Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.10.06 in Pranešimai
-
Teisėsauga sugrįžta!
Mantas_Verone ir 18 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Nežinau kaip Jums, bet man šie gif'ai daug asociacijų sukėlė <sarkastiškas "šypt">. Taigi, kad tokie monopolininkai negyventų pernelyg ramiai, reikia sustiprinti projekto teisėsaugos grandinę. Rinkimai.. užpildė keli čiuvai, tačiau tarp jų kandidatai esminiai tik du: Mantvis Daedo ir Donatas Tušinukas. Abiejų kandidatūros buvo itin skirtingos, tačiau nekomentuosiu detaliau kuris geriau pasirodė, nes vadovą rinksiuos pagal asmeninius bruožus. Daedo kaip asmuo, vadovas atrodo stabilus, tačiau prisimenu šio vadovo klaidas praeitoje kadencijoje: tvirta vadovo ranka nebuvo taikytina "s19 taškai -
Teisėsauga sugrįžta!
Dioba_Launch ir 6 kiti sureagavo į Dvl Gang už temą
Sveikinu Tušinukai, Mantviui taip ir reikia, reik pradėt žaist, o ne po Tailandus važinėt Pamatau parašyta Egidijus_Keza, bloga darosi.7 taškai -
Teisėsauga sugrįžta!
Dioba_Launch ir 3 kiti sureagavo į Nico_Moretti už temą
Atsikėlęs gražią dieną išsikepk kiaušinį vieną, rido kiaušiniai, rido, rido. SWKN XDDDDD4 taškai -
[0.1.6.5] Įdėja gaujoms.
Jeremy Santos ir 2 kiti sureagavo į Rafaelis_Kirminas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafaelis_Kirminas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, sveiki visi, esu paprastas serverio žaidėjas, kuris nevisiems ir yra žinomas. Norėčiau pasiūlyti įdėją gaujoms, inai neturi būti įgyvendinta dabar, tai gali įvykti po kiek laiko kada serveryje žais daugiau žaidėjų [Mano nuomone tikrai serverį papildys daugiau žaidėjų] Pats įdėjos tikslas padaryti gaujas realiasnes negu jos yra dabar, nieko nesakau unikalios gaujų sistemos tikrai žavi dauguma serverio žaidėjų, tačiau tai neatitinka realybės, kur matyta, kad gauja turėtu savo tikra baze, su tvorom vart3 taškai -
FBI Interior
Bmw Set ir kitas sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: M_P 2. Kiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?: Daug 3. Jūsų kontaktiniai duomenys: 4. Komentaras apie darbą: Galutiniu rezultatu nesu visiškai patenkintas, kadangi įsivaizdavau truputėlį kitaip. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas): Video2 taškai -
120+ Avatar. Manuelio KOLEKCIJI
džimis ir kitas sureagavo į Mrs Nobody už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Manuelis_Noriega 2. Kokio tipo darbais dalinsitės? (Parašai, avatarai ar kt.): Avararai 3. Jūsų atlikti grafikos darbai? (jei turite labai daug geriau kelkite į spoilerį nei visus tiesiai į temą): 4. Trumpas komentaras apie darbus (kiek laiko užėmė, ar seniai užsiimi GFX kūrimu ar kt.): Daug, 5mėnesius. http://imgur.com/a/UFFst2 taškai -
Sound (Drift video)
Yawainis_Camel ir kitas sureagavo į Kobe_Carey už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Kobe_Carey 2. Apie ką bus jūsų sukurtas vaizdo įrašas?: Drift/Edit 3. Jūsų atliktas darbas: 4. Trumpas komentaras apie jūsų sukurtą darbą: Sveikučiai, noriu pasirodyti, kad aš dar gyvas, nors manęs nepažįstat Vertinkit ir nepagailim +rep Falken Bitch <32 taškai -
Bmw E39 edit by B'White
Goffredo_Luciano sureagavo į Bondas_White už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Bondas_White 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]: Automobilis >> Keičia: Premier << 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Surasta internete ir editinta mano. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]: 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas): 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda: http://www106.zippyshare.com/v/6e6uKSkZ/file.html1 taškas -
Teisėsauga sugrįžta!
Marko_Escobar sureagavo į Terry_Snow už temą
Sveikinimai naująjam direktoriui, sėkmės. P.S. Tas jausmas kai mano vardas taip pat yra Ridas ir pilna sveikinimų su kiaušiniais...1 taškas -
Teisėsauga sugrįžta!
West'Garning sureagavo į Mantas už temą
Nėr katinų sad.... BET VSTK SVKN RIDO KIAUŠINIUS1 taškas -
1 taškas
-
Prisistatau Tiesiog_Robertas
Tiesiog_Robertas sureagavo į Anglas :3 už temą
Sveikas, tikras vierchas Sekmes1 taškas -
1 taškas
-
[0.1.6.5] Įdėja gaujoms.
Rafaelis_Kirminas sureagavo į R_Smailys už temą
Viska uz esu zinau sita sistema nes vienam projekte buvo bet ne esme dabar tas nu krc jeigu sita sistema darytu tai pirmiau reike kazkaip didinti zaideju kieki nes dabar kazkur 100-180 berots zaidzia o ar uzteks tu zmoniu i visas 4 gaujas ? na ta prasme ne po 10 zmoniu nes tikrai neidomu butu.. kitas dalykas kad labai bus tuscias ls miestas kitaip tarian visas ls plotas bus kaip ir gaujos miestas ar kas kita net nesugalvoju kaip ji pavadinti. Tad manau tekti imesti siokio tokio veiksmo i ls Dar dar kitas yra gan per dideli pinigai uz nuzudymus nu bent mano nuomone galetu butu teisesaugininkas1 taškas -
FBI Interior
Mindaugas Parkour sureagavo į Staska_Weed už temą
Parkurai stebini, daug darbo įdėjai ir gerai sutexturinai. MLDC Seni. Laukiu kitų tavo map darbų.1 taškas -
Apgavo Magnus_Camel
Leoxi_Bug sureagavo į Magnus_Camel už temą
Viskas bus padaryta šios dienos bėgyje.1 taškas -
Dioba_Launch Lbanned Kazuya_Ryuu
Dioba_Launch sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Užblokavimo anketa nepatvirtinta.1 taškas -
Apgavo Magnus_Camel
Leoxi_Bug sureagavo į Magnus_Camel už temą
Žmogau, pusę tavo žodžiuose tiesos nematau. Aš sakiau tą kitą dieną , kad renku pinigus ir kad jas ant vakaro gražinsiu, nes esu kaip ir naujokas ir man nėra lengva gauti taip greit pinigus, bet įvyko taip jog gavau ban. Štai įrodymai http://greenside.lt/index.php?/topic/35953-egidijus-keza-u%C5%BEblokavo-magnus-camel/ Ryt gausi tuos pinigus, nereikia čia įsterikuoti. Niekas nieko neapgauna esu sąžiningas žmogus galėsiu ryt įmesti foto, kaip gražinu pinigus. Tiesiog taip gavosi, kad buvau nubaustas1 taškas -
Pristatau Jack_Distillery
Mitchell_Collins sureagavo į Int_Chill už temą
Šablonas: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Distillery • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Tomas,pravardes neturiu • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): Man šiuo metu yra 14metų,2002-08-05 • Jūsų gyvenamasis miestas: Mano gyvenamoji vieta yra netoli Klaipėdos randasi mažas miestelis Endriejavas (Nemuškit) • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Numesiu facebook Bimm Bamm (priimsiu visus jei kviesit) • Apibūdinkite savo charakterį: Sveiki,kaip minėjau esu Tomas,man yra 14 metų,mano charakteris nėra niekuom iskirtinis,esu1 taškas -
[0.1.6.5] DM Arenos savo statistikos pasižiūrėjimas.
smotrim sureagavo į Mrs Nobody už temą
Pritariu, nes dabar negali sužinoti. O, blemba taip smalsu butu. UŽŽŽŽŽŽ + REP TAU ŽMOGAU.1 taškas -
Pasiūlymas.
Matt'Payne sureagavo į Terry_Snow už temą
Tai prieš įlipdamas į mašiną /maistas parašyti neįmanomas dalykas? Juokingas *cenzūra* p.s. Jei kažką nori papurkštaut, nes nesupranti ką reiškia išsakyti savo nuomonę, tai TS'e tą galėsi padaryt1 taškas -
Prisistatau Kipras_Extreme'as!
Jack_Gta sureagavo į Spyga_Time už temą
Sveikas Kiprai, malonu susipažinti. Futbolo treniruotes lankai ar tik šiaip domiesi? Mėgstamiausia komanda? Ai dar skaičiau komentarus, tai dėl pravardės nebijok sugalvosim <juokiuosi>1 taškas -
Terapijos seansas #Animacija (Įgarsinimas)
smotrim sureagavo į Mrs Nobody už temą
Man patiko, bent uždėjau ir subscribe mygtuką, todėl linkiu tau nenustot amerikoje, oj su video kurimu.1 taškas -
nu ka ir man reikia,Prisistatau Jack_Western
Sveikas, prisistatymas tai osum, perskaičiau visą. MMA ir futbolą sportuoji ar tik šiaip domiesi?1 taškas -
Prisistatau Arma_Speed
Sveikas, malonu su tavimi susipažinti. Linkiu sėkmės tiek žaidime, tiek realiame gyvenime. Ai dar prie kokios technikos dirbi?1 taškas