Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2021.05.18 in Pranešimai

1. 1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
    2 taškai
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Yoshy_Ami 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki. Jau labai ilgai turiu šią mintį galvoje, ir vis pats neprisiverčiu jos pamėginti įgyvendinti (t.y. neturiu motyvacijos scriptinti ir laiko gan nedaug), tad šia mintimi/idėja pasidalinsiu ir su jumis, galbūt tai daug kam patiks. Idėja originali, sugalvota pačio manęs, galbūt ir buvo panašių pasiūlymų, tačiau tai visiškai kitas lygis, visiškai nematytas dalykas jokiame sa-mp žaidimų serveryje. Taigi mano idėja, kaip jau matote iš temos pavadinimo, yra susijusi su darbų sistema. Pasistengsiu plačiai, bet gl
    2 taškai
  3. Sveiki, Jau seniai norėjau įgyvendint šią idėją, ir pagaliau... tai padariau! Šioje temoje galėsite įsigyti interjero įrengimo paslaugų, kurias atliksiu tik aš. Esu kūrybiškas žmogus, puikiai sugebu įgyvendinti ne tik Jūsų interjero norus, tačiau ir pats galiu už Jus sugalvoti ir įgyvendinti norimą interjero idėją. Jau senai užsiimu namų įrengimais, o GreenSide serveryje spėjau jų įrengti 4-5. Man patinka ši veikla, todėl garantuoju greitą, patrauklų Jūsų akiai interjero įrengimą, pagal Jūsų pageidavimus, norus, įsakymus. Ką galiu pasiūlyti, Jūsų interjerą galiu įrengti įv
    1 taškas
  4. Užtildymo apeliacija netvarkinga. Tema rakinama.
    1 taškas
  5. 1 taškas
  6. Nu tai sw. Kada telšiuose fan meetas ?
    1 taškas
  7. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Don_Smile - Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Justas_Jucius taxi pavaduotoja - Už ką šis vadovas yra peikiamas?: žaidžia Kortom nepradirbes reikamu minučiu iki saviveiklos ir žaidžia su darbine apranga. - Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: https://imgur.com/a/mewU3pb
    1 taškas
  8. belekoks vidosas po comebacko, top1 is mano solo kada nors kurtu, nepagailekit laiko youtubej :]
    1 taškas
  9. Sveiki, sumasčiau, jog būtų metas išparduoti savo mylėtas numylėtas transporto priemones. Dėl transporto kreiptis į mane TS3 arba žinute žaidime. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Vacekas_Kozlovzkis Parduota! Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Sabre 127 ID Norima kaina už transportą: 450k (derinama) Parduodamo transporto nuotraukas: Parduota! Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Sabre 205 ID Norima kaina už transportą: 250k (derinama) Parduodamo tran
    0 taškai
  10. Labas vakaras. Ačiū už papeikimą, smagu gauti bent viena per kadencija. Esu šios firmos pavaduotojas, o direktorius ar pavaduotojas neprivalo pradirbti reikiamų minučių, kad galėtų užsimti kita veikla. Ačiū už dėmesį!
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.