Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.12.09 visose vietose

1. Kažka pabandčiau susukti vardan artejančiu svenčiu , video netobulas ,nes žinoma aš ne Katkus, bet ir nebjaurus, bučiau kažka įdomenesio susukes jei būtu atsirade norinčiu filmuotis , nu tekto žiurim HD kokybe.
    17 taškai
  2. Trumputis, nedidutis video noriu visiems palinkėti gražių ateinančių švenčių, dosningo Kalėdų senelio ir žinoma gero žaidimo Greenside serveryje! HD
    15 taškai
  3. Sveiki atvykę į profesionalią GreenSide.LT forumo grafikos parduotuvę - MD grafikos parduotuvė. Mes (Mantas ir Deivydas) stengsimės jums atlikti kuo kokybiškesnį darbą už tikrai prieinamą kainą. Žinoma mes nesame kažkokie tai velniškai geri grafikos dizaineriai, tačiau savo atliekamais darbais stengsimės Jūsų nenuvilti! Atsiskaitymas už atliktą darbą bus tik forumo reputacija. Taip pat įvedama nauja taisyklė pildantiems: * Privaloma prieš pildant anketą paspausti patinka ant pagrindinio temos pranešimo. Kitu atveju darbas bus ignoruojamas. Primenu: atsiskaitymas forumo re
    4 taškai
  4. 3 taškai
  5. Anketos: Grafikos darbų anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Jimmy_Cold Keli komentarai apie darbus: Iš šiandienos darytų nuotraukų, kažką padariau, P.S kokybę susitaisiau.. Grafikos darbai (min. 2): -------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------- Darbų paveikslėliai - http://imgur.com/a/vbhtJ
    3 taškai
  6. Darbas atliktas sėkmingai! Padariau pagal save, galėjau nors ir tokį patį padaryt, bet kaip prašei, kažką savo sugalvojau Iš Tavęs 3 rep'utacijos.
    3 taškai
  7. Štai kodėl tavo video geriausi.
    2 taškai
  8. Pats darbo paveikslėlis (stock'as) nenumestas, čia kaip pavizdys, tu man švarų paveikslėlį numesk, o dėl avatar'o tai va. Iš Tavęs 1 rep'utacijos. Už šitą avatar'ą. O dėl to parašo, pildyk naują anketą, švarią, konkrečiai viską surašyk joje, bei švarų paveikslėlį darbo įmesk, unikaliai viską
    2 taškai
  9. Va perdariau, nesklandumai man dabar, - atsiprašau.
    2 taškai
  10. Darbas atliktas sėkmingai! Iš Tavęs limitas.
    2 taškai
  11. Darbas atliktas sėkmingai! Iš Tavęs 3 rep'utacijos.
    2 taškai
  12. Esu Mantas, man yra 15 metų, esu iš Kauno. Laisvalaikį praleidžiu dažniausiai su draugais rajone arba mieste. Laisvu laiku žinoma pažaidžiu SA:MP‘ą jį žaidžiu berods nuo 2010 metų ir apie jį žinau ištiesų daug. Dar žaidžiu CS:GO šį žaidimą žaidžiu turbūt apie 4 mėnesius, bet pradeda po truputį pabosti. Žinoma sunku pasakyti savo teigiamus ir neigiamus bruožus, bet manau juos svarbu paminėti. Mano manymu žmonės susidarė neigiamą nuomonę apie mane ir mano, kad esu eilinis stumikas ir gavęs pareigas pasikelia. Tačiau čia buvo mano gaujų valdymo technika per kurią man nereikėjo skelbti atrankų,
    2 taškai
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Hugo_Soprano • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Tadas_Chill • Už ką buvote užblokuotas ?: Relog kai esi sugautas teisėsaugos. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/f5414a5552cf5677c631b931032c2198363.png
    2 taškai
  14. 1. Jūsų Vardas_Pavardėkuris prėašo užtildyti kitą asmenį: Hugo_Soprano 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms: Lukas_Fiesta 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto: http://www.part.lt/perziura/800ed7b7d0c3b911a4e2c7f0ac1ac6b0893.png
    2 taškai
  15. Atsiprašau, bet kokia čia tau nepagarba ? Kodėl tada nenubaudei kito darbuotojo įspėjimu ? taip kaip nubaudei mane juk jis irgi mane įžeidė, taisyklės yra visiem lygios ir jų reikia laikytis. Kad paklausiau kiek tau metų ir čia skaitosi nepagarba/(įžeidimas.) ? - Kaip direktorius nemoki atlikti sąžiningai savo darbo.
    2 taškai
  16. Čia saugomi daugmaž visi mano kūrti darbai šiam projektui, kuriuos gali naudoti kiekvienas lankytojas. Parašai darbams Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Kiti parašai Atnaujinta: 2015.12.10 GIF parašai Atnaujinta: 2015.12.10 Parašai gaujoms/klubams Atnaujinta: 2015.12.10 Profilio priderinimai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Darbalaukiai Atnaujinta: 2015.12.10 Avatarai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 - Mantas_Adomaitis.
    1 taškas
  17. Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš
    1 taškas
  18. Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž
    1 taškas
  19. Atnaujinimai Sprogus tr.priemonei mechanikai turės galimybę atvykti per 5 minutes ir laužą nuvežti, už tą darbą jie gaus pinigų, bei išvalys gatves. Policininkas matys paspaudus H raidę, kuriam žaidėjui buvo pranešta apie sustojimą, ir kelintas tai kartas. Policininkai nuo šiol galės dėti spyglius su komanda /spygliai, spygliai prasprogdins padangas tr.priemonėms. Kai policininko sekamas žaidėjas atsijungs, CP iš tos vietos nedings, kad žinotumėte kurioje vietoje jis atsijungė. Jei policininkas nušaus nekaltą žaidėją, į raciją tai bus pranešta kitiems policininkams. Gaujų ko
    1 taškas
  20. *Jūsų Vardas_Pavardė : Nedokas_Twin *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : First Person modifikacija, reikalingas cleo. *Modifikacijos Nuotrauka/Video : http://imgur.com/a/Ub3yL *Parsiuntimo nuoroda : http://www66.zippyshare.com/v/1aoh1n5A/file.html
    1 taškas
  21. Nissan Skyline R34 GT-R M-Spec Nür Keičia: Elegy. Tunable: TAIP. Parsisiuntimo nuoroda: https://www.mediafire.com/?1oo3ocxij5folmh • GS forume pasidalino: Eimantas'Otero. • Credits: Fixer.
    1 taškas
  22. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kazuto_Kirigaya • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Dabar klausimas, ką keisti gaujose, o tai išaiškinti bus labai sunku. Visų pirmą reikėtų atnaujinti gaujų darbą, taip, kad jie turėtu naudos iš ginklų/narkotikų pardavimo. Manau, kad serveryje yra žiauriai nesubalansuoti ginklai, visi iki vieno naudoja MP5 ir Desert Eagle ginklų kombinacija. Manau, kad gera pradžia būtų išimti Desert Eagle ginklą iš ginklų parduotuves, kodėl? Manau, kad šis ginklas viską nusako, išimk jį, ir gaujinai turės dvigubai daugiau darbo. Į serverį reikėtų įdėti specialią parduotuv
    1 taškas
  23. John_Freak

Taxi edit v1

Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : John_Freak *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Mašina, taxi. *Modifikacijos Nuotrauka/Video : Pora nuotraukų, jei kas, pasižiūrėsit žaidime. *Parsiuntimo nuoroda : http://www.mediafire.com/download/oqscx153fwocyb3/GreenSide.lt+John_Freak+Taxi+Edit+v1.rar Norėjau padaryti kažką neįprasto, nedaryti jokių bmw ir t.t o tiesiog kažką paprasto. Norėčiau jog įvertintumėte mano darbą Mašinoje buvo daroma: Lietuviški 3D numeriai. Sutvarkyta daug skilių ir bugu. Imtas vieno senesnių mercedesu salonas, sudėtas
    1 taškas
  24. Rokas

Emigruoju Ford_Fiesta

Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. ​ ​
    1 taškas
  25. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kaspis_Lietuva • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi pradėsiu nuo pačio paprasčiausio pasiūlymo, tai ,kad jog kai įsėdame į savo transporto priemonę ir norime įsijungti, bet kurią radijo stoty, kad nereikėtu pastoviai rašinėti /radijas pavyzdžiui: būtų geriau užbindinta kokia nors raidė kaip "r" ar kokia nors kitas simbolis, nėra skirtumo, bet, kad būtų patogu, bei paprasta. Antras pasiūlymas būtų su žaidėjo alkiu, manyčiau jog būtų aiškiau jog šalia alko diagraminio stulpelio būtų šalia parašytas alkis, bei taip pat pridėtas koks nors paveiksliukas su alk
    1 taškas
  26. Darbas atliktas sėkmingai! Tokio pačio nedariau. Iš Tavęs 3 rep'utacijos.
    1 taškas
  27. Darbas atliktas sėkmingai! Iš Tavęs limitas!
    1 taškas
  28. Rinkis Rytis_Huf, Rytis_Ltu, Rytis_Nba, Rytis_Wifi, Rytis_Nike, Rytis_Adidas, Rytis_Puma, Rytis_Palofkes, Rytis_Sveikas, Rytis_(tavo pc pavadinimas), Rytis_Pokemon, Rytis_Kalnapilis, Rytis_Samagonas, Rytis_Sugar, Rytis_Zmogiukas, Rytis_Ryklys, Rytis_Vagis, Rytis_Dievas, Rytis_Bmw, Rytis_Subaru, Rytis_Next, Rytis_Audi, Rytis_Benz, Rytis_Chuliganas, Rytis_Quattro, Rytis_Gangsta, Rytis_Rap, Rytis_Daktaras, Rytis_Gtr ir Rytis_Burnout.
    1 taškas
  29. Darbas atliktas sėkmingai! Iš Tavęs 3 rep'utacijos.
    1 taškas
  30. Gal jau laikas baigt verkt ir rašyt tuos papeikimus? Buvai iškickintas todėl,kad tau geriau žinot. Ar geriau žaidėjas kuris nori pažaisti,ar žaidėjas kuris AFK kimarina? Pats iš pradžių pamąstyk,atėjęs naujokas visiems papeikimus rašo.
    1 taškas
  31. Darbas (-i) atlikti sėkmingai! Iš Tavęs 4 rep'utacijos. P.S Dėl 2 avatar'ų - toks prašymas rep'utacijos.
    1 taškas
  32. Aš tau siuličiau nicka Rytis_Cicinas
    1 taškas
  33. Taip, yra keletas darbų, kurių kokybė ne pati geriausia. Kalbu ne apie tai, kas padaryta pačiame darbe, o pačio paveikslėlio kokybė, kuri lyg GIF formatu be spalvų būtų išsaugota, tokia suskilinėjusi, pixelinta. Dėl to perspėsiu Jimmy, bet tikrai jo neišmesiu vien dėl to, kad kai kur prasta kokybė ar porai žmonių (kuriems niekada neįtiksi) nepatiko darbai (ir beje jeigu darbas nepatinka, galima cituot ir paaiškint kas blogai, ir ką pataisyt) arba, kad jo darbai netenkina būtent taves. Daugumai jo darbai yra priimtini ir ta dauguma mačiau naudoja jo darbus. O kas dėl manes, tai šiuo metu turi
    1 taškas
  34. Sveiki manau nereike aiskint kas siame video bus, bei jei patinka rasikyt ikelsim daugiau:) HD Subscribe&Like Cheers
    1 taškas
  35. Anketa netvarkinga, Jeigu žaidėjas būtų kažką naudojęs, tai būtų viską pataikęs ir būtų šaudęs pirmiausiai viską į žmogų esanti ant mašinos.
    1 taškas
  36. Darbas atliktas sėkmingai! Tą turėjau omeny? - Jeigu kažkas netiko - rašyk. Iš Tavęs 2 rep'utacijos.
    1 taškas
  37. Darbas atliktas sėkmingai! Iš Tavęs 1-2 rep'utacijos, nuo Tavęs priklauso čia jau.
    1 taškas
  38. - Jūsų Vardas_Pavarde serveryje? : Hugo_Soprano - Kam bus naudojamas kanalas? : Bendrauti su draugais žaidžiant šį serverį, aptarti asmeniškas problemas, bei pasikalbėti svarbiomis temomis. - Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : http://www.part.lt/perziura/21e0e4213094e244ff068af5dd08793d165.png - Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Esu susipažinęs su visomis taisyklėmis.
    1 taškas
  39. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Hugo_Soprano 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė: Marcos_Senna 3. Už ką buvote užtildytas: Įžeidinėjimus. 4. Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą: http://www.part.lt/perziura/deb92e8d43c89e781236386481d5d25662.png
    1 taškas
  40. Sveiki visi Greenside.lt žaidėjai ir Greenside.lt administracija, pildant šia anketa aš prisistatau SAMP žaidėjo vardu Amandas'Hernadez. Mano vardas yra Amandas ir man yra 17 metų SAMP žaidžiu nuo 2010 metų , o tokio tipo serverius kaip šis nuo 2011. Kaip žmogus aš esu suprantantis ir pritariantis teisingumui, nemėgstu melavimo ir pažadų kurie retkarčiais būna įvykdyti. Esu žmogus su humoro jausmu, su manim žinoma nereikia bijoti jokauti ,bet žinoma proto ribose, bei mėgstantis tvarką , taigi mėgdamas tvarką aš dar ir esu griežtas, kaip ir reikalavimuose parašyta tai apie charakterio bruo
    1 taškas
  41. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Gwds • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  42. Anketa 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: 2. Kam skirta ši pamoka (serveriui, forumui ar TeamSpeak'ui): Labiau kompiuteriui ir pačio saugumui 3. Informacija apie pamoką (pamokos apibūdinimas): Pradžioj pradėsim apie skirtumas daugelis nesupranta Dos ir DDos skirtumu,bei priežasčių paaiškinsiu visiems kuo skiriasi Dos nuo DDos,bei pamokinsiu kaip apsisaugoti kompiuteri nuo piktybiniu Dos atakų Dos - Naudojama per viena kompiuteri siunčiami Pockets TCP/UDP atakų tipai,skirta apriboti laikinai IP adresą siunčiant UDP paketus DDos - Naudojami keli kompiuteriai sujungti į vieną meto
    1 taškas
  43. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Hugo_Soprano • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Aurimas_Next • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Nekultūringas elgesys. • Aplamai kiekvienas serverio VIP narys turi kultūringai bendrauti su serverio žaidėjais ir nesijausti viršesniais turint papildomas pareigas. Nuolatos pažeidžiant šią taisyklę VIP narys yra baudžiamas įspėjimas. [1 įsp.] • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://www.part.lt/perziura/12aea5e50fc0a99ea70785c4a22d59c8535.png http://www.part.lt/perziura/b0fdf99903c786d7b2959bcc75d9b55d110.png
    1 taškas
  44. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Hugo_Soprano • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Nico_Moretti • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/096771006ea159efffe52248c170fdcd975.png
    1 taškas
  45. Anketos Šablonas (užtildei žaidėją) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Egidijus_Bumeris 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Dainius_Slaptas 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://www.part.lt/perziura/31d5547de3f7e77f6c5f00f76bad0aad650.png
    1 taškas
  46. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Hugo_Soprano • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Mister_Crime • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: Fūristų. • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Už tai jog, išmetinėja darbuotojus iš darbo šiaip sau - aš jo paklausiau, kiek jam metų, jis atsakė, kad jam 17. O aš parašiau - neatrodo, ir už tai buvau išmestas. Manau kad šis firmos direktorius yra per daug pasikėlęs jog užima tokias pareigas. • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Manau jog šis direktorius nežino jokių direktoriaus taisyklių. Mes su vienu darb
    1 taškas
  47. 1. Jūsų Vardas_Pavardėkuris prėašo užtildyti kitą asmenį: Hugo_Soprano 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms: Mantas_Whi 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto: http://www.part.lt/perziura/800ed7b7d0c3b911a4e2c7f0ac1ac6b0893.png
    1 taškas
  48. Paprašyk Admino per /padmins kad tave nukilintu su komanda , gal padės.
    1 taškas
  49. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Magic • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.