Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.09.06 visose vietose

1. Ideja greensaidui - nauja pareiga: busenu priziuretojas. Patvirtina arba atmeta busenas, rengia geriausios busenos konkursus ir siaip fainas toks buna. @Tamsos_Tvardarys ka manai? Kvepuok, jei pritari idejai.
    4 taškai
  2. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Scott_Gemini 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Jack_Connor 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    2 taškai
  3. VIP narys gauna žodinį įspėjimą už nekultūringą elgesį su serverio žaidėjais, pasikartojus panašiai situacijai žaidėjas iš karto bus baudžiamas įspėjimu serveryje. Tema rakinama.
    2 taškai
  4. Mano katė kieta (Y) Ji atsiprašo už tai, kad dar prastai selfius daro ir kokybė tokia.
    2 taškai
  5. Lietuviskas_Zmogus

xP

xP
    2 taškai
  6. Liam_Vazquez

1 taškas
  7. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Hard_Drift Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : nuo 2018-09-04 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Zaidziu kokius 1metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Radau internete ir pasiule draugas ateiti Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Buvo atsibodes ir norejau nauja ismeginti Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : ivygdziau, buvo visutiniskai sunku ir lengva Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi,
    1 taškas
  8. – Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Senelis. – Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Troy_Wyatt. – Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Neleistinų modifikacijų naudojimas. – Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    1 taškas
  9. Sveiki, kaip supratau esu kaltinamas "aim", bet video matosi daug vietų, kaip "drožiu" iš AK/M4 ir vos puse kulkų pataikau, aišku sakysit junginėju, bet /pzudeb nei komandų nei keistų mygtukų nuspaudimu neparodė. Yra keletą vietų, kuriose atlieku "flick" į priešininką, pačiam pažiūrėjus šitą medžiagą supratau, kad net pats kažką tokio išvadinčiau "aim", nors su tais "flick" nepataikau kulkos, o tiesiog gaudamas žalą, atsisuku maždaug į tą pusę iš kurios šaudo, kiti bando apibėgiot už pastatų ir matau, jog taipogi keistai aš iškart į juos atsisuku, bet aš tiesiog pamatęs juos pasislepiant, laik
    1 taškas
  10. Dainius_Callidi

shady's back

shady's back
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.