Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Derek_Escobrr

Neaktyvus

  • 47

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

1 sekėjas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.619 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė:Rokas_White 2. Parduodamų patalpų dydis:50m 3. Verslo lygis:1 4. Verslo šaka:Technologijos 5. Norima kaina už verslą:Laisvas visiems pasiūlymams. 6. Nuotraukos su verslo informacija:https://imgur.com/a/JnICu
  2. Verslas sėkmingai parduotas galite rakinti temą.
  3. Pagaliau normalesnis pasiūlymas palaukiam kokią 1 dieną jeigu ne tai verslas tavo.
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė:Rokas_White 2. Parduodamų patalpų dydis:50m 3. Verslo lygis:1 4. Verslo šaka:Maistas 5. Norima kaina už verslą:Laisvas visiems pasiūlymams. 6. Nuotraukos su verslo informacija:https://imgur.com/a/JnICu
  5. O tu skaityt moki jeigu nematai tai aš parašiau jog darbo priemonęs ten visas vm mašinas aišku palikt. Aš žaidžiu su low grafikomis dar turiu specialu gta parsisiuntęs vistiek man 20fps yra tai ką tada daryt?
  6. Tavo tėvai turtingi kitų neturtingi tai ką jeims daryt ir kaip tik čytai negalėtu paiimt iš pickup mašinu nes einą padaryt jog tik darbuotojams išlystu tas pickup... o dabar kaip yra tai kaip tik gali paiimt mašinas......
  7. Aš su pačia idėja suntiku. Bet manau geriausia būtų padaryt. Jog visas darbo priemones ištrint ir padaryt kaip dabar yra užlipi ant pickup atsispawnina darbo priemonę ir sėdi ir važiuoji. Tai išviso sumažintu lag'ą nes mano kompiuteris yra medinis ir man tikrai lagina.
  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rokas_White Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017-05-08 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5 metai. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugai žaidžia pakvietė sakė geras serveris tai atėjau pažaist. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Žaisdavau tik viename serveryje užsidarė tai net nebebuvo noro žaist daugiau, bet draugai pradėjo čia žaist tai kodėl gi ne. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ne
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Tiesiog_Rokas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Jimmy_Franklin • Už ką buvote užblokuotas ?:Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
  10. Kur tu matai necenzūrini žodį. O gal jis ištikro *cenzūra*ras nebegalimą pasiskelbti jog toks yr? Man atrodo tavo galva jau ant tiek atraufąvus, kad jau nebeįskaitai žodžių gal tu į mokyklelę nueik suprasi kažką.
  11. Tau dar neužkniso atsakinėt į tuos bereikšmus papeikimus? :DD Nes man pasižiūrint net verkt norisi kas per vaikai rašo.
  12. ĮDĖKIT ANTI-RYŽYNO SISTEMA PLIZZ. Tu ką dabar pradėsi čia verkti, kad nepatekai į kažkokį taksi darbą tau čia ne ryžynas kuriame paverkus gausi viską. Atsiprašant jugi galėjai ir pažiūrėti į kitų anketas ir būtum patekęs... Ir tu dar sakai priėmė savus nu joa kas per protai iš ryžyno parėja..
  13. Gal  kas žino kiek gaučiau už šitą skin? http://imgur.com/a/eb21l

    1. Mantas

      Mantas

      Paimciau uz 300k

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.