Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Šv. Kalėdų BINGO - registruokis, žaisk, laimėk! ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2020.12.09 visose vietose

1. Sveiki, kadangi šioje srityje jau kurį laiką buvau neaktyvus, pamaniau vėl kažką išleisiu. Ši mini mini mini modifikacija paslėps jūsų IP adresą, kurį serveris jums parodo prisijungus į žaidimą. Nežinau, gal kažkam pravers, kad pastoviai darosi įrodymus, ir nenori per klaidą "nuleakinti" savo duomenų kokiems išdykėliams. Turiu pabrėžti, jog cenzūravimas įvyksta maždaug ~ 100-200 ms po teksto atsiradimo, tad jei filmuosite ar transliuosite tiesiogiai, tai modifikacija jūsų, dėja, neapsaugos. Norint pamatyti kas buvo užcenzūruota, galima pasižiūrėti į documents\SAMP\ chatlog.txt. Ten teksta
    8 taškai
  2. Štai mano pirmas lipimo video , šiaip kanale yra daug visokių video iš apleistų vietų . Tai kam įdomu ir patinka toks contentas , tai nepamirškit like ant video ir paprenumeruoti kanalo , ačiū
    4 taškai
  3. Liam_Vazquez

4 taškai
  4. Gruzinas_Tortilla

3 taškai
  5. Black_Hand

Ridenasi medikų drk @Minde_Marshell

Ridenasi medikų drk @Minde_Marshell
    3 taškai
  6. ŠABLONAS: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Johnny_Seprent 2. Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje:Deividas_Teip 3. Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?:Grasinimai.Žaidėjas užblokavo vieną žadėja,sutikau šį žaidėją,dėjau įtarimus už daužymą,pradėjau vešti į jailą,sako,jog įsodinęs,į jailą manęs kaškas laukia,veliau manęs paklausė ban?Beabejo šis adminas,neužpildė ban apiliacijos,man rodos užblokavo Max_Toshi 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:https://www.part.lt/perzi
    2 taškai
  7. Sveikas, buvę ir man taip po Windows updeitų. Tutorialais pažiūrėk kaip rollbackint windowsų updeitą, ir veiks normaliai. Gali daryt kaip aš, kai būna windows updeitas, išjungt kompą mygtuku, ir apeit sistemą
    1 taškas
  8. Lietuviskas_Zmogus

1 taškas
  9. Dwayne_Jahseh

1 taškas
  10. Minde_Marshell

1 taškas
  11. Finnley_Harrell

samp++ draudziamas ce tai prikis

samp++ draudziamas ce tai prikis
    1 taškas
  12. Minde_Marshell

1 taškas
  13. @Bevardisz_Raidas Ant kiek čia ėjo bulka kad taip sulindo ?
    1 taškas
  14. Minde_Marshell

1 taškas
  15. RENGINIO INFORMACIJA: Advento metu per serveryje vykstančius „CHECKPOINT“ lenktynių eventus, žaidėjams užėmusiems prizines vietas bus skiriami taškai (1 vieta gaus 5 taškus, 2 vieta gaus 4 taškus, 3 vieta gaus 3 taškus, 4 vieta gaus 2 taškus ir 5 vieta gaus 1 tašką). Taškai bus kaupiami bei surašomi žemiau, šioje temoje. Daugiausiai taškų surinkę žaidėjai bus apdovanojami atitinkamais prizais. Renginiai vyks pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais (2020/12/02 - 2020/12/21), 19:00. Registracijos nebus, tad norintiems dalyvauti reikės nustatytu laiku
    1 taškas
  16. Minde_Marshell

1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.