Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2024.04.07 visose vietose

1. @Krumas_Kelkrastis kodel tu toks pyktas ant manes
    3 taškai
  2. Saras_Tema

@Titas_Titurnikas Į Sveikata 🥛

@Titas_Titurnikas Į Sveikata 🥛
    3 taškai
  3. Alex_Killer

Apgaviste

Jūsų Vardas_Pavardė: @Alex_Killer • Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: @Frank_Clever sveiki vel gavosi kaip gavosi bet papasakosiu taip kad jis @Frank_Clever buvo serve su kitu @Katas_Atkatas apie 2:00val nakties kaip as jiem pasiuliau darbo versle jie mielai sutiko as juos idarbinau i versla bet jie negalejio nesioti deziu nes kaskodel neleido bet tada @Frank_Clever man pasiule kad as jam perduociau versla nes jis galvojio kad bugas susitvarkys poto as jam perdaviau versla ir buvom susitare kad jis man grazins bet tada ir jam neleido ale ijeiti i vidu tada jis man sake nuzuditi ji gal le
    2 taškai
  4. Titas_Titurnikas

2 taškai
  5. Trūksta konteksto. Premium žaidėjas nebus baudžiamas. Tema rakinama.
    1 taškas
  6. Rokas

Apgaviste

@Maxim_Kinderis turi 48 valandas susitarti su @Alex_Killer. Jeigu per 48 valandas nepavyks rasti bendro kompromiso, tokiu atveju į šią situaciją įsikišime mes. Primenu, už apgavystes žaidėjai yra baudžiami visų veikėjų konfiskavimu ir užblokavimu.
    1 taškas
  7. Barų užduotys Informacija Surinkus tam tikrą taškų kiekį, juos galėsite konvertuoti į atitinkamus prizus visam barui. Tapačią užduotį galima vykdyti tik 4 kartus. Išsigryninus taškus, tas pačias užduotis galima vykdyti ir vėl 4 kartus. Išimtis taikoma kontrabandų užduočiai (8 kartai). Baras gaudamas „Baudos taškų“ praranda tokį patį kiekį „Užduočių taškų“ Užduotys Laimėti kontrabandos sandėlį – 2 tšk. Sėkmingai įvykdyti apleisto sandėlio grobimą – 3 tšk. Iš užgrobto banko išsinešti bent 3 aukso luitus – 3 tšk. Apginti savo baro apl
    1 taškas
  8. Dovis_Nesakysiu

1 taškas
  9. Užtildymo apeliacija tvarkinga. Tema rakinama.
    1 taškas
  10. • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?:Relog • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:[Nuotrauka]
    1 taškas
  11. Buvau nuviltas velykus aks, as esu darbuotojas pats geriausias, o ne gaujinis alio gal ka Rasau skundu apeliacija
    1 taškas
  12. Jūsų Vardas_Pavardė: Mantas_Exotic Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policija, direktorius. Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: Beveik du mėnesius. Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Vos tik gavus direktorių, buvo labai smagu. Buvo pakankamai kolektyvo dalyvauti veiksmuose, susiburti DC platformoje. Einant laikui visi darbuotojai išsilakstė. Į firmą pritraukti žaidėjų, neįmanoma, buvo bandyta visaip. Norisi nestovėti vietoje ir pabandyti kažkokios kitos duonos. Nesinori laikyti firmos rankose, kai į darbą nieks neateina, pagrindis aktyvumas tik i
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.