Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.05.07 visose vietose
-
Prisistatau Evelina_Sun
Deividas_Marquez ir 3 kiti sureagavo į Evelina_Sun už temą
Sveiki visi greenside.lt serverio zaidejai! Esu nauja zaideja Mano vardas Evelina , man 19 metu ir taaaip as dar zaidziu sampa Na kaip cia pasakius , seniai nezaidziau , bet dabar nusprendziau vel pradeti zaisti , nes namuose man nuobodu Mokykla jau esu baigusi ir siuo metu dirbu Esu is Vilniaus ;p Laisvalaiki savo dazniausiai leidziu su draugais arba prie kompo ;D Esu labai draugiskas , malonus ir paslaugus zmogutis. Tikiuosi jusu serveryje man patiks ir liksiu cia ilgam Visuose servuose kur zaidziau , pasiekdavau kazko , tai vat tikiuosi ir siame kazka pasiekti Hmm .. Ka cia dar papa4 taškai -
CS:GO bug :D
Aaron_Wilson ir 2 kiti sureagavo į Nojka_Cool už temą
Sveiki, įkėliau cs:go bug'ą kuris man įvyko per competitive . Silver game plz no h8. Rip fps too. https://www.youtube.com/watch?v=CkBj8FAA7D43 taškai -
Greenside.lt Nortenos ir Surenos | Pristatymas
Gruzinas_Sampo ir 2 kiti sureagavo į Mantvydas Epic už temą
sw drg, nežinau kažką pabandžiau susukt, gal kam nors patiks , p.s putrius mldc3 taškai -
Taigi per neseniai vykusi balsavimą rinkome Event'ą kurio prizas yra 3'000 Keditų GreenSide.lt žaidėjai išsirinko Box 1vs1 event'ą. Na manau pasirinkimas geras nes Event'as toks kaip Box'o vyksta ne dažnai ir beabejo yra labai įdomus ir linksmas bet tam , kad jame dalyvauti ir galbūt laimėti net 3'000 Kreditų reikia žinoti keletą taisyklių bei kita Informacija. Informacija: Norint dalyvauti event'ę reikia ne tik užsiregistruoti bet ir žinoti kaip jame elgtis kitaip sakant laikytis taisyklių gerbti kitus, palikti nervus už event'o ribu, klausyti vedėju nurodymu nes kitaip busi di3 taškai
-
Mantas_Verone BANNED Kyoutai_Yukori
Jekasikapi ir 2 kiti sureagavo į Mantas_Verone už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kyoutai_Yukori • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: aim. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : greitu metu įkelsiu sulėtinta video.3 taškai -
[GIVEAWAY] 1,000,000e serverio valiuta vienam iš jūsų!
Tvarkdarys_Laba ir kitas sureagavo į Menian_Fierro už temą
Sveikas Green-Side žaidėjau! Šiandien tau suteiksiu galimybę laimėti 1,000,000e serverio valiutos. Taisykles yra labai paprastos , jums tiesiog reikės parašyti vieną numerį nuo 1 iki 250 , primenu rašyti savo numerį galėsite tik vieną kartą ir prieš rašant numerį pažiūrėkite ar toks numeris nėra parašytas. Šis giveaway vyks iki 2016-05-07 ir laimėtojas bus paskelbtas tą dieną maždaug į vakaro pusę 19-20h valandomis. Laimėtojas bus išrinktas random , todėl nereikia sakyti , kad specialiai išrinko savo draugą / pusbrolį ar dar kokie pas jus ten būna atmazai. Negaiškite laiko ir rašykite savo num2 taškai -
Pavogtas turtas..
Mad'Rmx ir kitas sureagavo į Spalvotas_Cinamonas už temą
Anketa (privaloma) : Jūsų Vardas_Pavardė : Spalvotas_Cinamonas Kokios pagalbos jums reikia : Kad sugražinti turta Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Nu tai viskas buvo taip Ketvirtadienį (2016-05-05) pradirbęs virš 100 minučių. Tada jau buvo po 23:00 valandos. Aš nuejau gult, grižęs penktadieni 2016-05-06 po šulės norėjau prisijungti prie žaidimo. Netinka slaptažodis, galvojau, kad esu įjungęs CAPS LOCKA, bet vistiek netiko, tada ir supratau, kad kažkas neto, galvojau, kad ne taip rašau, net į google pasirašiau savo slaptažodį ji nusikopijavau ir tada žaidime įklajiavau, ir2 taškai -
Hot_Anonymous ir kitas sureagavo į Lil_Uzi už temą
Verone,"dauguma žmonių",tačiau nepateikei pavizdžių,kas taip galėjo sakyt. Teko šaudytis su juo ne kartą ir tikrai nenaudojo jis jokio aimo. Buvau dm arenoj tada kaip filmavo Bmx_Park,landžiojau ant kulkų ir tikrai aimo nebuvo. Yra pačio gta bugas su animacija,todėl dabar jums atrodo,kad aimas. Reikėjo daugiau pafilmuot,tada tikrai įrodytų,kad šaudo normaliai. 03sec. ėjo kulka iš dgl,bet nepataikė,o aimas būtų pataikęs.2 taškai -
Eimis_Niznaju ir kitas sureagavo į Medecine ♦ už temą
Sukūriau avatarų po pertraukos.2 taškai -
Unban San_Andreaz
Lauris Driftas ir kitas sureagavo į Edgaras_Mix. už temą
Koks free ban ka tu cia svaigsti zmogus zaidzia serveryje.2 taškai -
2 taškai
-
Parduodu sultan.
Katum_Asas ir kitas sureagavo į Mantas_Verone už temą
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Verone ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Parduodamas sultan automobilis, pravažiuota 500km ridos, full x-flow auksinis tune, be spoilerio. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 250'000 €. ◘ Papildoma informacija: Mašiniukas mažai išvežtas iš garažo, mylėtas ir prižiūrėtas, technikinė apžiūra i2 taškai -
geras bandymas tvi nki, bet neuzkibau sekmes kita karta )))))2 taškai
-
2016.04.24 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.3)
Juan_Arroyo sureagavo į Aivaras už temą
PO ŠIO ATNAUJINIMO VISI IKI ŠIOL GAVĘ BANĄ ŽAIDĖJAI BUVO ATBLOKUOTI! (RCON GAVĘ BANUS TAIP IR LIKO JUOSE). Atnaujinimai Atnaujintas alkio textdrawas, pagal alkį keisis ir jo spalva. Atnaujintas saugių zonų textdrawas Atnaujintas ieškomumo textdrawas. Kai prarasite / gausite pinigų jums išlys prie pinigų textdrawas raudonas / žalias priklausomai ar gavote ar praradote pinigų su GTA garsu, kuris informuos kiek buvo prarasta / gauta pinigų. Po mirties pinigų kiekį rankose rodys tikslų koks ir yra žaidime t.y (/info). Jei mirsite vandenyje negalėsite laukti draugo pagalbos ant1 taškas -
Greenside bazaras (Su titrais)
Josh_Weed sureagavo į Nojka_Cool už temą
Taigi sveiki, radau kompe tokią įrašytą garso medžiagą kaip ten kažkas kažkada bazarino greenside teamspeake. Uždėjau ir subtitrus, kad būtų įdomiau. Dėjau gal 2 valandas :DD1 taškas -
brunolinn.. avatarų/parašo CC [.psd failai].
Domka_Lexco sureagavo į Bruno_Linn už temą
Sw.. kadangi į pm sulaukiau kelių prašymų duoti CC vienų ar kitokių avatarų ir t.t. tai sugalvojau pasidalinti visais savo darytų avatarų ar parašų CC (.psd failais), kuriuos tik radau PC. Kad atsisiųstumėt CC spauskit ant norimo pav. [Kairėj - paprastas stock'as, dešinėj - CC] Nepagailėkit + REP ;331 taškas -
Peikiu Edga_Bmw
Abraham_Lincoln sureagavo į Lauris Driftas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lauris_Drift • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje :Edga_Bmw • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?:Įžeidinėja, nes nepatinka man šitas. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :1 taškas -
"EligijusDesign" truputi apie mane bei mano darbus. Sveikas(-a), aš esu Eligijus, esu dirbęs daug įvairių vietų, projektuose, įmonėse. GFX'inimu susidomėjau prieš 3 metus, ir vis dar dirbu ir nenuleidžiu rankų nuo šito dalyko, kadangi jis man labai patinka. Dažniausiai darau darbus FLAT stiliumi, kadangi man tai visai gerai sekasi. Kainos tikrai nėra didelės pagal darbo kokybę, kadangi aš neesu tas žmogus kuris mėgsta plėšti pinigus, nesvarbu ar žaidimo ar realybės. Visada viskas kuo pigiau. "EligijusDesign" Parduotuvės darbuotojai. Eligijus. ( Parduotuvės savininkas ) "Eli1 taškas
-
Ben_Ryan užblokavo - Wintstonas_Ryzas #1
Mantas_Score sureagavo į Ben_Ryan už temą
BLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Ben_Ryan • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Wintstonas_Ryzas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://youtu.be/msr_bHHriq81 taškas -
"BOX 1vs1" Event'o Informacija ir Kita
Carlos_Malossi sureagavo į Smoke_Dog už temą
Priimta Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
Abraham_Lincoln sureagavo į Putinas už temą
Vardas_Pavardė žaidime (be jokiu sutrumpinimų t.y pilna ir tvarkinga) :Minde_Fine Ar tikrai dalyvausite ir laikysitės visu taisyklių ? :yes Ką darysite su laimėtais 3'000 kreditų ? Kodėl manai , kad laimėsi? (Šis klausimas skirtas patikrinti jūsų mastymą ir panašiai atrinksime tik normalius žaidėjus kurie visko nesugadins) : nusipirksiu nauja pc1 taškas -
Lenis_Kempinis sureagavo į Donatas_Tusinukas už temą
Registracija: Vardas_Pavardė žaidime (be jokiu sutrumpinimų t.y pilna ir tvarkinga) :Donatas_Tusinukas Ar tikrai dalyvausite ir laikysitės visu taisyklių ? :+ Ką darysite su laimėtais 3'000 kreditų ? Kodėl manai , kad laimėsi? (Šis klausimas skirtas patikrinti jūsų mastymą ir panašiai atrinksime tik normalius žaidėjus kurie visko nesugadins) :Vip ,admin ar tune dežių nusipirksiu1 taškas -
Nacė ★ sureagavo į Logan_Wilson už temą
Vardas_Pavardė žaidime (be jokiu sutrumpinimų t.y pilna ir tvarkinga) : Cristian_Toreno (pildau per kitą forumo acc) Ar tikrai dalyvausite ir laikysitės visu taisyklių ? : Taip Ką darysite su laimėtais 3'000 kreditų ? Kodėl manai , kad laimėsi? (Šis klausimas skirtas patikrinti jūsų mastymą ir panašiai atrinksime tik normalius žaidėjus kurie visko nesugadins) : Prasitęsiu admin privilegijas kurios man yra naudingos būnant direktoriumi.1 taškas -
Paulus_Omega sureagavo į Nacė ★ už temą
Vardas_Pavardė žaidime (be jokiu sutrumpinimų t.y pilna ir tvarkinga) : Panele_Vokiete Ar tikrai dalyvausite ir laikysitės visu taisyklių ? : Taip,dalyvausiu,bei laikysiuOsi duOtų taisyklių. Ką darysite su laimėtais 3'000 kreditų ? Kodėl manai , kad laimėsi? (Šis klausimas skirtas patikrinti jūsų mastymą ir panašiai atrinksime tik normalius žaidėjus kurie visko nesugadins) : Na,jei aš laimėčiau,tai pirkčiausi adminą arba vipą. Likusius kreditus,nusipirkčiau tunes dėžę. Aš manau,kad laimėčiau,nes mOku muštis. Kartasi mėgstu juOs (žmOnės) pamušti.1 taškas -
Priimta Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas
-
Smoke_Dog sureagavo į Silver_Deagle už temą
Vardas_Pavardė žaidime (be jokiu sutrumpinimų t.y pilna ir tvarkinga) : Original_Deivis Ar tikrai dalyvausite ir laikysitės visu taisyklių ? : Taip , laikysiuos. Ką darysite su laimėtais 3'000 kreditų ? Kodėl manai , kad laimėsi? (Šis klausimas skirtas patikrinti jūsų mastymą ir panašiai atrinksime tik normalius žaidėjus kurie visko nesugadins) : amm nusipirksiu administratoriu nes jau mano eina į pabaiga taip padėsiu žaidėjams , manau kad laimėsiu vien dėlto nes gerai moku boxuotis.1 taškas -
Smoke_Dog sureagavo į Katum_Asas už temą
Vardas_Pavardė žaidime (be jokiu sutrumpinimų t.y pilna ir tvarkinga) : Katum_Asas Ar tikrai dalyvausite ir laikysitės visu taisyklių ? : Taip. Ką darysite su laimėtais 3'000 kreditų ? Kodėl manai , kad laimėsi? (Šis klausimas skirtas patikrinti jūsų mastymą ir panašiai atrinksime tik normalius žaidėjus kurie visko nesugadins) : Pasiimsiu vipą, ir dar liks ant /aisp nusiėmimo jei gaučiau tokių. + Noriu mažuosius ryžiukus sumušt visus. Šeip kreditai nėra svarbu, svarbiausia adrenalinas. (Kai širdis daužos belekėp ) Manau, kad laimėsiu, nes klaviatura HP p.s siūlau kovojančius labiau1 taškas -
Jekasikapi sureagavo į J'Excite už temą
Sorry kad rasau cia ,Bet tikrai cia nesimato jokio aimo .Kaip greit cbugini gaunasi taip kad kulkos isilaksto visur.1 taškas -
Lukas Front sureagavo į Ponas_Gyvatė. už temą
Vardas_Pavardė žaidime (be jokiu sutrumpinimų t.y pilna ir tvarkinga) : Ponas_Gyvatė. Ar tikrai dalyvausite ir laikysitės visu taisyklių ? : Taip dalyvausiu ir laikysiuos. Ką darysite su laimėtais 3'000 kreditų ? Kodėl manai , kad laimėsi? (Šis klausimas skirtas patikrinti jūsų mastymą ir panašiai atrinksime tik normalius žaidėjus kurie visko nesugadins) : Manau nusipirksiu administratorių ir padėsiu žaidėjams.1 taškas -
Prašau užblokuoti Mantvydas_Epic
Bmx_Park sureagavo į Mantvydas Epic už temą
Šaunuolis, ačiū už įvertinimą ! Gal galėtum pats kažką sukurti, kad galėčiau išmokti kurti filmukus kaip tu ? Nes labai noriu būti šaunus žmogus kaip tu , ir mokėt kurt geriausius filmukus kaip tu ! Tikiuosi tikrai padėsi, ačiū .1 taškas -
Prašau užblokuoti Mantvydas_Epic
Bmx_Park sureagavo į Mantvydas Epic už temą
Ištryniau aš tą tavo nametaga, atrodo kad kažkokia baisybę šiame serveryje padariau Eik pasidaryk video kopija, nes dar netyčia užprivatinsiu, tai pradėsi rėkaut pagrindiniai administracijai , kad patikrintų logus. P.S Patiko filmukas ?1 taškas -
1 taškas
-
[GiveAway] Buto giveaway!
Karolis_Greenside sureagavo į Spalvotas_Cinamonas už temą
http://imgur.com/a/PdrgM Na, tai sveiki, vienam iš jūsų padovanosiu šiltus namus.Tai yra butas! Ką jums tereikia padaryti tai į komentarus parašyti savo Vardas_Pavarde Laimėtojas bus paskelbtas 2016-05-02 (Rinksiu random.org būdų ir nufilmuosiu) Kam negaila, galit ir paspausti LIKE mygtuką. Cheers1 taškas -
1 taškas
-
Gustis_Gustisss nuosavo kanalo prašymas,
Oliver_Brown sureagavo į Rokas už temą
Kanalas sukurtas, prašau susisiekti su manimi asmeniškai TS'e. Galioja iki 2016.06.071 taškas -
Mūs puOla jau visi,tvink in tOjai. byjau.1 taškas
-
Prisistatau Evelina_Sun
Nacė ★ sureagavo į Paulius Sweet už temą
Sveikas tvin.ki . Naic prisistatymas tobulėji1 taškas -
Grafikos parduotuvė "EligijusDesign"
Bruno_Linn sureagavo į Joshua Murphy už temą
Tai kad nemoki padaryti padoraus bent:dd , o nkjp su paintu, masteri tu ;}}}1 taškas -
Grafikos parduotuvė "EligijusDesign"
Tahj_Mowry sureagavo į Joshua Murphy už temą
Rasyk i blista geriau :Dd uz toki darba nei repa neduociau. Geriau pats pasidarau jau.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Prisistatau Evelina_Sun
Evelina_Sun sureagavo į Vytautas_Sustauskas už temą
Nagi nagi Evelina , ką gi tu čionais veiki , gal mane pasitinki ?1 taškas -
Prisistatau Evelina_Sun
Evelina_Sun sureagavo į Jocker_Weed už temą
Laba , sveikinu atvykus į GS projekta linkiu sėkmes ir siekt savo tikslu !1 taškas -
Unban | Smoke_Piktas
GGG sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Piktas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mafijos_Tėvas • Už ką buvote užblokuotas ?: Event, atrankos, treniruotės trugdymas (labai atsiprašau Rokai, kad tavo Sultan susprogdinau norėjau tiktais papokštauti daugiau taip nepasikartos Noriu, kad unban anketą peržiūrėtų Mafijos_Tėvas - Rokas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :1 taškas -
"Banginis" Oficiali modifikacijų parduotuvėlė
Nojka_Cool sureagavo į Mantvydas Epic už temą
Modifikacija surasta sėkmingai, nežinau ar tikrai tokio norėjai, bet nusiunčiau1 taškas -
[PAMOKA] Sony vegas 13.0
Ugnius_Gmb sureagavo į Dimka_Gud už temą
1) Jūsų vardas pavardė: Dimka_Gud 2) Kuo Jūsų sukurta pamoka bus naudinga žmonėms: bus naudinga naujokams video montavime, gal ir senbuviams pravers kad neieškot. 3) Jūsų Pamoka(Vaizdo įrašai, nuotraukos, informatyvus tekstas): Žemiau. [ 1 Punktas ] Sony vegas 13.0 atsisiuntimas [ torrent] - http://www.mediafire...5079629.torrent Atsisiunčiam per programą uTorrent, nuoruoda - http://www.utorrent....in/track/stable Užsiintaliuojam ir du kartus paspaudžiam ant atsisiūsto pirmai failiuko. Turėtu išmesti lentelė kur norite išsaugoti failą, jei turite SSD diską, keičiam dire1 taškas -
Pavyzdys,
Dovis_Heikon sureagavo į Rokas už temą
Temos pavadinimas privalo būti aiškus, pavyzdžiui „Vardas_Pavarde prašo paramos“. Šiuo atveju būtų „Mafijos_Tevas prašo paramos“. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Tevas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Jūsų tekstas nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Jūsų tekstas nuo kada esate SA-MP serverių žaidėjas. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Jūsų tekstas iš kur sužinojote apie mūsų SA-MP serverį. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Jūsų tekstas dėl kokių priežasčių pasirin1 taškas