Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2022.11.10 in Pranešimai

1. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 1, 2. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
    3 taškai
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: K'Y 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Auto spec gunai veiksmų metu. Prasidėjus įsijungia, pasibaigus išsijungia. 3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nu manau čia net nereik daug išsiplėst. Valdžia/dp nesėdi serve visą dieną, kad įjungt juos, į veiksmus su tazeriu nevažiuosi. Nežinau ar jau buvo siūlyta visa tai, bet tikrai praverstu.
    3 taškai
  3. Sveiki, taigi įkeliu naują video, noriu pažiūrėti kuris video geriau, ar kad patys įgarsinam ar tiesiog būna parodija, manau galite išreikšti savo nuomone žemiau video
    3 taškai
  4. Man rodos kažkada buvo siulyta, bet nepamenu kaip ten baigėsi, o šiaip aš už šią įdėją. Taip pat galėtų padaryt, kad baikeriai galėtų užgrobti banką nors ir nėra prisijungusi PD valdžia nes dabar jei nori daryt banką realiai turi vos nesusitart su PD, kad baikeriai galėtų užgrobti. Banko užgrobimą galima daryti kartą į dieną, o dėl to, kad reikia prisijungusios valdžios jį matome pora kartų į savaitę jei nerečiau.
    2 taškai
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ruta_Lei • Jūsų tikrasis vardas: Rūta • Jūsų amžius: 23m. • Iš kokio miesto esate?: Pakruojis • Kokie jūsų charakterio bruožai?: Esu draugiška, dažniausiai linksma, žodžiu „Gerietė“, bet jeigu mane kas nors supykdys, tada gero nelauk • Laisvalaikio hobis(-iai): Serialų žiūrėjimas, knygų skaitymas, nolife'inimas, buvimas su draugais. Artimiausiu metu planuoju įtraukt sporto salę (bet nelabai tikiu, kad pavyks). • Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių: Neturiu, bet labai labai noriu šuuuns. ❤️ • Kada pradėjote žaisti SA-MP?: 2011m. Nuo to laiko
    1 taškas
  6. • Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: Black_Ride • Jūsų tikrasis vardas: Rosvaldas • Jūsų amžius: 21m. • Laisva vieta išsireiškimui (galite rašyti kokia muzika jums patinka, kokie jūsų hobiai, charakteris, kokius augintinius auginat ir panašiai): Sveiki, Esu vardu rosvaldas, man yra 21metas, gyvenu marijampolėje, papasakosiu trumpai apie save, gal kam nelabai patiks gal ir patiks, jau galvojau nuo ankstesnių kartų rašyti prisistatyma, bet bijodavau galvodavau kaip kiti reguos ir pan. bet pabandau ir aš šiandien įveikti tą baime. pradėsiu pirma nuo to kaip atsiradau išviso šiame projekte. Pradėj
    1 taškas
  7. Jūsų Vardas_Pavarde žaidimų serveryje: Migelis_Zhebtuvelis Išsamiai papasakokite apie „giveaway“ prizą: Pirmasis per random.org išsuktas dalyvis gaus 3 /hdeze; Antrasis per random.org išsuktas dalyvis gaus 2 /hdeze; Trečiasis per random.org išsuktas dalyvis gaus 1 /hdeze; Patvirtinkite, jog susipažinote su „giveaway“ taisyklėmis: Patvirtinu. Planuojama „giveaway“ pabaiga: 2022.11.14 Dalyvio šablonas Vardas_Pavarde: Kaip sekėsi Helovino evento metu?
    1 taškas
  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: K_Y • Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): Colormod ir keliai. • Komentaras apie modifikaciją (nebūtina): Būtent tokių, kitų nereik. Abu modai iš Ernestas_Mitsubishi modų temos, linkai nebeveikia, bet gal kas netyčia turi. Bus atsilyginta. • Modifikacijos vaizdinė medžiagia (nuotraukos arba vaizdo įrašas): Keliai Colormod Modai rasti.
    1 taškas
  9. https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/mods/137943-sa-new-roads.html , panašiausi kokių tau reikia.
    1 taškas
  10. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Čia. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: Čia.
    1 taškas
  11. • Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Keiksmažodžiai/Įžeidinėjimai • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/LkRwqV8
    1 taškas
  12. Dalyvio šablonas Vardas_Pavarde: Dwayne_Jahseh Kaip sekėsi Helovino evento metu? Nebuvo sunku.
    1 taškas
  13. Matau labai nepatenkintas likai, nesupratęs visko pilnai. Abu paminėti žaidėjai pastoviai šaudė kitą žaidėją, tas kitas nori iškviesti PD, bet tuo metu PD veikla vyksta, tad jam belieka kreiptis pagalbos į admin žaidėjus, o mes jų neįgnoruojam, jei kitas kenkia kitam ir neleidžia jam žaisti, kenkėjas lieka atitinkamai nubaustas už savo nusižengimus. Mano manymu jei būtų admin žaidėjam komandą /jail tai viską būtų galima išspręsti papraščiau bet jau yra kaip yra.
    1 taškas
  14. Vardas_Pavarde: Dainida_Prn Kaip sekėsi Helovino evento metu? Lengvai
    1 taškas
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Taz_Zyzz • Parduodamų(-os) event dėžių(-ės) rūšis ir kiekis:Helovino dėžės (/hdeze) 146vnt. • Norima kaina už event dėžę:100tūkst. • Nuotrauka su įrodymu, kad turite event dėžių (/hdeze, /kdeze, /vdeze): • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti):Su manimi galit susiekti žaidime Taz_Zyzz arba Discord ! 'FusuyArtz#5477
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.