Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.10.25 in Pranešimai
-
Nuolatinė „ADMIN“ žaidėjų atranka,
Tomas_Willsons ir 14 kiti sureagavo į Rokas už temą
Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir yra skirta ieškoti aktyvių žaidėjų, kurie nori prisidėti prie serverio administravimo. Daugiau informacijos apie „ADMIN“ žaidėjus galima rasti čia. Anketos šablonas, Norint kandidatuoti į „ADMIN“ žaidėjo pareigas užpildykite žemiau esantį anketos šabloną. Užpildžius pateikite savo kandidatūrą šios temos atsakymuose (atsakymus matys tik serverio administracija). Jūsų Vardas_Pavarde serveryje: Kuo užsiimate gyvenime (mokotės, studijuojate, dirbate)?: Ar esate susipažinęs su serverio taisyklėmis (čia)?: Nuo kada esate mūsų serverio ža15 taškai -
Naujas miestelių Šerifas!
Putinas ir 14 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
_____________________________________________ Tarsi Popiežius, išėjęs į balkoną, kurį stebi pasaulis, šiam skelbiu šios dienos aktualijas ir informaciją apie direktorių rotaciją. Pradedu nuo karščiausių žinių - GSPD firmos. Egidijus_Keza suspenduotas nuo direktoriavimo šiai firmai, dingo iš mano akiračio ilgiau negu ketino būti, kuomet tokioje situacijoje nesugebėjo palikti 'statytinio' pavaduotojo, bent laikino. Plyštant širdžiai kiek serveryje daug gaudomų, girdint minios triukšmą iš kurios ryškiau išgirstu kaip "7 valandos kalėjimo" ir panašiai - to nesitikėdamas privalau veikti greitai.15 taškai -
2015.10.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.5.3)
Erixsas_Hipster ir 11 kiti sureagavo į Aivaras už temą
Atnaujinimai Žmogus miręs iškarto nekeliaus į ligoninę, visų pirmą jis atsiras ten kur mirė, ir galės rinktis ar nori iškarto keliauti į ligoninę, ar laukti medikų ar draugų pagalbos su vaistinėlėmis kurie galės atgaivinti žmogų. Norint atgaivinti žmogų reikia turėtu vaistinėlę. Miręs žmogus turės spaudinėti space , kitaip jį mirtis laukiant pagalbos ištiks daug greičiau, taip pat automatiškai po 3 minučių laukimo ir bandymo išgyventi vienam pačiam, jūs vistiek būsite atsidūręs ligoninėje. Medikai / žmonės su vaistinėlėmis žmogų prikelti galės laikant Y mygtuką. Kokia nauda išgyventi? Atsikėl12 taškai -
12 taškai
-
Dwayne_Bond Šioks toks blogas.
Karolis_Neon ir 7 kiti sureagavo į Dwayne Bond už temą
Sveiki visi,kurie skaitote,šiokį tokį mano pasisakymą apie save. Čia daug papasakosiu apie savo senus laikus,bei pirmuosius žingsnius Greenside.lt serveryje,smagaus skaitymo. ROUND 1 - Mano SA-MP Karjera. SA-MP žaidimą nepatikėsite bet žaidžiu nuo 10 metų.Ir dabar galvojate,ką tokio amžiaus pilietis, galėjo nuveikti SA-MP žaidime. Turėdamas tiek metų,galvojau surasti kuo geresnį serverį,ieškojau kokybės o ne kiekybės. Tad mano pirmasis serveris buvo ''Free-roam'' ar kaip ten. Su draugais tiesiog lakstydavom,po sumappintais tramplynais,kurdavom savo gaujas,mėgomes žaidimu. Tačiau pažaidė 1-28 taškai -
5 taškai
-
Naujoji GSPD komanda.Ginti Saugoti Padeti? Ne negirdejau :)
Kaimo_Tėvas ir kitas sureagavo į Teddy_Wudson už temą
Jei kažkas nepatinka, eini ir rašai papeikimą. Leido priimti, tai ir ima žmones, kuriais pasitiki, kad nepridarytų nesąmonių. Lol. Visų pirma jei Vainius ir neprižiūrėjo firmos, tam buvau aš, ir DM mes tikrai nedarėme. Bėje tave patį išmečiau už gaujos veiklą darbo metu, su darbo skin'u, todėl čia išsilieji. Kas liečia draugų priimimą, o ką tu būtum priėmęs? Žmones, kuriais nepasitiki ir jie tau tikriausiai tik kenks?2 taškai -
Atiduodu 100,000€
Mtc_Jonas ir kitas sureagavo į Ignas_Image už temą
Sveiki, taigi aš atiduodu jums savo turtą, bet jums tereikės padaryti 2 paprastus žingsnius! 1. Paspausti LIKE ant šito pranešimo; 2. Į komentarus parašyti savo Vardą_Pavardę žaidime. Ką dalinsiu? Vienam laimingajam atiduosiu 100,000 € žaidime Rinksiu per random.org Laimėtoja rinksiu 25 dieną (Sekmadienį)2 taškai -
Reklamuok!
Giedrius_Hells ir kitas sureagavo į Ponas_Gyvatė. už temą
Anketos šablonas dalyviams, Konkursas vyks iki 2015.11.01 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ponas_Gyvatė , Mister_Winston. • Trumpai pristatykite savo darbelį: Na aš sugalvojau šią įdėja bet man ją padėjo įgyvendinti Mister_Winston dėkoju jam labai . Tikuosiu laimėsim prizus. Darbą buvo atlikti nesunku. Tik sugalvoti įdėja Na ir kaip visi kėle FOTO , tai mes įkelsime video • Darbelio nuotrauka ar vaizdo įrašas: https://youtu.be/qc3EuwaiTag2 taškai -
"BAR" Grafikos studija
D'Žydas ir kitas sureagavo į Dwayne Bond už temą
Užisakymas: Vardas_Pavardė žaidime/forume: Dwayne_Bond Kokio grafikos darbo norite? (Parašas, profilio nuotrauka, headeris ar kt.): Profilio nuotrauka ir parašą. Apibūdinkite, ką konkrečiai norite pamatyti šiame darbe (Tekstas, stilius): Tekstą gražų,storo šrifto. Padaryk tik,kad aš ir mixas butūme,kas fotkina nereikia,prašyčiau gražų parašą ir avatarą,efektų primesk gražių daug bašlių gausi ir sakau kad tekstas per vidury būtų.. Tekstas - HaxBall Čempionai ! Pradinis darbo šaltinis (Stokas):2 taškai -
Nuolatinė atranka į projekto komandą, Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir skirta ieškoti žaidėjų su idėjomis norinčių prisijungti prie mūsų komandos. Paskirtis, - Motyvuoti dabartinius komandos narius; - Ieškoti viešai neatsiskleidusių žaidėjų serveryje, kurie mūsų projektui būtų naudingi; - Vengimas ekspromtinių atrankų. Motyvacinio laiško reikalavimai, Kandidatūrą pildyti šioje temoje parašius atsakymą (jūsų motyvacinį laišką matys tik serverio savininkai). Pranešimas turi būti deramai sutvarkytas, jog jį būtų malonu ir nesudėtinga skaityti, bei suprasti.1 taškas
-
"BAR" Grafikos studija
FernandoBlack sureagavo į Gordon_Specter už temą
Parduotuvės turinys buvo ištrintas žmogaus, kuris buvo pavogęs mano forumo vartotoją. Na ką, prastos žinios parduotuvės lankytojams... Ši parduotuvė, atidaryta ir dirba jau daugiau nei mėnesį! Per tą laiką gauta ir atlikta ~ 100 darbų, sulaukta, daug gerų atsiliepimų ir aplamai manau parduotuvė, sulaukė labai didelės sėkmės. Tačiau, gaudamas užsakymus šioje parduotuvėje, privačiomis žinutėmis ir t.t. Galima sakyti gavau užsakymus iš trijų skirtingų šakų. Nenorėdamas apsikrauti darbais, nusprendžiau uždaryti parduotuvę ir pasirinktinai atlikti darbus privačiai. Kad it kokia sėkmin1 taškas -
Kokybiškos Modifikacijos Tau!
Migelis_Zhebtuvelis sureagavo į Ben'Ocetter už temą
Sveikas užsukęs į šią kokybiškų modifikacijų parduotuvę. Šioje parduotuvėje jūs galėsite naudotis mūsų teikiamomis paslaugomis: 1. Pirkti kokybiškas modifikacijas. 2. Gauti patarimus dėl modifikacijų 3. Gauti patarimus kaip ištaisyti Modifikacijų klaidas. Ši modifikacijų parduotuvė jūsų nenuvils savo darbu, rašto klaidomis ar kitais esamų Modifikacijų parduotuvių minusais. "Kokybiškos Modifikacijos Tau", kainoraštis: 1. Transportas - 1 ✔ like. 2. Išvaizda - 1 ✔ like. 3. Ginklai - 1 ✔ like. 4. Enb - 2 ✔ like. 5. Efektai - 2 ✔ like. 6. Augalija - 2 ✔ like. 7. Animacija (ped.ifp) - 21 taškas -
James'Stephen modifikacijos.
Lil_Uzi sureagavo į James'Stephen už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė : James'Stephen *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Mašina *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : BMW - https://www.upload.ee/files/3989710/Goga_Toloraia_s_BMW_M5_E34.rar.html TAHOMA - Čia DFF - http://www55.zippyshare.com/v/MHfC4dyY/file.html Čia TXD - http://www55.zippyshare.com/v/NkpNt1QU/file.html DFF ir TXD sumesti kartu į sparką arba modloaderį Patiko? like1 taškas -
Jimmy'io avatar'ų skiltis.
White_Nike sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jimmy_Cold Trumpas sukurto darbo aprašymas : Įkelsiu darytus/padarytus darbelius, kas kažkiek laiko pildysiu :> ]1 taškas -
Modifikacijų Ieškojimo Centras "MIC"
Zygis_Pahmel sureagavo į Ignas_Magic už temą
DELETE. parduotuve uzdaryta1 taškas -
Naujoji GSPD komanda.Ginti Saugoti Padeti? Ne negirdejau :)
Dėde_Piecia sureagavo į And_Miami už temą
Na tai stai kaip dirba musu naujoji GSPD komanda su gaujiniais laksto,nors nera ko stebetis puse darbuotoju gaujiniu1 taškas -
GreenSide.Lt gameplay. Apžvalga.
Tomas_Wilson sureagavo į Tadas'Chill už temą
Manyčiau, jog video reikėjo sukarpyti į mažas daleles, kadangi jis yra ypatingai ilgas. Puiku, jog projekte yra žaidėjų, kurie savanoriškai be jokių piniginių ar kitų pagalbų kuria tokias pamokėles/apžvalgas1 taškas -
Naujas miestelių Šerifas!
Kaimo_Tėvas sureagavo į Edgaras_Mix. už temą
Labai šauni analizė Sveikinu Vainiu sėkmės pareigose.1 taškas -
Prisistatau Rokas_Myrkt
Zygis_Pahmel sureagavo į Rokas_Myrkt už temą
Sveiki sveiki,malonu kad matytas aš jum:D1 taškas -
[Impressible] Greenside darbalaukis
Impressible_Lauriz sureagavo į Mikas Cisum už temą
ir vazinejam su roguc, gaminam ranku darbo skuduc. neblogai atrodo.1 taškas -
Atnaujinimai Darbuotojų sąrašuose rodys kiek iškvietimų yra priėmę DPD / fūristai. Kalbant skirtinguose pasauliuose, žinutes tematys tik tame pasaulyje esantys žmonės t.y kaip pavyzdį galime imti namų interjerus. Event prižiūrėtojai galės sukurti FIND eventą, bei sukurti serveryje EVENT transportą. Nuo šiol random sistema kuri atrenka žmones prizams laimėti, nerinks žmonių kurie bus AFK. Užblokuoti su objektais visi tune garažai. Perkant tr.priemonę iš mašinų salonų, turgaus ir t.t, galėsite pasirinkti norimą pradinę spalvą. Išimtos spalvų pirkimo funkcijos prie mechanikų garažo. Prie mechan1 taškas
-
Spalvotas_Cinamonas sureagavo į Ignas_Magic už temą
Štai modifikacija atrasta - http://www1.zippyshare.com/v/45212518/file.html 3 Like paspaudimai1 taškas -
Nužudytas buvai 1 kartą todėl vipas nebus baudžiamas1 taškas
-
Arma_Xesto Užtilžiau Rytis_Topsas
Hugo_Soprano sureagavo į Arma_Xesto už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Arma_Xesto 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Rytis_Topsas 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keismažodžiai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://www.part.lt/perziura/65fd9e0a7d10875810989c7d712dcc448.png1 taškas -
Pagalbos dėl raidžių
Deimantas_Boss sureagavo į Drąsius_Kedžius už temą
1. Eini į control panel. 2. Spaudi Clock, Language, and region. 3. Spaudi Region And Language. 4. Turėjo išmesti lentele ir matai viršuj Administrave paspaudi ant jo. 5.Spaudi Change Sistem Locale. 6. Susirandi Lietuvių kalbą. 7. Restartuoji pc. 8. Ir nolifini sampą.1 taškas -
Spalvotas_Cinamonas sureagavo į Ignas_Magic už temą
Sveiki , norėčiau kad "Gruzinas_Sampo" padarytų isškirta tema. bus didelis Ačių1 taškas -
Parašai rimtiems žmonėms
Setth_Collins sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
bet wtf sukuri parašus ir jau iškarto apie žmogų sprendi ?:DD savo metų jau turėtum būti šiek tiek protingesnis1 taškas -
Parašai rimtiems žmonėms
Setth_Collins sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
aš jaučiuos liūdnai dėl tavęs, nes tu kiauras esi, sprendi apie žmogų kaip jis įmeta parašus ant prikolo na arba tu būsi vienas iš tų kuris dažnai patenka į marozus, xujne ir panašius puslapius.1 taškas -
Youtube coveris
Rokas sureagavo į Danillo_Karpiz už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Trumpas sukurto darbo aprašymas : Taigi, prieš kelias dienas įsijungęs Photoshopą, atlikau vienam kanalui coverį. Jis jau yra naudojamas ir mano akimis, atrodo visai neblogai. Taigi mano akimis išvaizda, išlieka mano akimis. Šiuo atvejų klausiu jūsų nuomonės apie mano darbą. Patį pradžia: http://i.imgur.com/O0OVzLR.png Atrodo uždėtas: Per mobilųjį įrenginy: http://i.imgur.com/1BEz05F.jpg Per kompiuterį: http://i.imgur.com/UIhtXoV.png Atskirai coveris:1 taškas -
illuminati confirmed- marko,osen
Kaimo_Tėvas sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Antras sukurtas video nežinau kaip gavosi neturėjau tiek daug idėju kaip praeita karta taigi vertinti jums taigi norėsit dar tiesiog +rep1 taškas -
[SKIN MOD] Nortenos skin modas
Laimis_Hifi sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė : Cristiano Capelli *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Skin (nortenos gaujai) *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://forum.c-rp.net/files/file/3-k9-skin-mod/1 taškas -
[GreenSide.LT] Nemokas Prizas.
Lenis_Kempinis sureagavo į Don'Harrison už temą
Rašykite nuo dabar tik savo Vardas_Pavardė , nuotraukų nekelkite. ( BŪTINA ) Uždėk ant mano komentaro +REP.1 taškas -
illuminati confirmed- marko,osen
#Vidas sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
"i didn't think so" pro londonish1 taškas -
[BLOG] - Kileriukai -
#Vidas sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
*cenzūra* PALEI KOJAS PAS OSENĄ MALKINĖJ P*SA BULIŲ NARDOM1 taškas -
Nick'Moserrati sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
Sveikas, malonu. Ten kur numečiau yra kokybiškų ir gražių, tiesiog netingėk paieškot..1 taškas -
Visi avatar'ai mano daryti, gali būt stock'ai matyti ėmiau iš https://unsplash.com/ ten daug tokiųų.1 taškas -
V2 Bandžiau kuo įdomiau, su vaizdais gamtos ar panašiai, neblogai atrodo bent jau man ..1 taškas -
Masinu modai su Lietuviskais Numeriais.
Andrey_Chesnokov sureagavo į Hugo_Soprano už temą
Puiku! yra tikrai gerų modifikacijų. džiugu jog daliniesi su visais.1 taškas -
Gruzino modifikacijos
Lenis_Kempinis sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė : Gruzinas_Sampo *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Augalija,Timecyc,Šeseliai,Menu. *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www75.zippyshare.com/v/PbUZR5wx/file.html http://www96.zippyshare.com/v/8rpJJwIM/file.html http://www41.zippyshare.com/v/ZxhED0Om/file.html Jeigu kažkas neveikia prašom rašyti man į skype: nikita987123 Kitomis modifikacijomis pasidalinsiu tai yra car/skin/suond numesiu surinkęs 10like1 taškas -
Matthew_Bennet[Dwayne'Bond] Užblokavo Citrinu_Zoleles.
Terry'Black sureagavo į Dwayne Bond už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dwayne_Bond • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Citrinu_Zoleles. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimą. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=BXYwCxldatY1 taškas -
2015.10.11 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.5.2)
Šaunu! Puikūs atnaujinimai taip ir toliau.1 taškas -
Projekto aprašymas,
Labai geras šio projekto aprašymas, kaip ir pats serveris nuostabus!.1 taškas -
Prisistatau Larry_Quest
Vycka_Flex sureagavo į Hugo_Soprano už temą
Sveikas, malonu susipažinti, sėkmės tau šiame serveryje.1 taškas -
White_Nike sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
Dėkui už komplimentus! Šiandien turbūt jog papildysiu.1 taškas -
[Pamoka]: Upgrade your RAM for free
Tho_Tiz sureagavo į Deivis_Deividukas už temą
Tema rakinama. Praėjo savaitė nuo jos sukūrimo.1 taškas -
Velnelis_Camel(Dwayne_Bond) užtildė Fernando_Black
Terry'Black sureagavo į Dwayne Bond už temą
Anketos Šablonas (užtildei žaidėją) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Dwayne_Bond 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Fernando_Black 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai,keiksmai,flood. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą:[/u [/url]1 taškas -
Blogas apie skundikų (kt. ožių) problemą
Hot_Anonymous sureagavo į Mister_Crime už temą
Yra trijų rūšių skundikai. Pirmoji rūšis tai geradariai. Jie skundžia dėl svarbių taisyklių pažeidimų kurios labai smarkiai kenkia, arba skundžia tuos kurie pastoviai pažeidžia taisykles ir mato, kad jų nieks nebaudžia todėl toliau tai daro. Šitie skundikai visada man bus prie širdies ir aš juos visada palaikysiu, nes jie daro tikrąją tvarką. Serverio oligarchams jie niekada nepatiks. nes jie eina prieš jų sukurtą situaciją. Vargšai geradariai gauna vardą *o,žys* ir nustoja skųstis vardan savo laimingo žaidimo, prisideda prie sistemos. Antroji rūšis yra tvarkdariai. Atėję į serverį su1 taškas -
Nuolatinė atranka į projekto komandą,
Dioba_Launch sureagavo į Rokas už temą
Naujieji moderatoriai, Visi žemiau išvardinti žaidėjai privalo susisiekti su manimi asmeniškai ir duoti savo skype kontaktus. To nepadarę per 24 valandas praranda šansą tapti mūsų komandos nariu. Tema atrakina, visi norintys tapti komandos nariai toliau gali bandyti savo laimę ir pildyti aukščiau pateiktą šabloną. Kitos analizės datos dar neplanuojame, nes komanda jau dabar yra perkrauta komandos nariais. _______________________________________________________________________________________________________________________________ Gruzinas_Sampo, Jaučiuosi skolingas, todėl suteikiu šan1 taškas -
Pristatau Tautvydas_Sones
Sveikas, malonu susipažinti linkiu tau sėkmės.1 taškas