero skaitymo ! --- --------------- ČHAPTER 1. --------------- Heh, taigi, pradėkime nuo to, jog man yra 15 metų, gyvenu Alytaus mieste, turbūt daugelis turėtumėt žinoti. Asmeniškai pats, užsiėminėju tikrai daug kuo, mėgstu ir paskaityti k*cenzūra*ą, kiekvieną dieną pasportuoti ( nesvarbu ką, svarbiausia, jog kažkuo užsiimti1 taškas -
*Jūsų Vardas_Pavardė : And_Miami *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Mašina *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www12.zippyshare.com/v/Ttvzig8d/file.html1 taškas
-
Skinai • Nortenos gaujai •
Lukas_Bingelis sureagavo į James_Corleone už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė : James_Corleone. *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Skinai. *Modifikacijos Nuotrauka/Video : 1. 2. 3. *Parsiuntimo nuoroda : 1.http://www.failai.lt/uc14rzfe7z3j/LSV2-BY-DAPO.zip 2.http://www.failai.lt/m9xyf2yzae1w/LSV3-HBA-BY-DAPO.zip 3.http://www.failai.lt/60xjzh3e2h3v/lsv1bypsix.rar1 taškas -
[SKIN MOD] Nortenos skin modas
Laimis_Hifi sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė : Cristiano Capelli *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Skin (nortenos gaujai) *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://forum.c-rp.net/files/file/3-k9-skin-mod/1 taškas -
Hot_Anonymous sureagavo į Lukas_Bingelis už temą
disgrace on your faggot ass, you keep smashing your keyboard just becouse of a game? fuc.k off, and you only post my pictures, can you show ur face please? i wanna see your faggotrated ass face smashed with a brick, or you're a pussy? stop callin' me fat, step up nigga and get your fucking teeth straight. fuc.k off pussy boy.1 taškas -
Jeremy_Warning. sureagavo į stonnys už temą
Bet tai graudus esi, ar tu *cenzūra* negali į vieną viską parašyt, būtina 6 pranešimus atskirus? *cenzūra* koks abortas, tave gal vaikystėj į sieną mėtydavo, ar *cenzūra* šūdu maitino, kad toks *cenzūra* dabar esi? Ir sakiau gi ten ne aš, jei labai svarbu kviesk į skype : dariusofficial tenais ir raštelsi man. Žiūrėdamas į Tomo antakius, tu į savo žiūrėk, antakiai, vpš prie ko tie antakiai xuj znajet. Gangsteri tu *cenzūra* FAT G coming trough1 taškas -
Egidijus_Bumeris užblokavo Mantas_Magic
jekas sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Magic • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Padėkit dėl samp
White_Nike sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
http://dracoblue.net/downloads/samp-client/imk.1 taškas -
Greenside.lt GFX Galerija
Daumis_Jeremy sureagavo į Ignas_Image už temą
Patobulėjai, bet nemanai, kad laikas palikt tuos vaikiškus parašus ir judėt pirmyn?1 taškas -
Antras Zoy_Gjer GFX darbelis ,vertinkit :))
Nick'Moserrati sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
Matosi galima sakyt, pikseliai tas 3d geriau pradėk mokintis su c4d programa, jeigu su tekstais 3d nori mokintis kažką. O aplamai apie parašą, tai man asmeniškai nepatiko. "Ištikimas Green Side žaidėjas" tekstas gal ir neblogai, bet ta juosta balta, layer'is tas kažkaip nelabai. Sekmės kitą kartą.1 taškas -
Peikiu mech. drk. Osen_Mario
Nenaudojama_Anketa sureagavo į Spalvotas_Actas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Spalvotas_Actas • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Osen_Mario • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: Mechaniku. • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Stovėjo mano NRG kelkraštyje, kai Gvidas_Ham į serverį pardavė namą, tai aš nenorėjau, kad negautu Arma_Speed, tai jį nužudžiau ir mane padarė su /kill komandą, paskui atvažiuoju žiūrių deda ant mano rato bloką, šitaip negalimą, dar pats direktorius gėdaą! • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Nežinau, dar suprasčiau, kad darbuotojas bet.. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi d1 taškas -
A tu dorns, ar tu apsimeti?? Kaip aš ja tau ten nukabensiu už 100m, kaip sakiai. Sakau, kad mane su kill komandą nukirto.. Graudus..1 taškas -
Nėr, už ką. Sveikinu! Ir kaip tu manai, kaip aš NRG nuteleportuosiu ten, į ta aikštelę? Kai mane su komanda nužudė.1 taškas -
Gruzinas apie praleistą laiką gaujuose.
Kreidante_M sureagavo į Bendziaks Orbit už temą
Šaunuolis, kad pripažįsti kitų spaudimą, ir vistiek palieki lyderį pakelta galva. Malačius, kad laikei kardaną, manau be lyderio ir moderatoriaus pasieksi ir daugiau, sekmės tau, seni. Lauksim naujienų !1 taškas -
1 taškas
-
[0.1.5] Pasiūlymas Serveriui: CP event.
Jeremy_Warning. sureagavo į Vycka_Lukas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vycka_Lukas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi siūlau CP renginiui uždrausti visas komandas, kas susieja su taisymu/gydymu. Tarkim administratoriui, vip nariui gerai. Susitvarko ar pasigydo ir toliau dalyvauja. O ką daryti kitam žaidėjui be admin/vip pareigų? Negali būti, kad pagrindinė iššimtis pirkti tas pareigas. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nebebus sukčiavimas privilegijomis. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):1 taškas -
Pavyzdys,
Dovis_Heikon sureagavo į Rokas už temą
Temos pavadinimas privalo būti aiškus, pavyzdžiui „Vardas_Pavarde prašo paramos“. Šiuo atveju būtų „Mafijos_Tevas prašo paramos“. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Tevas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Jūsų tekstas nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Jūsų tekstas nuo kada esate SA-MP serverių žaidėjas. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Jūsų tekstas iš kur sužinojote apie mūsų SA-MP serverį. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Jūsų tekstas dėl kokių priežasčių pasirin1 taškas