Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.01.08 visose vietose
-
Greenside.lt | Dainavimo konkursas 2016.01.08 (Uncut versija)
Gruzinas_Sampo ir 18 kiti sureagavo į Gordon_Specter už temą
Štai pirmojo Greenside.lt dainavimo konkurso įrašas, neiškarpytas, be edito, enjoy. Jei patiko, spausk PATINKA! - Adomaitis.19 taškai -
Peikiu Marko_Escobar (BarkoNaronas)
Remyga ir 13 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Negana, jog leidau likti (arba priimiau) firmoje po direktoriaus nušalinimo, negana visiems aktyviems darbuotojams rangus sukėliau, tai jau reiktų turėti šiek tiek dėkingumo ir darbuotis normaliai. Išmečiau iš firmos nes tyčia į mane su taksi transportu rėžeisi (kaip po to ir kiti žmonės tvirtino jog dažnai taip elgiesi), tai be visa to man nuvažiavus - šaudeisi į mane (neieškosim dabar dar kokiais ginklais). Žinodamas už mane geriau savo paties nusižengimus,dar man drįsti papeikimą rašyti? Lauksiu rytoj taves keliais einančio mano raudonu kilimu DP kabinete teamspeake dėkojančio, jog esi14 taškai -
peikiu PD direktoriu Mantvis_Daedo
Adidas_Never ir 7 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Suprantu, kad jūs esate pripratę prie dp, kuriems paprasčiausiai patogu keisti direktorius kad šie "nesusitvarko su darbuotojais". Deja, aš stengiuosi padėti direktoriui, ir skatinu visuomenę padėti formuoti tokią PD, kokią norime matyti. Kaip šaukiama - taip atsiliepiama. Reikia rodyti konkrečius pavyzdžius į pastabas, o ne keist direktorių, kuris vėl rinks naują komandą, kuriam vėl tuo pačiu priekaištausit. Atvejus, kai nesate patenkinti direktorių ar jų darbuotojų sprendimais - galų gale siųskite man, nebūna nesutvarkytų situacijų.8 taškai -
Konkursas! Galimybė laimėti SABRE.
Hugo_Gilera ir 3 kiti sureagavo į Arijus_Ltu už temą
Sveiki visi, taigi skelbiu konkursą kuriame turėsite galimybe laimėti naujutėlį automobilį. (SABRE) Taisyklės. Uždėti like ant šito pranešimo. (BŪTINA) Į komentarus parašyti savo žaidimo V_P Konkursas vyks iki 2016-01-08 21h. Laimėtoja rinksiu pagal šią svetainę : https://www.random.org/4 taškai -
[CAR] Taksi darbo mašinos.
Gaujinis_Makaras ir 2 kiti sureagavo į Lil_Uzi už temą
- Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack Ferdinando - Kokia modifikacija dalinatės [ENB, SKIN, CAR, CLEO ir t.t.]?: Mašinom,taksi darbo. - Modifikacijos parsiuntimo nuoroda: Bus apačioj. - Nuotraukos/Vaizdo įrašas, kuriame atsispindėtų modifikacija: Bus apačioj. Taxi - http://www85.zippyshare.com/v/QGa7YlTK/file.html Moonbeam - http://www85.zippyshare.com/v/52ObtPTB/file.html (buginasi taxi ženklas) Cabbie - (bus dvi) Pirma: http://www88.zippyshare.com/v/iPeQ9C7D/file.html Ratai nesibugina,čia dėl enb šešėlių. Antra: http://www47.zippysh3 taškai -
Jei rimtai - viskas buvo liuks.Ir paprikolino ciuvakai,ir gražiai padainavo Ir the best daina šio vakaro : https://www.youtube.com/watch?v=czA5rEl3dg43 taškai
-
GreenSide.lt # Dainavimo konkursas
Grisha_Kode ir 2 kiti sureagavo į Aivaras už temą
Seniai labai seniai... GreenSide buvo koks nors konkursas. Tai šia proga komandos nariai sumanė padaryti DAINAVIMO konkursą. Konkursas bus labai paprastas. Žaidėjai turės parodyti savo solinius sugebėjimus ir turės galimybę laimėti puikius prizus! Konkursas vyks 2016.01.08, 19:00 (Lietuvos laiku). VERTINIMO KOMISIJA: GreenSide.LT komanda. PRIZAI: 1vt. 2000 kreditų. 2vt. 1500 kreditų. 3vt. 1000 kreditų. KONKURSO TAISYKLĖS: 1. Muziką leis tam paskirtas asmuo. 2. Bet koks pašalinių garsų leidimas per savo pasirodymą = ban TeamSpeake. 3. Dainose negali būti3 taškai -
GTA logika.
Vaidas Martini ir 2 kiti sureagavo į Ignaz Lucchese už temą
Vakar žiūrėdamas vaizdelius youtubėje štai ką užtykojau :lol:. N-18 yra keiksmų. Filmukų autorius: DamagePlanas. 1-oji dalis, trukmė: [0:22.] 2-oji dalis, trukmė: [4:45.]3 taškai -
Mantas_Verone ir 2 kiti sureagavo į Rokas už temą
Prižiūrėtojas nebus baudžiamas, Marius turi teisę įtraukti žaidėjus į savo juodus sąrašus be jokių įrodymų, nes juo pasitikime ir žinome, jog už nieką žaidėjai ten neatsiduria. Už tokius papeikimus nusipelnei griežtesnės bausmės. Tema rakinama.3 taškai -
Greenside.lt |Mechanikų darbo pristatymas| gameHQ Show
Mantas_Whi ir 2 kiti sureagavo į Tomas_Wilson už temą
Sveiki, taigi pristatau jums Mechanikų darbo pristatyma. Šis pristatymas nėra su scenarijumi, tiesiog parodyta mūsų veikla ir privilegijos ir šeima serveryje. Pastangų kaip pasakyt puse velnio, nebuvo dirbama daug dienų. Taigi įvertinkite darbą, jeigu patiko. + rep. PS. - JEIGU NĖRA DAR HD palaukite. JUNGIAM HD.3 taškai -
[0.1.5.7] Pasiūlymas Išimti iš serverio dūminės granatas
Dark_Buffon ir 2 kiti sureagavo į Nathan Williams už temą
Tam ir yra įdėtos duminės granatos, kad nudropintu fps ir galėtu lengviau nušaudti žaidėją. Prieš.3 taškai -
Peikiu DPD direktorių Dwayne_Bond
James_Chistagon ir 2 kiti sureagavo į Dwayne Bond už temą
''Neatidžiai tikrina taškų sistemą . Ir taip parodo ka jam reiškia Direktoriaus postas. '' Tu pridaryk savo kakarynę gerai? Tu net ne nutuoki ką man reiškia šis postas. Tačiau tokie kaip tu viską gadina. Aš tavimi ir tavo draugu patikėjau,o jus man atsukot tokią nugarą. Iš tiesų kaip iš darbuotojų,kuriems nieko blogo nepadariau,nesitikėjau. Tiesiog gaila tokių žmonių,kurie galvojau,kad parašę man papeikimą,mane nuvertę,gaus šitame projekte kažkokį apdovanojimą. Aš stengiausi nuo pat vasaros iki to momento,kada gavau direktorių,visada stengiausi visuose darbuose tai pasiekti. Todėl prašau nesa3 taškai -
Pristatau Ronce_Run
Dark_Buffon ir 2 kiti sureagavo į Nathan Williams už temą
Sveikas Ronce, sėkmės žaidime bei realiame gyvenime.3 taškai -
Greenside.lt atributika
Rebeka ir kitas sureagavo į Gordon_Specter už temą
Čia saugomi daugmaž visi mano kūrti darbai šiam projektui, kuriuos gali naudoti kiekvienas lankytojas. Parašai darbams Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Kiti parašai Atnaujinta: 2015.12.10 GIF parašai Atnaujinta: 2015.12.10 Parašai gaujoms/klubams Atnaujinta: 2015.12.10 Profilio priderinimai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Darbalaukiai Atnaujinta: 2015.12.10 Avatarai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 - Mantas_Adomaitis.2 taškai -
[PAMOKA] Sutvarkymas GTA:SA garsų
Alfredo_Rossi ir kitas sureagavo į Aron_Brook už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Aron_Brook 2. Kam skirta ši pamoka (serveriui, forumui ar TeamSpeak'ui): Serveriui 3. Informacija apie pamoką (pamokos apibūdinimas): GTA:SA garsų sutaisymas 4. Vaizdinė pamoka (Video, nuotraukos ir visa kita kas gali suteikti informacijos): Šis dalykas man padėjo taip pat, todėl noriu su jumis pasidalinti taip pat. Sekite pagal kiekvieną žingsnį, ir viskas bus gerai. 1 žingsnis : 2 žingsnis : 3 žingsnis : Pasirenkame SPEAKERS ir spaudžiama KONFIGURUOTI 4 žingsnis : Pasirenkame KVADRAFONINIS Toliau sp2 taškai -
[0.1.5.7] Pasiulymas serveriui : Kalejimo užpuolimas.
Abraham_Lincoln ir kitas sureagavo į Mantas_Polikonas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Polikonas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Žodžiu sistema būtų labai panaši į sistemą su GSPD saugykla kurią galima plėšti ir ją išplėšus sunaikinti visus įrodymus, taip panaikinant viso serverio įtarimo lygius. Tačiau šį kartą sistema būtų sutelkta ties serverio Kalėjimu. Gaujos lyderis galėtu užminuoti kalėjimo vartus kurie sprogtų po 10 minučių kaip ir visos bombos. Tuo tarpu teisėsauga turėtų važiuoti ginti kalėjimo ir išminuoti padėtą bombą, kad sprogimas neivyktų. Kadangi kalejimas yra toliau nuo miestelių, nusprendžiau jog bombas reikėtu dėti d2 taškai -
McGregorio oficiali grafikos parduotuvė.
Robke_Smile ir kitas sureagavo į Conor_Mcgregor už temą
[Darbas] http://www.part.lt/perziura/ea1ddbeee9c04912484551d2f0a46c3821.png [Atsiskaitymas] Per 24h atsiskaityti visus kiek turi uždėk max tikrai įdėjau pastangu forumo patinka. [informacija] Jai kas blogai ar likai nepatenkintas pildyk "Anketos Šabloną" iš-naujo. [Komentaras] Tikiuosi turėsi kaip atsiskaityti.Kitaip gres forumo įspėjimai nuo moderatoriaus2 taškai -
Swed_Bank ir kitas sureagavo į Gvidas_Ham už temą
Dwayne, atsimeni ką sakiau kada dirbau pas tave? Reikėjo paklausyt, būtum išvengęs to. Gal čia tau trojos arklį pasiuntė kas.2 taškai -
Adidas_Never ir kitas sureagavo į Bendziaks Orbit už temą
Koki mes susireikšminę, jėzau, pakeldamas rangą jis tau *cenzūra*ną pakasė ? Aš būdamas direktoriumi tai pat pakėliau rangą kartais tiems, kurie to nusipelnė ir nepildant taškų ar kitų sistemų. Kiekvienam turi būti sudarytos sąlygos keltis rangą, kas nenori pildyti anketos - tebūnie, tik bus sunkiau. Žinoma, atsižvelgus į tai, jog mes lietuviai, ir sedėdami ant šakos tą pačią šaką ir pjaunam..2 taškai -
[Darbas] http://www.part.lt/perziura/d9daeed3cddf0e8f46cbdb270e5bf51e331.gif [Atsiskaitymas] Per 24h atsiskaityti 4 forumo patinka. [informacija] Jai kas blogai ar likai nepatenkintas pildyk "Anketos Šabloną" iš-naujo. [Komentaras] Norėsi parašo pildyk atsikira pranešima ,o ne 10 darbu užsiprašyk ant karto.2 taškai -
[Darbas] http://www.part.lt/perziura/ea132f459a9ed4d63db7db65d26dd682276.gif [Atsiskaitymas] Per 24h atsiskaityti 4 forumo patinka. [informacija] Jai kas blogai ar likai nepatenkintas pildyk "Anketos Šabloną" iš-naujo. [Komentaras] Bėja pamiršai paspaust Patinka ant temos.2 taškai -
[Darbas] http://www.part.lt/perziura/2aa32f775f4a39d5d5cc6e0387256e3f218.gif [Atsiskaitymas] Per 24h atsiskaityti 4 forumo patinka. [informacija] Jai kas blogai ar likai nepatenkintas pildyk "Anketos Šabloną" iš-naujo. [Komentaras] Bėja pamiršai paspaust Patinka ant temos.2 taškai -
Emigruoju Nathan Williams
Rowan Adkinson ir kitas sureagavo į Nathan Williams už temą
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Nathan_Williams Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :2016:01:06 15:42 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :1valanda ir 24minutės Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Sužinojau iš visokių reklameriu skype programoje bei kituose serveriuose. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Visi GreenSide žaidėjai, kai atėjau į TeamSpeak 3 programėlę visi sako labai įdomūs darbai bei puiki sistema. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Taip įvygdžiau, lengva buvo. Nebu2 taškai -
Prisistatau Ponas_Gyvatė.
Marcus_Sullivan sureagavo į Ponas_Gyvatė. už temą
Jūsų vardas - Gytis. Kek jums metų - 17 metų. Jūsų nuotrauka - Sveiki labai malonu susipažinti su visais šiame projekte bei malonu kad daug pažįstamų čia žaidžia iš kitų projektų. Esu Gytis iš Kauno . Šį projektą atradau prieš kokius 2-3 metus , bet šiuo metu ilgą laiką nežaidžiau sampo , buvau leavines . Šiandien užsimaniau vėl pradėti žaisti čia. Esu vaikas Linksmas žmogus su kuriuo visada bus linksma. Iškalbingas esu mėgstu nusišnekėti , bei dažnai nukrypstu nuo temos . Sampą lošiu kažkur apie penkerius metus + pertraukos. Žaidžiau d1 taškas -
Prisistatau Panelė_Vokietė
Arturas_Boss sureagavo į Nacė ★ už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Panele_Vokiete *Jūsų Vardas realybėje : Hann ah,Ella,Michelle,Anna,Goda. *Jūsų amžius : 19 metų.(1997-08-20.) *Miestas iš kurio esate :VOkietija/Frankurt. *Jūsų kontaktiniai duomenys : NeduOsiu,kainuOs brangiai jeigu skambinsit man. *Jūsų charakterio bruožai : Esu draugiška,bendraujanti,miela. Užsispyrusi,bei siekanti savO tikslO..Nepatinka,kai mane įžeidinėja. *Jūsų pomėgiai : Eiti spOrtuOti. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : ŠOkiai,futbOlas. ♥ *Ar turite merginą/vaikiną? : Single. ♥ *Ar turite brolių arba seserų? : Brolį,kurį kiekvi1 taškas -
[#1] LINN blogas. [ SAMP/GFX & ETC. ]
Deivis_Rhino sureagavo į Bruno_Linn už temą
Sveiki visi skaitantys, noras pradėti rašyti blogą buvo kilęs jau senai, daugelyje SA:MP serverių forumuose esu bandęs rašyti blogus įvairiomis temomis, todėl šiame forume irgi pabandysiu tai daryti ir sudominti jus juos skaityt. Kaip iš pavadinimo supratot, šis blogas bus apie SAMP'o, GFX atsiradimą mano gyvenime. [ #1 ] - SOMETHING ABOUT ME. Kaip pirmajam blogui priklauso, pirmiausia turėtų būti įvadas - t.y. prisistatymas, kodėl "tai" darau ir t.t. Tai visų pirma.. Mano vardas Mantas, po kol kas.. dar eina pirmieji mėnesiai nuo pilnametystės.. SA:MP'e, tiesą pa1 taškas -
Apgavo Trop_Killaz
Eko'Mad sureagavo į Matas_Best už temą
Jūsų Vardas_Pavardė : Matas_Best Kokios pagalbos jums reikia : viskas paaiškinta apačioje Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : susitariau Su Trop_Killaz, kad už 18k man parduos /tdeze, atidaviau mašina, o jis atsijungė, norėčiau, kad gražintumėte mano Sultaną. Įrodymai: http://imgur.com/a/VRMU01 taškas -
Perku verlsą
Mindaugas_Extal sureagavo į Robertaz_Black už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Robertaz_Black 2. Verslo uždarbis per minute, kuris jus domintų: Jūs siulykit 3. Kaina, už kurią norite įsigyti verslą: 300k1 taškas -
Ponaitis_Evaldas sureagavo į Fantom_Live už temą
DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Fantom_Live • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Dwayne_Bond • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: DPD kurjeriams • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Nusižengė DIREKTORIAUS KODEKSUI ;D . Free kėlė rangus savo žioplumu, neatidžiai tikrina taškų sistemą . Matosi kad jis nevertas buti Direktoriumi. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 2.12.1 Direktoriams draudžiama kelti rangus darbuotojams jeigu forume nėra įrodymų jog sąžiningai kėlėsi. Išimtis tik pavaduotojams. Firmų prižiūrėtojams, pagalbininkams ke1 taškas -
Tomas_Wilson sureagavo į Floyd'Barnett už temą
Wilsonas žvėris..1 taškas -
Lumpox sureagavo į Hugy_Oligarch už temą
http://prntscr.com/9nq5ke3 vietą užskaityta. Ačiū tiems kas mane palaikė Tokiu renginiu kuo daugiau ir daugiau.1 taškas -
[ GFX ] Linn galerija.
Ignas_Image sureagavo į Pablyto už temą
Ignai, neūžk. Mažiausiai man rūpi kam darė. Tiesiog šūddini sigai. Jokios kokybės, jokios įdėjos. Kontrasto daugiau nei Šalčiūtės. Apie teksstą išvis patyliu. This belongs to trash.1 taškas -
1 taškas
-
Emigruoju Jonny_Pacan
Jeremy_Warning. sureagavo į Rokas už temą
Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.1 taškas -
1 taškas
-
Ananasu_Fabrikas sureagavo į Ethan_Taylor už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Ethan_Taylor • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Marko_Escobar (narkobaronas) tšš nieko nesakykit • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Taigi esu nepatenkintas DP, nes buvau įrašytas į NDS ir nežinau už ką ! Kur įrodymai? man reik ju ! NarkoBaronnnnn KS:GO era prasideda mažuti Čia Etha #2016 su pagarba Narko • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : A turi insaut? ar nebestumdai1 taškas -
Robke_Smile sureagavo į Conor_Mcgregor už temą
[Darbas] http://www.part.lt/perziura/67917aa12bfbed151a2ede5ad336511c809.png [Atsiskaitymas] Per 24h atsiskaityti Max visus kiek leidžia forumas forumo patinka. [informacija] Jai kas blogai ar likai nepatenkintas pildyk "Anketos Šabloną" iš-naujo. [Komentaras] Tikiuosi turėsi kaip atsiskaityti. Kitaip bus bus įspėjimai arba gal net ban už apgaudinėjimus :/1 taškas -
GTA logika.
Domas_Bradley sureagavo į Ignaz Lucchese už temą
Oh kaip gerai priklijavai, dabar aš esu laisvas pilietis. Mentai manęs tikrai nepažins1 taškas -
Bmw_Bmw sureagavo į Fernando_Blackis už temą
ANKETOS ŠABLONAS: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Fernando_Black 2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: TEIP 3. Jūsų išsirinkta daina: Marijonas Mikutavičius - Trys milijonai! https://www.youtube.com/watch?v=UpdxQ_-9sa81 taškas -
Jack_Kie sureagavo į Conor_Mcgregor už temą
[Darbas] http://www.part.lt/perziura/4091d4217b0a8494e33f8b482738f043725.gif [Atsiskaitymas] Per 24h atsiskaityti 6 forumo patinka. [informacija] Jai kas blogai ar likai nepatenkintas pildyk "Anketos Šabloną" iš-naujo. [Komentaras] .Viska labai keistai aprašiai nu ,bet kas gavos tas žiūrėk laukiu atsisakitymo.1 taškas -
ANKETOS ŠABLONAS: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Rycle_Reeves 2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Taip. 3. Jūsų išsirinkta daina:1 taškas
-
Mantas_Verone sureagavo į Bendziaks_Stonys už temą
ANKETOS ŠABLONAS: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Bendžiaks_Stonys 2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Taip 3. Jūsų išsirinkta daina:1 taškas -
Minde_High sureagavo į Ponas_Gyvatė. už temą
ANKETOS ŠABLONAS: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Ponas_Gyvatė. 2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Taip. 3. Jūsų išsirinkta daina:1 taškas -
Nacė ★ sureagavo į Aretas_Samra už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Gedas Voketis 2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Taip. 3. Jūsų išsirinkta daina: Galbūt padarysit išimti [Vokiška]1 taškas -
[MOD] Bmw 535
Twix_Nike sureagavo į Hugo_Gilera už temą
Modifikacijos dalinimosi anketa: - Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Hugo_Gilera - Kokia modifikacija dalinatės [ENB, SKIN, CAR, CLEO ir t.t.]?: Car. - Modifikacijos parsiuntimo nuoroda: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/8680-bmw-e34-535i-1994.html - Nuotraukos/Vaizdo įrašas, kuriame atsispindėtų modifikacija: http://imgur.com/a/7ctVZ1 taškas -
Prisistatau.// Smith_Carter.
Mindaugas_Extal sureagavo į Robertaz_Black už temą
Sveikas Dariau, linkiu gerai praleisti laiką šiame projekte, bei žinoma siekti savo užsibrėžtų tikslų.1 taškas -
Evaldas_Punkt sureagavo į Conor_Mcgregor už temą
[Darbas]http://www.part.lt/perziura/59da24f6226e36c05cbfcfdd489e68ee520.gif [Atsiskaitymas] Per 24h atsiskaityti 4 forumo patinka. [informacija] Jai kas blogai ar likai nepatenkintas pildyk "Anketos Šabloną" iš-naujo. [Komentaras] Jei kažkas blogai, visuomet praneškite.1 taškas -
Evaldas_Punkt sureagavo į Conor_Mcgregor už temą
[Darbas] http://www.part.lt/perziura/6095c498222931ce30f29c9ce6ce5b93182.gif [Atsiskaitymas] Per 24h atsiskaityti 4 forumo patinka. [informacija] Jai kas blogai ar likai nepatenkintas pildyk "Anketos Šabloną" iš-naujo. [Komentaras] Kai paspausi ant temos "Patinka" tada tavo darbas bus pradėdamas daryti1 taškas -
siulau nauja darba
Arvydas_Katkus sureagavo į Delius_Shishkin už temą
Gal ir už, bet pas taksi tuos limuzinus tada pridėtų. Vairuotų nuo 5 rango, tarifas trigubai didesnis1 taškas -
Valis_Kent užtildė Lukas_Kuzne
Kawaii_Gerardas sureagavo į Valis_Kent už temą
Anketos Šablonas (užtildei žaidėją) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Valis_Kent 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Lukas_Kuzne 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas : /v netam 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :1 taškas