Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.12.12 in Pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Aidas Krosas Jūsų tikrasis vardas: Aidas Jūsų amžius, gimimo diena: 12 metų, rugpjūčio 6. Jūsų gyvenamasis miestas:Vilnius Jūsų hobiai, pomėgiai: Daužyti paraližiuotas močiutes, gerti iki komos. Man patinka prisi*cenzūra*ti į kelnes ir rėkauti kol nesupakuoja mentai, o kai supakuoja jie mane paleidžia, nes smirdžiu šūdais. Be to esu nemirtingas ir mane rajone vadina Jezumi arba alkašu. Trumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Esu agresyvus kol negaunu vodkos, o kai gaunu tampu romantikas, kol nesibaigia vodka. Kuo galite pasigirti, kuom išs
    15 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Devil_Cobra • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kevin_Connor • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinima. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    5 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Kent_Methew • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Šitam videke jis profas Šitam kažkaip taiklumo nebėra. O šitam ir tokius dmg daro iš tokio tolio.
    3 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Karolis_Sudoku, • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Deivis_Bartkus, Shut_Down, Young_Curti, Vytas_Arabas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Nuolatinis trukdymas, perspėjimu nepaisaymas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/2refu Ačiū už papildomus įrodymus Izzy_Legit, ir už pagalbą užblokuojant nedorėlius: Devil_Cobra
    2 taškai
  5. Ka ce freepostini, rase kad nemirtingas
    2 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Cesar_Salvatore • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennet • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Per zoną mano gaujos nariams dėjo banus ir neužpildė ban anketų... Tai kaip čia suprast ? Mano dešiniajai rankai prisijungus į žaidimą jis nebebuvo gaujoje... Tai kaip čia suprast ? Iš vis baninimai be įrodymų, o banina dėl to kad krito zonoj juokingas tas benetis...IŠvis šio prižiūrėtojo požiūris į gaujas yra atmestinas. Į tai ko nori žaidėjai neatsižvelgiama, zonoje kai paprašai pastebėt tai tiesiog imeta
    1 taškas
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ken_Shizuki. • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti, jog taksistams kilometražas kiltų, nors jie ir neimtų pinigų iš naujokų, nes dabar nesąmonė, maždaug pusė iškvietimų yra gaunami iš naujokų, o iš jų taksistai negauna net kilometražo, tad mano manymu, geriausias variantas būtų, jog naujokams automatiškai neimtų pinigų važiuojant taksi, o kilometražas vis tiek kiltų. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Taksistai bus labiau motyvuoti dirbti ir vežioti naujokus, be to bus išvengiama to, jog kai kurie taksistai ima pinigus iš
    1 taškas
  8. Čia saugomi daugmaž visi mano kūrti darbai šiam projektui, kuriuos gali naudoti kiekvienas lankytojas. Parašai darbams Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Kiti parašai Atnaujinta: 2015.12.10 GIF parašai Atnaujinta: 2015.12.10 Parašai gaujoms/klubams Atnaujinta: 2015.12.10 Profilio priderinimai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Darbalaukiai Atnaujinta: 2015.12.10 Avatarai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 - Mantas_Adomaitis.
    1 taškas
  9. Jūsų Vardas_Pavardė - Arnas_ModdingKokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita.] - Automobilis.Komentaras apie modifikaciją [nebūtina] - Darbo įdėta tikrai daug, pilnai paruoštas žiemai (yra handlingas, be kurio ratai nebus išvirtę) Manau turėtų patikti. Gero naudojimo. Greitu metu pasidalinsiu dar keliomis modifikacijomis.Vaizdo medžiaga [Foto/Video] - https://imgur.com/a/aI9pxModifikacijos atsisiuntimo nuoroda - http://sharemods.com/lrpd6tbt2bmi/Bmw_e34_520i_ArnasModding_edition.zip.html
    1 taškas
  10. Kevin_Connor

Unban Kevin_Connor

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kevin_Connor. • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Devil_Cobra. • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : https://imgur.com/a/d6aU5 • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : https://imgur.com/a/UhAo6
    1 taškas
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Devil_Cobra • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Arturka_Logistic • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinima, (auto cbug) ir gal būt aimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  12. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Devil_Cobra • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Donce_Gangsteriux. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  13. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Devil_Cobra • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Spycka_Vierxas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  14. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Tautvis_Rsrs Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017-12-03 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 2 metus su pertraukom. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Sužinojau iš draugų. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes žaidžia mano draugai, yra gerų atnaujinimų. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau, nebuvo labai sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Daba
    1 taškas
  15. Tai kad čia Police LV o ne Police SF :/
    1 taškas
  16. Šaunuolis! Nestabdyk, semkis žinių ir svarbiausia judėk į priekį
    1 taškas
  17. Nu sv sv, malonu jėzau
    1 taškas
  18. @Donatas_Tusinukas radau tau bendramintį. Malonu susipažinti, sėkmės žaidime!
    1 taškas
  19. Zdarova matau rimtas esi ir vaiku turi
    1 taškas
  20. Sėkmės alkoholike, nepragerk turto
    1 taškas
  21. Tai ok, ok. Pažiūrėk įdėmiai į video ir atkreipk dėmesį į žaidėjus, kurie gavo baną nepelnytai, atseit už inv. Tai gal jiems tokia pat situacijo nutiko kaip "Gaujų prižiūrėtojui" @Matthew_Bennett ? A? A iš kur tu žinai, kad jis nečytino? Jis gali tą įrodyt ? Gali? Galėtų įrodyt - būtų jau įrodęs jog nečytino. Tuo viskas ir pasakyta. Sėkmės.
    1 taškas
  22. Rokas

Peikiu Matthew_Bennett

Ponas, projektas ne vaikų rankose, komandą prižiūri savininkai. Kokių dar argumentų jums reikia norint įrodyti, jog jokios korupcijos nė kvapo šioje, jūsų aptariamoje, problemoje nėra? Joks komandos narys nėra pažįstamas, su nė vienu komandos nariu artimai nėra bendraujama, visus sieja tik žaidimo ryšys. Pamiršau .. kodėl aš aiškinuosi žmogui, kuris pats yra korumpuotas (pardavinėja serverio turtą), bet dar turi drąsos aiškinti kas yra korupcija ir badyti į kitus pirštais, jog tie ir tie yra korumpuoti. Apgailėtina.
    1 taškas
  23. .Zajibal jau čia su tais prižiūrėtojais, laiko save aukščiau kitų. @Rokas tau patarčiau atidžiau pasižiūrėti šiam prižiūrėtojui parašytus papeikimus. Viename papeikime, žaidėjas pateikia vaizdo medžiagą jog šis prižiūrėtojas naudoja inv. Žinoma, kaip ir visi turintys aukštas pareigas žaidime žmonės, imtų kalbėti niekus, nebūtus dalykus, kaip sakoma - mazintusi. Jei ne pingas, tai fps. Koks skirtumas? Pasidariau aš tą /fpslimit 20-30 patestavom su draugeliu ir kas iš to? Visos kulkos kimba. Ptfu, tada visus imkit ir atbaninkit kurie buvo užblokuoti už inv. Žinot ką pasakysiu? Gal seniau servery
    1 taškas
  24. Jūsų V_P žaidime: Herbis_Perrow Kur išleisite pinigus juos laimėję?: Taupysiuos ant NRG-500 Jūsų pasirinktas skaičius (1-100): 10
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.