Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.06.05 visose vietose
-
Egidijus_Bumeris užblokavo Aidas_Epik
Egidijus_Keza ir 3 kiti sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Aidas_Epik • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :4 taškai -
CSS FRAGMOVIE - Leon like a cheater!!!!!
Tom Panzer ir 2 kiti sureagavo į Svolochi_Barkus už temą
Sveiki, taigi vėl naujas video kam negaila užmeskit like/sub ačiū gero žiūrėjimo.3 taškai -
Egidijus_Bumeris užblokavo Jack_Mallboro , Ignas_Core
Egidijus_Keza ir 2 kiti sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Mallboro , Ignas_Core • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :3 taškai -
Egidijus_Bumeris užblokavo Trevor_Night
Euras_Pitas ir 2 kiti sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Trevor_NIght • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Įtariama jog keičia mašinų tunes be tdežių. Važinėjo po gatves ir priekinis buferis buvo xflow , buvo paprašyta daryti relog bet išsigando ir įvarė į garažą , po kelių sekundžių garaže jis virto be buferio , prašant išvaryti jį parodyti vėl net nesileidžia į kalbas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : PRIDEDAMI ĮRODYMAI: Unban anketoje radau įdomia nuotrauką , http://3 taškai -
Egidijus_Bumeris užblokavo Bulius_Jautis
Euras_Pitas ir kitas sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Bulius_Jautis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Reklamavimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://prntscr.com/bck4wd2 taškai -
Egidijus_Bumeris užblokavo Raima_Bandit
Euras_Pitas ir kitas sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Raima_Bandit • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Auto) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
Prisistatau Panelė_Vokietė
Arturas_Boss sureagavo į Nacė ★ už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Panele_Vokiete *Jūsų Vardas realybėje : Hann ah,Ella,Michelle,Anna,Goda. *Jūsų amžius : 19 metų.(1997-08-20.) *Miestas iš kurio esate :VOkietija/Frankurt. *Jūsų kontaktiniai duomenys : NeduOsiu,kainuOs brangiai jeigu skambinsit man. *Jūsų charakterio bruožai : Esu draugiška,bendraujanti,miela. Užsispyrusi,bei siekanti savO tikslO..Nepatinka,kai mane įžeidinėja. *Jūsų pomėgiai : Eiti spOrtuOti. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : ŠOkiai,futbOlas. ♥ *Ar turite merginą/vaikiną? : Single. ♥ *Ar turite brolių arba seserų? : Brolį,kurį kiekvi1 taškas -
Emigruoju Tropec_Tevas
Deivis_Moralles sureagavo į Tropec_Tevas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tropec_Tevas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2016-06-05 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugai pasake Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo tie patys zmones bei noriu kitur pazaisti gal atrasiu nauju draugu Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ivygdziau nebuvo sunku Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar nedir1 taškas -
Prašau užblokuoti Devidas_Marquez ir Justas_Jucius.
Egidijus_Keza sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
Žaidėjai nebus užblokuoti. • Svarbus dalykas apgaudinėjimu neskaitoma kauliuku metimai iš didesnių nei 25000 tūkstančių eurų sumų !1 taškas -
Johny_Navara sureagavo į ChainMailAugis už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Augis_Chain • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Devidas_Marquez ir Justas_Jucius • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Už fake tarpininkavimą ir apgaudinėjimą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/MGz6rčia yra mano ir apgauto žmogaus foto. Laukiu atsakymų. Augis_Chain1 taškas -
Johny_Navara sureagavo į Justas_Jucius už temą
Sveikas, labai puikiai užpildyta anketa. 1. Dalykas puikios nuotraukos, kaip matome fotkintą ir iš telefono ir iš kompiuterio. 2 Dalykas prašai čia užbaninti, nors po kiek laiko pats užbanini. 3. Dalykas labai geri įrodymai, iš tiesų atsispindi visas apgaudinėjimas, tad sekmės su tokiom anketom.1 taškas -
ChainMailAugis sureagavo į Johny_Navara už temą
:DDDDDDDDD1 taškas -
ChainMailAugis sureagavo į Freaknezz už temą
:DDDDD ot gerai1 taškas -
[0.1.6.4]Pasiūlymas serveriui:PD pasiulimas
Julius-500 sureagavo į Armani_Original už temą
Tikrai manau , kad čia nereikalinga , nes PD nesudrausmins jų , jei jų toks instinktas tai jie ir daužys.Nes kitaip tariant , jie yra vaikai į tokius reikia nekreipti dėmesio , bet nežinau kaip PRIEŠ Laif iz laif1 taškas -
Jessy_Smith užtildė Deivis_Cola
Jarek_Fushion sureagavo į Jessy_Smith už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Jessy_Smith 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Deivis_Cola 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas :/padmins ne tam 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :http://www.part.lt/perziura/0e03804ad1dfcbc5918807e3407884ef604.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :http://www.part.lt/perziura/0e03804ad1dfcbc5918807e3407884ef604.png1 taškas -
judantis avataras
Jocker_Weed sureagavo į Altiriks_Men už temą
Pasiemi iš googles betkoki gifą ir sakai ,kad čia tavo, su tokiu mastymu toli nenueisi , freeposteri1 taškas -
Egidijus_Bumeris užblokavo Drift_Kiesa
Egidijus_Keza sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Drift_Kiesa • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Parkour) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Egidijus_Bumeris užblokavo Hause_Party
Euras_Pitas sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Hause_Party • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Jack_Ferdinando (Velnelis_Camel) užblokavo Arnas_Wayne
Vaidas Martini sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
Anketa netvarkinga. • Per mažai įrodymų.1 taškas -
Išsirink, bei pasiūlyk dainą!
laurynaslaure sureagavo į Lauris Driftas už temą
1. Dainos linkas arba jūsų grojaraštis [youtube.com / soundcloud.com]: 2. Muzikos žanras [repas, hiphopas, popsas]:ką žinau 3. Atlikėjas:Try paloski 4. Ar norite pretenduoti į savaites dainų topą?teip1 taškas -
Egidijus_Bumeris užblokavo Trevor_Night
Euras_Pitas sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
Tai kad tik kas paprašo padaryti relog , išsigasti ir dingsti ir nedarai. Pačiam video pradžioje išsigandai įvarei į garažą nors buvo prašoma daryti relog , taip kad neslėpk tiesos.1 taškas -
Tomas_Quatros Banned Jeremy_Mall
Марихуана sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
Anketa netvarkinga. • Per mažai įrodymų (Trūksta pagrindinės nuotraukos kai tave surakino Jeremy_Mall.) • Chatlog galima ir pakeisti.1 taškas -
Greenside.lt "ECO" Taksi pristatymas
Jeremy_Warning. sureagavo į Hot_Anonymous už temą
gražus enb hoto timecyc irgi galėtum pasikeist jau. pats pristatymas tikrai gražus, tikrai matosi jog nepagailėjai darbo bei kantrybės. tc incoming1 taškas -
Greenside.lt GIF parašas
Jeremy_Warning. sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Seni, nestumk :/ Pats žinai, kad gali geriau. Nekelk tokių šūdų į forumą.1 taškas -
[GIVEAWAY] Sala :O
John Carlo sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Konkurso nugalėtojas yra John_Carlo kuri numeris buvo 39, laimėtojo prašau susisiekti žaidime arba i pm.1 taškas -
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cristiano_Capelli keliu aš nes įrodymus turiu. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : James_Verona • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Auto cbug • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://www.youtube.com/watch?v=HznQXUhSC-81 taškas
-
Emigruoju Deivis_Moralles
Tropec_Tevas sureagavo į Deivis_Moralles už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Deivis_Moralles Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo siandien Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Is drg Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atnaujinimu ner Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Aha, nelabau sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Jokius. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo Ar da1 taškas -
1 taškas
-
Greenside bazaras (Su titrais)
Medinis_Freaknez sureagavo į Lil_Uzi už temą
Na,nematei dar Karolis_Bmw žodyno1 taškas -
Atranka į gaujų prižiūrėtoją,
Jamal_Garret sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
Esu Mantas, man yra 15 metų, esu iš Kauno. Laisvalaikį praleidžiu dažniausiai su draugais rajone arba mieste. Laisvu laiku žinoma pažaidžiu SA:MP‘ą jį žaidžiu berods nuo 2010 metų ir apie jį žinau ištiesų daug. Dar žaidžiu CS:GO šį žaidimą žaidžiu turbūt apie 4 mėnesius, bet pradeda po truputį pabosti. Žinoma sunku pasakyti savo teigiamus ir neigiamus bruožus, bet manau juos svarbu paminėti. Mano manymu žmonės susidarė neigiamą nuomonę apie mane ir mano, kad esu eilinis stumikas ir gavęs pareigas pasikelia. Tačiau čia buvo mano gaujų valdymo technika per kurią man nereikėjo skelbti atrankų,1 taškas