Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.03.21 in Pranešimai

1. Sveiki seniai nieko nedariau iš video , taigi sudarau daug naujų modifikacijų ir tiesiog norėjau išbandyti ,sukūriau paprasta promo news versija , taigi ateinanti sekmadieni bus sukurta pilna news versija , rašykit nuomonė ar verta kurti tokio tipo filmukus kas blogai kas gerai. HD 1080P
    16 taškai
  2. GreenSide raktai - Žaidime (GreenSide kaimeliuose) yra 10 raktų, visi jie yra paslėpti, kiekvienas raktas saugo po dėžę. Raktą surasti yra labai labai didelis vargas, bet jį radus, galima raktą parduoti už nemenką sumą pinigų, arba toliau ieškoti 9 GreenSide raktų. Kiekvienas raktas turi skirtingas užduotis kurias įvykdžius - galiausiai galima atidaryti dėžę. Kiekviena dėžė yra unikali, kadangi ji saugo skirtingus prizus. Kiekvienas raktas slepia žemėlapio dalį kurioje, kurioje paslėptos dėžės su prizais. Surinkus visus 10 raktų Jūs atidarysite visą žemėlapį, kuriame bus parodytos paslėptų dėž
    3 taškai
  3. dabaljų dabaljų tačkas grynsaid. va kas buna kaip gruzinas išmoksta surast goglej cleo magijas. laggg
    3 taškai
  4. 3 taškai
  5. helou, papiešiau tokį parašiuką, iškart pasakysiu jog visa, visiškai visa kritika man priimtina, vertinkit, naudokit. Jei patiks, pakursiu daugiau. --- < http://imgur.com/kdS9NEr>
    2 taškai
  6. Gero naudojimo! Jeigu kažkas blogai norėčiau išgirsti tai nuo jūsų
    2 taškai
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dof_Key • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tai bus keli pasiūlymai: 1. Kaip žinote kai žmogus išeina afk virš jo rašo "Aš miegalius bzzz..." ar kažkas tokio. Būtų galima padaryti, jog žmogus tą tekstą galėtų suredaguoti pagal save, tačiau tai kainuotų kreditus ar panašiai. Galbūt būtų galima palikt ir nemokamai. Taigi ten žmogus galėtų rašyti "Išėjau pavalgyt" ar "Išėjau į lauką" . Negražius žodžius būtų galima užcenzūrint žvaigždutėm, o jeigu vistiek kažkaip atsispindi įžeidinėjimai ar pan. būtų galima tą žmogų kickint, mutint ar kaip nors kitaip bausti.
    2 taškai
  8. moki geriau? kurk ir dėk, o šita trink logotipo panaudojimas, durniau sugalvot negalėjai? nesiderina išviso... teksto ale shadowas išvis neišdirbtas kaip turi būti kam tas ryškus stroke ant subteksto? - feee samp.greenside.lt <...>, nesąmonė padaryti kažkokia... backgroundas uždėtas color ir viskas, cmn bent koks pablurinimas, tekstura ar dar kas..
    2 taškai
  9. 2 taškai
  10. 2 taškai
  11. 2 taškai
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pofka_Srd • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Povilas • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 17 metų. • Jūsų gyvenamasis miestas: Kaunas • Jūsų kontaktai (nebūtina,BET pageidautina): steam : rburton (nanox) • Apibūdinkite savo charakterį: Esu gana draugiškas, mėgstantis diskusijas asmuo, dažniausiai bandau apsimesti rimtu (nelysti į kvailas diskusijas), bet man tas nepavyksta ir mėgstu pajuokauti su humoristais. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Nėra tokios. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirt
    1 taškas
  13. Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš
    1 taškas
  14. Sveiki visi šios skilties lankytojai!! Taigi gavau leidimą iš Roko , jog galiu sukurti modifikacijų krautuvėlę , taigi nieko nelaukdamas noriu pristatyti ją. Taigi šioje temoje , jūs galėsite užsisakyti , modifikaciju , kurios jums padaro ir pakeičia samp žaidimą , į spalvotą ir gražesni. Šioje temoje už tam tikrą rep kiekį jus galite užsisakyti ką jus tik norite , viska kas tik susija su modifikacijomis. TAISYKLĖS : • Draudžiama raginti krautuvėles įkurėja , dirbti greičiau! • Privaloma atsiskaityti už pateiktą modifikaciją per 24 - 48 valandas! • Krautuvėlė neieško ,,CLEO“ modif
    1 taškas
  15. 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime :Nesu o forume matot 2. Kiek laiko maždaug skiriate šiam darbui : 4 dienas 3. Jūsų kontaktiniai duomenys : ModestasMapping skype 4. Šioks toks komentaras apie darbą : Mano kolkas geriausas darbelis 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) : KRITIKUOKIT / VERTINKIT / KOMENTUOKIT
    1 taškas
  16. 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : George_Bush; 2. Kiek laiko maždaug skiriate šiam darbui : Vieną dieną; 3. Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype: shuffle.4; 4. Šioks toks komentaras apie darbą : Simplistiškas, tuštokas, 147 objektai, darbo ofiso interjeras. Pirmą syk dalinuosi su kitais savo MAP darbu, tad smarkiais šūviais nekankinkit; 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) : http://imgur.com/a/L6FV9
    1 taškas
  17. Šiandiena iš ryto prisėdęs prie kompiuterio sugalvojau susukti kokį filmuką , į jį nedėjau daug darbo dariau fur fun. Gero žiūrėjimo HD Užsidėjo juodi šonai kaip įkėliau į youtube :/
    1 taškas
  18. pirmieji greenside.lt forumo avatarai kaip pavyzdį galite pamatyti mano avatarą
    1 taškas
  19. sw Avatarai: http://imgur.com/a/8d1Km Priderinimai: http://imgur.com/a/Ar7mH Papildinėsiu kas kelias valandas
    1 taškas
  20. Sveiki, Profilio priderinimas tinkamas forumui, Kaip atrodo profilio priderinimas profilyje galite pažvelgti pas mane, Norėčiau išgirsti visokias nuomonęs,kas blogai,ką reikėtų pridėti/nuimti, Kad naudoti šitą priderinimą avataro matmenys turi būti 150x150 Gero naudojimo Greenside Žaidėjai!
    1 taškas
  21. Zaichik

E'B avatarai.

1 taškas
  22. Anketos šablonas Jūsų Vardas_Pavardė; Katum_Asas Apie ką Jūsų pamoka; Apie tai kaip išsikelti didesnio dydžio avatarą, į forumą. Ši pamoka nebus 100procentų veiksminga, bet ji tikrai padės, kaip viskas vyksta? Susirandame didesnio dydžio avatarą nei yra leidžiama, tada tiesiog pasinaudojame nuotraukose nurodytais dalykais ir pateikta informacija ir ženkliai maždaug 80-90proc sumažiname paveikslėlio dydį, viskas bus pateikta 4 skiltyje. Kuom Jūsų pamoka bus naudinga žmonėms?; Padės įsikelti geresnį/didesnio dydžio avatarą. Jūsų pamoka (Vaizdo įrašas, nuotraukos, informatyvus tekstas); ​
    1 taškas
  23. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Mantis_Kent • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Gruzinas_Sampo • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Žukas_Ots video https://www.youtube.com/watch?v=N4*cenzūra*26rYtg Frankis_Buggatiz video https://www.youtube.com/watch?v=6UzBNCTcvlE&feature=youtu.be Nuotrauka su pingu beto pingas dar matomas 2 video kaip padare pzu http://www.part.lt/perziura/b3df9518b7aee8399a19fc5d94efbe32865.png
    1 taškas
  24. *cenzūra* tu net mikrafono neturi ką tu igarsinsi?
    1 taškas
  25. Pirma video pats nei vienos kulkos net nepataikei :DD tiesiog susigruzinai jog tipo esi Zukas toks rimtas tipo niekas negalitavęs nušauti? taigi va turėk antra video puikia matosi jog mane uzcrashino tai gg Gaila Izi admin dar liko 23dienos tau ir neteksi jau šiandien ;/ http://greenside.lt/index.php?/topic/22834-peikiu-mantis-kent/
    1 taškas
  26. O, labas, Žėmaitis irgi, sutarsim.
    1 taškas
  27. Aš gražiau įgarsinčiau ;// E, Kevin_Powell, žydus degino, savų nepasigedai ? Geras, neįprastas videkas Gruzi, spaudžiu dešine.
    1 taškas
  28. Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.
    1 taškas
  29. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Its_Zilvinas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šiandienos [2016.03.21] Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Visose bendrai 2m. Šitame 15Min. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Iš youtuberio ClemeTean TV [CIA] ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Na man patiko jūsų sistemos, žaidėjai nesidaužo mašinomis ir t.t. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip vykdžiau! Nebuvo sunkus kadangi /gps pažymi automatiškai, bei po misija parašytas
    1 taškas
  30. Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.
    1 taškas
  31. Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.
    1 taškas
  32. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Cleme_Tean • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje :Domas_Andrevic • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?:Izeidinejimai/Keiksmazodziai ( /vc ) • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :
    1 taškas
  33. Andre_Nice

Muzika ausims

Tikiuosi atnaujinsite grojarasti ENJOY
    1 taškas
  34. Jimmy'Cold

I love TRAPCITY

Sveiki siūlau paklausyt Kam patiko +R3p
    1 taškas
  35. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Pro_Vistadu • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Teleport) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  36. Ačiū už pastebėtą klaidą,jau pataisiau!
    1 taškas
  37. ♦ Priimta!! Jūsu modifikacija pristatyta jums tiesiai į jūsu asmeninį žinučių gaviklį. Prašome už modifiacija atiskaityti man 4'000$ Serverio Valiutos!
    1 taškas
  38. Viskas tvarkoj su ta linija.) Gražu.
    1 taškas
  39. neslėpsiu man tai čia tokia dėžė, jai čia būtų kokia bazė tai tikrai tokio darbo nevertinčiau teigiamai.
    1 taškas
  40. Update v1 Spaudžiam patinka ir laukiam kito atnaujinimo.
    1 taškas
  41. Darbas gražus, tačiau kiek perdėtas ir tiltas nepriderintas prie aikštelės, bet man patiko.
    1 taškas
  42. Darbas paprastas, bet savotiškai gražus siūlyčiau patobilinti aikštele ir jo aplinka.
    1 taškas
  43. Evaldas_Octypus, Evaldas_Orgin, Evaldas_Oral, Evaldas_Original, Evaldas_Once, Evaldas_Origami, Evaldas_ Other, Evaldas_Omg, Evaldas_Ordin, Evaldas_Otype, Evaldas_Ozzy, Evaldas_Orton
    1 taškas
  44. ♦ Priimta!! Jūsu modifikacija pristatyta jums tiesiai į jūsu asmeninį žinučių gaviklį. Prašome už modifiacija atiskaityti man 3'000$ Serverio Valiutos!
    1 taškas
  45. Paimčiau, bet mano pasiūlymas mažesnis nei tu nori. 360k
    1 taškas
  46. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Cleme_Tean Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016/01/23 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Nuo 2010/2011 m. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Jusu serveri buvo pasiules pazystamas. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Jusu serveris man asmeniskai patiko del sistemu ir del kokybisko zaidimo. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Apomykumus buvo nesunku vykdyti. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobo
    1 taškas
  47. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Jameson • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Aprašymą pateikiu po anketa. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atsirastų naujas maršrutas fūristams, šioks toks naujas dalykas darbui ir pačiai visuomenei, taip pat ištuštėjus elektrai žaidėjai kviestųsi mechanikus, o jiems atsirastų daugiau darbo. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): - • Elektros talpykla; Serveryje turime 4 eco degalines. Iš viso būtų 4 elektros talpyklos. Tal
    1 taškas
  48. O sv visi as gs zvaidzde,bet video esmes nepagavau,gerai jie dirba nepasodino manes i jail
    1 taškas
  49. antrieji greenside avatarai avataro pavyzdį pamatyti galite mano avatarą
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.