Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.12.08 visose vietose

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aidas_Krosas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Aš, Aidas, siūlau naują profesiją - alkoholikus. Šis darbas patiks tiems, kurie sampe nieko nesugeba ir nori darbo (man). Viskas labai paprasta, direktorius būsiu aš. Darbuotojams įlipus į darbinę mašiną "Regina" žemėlapyje atsiras butelio formos paveikslėlis, kuris rodys kelią prie darbo vietos. Atvykus į nurodytą vietą, kuri gali būti bet kur žaidime, darbuotojas ras dėžę. Priėjęs prie dėžės žaidėjas stovės vietoje 3 minutes ir atliks gėrimo animaciją. Praėjus 3 minutėms, bus informuoti policijos pareigūnai,
    10 taškai
  2. Na neturėdamas ką veikti kol sedėjau jaile, sugalvojau sukurti kelis parašus projekto darbams, na tikiuosi, jog jie jums patiks ir galbūt netgi panaudosite: Policininkams: Taksistams: Medikams: Mechanikams: Pervežėjams:
    3 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Denas_Bmw • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Vycka_Flex • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : video kelesi
    3 taškai
  4. P.S. Šiuo video nebuvo norima nieko įžeisti, nieko asmeniško, tiesiog užmačiau štai tokį video internete ir pamaniau, jog visai fun būtų sukurti tokį edituką. Moderatoriai manau nepyksit. O serverio žaidėjus galbūt kai kuriuos netgi pralinksmins šis video.
    2 taškai
  5. DwayneO

GSPD Valdžia rajone

Gerai, kad dar Billis nepamatė,nes jį turbūt įžeistų. Nu ir gal naras Erixaz užpyks
    2 taškai
  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Denas_Bmw • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: [Piktnaudžiavimas administratoriaus privilegijomis] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/Kh9Lm
    2 taškai
  7. Žinau problemą, jei padėjau Uždėk patinka
    2 taškai
  8. Šis video pamokys kaip įsirašyti tekstūrines modifikacijas į GTA San Andreas. Bus konkrečiai demonstruojamas ginklų, mašinų ir žmonių fkin modų instaliacijos aprodymas . Kitos modifikacijos (pvz. CLEO modai, Hud modai, Garsų modai, ENB ir grafikos modai) nebus apmokymų dalyje. Jas galėsite atrasti atskiruose video mano kanale. NUORODOS: CLEO 4: http://cleo.li/ Mod Loader: http://www.gtagarage.com/mods/show.ph... Jei padėjau nepagailėkit spausti "PATINKA"
    1 taškas
  9. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Samanta_Star Jūsų tikrasis vardas: Samanta Jūsų amžius, gimimo diena: 18 (1999.12.07) Jūsų gyvenamasis miestas: Ukmergė Jūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina): Šiuo klausimu noriu išlikti šiek tiek anonimiška. O kas labai nori, gali pridėt į snapchat: samantutea Jūsų hobiai, pomėgiai: Mano pagrindinis hobis – muzika. Esu ale dainininkė. Šiaip tai nieko panašaus į tai. Tiesiog užsiimu mėgėjišku dainavimu, kuris prasidėjo, kai man buvo 7-8 metai. Niekur profesionaliai nesimokau, dainuoju laisvalaikiu, savo malonumui. Lankau chorą jau nuo pat p
    1 taškas
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ken_Shizuki 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Reta VIOLETINĖ spalva. Pilnai 242 ir 242. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: SIŪLYKIT. 5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): PARDUOTA
    1 taškas
  11. Deivilis_God

Parduodu jester.

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deivilis_God 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Jester, 70 km rida, 0 daužtumo, beveik full tune (nėra tik stogo ir dusliku). 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: ~130 k 5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Domina keitimai s
    1 taškas
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dominykas_Weed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Simis_Greenside • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  13. Oi koks šmaikštuolis tu Kenai
    1 taškas
  14. Atblokuotas.
    1 taškas
  15. Dany Winston

Kiek manote šita gauja išbus?

Kiek manote šita gauja išbus?
    1 taškas
  16. http://www.part.lt/perziura/26269f81cc7e011d181b22783a074c07243.png Nu gražu gražu.
    1 taškas
  17. UŽBLOKAVIMO ŠAntoine_BraxtonABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Antoine_Braxton • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  18. Velnelis Camel

basom kojom

basom kojom
    1 taškas
  19. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Jagger_Jackz 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Ken_Shizuki 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  20. Wow, negalėjau paklaust kas parduoda pigiai skiną.. tai apie ką kalbėt? + mano limited vipas,kaip buvau emigruotas ;DDDDD
    1 taškas
  21. Deivilis_God

Parduodu jester.

Kol kas daugiausiai pasiūlė Cannabis_Leaf bus kas daugiau pasiūlys? Jei ne tai Cannabiui bus parduodas transportas.
    1 taškas
  22. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ken_Shizuki 2. Kodėl norite laimėti ir ar tikitės laimėti? Nes nusipirkau sultaną, prisipirkau tune dėžių ir nepaėjo nieko gero gaut, tai tikiuosi, bent čia pavyks laimėt. 3. Ką veiksite su gautais prizais? Parduosiu ir įsigysiu verslą. 4. Skaičius nuo 1 iki 150: 4
    1 taškas
  23. Billy_Jack

SVARBU!

SVARBU!
    1 taškas
  24. Sveika, linkiu šilto, gero žaidimo
    1 taškas
  25. Šaunu, jog prisistatei iš foto atrodai graži mergina, šaunu, jog kažkas ir iš arčiau esančių čia žaidžia, nes dauguma kiek pastebėjau čia iš Žemaitijos yra. Pats esu iš Molėtų. Tai sėkmės tau palinkėsiu, tiek realiame gyvenime, tiek ir projekte. Geros dienos Samanta.
    1 taškas
  26. Sveikas, sėkmės serveryje, bei realiame gyvenime
    1 taškas
  27. San_Pan

Sultan

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: San_Pan2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: https://imgur.com/a/FNCNX3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/FNCNX4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlyti nuo 300k
    1 taškas
  28. Sveiki, kaip daugelis senbuvių taip ir aš nusprendžiau parašyti savo atsiliepimą šiam projektui. Tikriausiai dabar visi pagalvojo, cmon... Koks tu senbuvis, matau tave pirmą kartą ir daug panašaus stiliaus komentarus. Noriu tokių žmonių miniai pasakyti, kad taip... Aš esu šio projekto senbuvis, kadangi forume (tinklapyje) užsiregistravau December 20, 2014, o serveryje žaidžiu nuo pat jo starto. Daugelis gali manęs nežinoti, kadangi aš ilgai šiame projekte nežaidžiau, kadangi kažkaip nebuvo didelio noro žaisti šį žaidimą bei šitą serverį, todėl truputi pažaidęs aš apskritai nežaidžiau "SA:MP" ž
    1 taškas
  29. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ignas_Eox Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017-08-29 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 2-3 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Nenoriu platint kito projekto bet manau žinosite iš kurio Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nėra atnaujinimų Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Viską padariau nėra sunku viskas aišku Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiau
    1 taškas
  30. Labai gera įdėja , beto manau , kad tada netaip greitai leavintų antras malykas(tadas_chill)
    1 taškas
  31. "Kvietinėjo" iškviečiau viena kart, nes šaudė prie sk, BLEE ,kaip čj išnaudojau klaidas serverio :OO,Gerai ,kad viską dievo akis ,Billy_Jack ,mato tai ir banina. Turbūt daug žmonių nukentėjo nuo šito klaidų išnaudojimo. Ir kam padaryta ,kad galimėtu kviest užmūtintam? turbut neįmanoma suprogramuot ,tai labai išnaudojau šitą klaidą. Gerai čia ,kad apsaugojai. Geras administratorius. Daugiau tokių ,kaip tu (:
    0 taškai
  32. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Devil_Cobra • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Get_Paid • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinima. Junginėja inv arba galimas variantas kad lag.cs jo pingas buvo 50-80 max. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : ant pačio galo jo pingas matosi.
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.