Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.11.11 visose vietose

1. Sveiki tauta, jau nuo labai senų laikų norėjau pradėti rašyti savo blogus, tačiau vis nesurasdavau apie ką rašyti. Taigi šiame bloge parašysiu apie viską, t.y apie save, mano pomėgius ir žinoma apie patį samp gyvenimą, direktoriavimus ir panašius nuveiktus darbelius. Blogą rašysiu dalimis, tad jeigu bus įdomu skaitovams kas porą dienų primesiu po naują bumą. Pirmas epizodas - “Apie mane” Dauguma mane šitame serveryje žino kaip Mister_Crime arba paprasčiausiai, Svaika. Man 17 metų, gyvenu Anglijoj, studijuoju biznį, ateityje galvoju savo gyvenimą prie popierizmo. Šiuo metu mano la
    11 taškai
  2. Atsiskaityk kiek negaila forumo reputacijos. .PSD failiuko jei reikia parašyk AŽ.
    3 taškai
  3. Šiaip darbų nekopijuojame, bet kadangi pagrindinio darbo autorius parduotuvės darbuotojas, tai leido. Gavosi kažkas panašaus. Atsiskaityk kiek negaila forumo reputacijos. .PSD failiuko jei reikia parašyk AŽ.
    3 taškai
  4. Padariau tokį, nes tokių pačių grynai nekopijuojame. Atsiskaityk kiek negaila forumo reputacijos. .PSD failiuko jei reikia parašyk AŽ.
    3 taškai
  5. Jūsų vardas - Gytis. Kek jums metų - 17 metų. Jūsų nuotrauka - Sveiki labai malonu susipažinti su visais šiame projekte bei malonu kad daug pažįstamų čia žaidžia iš kitų projektų. Esu Gytis iš Kauno . Šį projektą atradau prieš kokius 2-3 metus , bet šiuo metu ilgą laiką nežaidžiau sampo , buvau leavines . Šiandien užsimaniau vėl pradėti žaisti čia. Esu vaikas Linksmas žmogus su kuriuo visada bus linksma. Iškalbingas esu mėgstu nusišnekėti , bei dažnai nukrypstu nuo temos . Sampą lošiu kažkur apie penkerius metus + pertraukos. Žaidžiau d
    2 taškai
  6. Mantas_Jameson

MJameson avatarai!

ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Jameson Trumpas sukurto darbo aprašymas : 150x150 standartinio dydžio avatarai. LIKE. V2 Papkėje dar yra nemažai paveikslėlių, tad jeigu norit, kad ir toliau dėčiau avatarus spustelkit ir nuo atitinkamo kiekio bus atlikti avatarų atnaujinimai. P.S. Komentare parašykite kokių dydžių sekantiems kartams norėtumėte.
    2 taškai
  7. Trumpa įžanga apie dalyvius ir kaip rinkau. Visų anketos padorios, matėsi kas rašė 10min, o kas valandą ar net dvi. Iš tų, kurie įdėjo pastangų kurdami - visų panašios mintys, ir nei vienas atrankos dalyvis nebuvo išsiskiriantis, visi minėjo tas pačias idėjas "padaryti, kad žmonės užsisakinėtų baldus į namus parvežti" ir panašiai. Ir nei vienas nepateikė konkrečios koncepcijos. Daugelio mano punktų, kurių reikalavau atrankos temoje - neradau, tad galvoju, ar bent išvis skaitėt tai ko iš jūsų reikalauju. Tad nugalėtoją rinkau tą, kuris norėjo labiausiai, su užsidegimu nekantravo ar pasiseks, ar
    2 taškai
  8. 3 LIKE. .PSD failiuko jei reikia parašyk AŽ.
    2 taškai
  9. Tėvai, perrašyk anketą pats savom rankom..
    2 taškai
  10. Pabandžiau kažką padaryt, štai rezultatas: Gal patiks.. Atsiskaityk forumo patinka kiek pačiam negaila.
    2 taškai
  11. Toske

greenside.lt mišios

O taj ce insaidelis. vergas. martyno? amen
    2 taškai
  12. Belekajp nusishnekejaj tu ce dabar. tarsi nebutum mates gryn arba said zodzio prjes taj. sujunge. du zhodzius. viskas. paprasta. o logo kure ne rokas tai berejkalo prisikabinot. samp servas ir hotelis ane. durni zmogaj. juokinga. buk klounas. aciu
    2 taškai
  13. Nice shit going on there nigguh!
    2 taškai
  14. Kokį darbą būtent atliekate (parašą, logotipą, avatarą, dizainą..) : belekas, beleką, zdarova. Kokios detalės nemokate atlikti (geriausia butu, kad nurodytumėte nuotraukoje) : irgi nesvarbu. Aiškus aprašymas ko nemokate, kaip galime jums padėti : Bet šiaip tai visą naktį puč, neskubėdami meistraujam rankų darbo skuduč. Važinėjam su roguč, bet šiaip tai visą naktį puč. Ko reikia šiam darbui atlikt, nes visą naktį puč, jei sutikt močiuč - jai įteikt žibuč? Ačiū už konsultaciją.
    2 taškai
  15. Ateinančios nekilnojamo turto permainos,​ Kadangi sulaukiame nemažai klausimų dėl nekilnojamo turto dabartinės situacijos serveryje, konkrečiau dėl jo savininkų, tai yra, kai vienas savininkas turi keletą namų, verslų ir panašiai. Nusprendėme padaryti tam tikras išvadas ir ištaisyti pradžioje padarytas klaidas. Tai reiškia, jog dėsime visas pastangas, jog tie žaidėjai, kurie ateina pas mus žaisti turėtų daugiau siekių nei automobilis ar kažkoks pasiekimas. Galu gale dėsime begalę pastangų, jog tie patys senieji žaidėjai nebūtų nuskriausti ir gautų nemažą kompensaciją už tuos praradimus, kuriu
    1 taškas
  16. Džiovani_Woop

Žolė

Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: D'W • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti jog žaidėjai galėtu auginti žolę nuosavuose butuose ir namuose, viskas būtu taip: 1) Žaidėjai turėtu nusipirkti trašų iš serverio gaujų (Surenų/Nortenų), trašas gaujoms vežtų fūristai (trašos būtu pardavinėjams pakeliasi, tarkim viename pakalyje būtu 100g trašų) 2) Baldų parduotuvėje žaidėjas turėtų nusipirkt vazonėlį kur augintų žolę, butuose vazonėlių būtu galima turėti iki 5, o name iki 8 (ar pnš). Bute/name prie palengės parašius /vazonelis, vazonėlis atsirastu ant palngės. 3) Prie va
    1 taškas
  17. Adam_Belov

[Adam]FTB Interjeras

Jūsų Vardas_Pavardė :Adam_Belov Jūsų kontaktiniai duomenys :į pm rašot per foruma[skype nedalinu] Kiek laiko buvo skirta šiam darbui :2 valandas Jūsų komentaras :Pirmas darbelis FTB Interjeras Vaizdinė medžiaga (Būtina) : http://imgur.com/a/rzgVj
    1 taškas
  18. *Jūsų Vardas_Pavardė : Rycle_Reeves *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Transportas. *Modifikacijos Nuotrauka/Video : http://imgur.com/a/KqSpV *Parsiuntimo nuoroda : http://www10.zippyshare.com/v/IreddWZD/file.html
    1 taškas
  19. Sveiki visi , šnd parodysiu šioki toki tinklapi kur galima nemokamai gauti cs:go skinų. 1.Visu pirma jums reikia pereiti į tinklapi csgodoube.c o m ( sujunkite , nes nežinau ar busiu banintas už tai) 2.Perejė į tinklapi jus turite pamatyti viršuje kur rašosi ,,Free Coins'' tiesiog paspauskite ten ir irašykite Redeem Coda : FREEPOINTAI 3.Jaigu norite tuoliau statyti ir laimėti daugiau coinu, o jaigu norite jau pakeisti coinus į cs:go skinus tiesiog paspauskite ,,withdraw'' ir ten išširinkite skina pagal jūsų turimus coinus. 4. Jaigu pas jus pasibaige coinai bet jus norite dar ža
    1 taškas
  20. su kokiais 10fps filmuoji mldc nu net nespėja tas tavo medis reaguot kur šaunu. O hp jei įžiurėtum savo zjbs kokybės ir nelaginančiam nusiemė kai iš sg šovė.
    1 taškas
  21. 1 taškas
  22. 3 LIKE. Jei reik .psd rašyk į AŽ.
    1 taškas
  23. gtasa.set failiuką ištrink, turėtų padėt
    1 taškas
  24. Swajunai, ač kad ir mane paminėjai nors daug ir nebūnu prie kompo, bet tikrai čia geresnis variantas nei ten, ten visi skundžiasi kaip blogai, na čia to kolkas nepastebėjau. Gaila tik tiek, kad nelabai laiko yra, norėčiau dar čia kažką įdomaus nuveikt geras blogas.
    1 taškas
  25. Buvo įdomu , laukiu tesinio! .
    1 taškas
  26. 1 taškas
  27. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pofka_Srd Trumpas sukurto darbo aprašymas : Ilgai nesu kurias sigu, po ilgo laiko tai pabandžiau. Šiek tiek nusivylęs darbu, nes visad juos darant man susigadina kokybė . renderis : http://i45.tinypic.com/20jfm1j.png
    1 taškas
  28. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Silva Trumpas sukurto darbo aprašymas : Avatarai kurti ne mano , bet tiesiog man jie labai gražūs , bei pasirinkimas nemenkas tai nusprendžiau pasidalinti su jumis . http://imgur.com/a/cUB2O
    1 taškas
  29. Gražūs, paimsiu kelis
    1 taškas
  30. Echh nepatekau, bet nieko dėkui, kad pasakiai klaidas stengsiuosi tobulėti, o Dwayne sėkmės tau ateisiu pas tave
    1 taškas
  31. Taigi Sveikinu Bonda gaila, kad ir šį karta nepavyko gauti pareigų
    1 taškas
  32. Vandettka, ateik į Team Speak viska iš aiskinsių kaip.
    1 taškas
  33. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mister_Winston • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sulau padaryti GSPD kad galetu tarkim sustoti ir su komanda tarkim /matuotigreiti stovetu ir pravaziuojantis zmones jai virsitu greiti galetum pradedi gauditi ir deti star uz greicio virsijima • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paivairintu GSPD darba isivestu dar didesne tvarka miesteluos. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  34. Tai gali isvaziuot uz miestelio ribu ten tegul spaudzia o miesteluose gspd darbas prizuret tvarka aisku nebutu 100proc tvarka bet sist tas nes dbr biski nesamone neturi star ir lakstai per radarus ant kiek nori....mano akimis tai butu tikrai paivairintu GSPD darba ir patiem zaidejem idomiau zuretu atidziau i kelia kad neislystu koks pareigunas ar nestovi niekur ir nesaudo greituoliu ir pns..
    1 taškas
  35. Marcus_Sullivan

Sultano modas

Geriau užsidėsiu ant infernus, nes toks tobulas tas bmw <3
    1 taškas
  36. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Marcus Sullivan Kokia komandą palaikote šeis metais ir tikitės kad ji laimės NBA playoffs ? : CLEVELANDDDDDDDDDD CAVALIERSSSSSSSSS Kodėl taip manote ?: Nes praėjusį sezoną nuėjo į finalus, be Irvingo (praleido daugelį rungtynių), Kevinas iškrito iš rikiuotės jau pirmame raunde, o Cavaliers vistiek be dviejų pagrindinių žaidėjų nukeliavo į finalus. O šiemet sudėtis dar geresnė, belieka tik Shumperto ir Irvingo sulaukt. LeBron, Irving, Love, big three!
    1 taškas
  37. Jūsų Vardas_Pavardė : Marcus_Sullivan Kokią transporto priemonė parduodate : Infernus Papildoma informącija : Graži auksinė spalva, ratų pavadinimo nežinau, bet jie derinasi prie mašinos, yra 10x nitro, hidraulika. Jūsų norima kainą : 190k Vaizdo įrašas/nuotrauką :
    1 taškas
  38. Eko'Mad

Serverio Perliukai

Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti pranešimą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (tokiu atveju pranešimas skaitysis bereikšmis);
    1 taškas
  39. Eko'Mad

Pristatau Eko_Mad

Ir man mūūūūūū Sveikas, ir man malonu, tau irgi sėkmės.
    1 taškas
  40. Visu 100 sutinku! Kadangi mechanikai turi teisę dabar pilnumoje ištampyti tr. priemonęs!
    1 taškas
  41. Nefantazuok su tais samdomais žudikais, toks darbas visiškai nereikalingas. Reikia ką nors nukept - eini pas gaujas. Aplamai manau nereikia jokių naujų darbų čia. Prieš.
    1 taškas
  42. Sveikas , sekmės serveryje greitu metu prisijungsiu prie tavęs .
    1 taškas
  43. Nepagarbą direktoriui traktuoju daugybę kitų niuansų, bet ne tokius. Manau direktorius nebūtų pagalvojęs jog iš jo tyčiojamasi, jeigu būtų atsakyta: "nepagalvočiau jog tiek metų turi", "maniau esi jaunesnis". Tačiau kuomet buvo rašoma su pašaipa ":DD" - tad labai plona linija tarp nuomonės ir pajuokos. Direktorius, galbūt, ir nesupranta tokių juokų, bet už tokius dalykus mėtyti darbuotojus taip pat nesąžininga ir nepagarba jiems patiems, juk darbuotojas nepasakė nieko įžeidžiančio. P.S. Piescia_Bombom, ar koks ten tas nickas jo.. šioje situacijoje pagal turimus įrodymus, pasirodė, teisi
    1 taškas
  44. Visai neblogai iš tikro, tik tas Zoy Gjer atrodo toks nekokybiškas. Bei galėjai kaip nors pagražinti tą užrašą kuris apačioj. Sėkmės tobulėjant
    1 taškas
  45. Jei patikojei nepatiko! Sekančios 0.1.6 versijos atnaujinime planuojame: Visokeriopas gaujų tobulinimas (jei turite pasiūlymų rašykite juos čia); Atkeltas darbas su pakvietimu iš 0.1.5 versijos atnaujinimo; Skelbimų kontoros atskiras interjeras ir exterjeras; Ūkininkų ir medkirčių darbo patobulinimai; Galbūt nauja verslų sistema?; Galbūt daugiau namų?​; Padidintas pasiekimų skaičius; Dar vienas narkotikų gaminimo kelias; GSPD darbo tobulinimas; Pildomos įdomios žmonių idėjos. ​
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.