Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2020.03.12 visose vietose

1. Nors gaują ir uždariau, bet jos ir gaujos narių neužmiršiu ❤️ .
    12 taškai
  2. Greg_Solberg

neinam i shl ir nolifinam grynsaide

neinam i shl ir nolifinam grynsaide
    2 taškai
  3. Lionel_Revazz

Sakiau kad atvesiu corona!

Sakiau kad atvesiu corona!
    2 taškai
  4. Ignas_Eox

Unban Dzek_Morg

Atblokuotas. Tema rakinama.
    1 taškas
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Sendis_Mendis • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: Vasilije_Vasic • Už ką buvote užblokuotas?: Čytinimą • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo: Mane pagavo pareigūnas Marius_Miliauskas, tada mano namuose dėl stipraus vėjo dingo elektra, aš atsijungiau, pradėjo į chatą spamint, kad tryning reconnect https://imgur.com/a/5Up320V, aš tikrai nečytinau, užtat esu nekaltai užbanintas, dabar sėdžiu su mob. duom., nes nėra elektros, interneto ;/. (už tai negalėjau gaut po užblokavimo žinutės). O dėl to čytinimo, nežinau ku
    1 taškas
  6. Rinkimų apžvalga, Tiesa pasakius, policijos direktoriaus rinkimai buvo tokie kokių ir tikėjausi – sulaukiau tik vieno potencialaus kandidato su kuriu nusprendžiau ir dirbti. Labai abejoju ar pratesęs atranką bučiau sulaukęs bent vieno potencialaus asmens į šias pareigas. Kas liečia pervežėjų vadovo rinkimus, likau tiek nustebęs tiek susimastęs – firma yra puikus pagrindas naujam asmeniui į vadovo kėdę, rinkimuose sulaukiau vos keletos kandidatų, tačiau kaip ir su policija – nusprendžiau dirbti su tuo ką turiu. Apie žaidėjus, kurie nebus paminėti prie pagrindinių kandidatų, POLICIJOS DIREK
    1 taškas
  7. Išrinko normalius direktorius, sveikinu Jus abu!
    1 taškas
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Onyx_Smoker • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Vicius_Vidzius. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://streamable.com/lzmap,
    1 taškas
  9. Pasiplaukiojimas kartu su @Edvis Gaming @Pronis_Kadilaks
    1 taškas
  10. Jack_Rhyno

SA-MP neteko didžio žmogaus

SA-MP neteko didžio žmogaus
    0 taškai
  11. Deshawn Onfroy

0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.