Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.11.23 in Pranešimai
-
Guyz, second song here <3
Milky Sheik ir 5 kiti sureagavo į Mc_Di už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy_Anishwilly 2. Koks šios dainos pavadinimas?: Почему все так запушено? 3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Mano kūrybos 4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): - 5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube):6 taškai -
Jessy - Dima Official here again <3
Tom Panzer ir 4 kiti sureagavo į Mc_Di už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy_Anishwilly 2. Koks šios dainos pavadinimas?: "Балтали дахига, а на деле не сумели" 3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Mano kurta 4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): Tuom kad ji mano kurybos 5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube): Peace5 taškai -
Ronce_Run užblokavo Modestas_Mlg
Lauris Drift ir 2 kiti sureagavo į Roncė už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ronce Run • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Modestas Mlg • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :3 taškai -
Milky Sheik ir 2 kiti sureagavo į Modestas Mlg už temą
Ronce pagausiu, išpisiu, į miška nuvešiu, tik prieš tai išsimaudyk nes voverės padvės. Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus3 taškai -
J'Excite ir 2 kiti sureagavo į Modestas Mlg už temą
Čia 100% yra susibugine su žaidėjais, gi žėkit prilekia josh excite, prie jo mašina dingo, prilėkė medkirtys, mašina dingo, isitrenke enjoy kenas, mašina respawn, prilėkė ant galo prie pasodinimo į jail, buvo jason_frost arčiau jo prilėkus dingo irgi, NU SAKYKIT KA NORIT, SUSIBUGINO SU ŽAIDĖJAIS.3 taškai -
Pirmas įspūdis! + Konkursas (CS:GO AK-47 skin'as). w. D'P
Adidas_Junior ir kitas sureagavo į Deff_Paco už temą
* Kas aš? Ir kaip atsiradau. Ną visų pirma sveiki, šį blogą norėjau jau sukurti seniau, bet niekaip neturėjau motyvacijos šiam darbui. Bet va dabar prisiverčiau pradėti rašyti. Taigi kas aš ir kam čia atėjau – Esu Nerijus, man 18 metų (1998.08.29), gyvenu nedidelemia mieste pavadinimu Marijampolė. Pastarajį laiką dirbu ir studijuoju, o laisvalaikį leidžiu žaisdamas šiame įspūdžių pilname serveryje GreenSide. Šiektiek apie mano charakterį: Pastaruoju metu savyje matau pesimisto dalelę, kažkaip nesitikiu niekada gero, bet kaip tai nutinka būna dvigubas efektas, nesu savikritiškas ir nu2 taškai -
Unban Cleme_Tean
Paulus_Omega ir kitas sureagavo į Cleme Tean už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cleme_Tean • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Edga_Bmw • Už ką buvote užblokuotas ?: scam • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : here • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : here2 taškai -
[Ieškau] ENB Low-End PC.
J'Excite sureagavo į Modestas Mlg už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Modestas_Mlg 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: enb 3. Komentaras apie ieškomą modifikaciją, kuo išsamiau?: swx reik kažko pnš bet kad lb nelagintų nes ir taip dilimore 40fps ;dd 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) [nebūtina]?:1 taškas -
[0.1.6.5] Pasiūlymas DEL GAISTRININKU!!
'Duffas sureagavo į Mister_Winston už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mister_Winston • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Reikia pakeisti gaistrininku masinas i mazesnes ir kad gesintu su gesintuvais nes dabar jie tiesiog vazineja ir dauzosi i kitus ir tai padaro miesteluose netvarka is ju dabar daugiau zalos nei naudos • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Butu tvarkingiau maziau dauzimu maziau nervu ir viskas paprasciau • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):1 taškas -
Parduodu 7 aftamobilius.
spagėtis sureagavo į Modestas Mlg už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Modestas'Mlg 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viskas bus nuotraukose. Savanna, Hermes, Landstalker, Glendale, Oceanic, BF-400, Admiral. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/hQw79 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Savanna - 15k kažkur. Hermes - turgaus kaina 5k. Landstalker - 20k. Admiral - Siūlom. BF-400 - 21k1 taškas -
Parduodamos 2 sultan mašinos.
James'Clow sureagavo į Yagami_Light už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Yagami_Light 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viskas nuotraukuose. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): Baltas: http://imgur.com/a/jJ7GJPilkas: http://imgur.com/a/HKmg1 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: už baltą: 650k už pilką 800k galima derėtis 5. Papildoma informacija:1 taškas -
Parduodu STALLION car (reta)
James'Clow sureagavo į Johnny Mangano už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Johnny_Mangano 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Stallion, 250km ridos, gražiai atrodo, šviesiai mėlyna spalva. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 40k~ 5. Papildoma informacija: Bagažinė tuščia, nieko nėra.1 taškas -
Prašau atbluokoti Lee_Lawson
Vycka_Flex sureagavo į Rokas už temą
Reikalingas užblokavimo ID. Jį galite rasti jungiantis į serverį.1 taškas -
Unban Modestas_Mlg
spagėtis sureagavo į Modestas Mlg už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Modestas_Mlg • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Ronce_Run • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimą. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/7f9b4a747d16395317ced0d97234c58c992.png • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/perziura/ae01f19d40809e51e6204d7fb2e4d39b739.png Ronce, jeigu car respawninasi manes banint nereik, susibugine buvo, čia ne čytai nžn sakykit ka norit.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
J'Excite sureagavo į Dainius Callidi už temą
Ne Modesto kaltė, 2016.11.21 dieną važinėjome su Snowito_Yolo ir mums mašina visa vakarą restartinosi, dar prieš važinėjant su juo ir restartinosi, visą šį laiką Modesto on net nebuvo. no isp. prašau, tiesiog man taip ir buvo kas čia vyko ir tiesiog ne Modesto kaltė1 taškas -
[0.1.6.5] Pasiūlymas DEL GAISTRININKU!!
Mister_Winston sureagavo į smotrim už temą
Visu 100% pritariu nes vien šiandien jau ką jie išdarinėjo serveryje.1 taškas -
[Ieškau] 24 Bryant skin
Tousaint_Haddlow sureagavo į M'Rashford už temą
http://imgur.com/a/l7SMq man atrodo labai panašus į tą kur ieškai1 taškas -
Prašau atbluokoti Lee_Lawson
Erikaz_Santos sureagavo į Lee'Lawson už temą
Jau norėjau atsiblokavimą rašyt,bet matau,kad tu įkėliai nesigazdink kitą kartą taip.1 taškas -
Guyz, second song here <3
Dofka_Green sureagavo į Sančio_Genčiana` už temą
Sveikas, kuo toliau tuo labiau stebini. Man patiko.1 taškas -
Egidijus_Keza Užtildė Adam_Martini,Juan_Hurrerra,Jay_Hawkens
Dwayne_Cortez sureagavo į Egidijus_Keza už temą
UŽTILDYMO ANKETŲ ŠABLONAI: Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Egidijus_Keza 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Adam_Martini,Juan_Hurrerra,Jay_Hawkens 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai,keiksmai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://imgur.com/a/p6Mvq 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://imgur.com/a/p6Mvq1 taškas -
J'Excite sureagavo į Modestas Mlg už temą
NU tu *cenzūra* kaip tau paaiškint kad prieš tai serve kol nebuvau jos respawninosi o ne *cenzūra* kai sėdėjau ten, kad ten kažkam aplink nesisrespawnino nereiškia nk, /vc klauses buvau ar tik man vienam dinginėja? sakė ne.1 taškas -
Prisistatau Perfect_Lad
Sančio_Genčiana` sureagavo į Dainius Callidi už temą
Malonu susipažinti, sėkmės serveryje bei bokse, kad marmuzės nesumaltu.1 taškas -
[CAR] Mercedes-Benz W140
o vieshpate dekoju, kad davej shita moda panaudosiu ateity )))))))))))))))))))))))))1 taškas -
PARAMA NAUJOKAMS IKI 5000 XP !
Anketa; 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Marcus_Rashford 2. Užduoties numeriukas kurią įvykdėte: 1 3. Kiek turėtumėte gauti pinigų?: 1000 Eurų. Bet galėtų būti daugiau nes Kombainas gi he he 4. Jūsų TAB lentelės nuotrauka: http://imgur.com/XONufz0 5. Įrodymai įvykdytų užduočių: http://i.imgur.com/tu9G9GC.jpg1 taškas -
Emigruoju Marcus_Rashford
Denis_Xander sureagavo į M'Rashford už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Marcus_Rashford Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2016-11-21 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Tiesiog ieškojau internete, maždaug role-play stiliaus serverio, taip ir sugalvojau ateit į Greenside. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nusibodo, žaidžia mažai žmonių, nėra tikslo daugiau ką nors ten siekti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip. Ne viskas labai lengvai ir sklandžiai1 taškas -
rep apie ryža edga
Luis_Williams sureagavo į George_Butler už temą
"Šis vaizdo įrašas privatus". Norėčiau pasiklausyt1 taškas -
Originalūs GTA:SA failai
Bevardisz_Raidas sureagavo į Edwa_Nmz už temą
Originalūs GTA:SA failai yra naudojami tada, kai dėl savo įkeltų modų į žaidimą, norite juos pakeisti originaliais. 1. Originalios mašinos. Atsisiųsti 2. Originalios aprangos(skin). Atsisiųsti 3. Originalus ginklai. Atsisiųsti 4. Originalus hud. Atsisiųsti 5. Originalus timecyc(dangus). Atsisiųsti 6. Originalūs efektai. Atsisiųsti 7. Originalūs garsai. Atsisiųsti 8. Originalus fontas. Atsisiųsti 9. Originalūs eax+ogg+vorbis. Atsisiųsti 10. Originalus Gta3.img Atsisiųsti1 taškas -
[Anime] Antrasis anime paketas
Mrs Nobody sureagavo į Ikr_Right už temą
Kažkodėl pats anime parašą užsidėjęs, bet neesmė ;D (bleach) Komentatoriams: Sprendžiat kad anime vaikams vien dėl piešimo stiliaus? Apsišvieskit truputį, anime yra įvairių žanrų, nuo skirtų paaugliams ir vaikams(shonenų) iki skirtų suaugusiems (seinen). Aišku, ne jums suprast Eikit kokius savo transformerius pažiūrėt, ten gi brandiems pacanams, rimtas filmas. Šiaip abu temos autoriaus rekomenduojami anime geri ir verti žiūrėjimo, visgi, Tokyo Ghoul kolkas yra stipriais cenzūruotas, aš pats nuspendžiau palaukti uncensored versijos.1 taškas