Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.09.04 visose vietose

1. Lažybų punktas "EscoBet" EscoBet sugrįžta! Kaip ilgam - priklausys nuo dalyvių susidomėjimo, nuolatinio dalyvavimo šiame lažybų punkte, + jeigu surasiu atitinkamą pagalbą auginti EscoBet. Jeigu viskas pasiteisins - šis lažybų punktas gyvuos ir siūlys Jums statymus tiek krepšinio, tiek futbolo varžybose (futbolas - čempionų lyga, pasaulio taurė, lygos rungtynės ir t.t., krepšinis - NBA, LKL, Eurobasket ir t.t.) Šis lažybų punktas kitoks. Nebus vien žymių komandų mačų lažybos, bet ir visiškai neaiškių komandų dvikovos, tam, kad lažybos būtų azartiškesnės. Esu nusiteikęs padalinti pinigų
    4 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jason_Quinshy • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ignas_Rampa • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piktnaudžiavimą admin privilegijomis. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/kRmH1 Buvo 4 banai, nespėjau pirmo padaryti.
    2 taškai
  3. 42 Rokas_Angliz P.S. Neblogas giveaway, manau, kad niekam toks rinkinys nepakenktų, sėkmės dalyviams.
    2 taškai
  4. Sveiki visi, nuo šiandien (09.03) šioje temoje pradėsiu talpinti įvairiausio tipo rinktinius 150x250 dydžio avatarus, dažniausiai bus talpinami girls, luxury, relationship, anime, movies, tematikos avatarai. Noriu pabrėžti ,kad avatarai nėra kurti mano, aš jais tik dalinuosi ir labai tikiuosi ,kad jie jums nebus dar niekur nematyti. Galeriją atnaujinsiu kas 1-3 dienas. Jeigu yra pageidavimų kokių avatarų turėčiau kelti daugiau, prašau išreikšti juos komentaruose arba PM. Jeigu patiko, nepagailėk mygtuko "patinka", man jūsų palaikymas ypač svarbus! 1 update (2017-09-03)
    1 taškas
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Earth_Ceejey 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Deivid_Mldc 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Flood/Spam 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): http://imgur.com/a/WHImr
    1 taškas
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Wolking_Dead • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Luke_Tyriz • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Piknaudžiauja free ban Prižiūrėtojui • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://imgur.com/a/efZIi
    1 taškas
  7. Anketa netvarkinga. Reikėjo blokuoti laikinu užblokavimų už trukdymą žaidėjui, o ne bausti už serverio klaidų išnaudojimą.
    1 taškas
  8. EscoBet Jums siūlo naujus šios dienos rungtynių statymus! __________________________ Vakar laimėjusių ir pralaimėjusių buvo ~50/50%, todėl siūlau mažesnę riziką atliekant daugiau statymų vienu metu! __________________________ Vakar išdalinau net 650k eur laimėjimų! __________________________ Jauskis kaip nugalėtojas, EscoBet.
    1 taškas
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : How_High • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : John_Exel • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Reklamavimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  10. Prieš. Nelabai logiška idėja, galvoji, jog policijos pareigūnai nebūtų tam pasiruošę? Viena tr.priemonė, du pareigūnai ir 100% sučiupimas.
    1 taškas
  11. Suteikei man visą informaciją pm, bet avatarą paskelbsiu viešai, jog matytų ir kiti. @Aiden_Mathis
    1 taškas
  12. Sveiki, kaip žinote, rugpjūčio 26-tąją dieną kovos Floyd Mayweather su Conor McGregor. Įdomu sužinoti, kurį kovotoją palaikysite jūs? Nors statymuose pergalė prognozuojama Floyd Mayweather Jr., aš manau, jog kova bus intriguojanti ir pastoviai keisis dominuojantysis. Jeigu reikėtų pasirinkti, savo balsą skirčiau McGregor'ui. Jeigu komentaruose norėsit išreikšti savo nuomonę, nepamirškite argumentuoti savo pasirinkimo
    1 taškas
  13. Svarbu, kad negadina serverio kokybės, taip? Juk tvarko pastoviai, tiesiog būtų gerai, kad @Rokas arba @Evaldas L. temą pamatytų ir su laiku šios smulkmenos būtų sutvarkytos.
    1 taškas
  14. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tiesiog_Robertas • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Robertas • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): Man 18 metų, gimimo diena liepo 22 • Jūsų gyvenamasis miestas: Norway • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): https://www.facebook.com/robert.pomaleiko • Apibūdinkite savo charakterį: Esu draugiškas ir linksmas žmogus kūris mėgsta pabendauti su kitais. Visada turiu apie ką šnekėt. • Kokia jūs
    0 taškai
  15. Eilinį kartą parodoma valdžios neabėjingumas, kad nėra įrodymų ir deda baną, nors pat keža pasigavęs buvai,kai su piciuku atvarei ir sulesei mus tris.
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.