Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.09.17 in Pranešimai

1. Reikia teamspeak avataro ? Nori būti autoritetu teamspeak kanale ? Mes tau galime pasiūlyti gerų avatarų su kuriais būsi išskirtinis visame teamspeak serveryje. 1 avataro kaina 25.000 europietiškų ŠABLONAS: 1. Norimas tekstas ant avataro(pvz: jūsų Vardas_Pavardė, tuom atveju jeigu, kažkas norės nukopijuoti): 2. Kodėl norite būtent į šį darbą?: 2. Kokio stiliaus avataro norite (gopnik, intelektualios personos, juodas humoras): 3. /disp, /info, /dismest lentelės: 3. Nuotrauka su pervestais pinigais: PINIGUS PERVESTI CRISTIANO_CAPELLI ARBA NICO_MORETTI NUOTRAUKA BŪ
    11 taškai
  2. Sveiki visi! Norėčiau pristatyti galbūt naują dalyką šiame serveryje, forume - tai ranko kėlimas [boostinimas] Counter-Strike: Global Offensive žaidime už GreenSide serverio valiutą. Ši tema yra alternatyvi GFX, VFX, Modų ieškojimo temoms, tad jokios serverio ir forumo taisyklės nėra pažeidžiamos. Yra gautas leidimas kurti šią temą, tad bandysiu pristatyti ją jums. Žinutė iš skilties moderatoriaus. Iš globalaus moderatoriaus leidimas taip pat yra duotas. Kainoraštis būtų gan paprastas ir pigus, jeigu tema sulauks šiektiek didesnio dėmesio nei iš pavienių žmo
    8 taškai
  3. Pradėsiu nuo to, kad Capellis sakė ( ir kiti ), jog į papeikimą galiu atsakyti, nes esu į tai įtrauktas. Pasakykime, kad Kapelis mane pavadino "*cenzūra*", tačiau manęs tai neįžeidė. Jei būčiau įžeistas, būtų jis užtildytas ir būčiau pats parašęs papeikimą. Tiek aš jį tai pavadiniau, taip pat jis mane atgal ir kas ? Jei būčiau susirekšminęs būčiau šį papeikimą pats parašęs, tačiau jei nerašau - nėra reikalo. Mane visi serveryje vadina šiais vardais : • Naujasis malykas, • Serverio gėda, • Tešla*cenzūra*s, • dū*as, d*(x), dks ir panašiai. Manai, kad susireikšminu ir neleidžiu jiems ? Ai
    5 taškai
  4. Russo

Parduodu Huntley.

◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Salvatore_Russo ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viskas foto ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) http://www.part.lt/img/92c35420ce7c735ca8aa6c3f60fdabb219.png http://www.part.lt/img/b4f916a3a6c37cd6341eee254701ac6d413.png http://www.part.lt/img/2264c8ac22672149ccc9e3ed6bf3b2c6608.png ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 15.000.000
    4 taškai
  5. 2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4) Užblokuotajam žaidėjui rodys jo bano ID'ą. Sutvarkyta klaida, kai gavę laikiną baną žmonės negalėjo prisijungti į serverį pasibaigus jo laikui. DPD darbuotojams nebegalės pasirinkti kokį krovinį jie norės vežti, atvykus į GS gamyklą bei paspaudus mygtuką, jūs gausite vieną iš daugelio krovinių kurį turėsite nuvežti. Daiktai kuriuos turėjo atvežti į parduotuves DPD darbuotojai nuo šiol nebeturės kiekių, todėl ar DPD jų atveš ar neatveš neturės įtakos. DPD direktorius nebegalės nustatyti kokį krovinį nuo kokio rango galės vežti DPD darbuotojas, nes ka
    2 taškai
  6. Lil_Uzi

[CAR] Vincent

http://www.mediafire.com/download/b69oyxzvkjbxqz6/vincent.zip
    2 taškai
  7. bbž nepatikimas , prasiunčiau 20e už boostą iki gold novos apgavo ir acc nupiso.
    2 taškai
  8. ŠABLONAS: 1. Norimas tekstas ant avataro(pvz: jūsų Vardas_Pavardė, tuom atveju jeigu, kažkas norės nukopijuoti): sliekas 2. Kodėl norite būtent į šį darbą?: nes geras direktorius 2. Kokio stiliaus avataro norite (gopnik, intelektualios personos, juodas humoras): orandžinis humoras 3. /disp, /info, /dismest lentelės: 3. Nuotrauka su pervestais pinigais: aš kupona turiu man nemokamai ) Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    2 taškai
  9. Patikimas , kartais į stovintį nepataiko bet čia nk.
    2 taškai
  10. Įsiterpsiu, galbūt ir gausiu už tai įspėjimus. Bet, kad šis veikėjas yra užkėlęs save į dangų ar dar aukščiau, žinau ne aš vienas. Visu pirma jis nesiskaito su žmonėmis ir savo "tobulu" sugebėjimu įžeidinėja juos. Ne, nelaikau to tolerantiškumu, pavyzdys buvo geras, kai žmogus ieškojo kaip užsidirbti pinigų keldamas ridą, o jis atrėžė, kad greit jį patį pakels, prasidėjo pykčiai ir pamačiau tikrąjį jį. Išsikišau prie to ir aš, ir gavau tokį atsakymą - ko tu čia kišiesi? Bennet`ai pats prikibai prie žmogaus ir sakai man, kad darau tą, ką tu pats darai. Manau, kad tau laikas atsibusti ir suprast
    2 taškai
  11. Šablonas skirtas norintiems įkurti savo grafikos darbų galeriją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: One_Love 2. Kiek laiko užsiimate grafikos darbų kūryba?: Trumpą laiką ir tas laikas su ilgomis pertraukomis, darau ką nors tik tai tada, kai noriu. 3. Kokio tipo šioje temoje bus atliekami darbai? (parašai, avatarai ar kt.): avatarai/parašai, bet viskas su laiku. UPDATE V2 V3 UPDATE V4 Jei patiks, gal
    1 taškas
  12. Anketų šablonai: Šablonas skirtas pasidalinti savo grafikos darbais vieną kartą: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Manuelis_Noriega 2. Kokio tipo darbais dalinsitės? (Parašai, avatarai ar kt.): Avatarai. 3. Jūsų atlikti grafikos darbai? (jei turite labai daug geriau kelkite į spoilerį nei visus tiesiai į temą): 4. Trumpas komentaras apie darbus (kiek laiko užėmė, ar seniai užsiimi GFX kūrimu ar kt.): nauji avatarai - 15min - jau 5mėnesius.
    1 taškas
  13. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tezz_Fly ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Sultan,elegy, su tune pigiau nei salone. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: http://imgur.com/a/8Y7d7 ◘ Papildoma informacija: Siūlom nuo 190k abi.
    1 taškas
  14. proŠRĖK patikimas boosteris, mane boostino iki silver I, greita ir pigu.
    1 taškas
  15. Just Just

unban Just_Just

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Just_Just • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Arunas_Windows • Už ką buvote užblokuotas ?:už nieka,bet tipo už reklamavima • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : •••
    1 taškas
  16. Patikimas kol negaus ban uz aimbot
    1 taškas
  17. scam.. patikimas. Galite užsisakyti, supranti gi.
    1 taškas
  18. 1 milijonas ir 50k
    1 taškas
  19. Sveiki, gal kažkas norėjot, bet neradot? Tai padariau jum .
    1 taškas
  20. J'Skinny

Peikiu Teddy_Wudson

Taip, mes sukome kartu su Freezu LV ratus tam, kad ranga pasikelti, tie infernusai atsirado iš oro. Mes tikrai nenorėjome atsitrenkti į juos. Prašau atbaninkite jį.
    1 taškas
  21. Jei patikojei nepatiko! Su nauja namų sistema atkeliauja ir konkursas, kurio metu galite laimėti išties gerų prizų! Daugiau informacijos apie konkursą galite rasti ČIA.
    1 taškas
  22. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį : Jack_Skinny 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms : King_Cemal 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti : Keiksmažodžiai, įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto : http://imgur.com/a/mnFfT Leiskit, 2 lygio administratoriams taip pat mutinti, nes jau būčiau užmutinęs.
    1 taškas
  23. J'Skinny

Emigruoju Jack_Skinny

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Jack_Skinny Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Maždaug pradėjau žaisti prieš savaitę. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Maždaug apie 3 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Sužinojau iš žaidėjo / youtuberio Cleme_Tean ir iš draugo Domanto. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Manau, šitas serveris yra daug realistiškesnis negu kiti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip ivykdžiau, nebuvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie
    1 taškas
  24. Dviratis skirtas mobilumui ir jis turi būt greitai pasiekiamas, 30sec? nežadu tiek laukt. Ir tai nepagerins dviratininku padeties, žmonės juos labiau trankys kaip kėglius. Prieš
    1 taškas
  25. Kodėl visi nori būt banditais? Geriau kažka sugalvot kad palaikyt tvarka, policijos pareigunu ne tiek jau daug. Manau žmonės panaudotu šią idėja blogiems tikslams ir išnaudos sistema. Tad Prieš
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.