Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.12.07 in Pranešimai

1. Atnaujinimai Sprogus tr.priemonei mechanikai turės galimybę atvykti per 5 minutes ir laužą nuvežti, už tą darbą jie gaus pinigų, bei išvalys gatves. Policininkas matys paspaudus H raidę, kuriam žaidėjui buvo pranešta apie sustojimą, ir kelintas tai kartas. Policininkai nuo šiol galės dėti spyglius su komanda /spygliai, spygliai prasprogdins padangas tr.priemonėms. Kai policininko sekamas žaidėjas atsijungs, CP iš tos vietos nedings, kad žinotumėte kurioje vietoje jis atsijungė. Jei policininkas nušaus nekaltą žaidėją, į raciją tai bus pranešta kitiems policininkams. Gaujų ko
    14 taškai
  2. Kalėdinis eventas! Dėl kalėdinių eglučių statymo prie namų. Daugiausiai paaukojęs žaidėjas Kalėdiniam fondui laimės unikalų automobilį (markė neatskleidžiama, bet visi jo trokšta).
    5 taškai
  3. Neblogai čia užjudėjot, ar ne? Dabar užjudėsiu aš: visi freeposteriai šioje temoje įrašyti į gėdos stulpą už bereikšmius komentarus, ir už kiekvieną netvarką teks išsimokėti. Ir jokių ašarų, nuo atsakomybės neatleidžia nežinojimas taisyklių mano temose. O direktorius - nematau kur čia išvis keiksmažodis, kur čia įžeidimas. Pats keiksmažodžius rašo, kuriuos cenzūruoja serverio sistemos, o išprovokavę papeikimus rašo. Norint įspėti direktorių už įžeidinėjimus, keiksmažodžius - tokių įrodymų nepakanka. Išlipkit iš savo kiemo smėlio dėžės, pagaliau..
    4 taškai
  4. Sveikas gvidai pirmas mano pastebėjimas Jeigu būtų aimas jis pataikytu visas kulkas pažiūrėk kiek jis prašovė ir tikrai čia neįrodymai , kad jis naudoja kažkokias programas Būtų su DGL tai jau būtum kritęs , čia su coltais šaudė tai ilgiau .ANKETA ATMESTA
    3 taškai
  5. Jūsų Vardas_Pavardė : Serveryje lankiausi tik per testavimus, daugiau manęs čia nebuvo. Nuo pat serverio atidarymo čia keliu savo darbus, bet jei tai kažkam maišo - praneškit. Jūsų kontaktiniai duomenys : Jų jums tikrai nereikės. Kiek laiko buvo skirta šiam darbui : Mapinimas užtruko apie 4 dienas, o tekstūrų keitimas apie savaitę. Jūsų komentaras : Vaizdinė medžiaga (Būtina) : Interjero nuotraukos : http://imgur.com/a/fZiAH Vaizdo įrašas : https://www.youtube.com/watch?v=W9UVPTLqowE P.S Lyg šiol map darbus kurdavau kartu su Justu (Laggeris), bet šiame darbe sulaukiau
    2 taškai
  6. ŠABLONAS PATEIKTAS ČIA, Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Jefka_Lietuva Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2015.12.07 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 3metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Pakvietė Moderatorius Mantas_Adomaitis ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes jis man atrodo labai geras , čia nėra klaidų ir panašiai.. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip , nelabai. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?
    2 taškai
  7. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2015-12-07 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ keturis metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Mantas_Adomantis pranešė apie šitą serverį. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo žaisti bugintuose serveruose. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, buvo paprasta. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Šiuo metu dar nedirbau. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Paprasta.
    2 taškai
  8. 1080p HD Vaidino - Mantvis_Daedo Riot_King Malykas Kevin_Connor Pacan_Marozas Dziovanis_Woop Įgarsino - Mantas_Mafass ( aras pareigūnas ) Mantvis_Daedo ( policijos pareigūnas pradžioje ) Riot_King ( kaimietukas , kuris pranešė apie pastebėtą Igorį ) Kevin_Connor ( policijos operatorė :D )
    2 taškai
  9. dar vienas avataras.
    2 taškai
  10. Eko'Mad

Pristatau Eko_Mad

*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Eko_Mad *Jūsų Vardas realybėje : Erikas *Jūsų amžius : 15 metų. *Miestas iš kurio esate : Elektrėnai (Tarp Vilniaus ir Kauno). *Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype: erikutis600 Snapchat: qtexerikas Facebook: https://www.facebook.com/erikas.saulenas *Jūsų charakterio bruožai : Na aš mėgstu kartais paprikolinti, bei pakalbėti, o šiaip esu draugiškas, linksmas žmogus. *Jūsų pomėgiai : Mano pomėgis yra sportas ir kartais kompiuteris, bet pastarajį pusmetį prie jo praleidau tikrai labai mažai laiko. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Nežin
    1 taškas
  11. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Orange'N *Jūsų Vardas realybėje : Oskaras *Jūsų amžius : 15 *Miestas iš kurio esate : Klaipeda *Jūsų kontaktiniai duomenys : *Jūsų charakterio bruožai : Esu draugiskas kartais, megstu padeti zmonem Bet daznai isiveliu i visokius pykčius, ginčus. *Jūsų pomėgiai : Sportas, draugai, sampas dar ofc *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Krepšinis <3 *Ar turite merginą/vaikiną? : Neturiu. *Ar turite brolių arba seserų? : Sese turiu jaunesne. *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Turiu Siamo veisles kate. *Iš kur sužin
    1 taškas
  12. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Gabriele_Weed *Jūsų Vardas realybėje : Gabrielė *Jūsų amžius : pokolkas 15 bet greit 16 nusimato *Miestas iš kurio esate : Mažeikiai *Jūsų kontaktiniai duomenys : Šio metu nekontaktuoju. *Jūsų charakterio bruožai : Užsispyrusi, draugiška(kartais paprikol), ​su savo nuomone, kartais išplaukiu , atkakli, atlaidi, atvira, kartais biškuti išdidi, linksma, nuoširdi, supratinga, tvirta, švelni bet tuo pačiu ir įžūli *Jūsų pomėgiai : Skaityti knygas, kalbėt per ts, normaliai palošt (nesvarbu ar su kompiuteriu ar kažką tai relybėj),
    1 taškas
  13. Jūsų Vardas_Pavardė : Paulius Sweet Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo : Lelouch_Okumura Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) : turėjo parduot tdeze ir apgavo kaip nekeista http://imgur.com/a/vhw8Q Jei car gražins per rytoj tokią kokia nupiso (nedaužtą) galit ir nebaust.
    1 taškas
  14. Jūsų Vardas_Pavardė : Michail_Smirnov Kokios pagalbos jums reikia : Dėl xp. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : žaidžiau seniau serve, gal prieš 1-2mėn, turėjau 200k xp kažkur , dbr neseniai vėl pradėjau žaisti ir tik 20k xp tebuvo, kaip čia dabar gali būtį? Jei gražintumėte xp, būtų visai malonu Prieš tai kai lošiau buvo 200k xp suapvalinus . Užsiregistravęs nuo 2015.06.07 14.28h. Laukiu jūsų pagalbos . Dėkui
    1 taškas
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : E`M • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Nedas_Emzone • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: INV • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/VH*cenzūra*pYibXIM
    1 taškas
  16. O , visai neblogai , mechanikai vėl pestinami :>
    1 taškas
  17. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Fernando Black. • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kaip pastebėjau ant forumo "laukelio" yra uždėta sniegas ir pusiau vaizduojamas RUDUO ir ŽIEMA, manau artėja sparčiai kalėdos ir galėtu forumą papuošti kaip nors, manau savininkai turi fantazijos pakankamai, jog galėtu kažką sugalvoti kokią tematiką forumui ir jo paįvairinimui, siūlau uždėti ant forumo lemputes, jog šviestu, per kalėdas, galėtu įkelti HOOKA kuris suaktyvintu forume sniega ir snigtu. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Maniau būtų ir GREENSIDE forumas ir
    1 taškas
  18. Pabandyk paspausti vienu metu CTRL ir SHIFT nes pas mane taip yra .
    1 taškas
  19. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Anthony_Marcello • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, siūlau automobilių signalizaciją. Kaip tai veiktų ? Žaidėjas išlipęs iš nuosavo transporto ir užrakinęs automobilį būtų automatiškai įjungta signalizacija ir kuomet kaip koks nors žaidėjas bandytų į ją įlipti, ne būtinai įlipti, o tiesiog įtrenktų, ar atsitrenktų suveiktų signalizacija ir praneštu transporto savininkui, kad kažkas braunasi į jo transportą. O signalizaciją išjungti būtų galima parašius komandą /transportas ir ten būtų atskiras tekstas " Išjungti automobilio signalizaciją " • Kuo jūsų p
    1 taškas
  20. Liux idėja, tikrai manau reikalinga serveriui. Už.
    1 taškas
  21. Na manau bus daugelis prieš, tačiau aš už, medikams būtų daugiau veiklos, o ir žaisti būtų įdomiau. Dar pridursiu, kaip suserga svirduliuoja vaizdas ir žaidėjas kreivai vaikšto.
    1 taškas
  22. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Pacan_Marozas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Andrej_Valode 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://www.part.lt/perziura/8557fa39ff2e763260221290a0341a24928.png
    1 taškas
  23. Sveikas as tau padesiu kaip pasikeisti kad rodytu Lietuviskas raides per samp stai prasome paziureti si video Jei padejau +rep
    1 taškas
  24. Apsiverk gi *cenzūra* ir rašyt išmok , neįdomus esi
    1 taškas
  25. Visai neblogos dainos kai kurios, bet daug ir žinomu. Smagu, kad daliniesi savo klausoma muzika, tik galėjo ir nebuti Bieberio šitam play'liste.
    1 taškas
  26. Tikrai neblogai padirbėta reiks būtinai išbandyti šį editą.
    1 taškas
  27. Lil_Uzi

Taxi edit v1

Būčiau taxistas išbandyčiau . Būtų geriau kad stickeris būtų ir ant kito šono,bet padaryta gerai,tobulėk!
    1 taškas
  28. *Jūsų Vardas_Pavardė : Anthony_Marcello *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Porsche 911 Turbo 3.3 Coupe 1982 m. *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www.gtaall.com/get-mod/31615ea544fca4ca3b747da153157376e21987d6/29511-porsche-911-turbo-33-coupe-1982.html P.S Daužosi realistiškai, tiuninguojasi taip pat.
    1 taškas
  29. Norėčiau 2+rep sekmės naudojant.
    1 taškas
  30. Manau suradau ko norėjai. Sekmės
    1 taškas
  31. dar vienas darbelis.
    1 taškas
  32. Sense_Daims

Pirmas GFX darbas.

Aš neopijuoju tiesiog noriu išmokt viską daryt po biškį. Per tavo psd faila viska dariau kaip ir tu ne tik teksta pakeičiau o pats viską bandžiau daryt . Nu jai taip tai sorry galiu ištrint
    1 taškas
  33. Gerai parašysiu vieną kartą ir viskas , aš aplamai nesuprantu tu dabar rašai papeikimus norint ką pasiekt? Tau jau Marius kiek kartų rašė , kiek tu gali tų papeikimų rašyt? Ką tu čia bandai įrodyti , tavo nuotraukoje netgi matosi kaip tu į įžeidinėji , jeigu reikės numesiu nuotraukas kaip man į /sms rašinėji "*Gai-dys ir pnš". Koks čia tau įžeidimas cyplius? Gal jau vyrai nebejuokaukit prašau , ašarą nusivaliau nusijuokiau ir toliau žaidžiu SA:MP. Sakau kažko reikia rašyk į asmeninę žinutę ir išsiaiškinsim , o čia vėl rašinėji papeikimus , visi direktorių papeikimai tik tavo parašyti tai biški
    1 taškas
  34. *Jūsų Vardas_Pavardė : Anthony_Marcello *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Chevrolet Camaro ZL1 2014 ( Pritaikyta ant Infernus automobilio, tačiau galima pasirinkti ant kokio automobilio norit įsirašysi, instaliacija automatiška, nereikia jokių papildomų programų.) Daužosi realistiškai, braižosi ir t.t *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www.gamemodding.net/en/getmod-172388
    1 taškas
  35. Duokit ir man pavartoti to ką jūs šiandien šniojot, nes matau, kad neblogai daužo. Gražus bandymas padaryti reklamą jūsų savaitę laiko trūksiančiam projektui.
    1 taškas
  36. Žaidžiu ? Oh really ? Paskaityk pats ką parašei. Šis direktorius žaidžia , būna, kito projekto dar nestartavusio forume. To projekto forume apsilankiau porą kartų, norėdamas susiekti su vienu iš draugų t.y Dėdule bei „pastūmti“ ant vieno kopijuotojo. Niekas ten nežaidžia, protinguoli. Tu manai, iškeisčiau čia direktorių ir puikų žaidimą į ten nestartavusį forumą ? Lankausi ne vien šiame žaidimų, portalų forumuose, pasiskaitinėt, kadangi man tai leidžiama. Apie jokį žaidimą nei kalbos nėra. Ačiū, už pirmajį, kaip bebūtų kvailą papeikimą, gero vakaro.
    1 taškas
  37. 1. Filmo pavadinimas [ir lietuviškas ir angl.) Daugiau nei žaidimas ( More then a game ) 2. Žanras: Sporto filmai 3. Kas jus filme sudomino, kad siūlote šį filmą? Šiame filme pasakoja LJ ir visi kiti jo vaikystės draugai apie savo iškilimą šiame sporte. 4. Nuoroda į filmo treilerį (youtube.com):
    1 taškas
  38. Anketos Šablonas (užtildei žaidėją) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Egidijus_Bumeris 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Aomine_Daiki 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://www.part.lt/perziura/fc5eb6de62d8a15986e9a763edb96782577.png
    1 taškas
  39. Sveiki visi Greenside.lt žaidėjai ir Greenside.lt administracija, pildant šia anketa aš prisistatau SAMP žaidėjo vardu Amandas'Hernadez. Mano vardas yra Amandas ir man yra 17 metų SAMP žaidžiu nuo 2010 metų , o tokio tipo serverius kaip šis nuo 2011. Kaip žmogus aš esu suprantantis ir pritariantis teisingumui, nemėgstu melavimo ir pažadų kurie retkarčiais būna įvykdyti. Esu žmogus su humoro jausmu, su manim žinoma nereikia bijoti jokauti ,bet žinoma proto ribose, bei mėgstantis tvarką , taigi mėgdamas tvarką aš dar ir esu griežtas, kaip ir reikalavimuose parašyta tai apie charakterio bruo
    1 taškas
  40. Renn_Bond

C-Bug laikas

Daba nepamenu tikslei ir bijau sumeluoti bet prieš metus , buvo 0,90 sec atrodo , dabar reiktu nueit pasitikrinti bet vis nerandu tokio serverio , jei rasčiau ar kas nors numestumet , galėčiau net nufilmuoti.
    1 taškas
  41. UU , nesu girdėjas dar tokio dalyko reiks rytoj pamėginti kas čia per pribambasai ;D
    1 taškas
  42. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Paulius_Sweet Ar susipažinote su visa pateikta informacija, taisyklėmis ir pažadate jų laikytis, bei ar galėsite tikrai dalyvauti? Taip
    1 taškas
  43. Renn_Bond

BMW E36

CIa ne auto installeris kiek suprantu ? Ir ant kokios car ciaa ?
    1 taškas
  44. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Misteris_Pro • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas, • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  45. tik tie kurie paveiksliuke (famas keicia ak)
    1 taškas
  46. Visa pazejau. Niekada tope nebuvau turi gerus gebejimu agario.
    1 taškas
  47. Galiu pasakyti tik vieną žodį - Puiku!
    1 taškas
  48. Sveiki visi,kurie skaitote,šiokį tokį mano pasisakymą apie save. Čia daug papasakosiu apie savo senus laikus,bei pirmuosius žingsnius Greenside.lt serveryje,smagaus skaitymo. ROUND 1 - Mano SA-MP Karjera. SA-MP žaidimą nepatikėsite bet žaidžiu nuo 10 metų.Ir dabar galvojate,ką tokio amžiaus pilietis, galėjo nuveikti SA-MP žaidime. Turėdamas tiek metų,galvojau surasti kuo geresnį serverį,ieškojau kokybės o ne kiekybės. Tad mano pirmasis serveris buvo ''Free-roam'' ar kaip ten. Su draugais tiesiog lakstydavom,po sumappintais tramplynais,kurdavom savo gaujas,mėgomes žaidimu. Tačiau pažaidė 1-2
    1 taškas
  49. Puikūs atnaujinimai, Aivarai!
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.