Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.12.07 in Pranešimai
-
2015.12.07 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.5.6)
Tomas_Kent ir 13 kiti sureagavo į Aivaras už temą
Atnaujinimai Sprogus tr.priemonei mechanikai turės galimybę atvykti per 5 minutes ir laužą nuvežti, už tą darbą jie gaus pinigų, bei išvalys gatves. Policininkas matys paspaudus H raidę, kuriam žaidėjui buvo pranešta apie sustojimą, ir kelintas tai kartas. Policininkai nuo šiol galės dėti spyglius su komanda /spygliai, spygliai prasprogdins padangas tr.priemonėms. Kai policininko sekamas žaidėjas atsijungs, CP iš tos vietos nedings, kad žinotumėte kurioje vietoje jis atsijungė. Jei policininkas nušaus nekaltą žaidėją, į raciją tai bus pranešta kitiems policininkams. Gaujų ko14 taškai -
Kalėdinis eventas! Dėl kalėdinių eglučių statymo prie namų. Daugiausiai paaukojęs žaidėjas Kalėdiniam fondui laimės unikalų automobilį (markė neatskleidžiama, bet visi jo trokšta).5 taškai
-
Peikiu GSPD drk. menian_fierro
Edga_Anonim ir 3 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Neblogai čia užjudėjot, ar ne? Dabar užjudėsiu aš: visi freeposteriai šioje temoje įrašyti į gėdos stulpą už bereikšmius komentarus, ir už kiekvieną netvarką teks išsimokėti. Ir jokių ašarų, nuo atsakomybės neatleidžia nežinojimas taisyklių mano temose. O direktorius - nematau kur čia išvis keiksmažodis, kur čia įžeidimas. Pats keiksmažodžius rašo, kuriuos cenzūruoja serverio sistemos, o išprovokavę papeikimus rašo. Norint įspėti direktorių už įžeidinėjimus, keiksmažodžius - tokių įrodymų nepakanka. Išlipkit iš savo kiemo smėlio dėžės, pagaliau..4 taškai -
Gvidas Ham užblokavo Cristiano_Capelli
Nick'Moserrati ir 2 kiti sureagavo į Rytis'Bit už temą
Sveikas gvidai pirmas mano pastebėjimas Jeigu būtų aimas jis pataikytu visas kulkas pažiūrėk kiek jis prašovė ir tikrai čia neįrodymai , kad jis naudoja kažkokias programas Būtų su DGL tai jau būtum kritęs , čia su coltais šaudė tai ilgiau .ANKETA ATMESTA3 taškai -
Nuko` - Modernus interjeras su vaizdu į Las Venturas miestą.
Lukas_Drifterx ir kitas sureagavo į Nuko` už temą
Jūsų Vardas_Pavardė : Serveryje lankiausi tik per testavimus, daugiau manęs čia nebuvo. Nuo pat serverio atidarymo čia keliu savo darbus, bet jei tai kažkam maišo - praneškit. Jūsų kontaktiniai duomenys : Jų jums tikrai nereikės. Kiek laiko buvo skirta šiam darbui : Mapinimas užtruko apie 4 dienas, o tekstūrų keitimas apie savaitę. Jūsų komentaras : Vaizdinė medžiaga (Būtina) : Interjero nuotraukos : http://imgur.com/a/fZiAH Vaizdo įrašas : https://www.youtube.com/watch?v=W9UVPTLqowE P.S Lyg šiol map darbus kurdavau kartu su Justu (Laggeris), bet šiame darbe sulaukiau2 taškai -
Emigruoju Jefka_Lietuva
Gordon_Specter ir kitas sureagavo į Jefka_Lietuva už temą
ŠABLONAS PATEIKTAS ČIA, Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Jefka_Lietuva Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2015.12.07 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pakvietė Moderatorius Mantas_Adomaitis Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes jis man atrodo labai geras , čia nėra klaidų ir panašiai.. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip , nelabai. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?2 taškai -
Emigruoju Kaspis_Lietuva
Jefka_Lietuva ir kitas sureagavo į Kaspis_Lietuva už temą
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2015-12-07 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : keturis metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Mantas_Adomantis pranešė apie šitą serverį. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo žaisti bugintuose serveruose. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, buvo paprasta. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Šiuo metu dar nedirbau. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Paprasta.2 taškai -
GreenSide.lt - Molotkovo pabėgimas
Rokis_Roxas ir kitas sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
1080p HD Vaidino - Mantvis_Daedo Riot_King Malykas Kevin_Connor Pacan_Marozas Dziovanis_Woop Įgarsino - Mantas_Mafass ( aras pareigūnas ) Mantvis_Daedo ( policijos pareigūnas pradžioje ) Riot_King ( kaimietukas , kuris pranešė apie pastebėtą Igorį ) Kevin_Connor ( policijos operatorė :D )2 taškai -
2 taškai
-
Pristatau Eko_Mad
Armiux_Malade sureagavo į Eko'Mad už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Eko_Mad *Jūsų Vardas realybėje : Erikas *Jūsų amžius : 15 metų. *Miestas iš kurio esate : Elektrėnai (Tarp Vilniaus ir Kauno). *Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype: erikutis600 Snapchat: qtexerikas Facebook: https://www.facebook.com/erikas.saulenas *Jūsų charakterio bruožai : Na aš mėgstu kartais paprikolinti, bei pakalbėti, o šiaip esu draugiškas, linksmas žmogus. *Jūsų pomėgiai : Mano pomėgis yra sportas ir kartais kompiuteris, bet pastarajį pusmetį prie jo praleidau tikrai labai mažai laiko. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Nežin1 taškas -
Prisistatau Orange_Nike
Ausra_Kiss sureagavo į Tony'Verona už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Orange'N *Jūsų Vardas realybėje : Oskaras *Jūsų amžius : 15 *Miestas iš kurio esate : Klaipeda *Jūsų kontaktiniai duomenys : *Jūsų charakterio bruožai : Esu draugiskas kartais, megstu padeti zmonem Bet daznai isiveliu i visokius pykčius, ginčus. *Jūsų pomėgiai : Sportas, draugai, sampas dar ofc *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Krepšinis <3 *Ar turite merginą/vaikiną? : Neturiu. *Ar turite brolių arba seserų? : Sese turiu jaunesne. *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Turiu Siamo veisles kate. *Iš kur sužin1 taškas -
Prisistatau Gabriele_Weed
Why_Not sureagavo į Gabriele_Weed už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Gabriele_Weed *Jūsų Vardas realybėje : Gabrielė *Jūsų amžius : pokolkas 15 bet greit 16 nusimato *Miestas iš kurio esate : Mažeikiai *Jūsų kontaktiniai duomenys : Šio metu nekontaktuoju. *Jūsų charakterio bruožai : Užsispyrusi, draugiška(kartais paprikol), su savo nuomone, kartais išplaukiu , atkakli, atlaidi, atvira, kartais biškuti išdidi, linksma, nuoširdi, supratinga, tvirta, švelni bet tuo pačiu ir įžūli *Jūsų pomėgiai : Skaityti knygas, kalbėt per ts, normaliai palošt (nesvarbu ar su kompiuteriu ar kažką tai relybėj),1 taškas -
Apgavo Lelouch_Okumura
Renn_Bond sureagavo į Paulius Sweet už temą
Jūsų Vardas_Pavardė : Paulius Sweet Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo : Lelouch_Okumura Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) : turėjo parduot tdeze ir apgavo kaip nekeista http://imgur.com/a/vhw8Q Jei car gražins per rytoj tokią kokia nupiso (nedaužtą) galit ir nebaust.1 taškas -
Pagalbos dėl xp.
Andrej_Valodė sureagavo į Matteo_Denaro už temą
Jūsų Vardas_Pavardė : Michail_Smirnov Kokios pagalbos jums reikia : Dėl xp. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : žaidžiau seniau serve, gal prieš 1-2mėn, turėjau 200k xp kažkur , dbr neseniai vėl pradėjau žaisti ir tik 20k xp tebuvo, kaip čia dabar gali būtį? Jei gražintumėte xp, būtų visai malonu Prieš tai kai lošiau buvo 200k xp suapvalinus . Užsiregistravęs nuo 2015.06.07 14.28h. Laukiu jūsų pagalbos . Dėkui1 taškas -
Edgaras_Mix užblokavo Nedas_Emzone
Nedas_Emzone sureagavo į Edgaras_Mix. už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : E`M • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Nedas_Emzone • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: INV • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/VH*cenzūra*pYibXIM1 taškas -
2015.12.07 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.5.6)
Paulius Sweet sureagavo į Renn_Bond už temą
O , visai neblogai , mechanikai vėl pestinami :>1 taškas -
Pasiūlymas forumui - kalėdos/žiema.
James_Chistagon sureagavo į Fernando Black už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Fernando Black. • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kaip pastebėjau ant forumo "laukelio" yra uždėta sniegas ir pusiau vaizduojamas RUDUO ir ŽIEMA, manau artėja sparčiai kalėdos ir galėtu forumą papuošti kaip nors, manau savininkai turi fantazijos pakankamai, jog galėtu kažką sugalvoti kokią tematiką forumui ir jo paįvairinimui, siūlau uždėti ant forumo lemputes, jog šviestu, per kalėdas, galėtu įkelti HOOKA kuris suaktyvintu forume sniega ir snigtu. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Maniau būtų ir GREENSIDE forumas ir1 taškas -
Padėkit dėl lietuvišku raidžių.
FrankWiliams sureagavo į Bmx_Park už temą
Pabandyk paspausti vienu metu CTRL ir SHIFT nes pas mane taip yra .1 taškas -
Pasiūlymas dėl signalizacijos
Anthony_Marcello sureagavo į ♔ Anthony_Marcello ♔ už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Anthony_Marcello • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, siūlau automobilių signalizaciją. Kaip tai veiktų ? Žaidėjas išlipęs iš nuosavo transporto ir užrakinęs automobilį būtų automatiškai įjungta signalizacija ir kuomet kaip koks nors žaidėjas bandytų į ją įlipti, ne būtinai įlipti, o tiesiog įtrenktų, ar atsitrenktų suveiktų signalizacija ir praneštu transporto savininkui, kad kažkas braunasi į jo transportą. O signalizaciją išjungti būtų galima parašius komandą /transportas ir ten būtų atskiras tekstas " Išjungti automobilio signalizaciją " • Kuo jūsų p1 taškas -
[0.1.5.4] Mašinos avarinė signalizacija.
Liux idėja, tikrai manau reikalinga serveriui. Už.1 taškas -
Idėja su ligomis
Na manau bus daugelis prieš, tačiau aš už, medikams būtų daugiau veiklos, o ir žaisti būtų įdomiau. Dar pridursiu, kaip suserga svirduliuoja vaizdas ir žaidėjas kreivai vaikšto.1 taškas -
Pacan_Marozas užtildė Andrej_Valode
Monika_Salciute sureagavo į Pacan Marozas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Pacan_Marozas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Andrej_Valode 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://www.part.lt/perziura/8557fa39ff2e763260221290a0341a24928.png1 taškas -
Padėkit dėl lietuvišku raidžių.
FrankWiliams sureagavo į Mantis_Kent už temą
Sveikas as tau padesiu kaip pasikeisti kad rodytu Lietuviskas raides per samp stai prasome paziureti si video Jei padejau +rep1 taškas -
Ponas_Gyvatė MUTE Vycka_Flex
Matt_Outside sureagavo į Ponas_Gyvatė. už temą
Apsiverk gi *cenzūra* ir rašyt išmok , neįdomus esi1 taškas -
Mano Youtube grojaraštis
Orange_Mst sureagavo į Arijus_Ltu už temą
Visai neblogos dainos kai kurios, bet daug ir žinomu. Smagu, kad daliniesi savo klausoma muzika, tik galėjo ir nebuti Bieberio šitam play'liste.1 taškas -
Taxi edit v1
Abraham_Lincoln sureagavo į Logan_Wilson už temą
Tikrai neblogai padirbėta reiks būtinai išbandyti šį editą.1 taškas -
Taxi edit v1
John_Freak sureagavo į Lil_Uzi už temą
Būčiau taxistas išbandyčiau . Būtų geriau kad stickeris būtų ir ant kito šono,bet padaryta gerai,tobulėk!1 taškas -
[Comet] Porsche 911 Turbo 3.3 Coupe 1982
Tony_Farconni sureagavo į ♔ Anthony_Marcello ♔ už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė : Anthony_Marcello *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Porsche 911 Turbo 3.3 Coupe 1982 m. *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www.gtaall.com/get-mod/31615ea544fca4ca3b747da153157376e21987d6/29511-porsche-911-turbo-33-coupe-1982.html P.S Daužosi realistiškai, tiuninguojasi taip pat.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Pirmas GFX darbas.
Bmx_Park sureagavo į Sense_Daims už temą
Aš neopijuoju tiesiog noriu išmokt viską daryt po biškį. Per tavo psd faila viska dariau kaip ir tu ne tik teksta pakeičiau o pats viską bandžiau daryt . Nu jai taip tai sorry galiu ištrint1 taškas -
Peikiu GSPD drk. menian_fierro
James_Chistagon sureagavo į Menian_Fierro už temą
Gerai parašysiu vieną kartą ir viskas , aš aplamai nesuprantu tu dabar rašai papeikimus norint ką pasiekt? Tau jau Marius kiek kartų rašė , kiek tu gali tų papeikimų rašyt? Ką tu čia bandai įrodyti , tavo nuotraukoje netgi matosi kaip tu į įžeidinėji , jeigu reikės numesiu nuotraukas kaip man į /sms rašinėji "*Gai-dys ir pnš". Koks čia tau įžeidimas cyplius? Gal jau vyrai nebejuokaukit prašau , ašarą nusivaliau nusijuokiau ir toliau žaidžiu SA:MP. Sakau kažko reikia rašyk į asmeninę žinutę ir išsiaiškinsim , o čia vėl rašinėji papeikimus , visi direktorių papeikimai tik tavo parašyti tai biški1 taškas -
Akį veriantis Chevrolet Camaro ZL1 2014
Tony_Farconni sureagavo į ♔ Anthony_Marcello ♔ už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė : Anthony_Marcello *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Chevrolet Camaro ZL1 2014 ( Pritaikyta ant Infernus automobilio, tačiau galima pasirinkti ant kokio automobilio norit įsirašysi, instaliacija automatiška, nereikia jokių papildomų programų.) Daužosi realistiškai, braižosi ir t.t *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www.gamemodding.net/en/getmod-1723881 taškas -
Peikiu taksi direktorių bendziaks_orbit
Kent_Frix sureagavo į Marko_Escobar už temą
Duokit ir man pavartoti to ką jūs šiandien šniojot, nes matau, kad neblogai daužo. Gražus bandymas padaryti reklamą jūsų savaitę laiko trūksiančiam projektui.1 taškas -
Peikiu taksi direktorių bendziaks_orbit
Kent_Frix sureagavo į Bendziaks Orbit už temą
Žaidžiu ? Oh really ? Paskaityk pats ką parašei. Šis direktorius žaidžia , būna, kito projekto dar nestartavusio forume. To projekto forume apsilankiau porą kartų, norėdamas susiekti su vienu iš draugų t.y Dėdule bei „pastūmti“ ant vieno kopijuotojo. Niekas ten nežaidžia, protinguoli. Tu manai, iškeisčiau čia direktorių ir puikų žaidimą į ten nestartavusį forumą ? Lankausi ne vien šiame žaidimų, portalų forumuose, pasiskaitinėt, kadangi man tai leidžiama. Apie jokį žaidimą nei kalbos nėra. Ačiū, už pirmajį, kaip bebūtų kvailą papeikimą, gero vakaro.1 taškas -
Išsirink, bei pasiūlyk filmą!
Kent_Mendez sureagavo į Necro_Shade už temą
1. Filmo pavadinimas [ir lietuviškas ir angl.) Daugiau nei žaidimas ( More then a game ) 2. Žanras: Sporto filmai 3. Kas jus filme sudomino, kad siūlote šį filmą? Šiame filme pasakoja LJ ir visi kiti jo vaikystės draugai apie savo iškilimą šiame sporte. 4. Nuoroda į filmo treilerį (youtube.com):1 taškas -
Egidijus_Bumeris užtildė Aomine_Daiki
Aurimas_Next sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
Anketos Šablonas (užtildei žaidėją) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Egidijus_Bumeris 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Aomine_Daiki 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://www.part.lt/perziura/fc5eb6de62d8a15986e9a763edb96782577.png1 taškas -
Atranka į gaujų prižiūrėtoją,
Jeremy_Malboro sureagavo į Amandas už temą
Sveiki visi Greenside.lt žaidėjai ir Greenside.lt administracija, pildant šia anketa aš prisistatau SAMP žaidėjo vardu Amandas'Hernadez. Mano vardas yra Amandas ir man yra 17 metų SAMP žaidžiu nuo 2010 metų , o tokio tipo serverius kaip šis nuo 2011. Kaip žmogus aš esu suprantantis ir pritariantis teisingumui, nemėgstu melavimo ir pažadų kurie retkarčiais būna įvykdyti. Esu žmogus su humoro jausmu, su manim žinoma nereikia bijoti jokauti ,bet žinoma proto ribose, bei mėgstantis tvarką , taigi mėgdamas tvarką aš dar ir esu griežtas, kaip ir reikalavimuose parašyta tai apie charakterio bruo1 taškas -
C-Bug laikas
Daba nepamenu tikslei ir bijau sumeluoti bet prieš metus , buvo 0,90 sec atrodo , dabar reiktu nueit pasitikrinti bet vis nerandu tokio serverio , jei rasčiau ar kas nors numestumet , galėčiau net nufilmuoti.1 taškas -
Pamoka kaip klausyti muzikas žaidime
UU , nesu girdėjas dar tokio dalyko reiks rytoj pamėginti kas čia per pribambasai ;D1 taškas -
GreenSide.lt Lenktynių event.
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Paulius_Sweet Ar susipažinote su visa pateikta informacija, taisyklėmis ir pažadate jų laikytis, bei ar galėsite tikrai dalyvauti? Taip1 taškas -
BMW E36
CIa ne auto installeris kiek suprantu ? Ir ant kokios car ciaa ?1 taškas -
Jeremy_Warning banned Misteris_Pro [158]
CharlieOi sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Misteris_Pro • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas, • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Melyni nitro ginklai.
tik tie kurie paveiksliuke (famas keicia ak)1 taškas -
1 taškas
-
Agar.io FFA Gaming [YouTube]
Gruzinas_Sampo sureagavo į Danielius_Molokovv už temą
Visa pazejau. Niekada tope nebuvau turi gerus gebejimu agario.1 taškas -
2015.10.31 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.5.4) - Helovinas
CharlieOi sureagavo į Ignas Dieseliss` už temą
Galiu pasakyti tik vieną žodį - Puiku!1 taškas -
Dwayne_Bond Šioks toks blogas.
Karolis_Neon sureagavo į Dwayne Bond už temą
Sveiki visi,kurie skaitote,šiokį tokį mano pasisakymą apie save. Čia daug papasakosiu apie savo senus laikus,bei pirmuosius žingsnius Greenside.lt serveryje,smagaus skaitymo. ROUND 1 - Mano SA-MP Karjera. SA-MP žaidimą nepatikėsite bet žaidžiu nuo 10 metų.Ir dabar galvojate,ką tokio amžiaus pilietis, galėjo nuveikti SA-MP žaidime. Turėdamas tiek metų,galvojau surasti kuo geresnį serverį,ieškojau kokybės o ne kiekybės. Tad mano pirmasis serveris buvo ''Free-roam'' ar kaip ten. Su draugais tiesiog lakstydavom,po sumappintais tramplynais,kurdavom savo gaujas,mėgomes žaidimu. Tačiau pažaidė 1-21 taškas -
2015.10.11 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.5.2)
CharlieOi sureagavo į Lukas_Ramonas už temą
Puikūs atnaujinimai, Aivarai!1 taškas