Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Linas'Dpro

Narys

  • 208

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Linas'Dpro sureagavo į Teddy_Wiliams tarp Prašau užblokuoti Young_Jim   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : T"W
    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Young_Jim
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinimas.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://streamable.com/lfyfzi , https://streamable.com/wwjok8 
  2. Patinka
    Linas'Dpro sureagavo į Cleme Tean tarp Atranka į globalius forumo moderatorius,   
    Sveiki draugai ir dirbtinio intelekto būtybės. Daugelis iš Jūsų greičiausiai pagalvos,- „ Štai ir vėl čia tas dzybylas iš jutubo“. Tačiau tokį mano įvaizdį įtakojo greičiau patys visuomenės nariai nei aš.  Aš visada darau tai kas man patinka ir myliu tai ką darau. Aišku neapseina ir be nesėkmių. Vienas dalykas, kurio laikausi nuo pat jaunystės - nepasiduoti nesėkmėms. Esu mėgėjas laužyti standartus, darau tai, ko kiti net nesugalvotų. Nemėgstu sėdėti vietoje, todėl nuolat siekiu daugiau nei, man reikia. Aš esu 17-metis Danilas.  Aš esu spontaniška ir linksma asmenybė. Nemėgstu kai kiti gali man vadovauti, tikriausiai vien tik dėl to, neturėjau sampe pavaduotojo pareigų.
    Su greenSide teko susidurti 2 kartus. Pirmajame karte šiš serveris nepasižymėjo ūnikaliais aspektais, todėl mano pasimatymas buvo nutrauktas 20 minučių bėgyje. Norėjau neatsigręždamas sprukti iš senojo projekto, bet noras nepalikti serverio neleido pamiršti apie savo egzistavimą. Bijojau, kad jei dar bent akimirką ilgiau laikysiu viską savyje, galiu pratrūkti, todėl tik 2016 metų pradžioje pradėjau savo žaidimą.
    Atvirai sakant projektu galiu tik žavėtis. Šiame projekte žaidėjai nėra nuvertinti, parašius savininkui - sulauksi reikiamos pagalbos. Iš tikrųjų galėčiau tuščiažodžiauti, bet remiuosi konkrečiais faktais. Pavyzdžiui: neseniai buvo atsitikęs incidentas Green_Hunteriui, neleido nieko daryti(naudoti serverio komandų ir kt.) jokie žaidimo perkrovimai nepadėjo. Štai šiš jaunolis paėmė ir paraše viską išdėstydamas serverio savininkui. Atspėkite: ar serverio savininkas padėjo žaidėjui? – Taip, padėjo. Šiš žaidėjas jau tą pačią valandą galėjo mėgautis žaidimu. Serveris pasižymi ūnikaliomis sistemomis. O dabar įsivaizduokite, kitus projektus kuriuose būtų tune/skin dėžių sistemos, galimybė turėti virš 30 mašinų, verslu sistema, darbu(/dpultas) sistemos. Šiandien tikriausiai sunkiai įsivaizduojamas samp serveris, kuriame kūrėjai gali atsižvelgti į žaidėjų poreikius.
    Šįmet greenSide direktorių duonos ragauju antrąjį kartą.  Vargu ar pildyčiau į g. moderatorius, jei negalėčiau būti direktoriumi ir moderatoriumi. Teko iškęsti daug nesėkmių, kad galėčiau šiandien stovėti čia. Būtų kvaila, jei praleisčiau tokią progą. Esu piktybiškos prigimties būtybė, todėl turiu daug vip, admin įspėjimų.
    Žinoma, po visų mano nusižengimų turėčiau atlaidauti, bet, kita vertus mano nusižengimai – kaip marionetės, ir sėdint g. moderatoriaus kėdėje jos taptų smulkmenomis. Mokykimės iš praeities, gyvenkime dabartimi.  Forumo moderatoriaus pareigose nekartosiu viso to, kas buvo su pirktinėmis paslaugomis. Vienas minusas kad neturiu didelės patirties būdamas moderatoriumi, bet visi turime tai, ko negalime prarasti – NORAS. Taigi vienas dalykas yra suprasti, kaip moderevimo procesas vyksta, bet esminis dalykas yra žinoti, kad gerai atliekamas darbas teikia džiaugsmą, įprasmina žaidimą.
    Tampant forumo moderatoriumi man atsidarytų naujų galimybių durys.  Anksčiau prisijungdavau  į forumą, kad pasižiūrėti naujausius pranešimus/turto pardavinėjimo skelbimus, o dabar aš prisijungčiau prie forumo, kad galėčiau bausti taisyklių pažeidėjus.  Pasižiūrėčiau naujausius būsenos atnaujinimus, jei atsirastų pažeidėjas  - nubausčiau forumo įspėjimais, vėliau prieičiau prie man paskirtų temų.  Savo kolegoms moderatoriams  pasiūlyčiau bendra kompromisą forumo atžvilgiu. Visas forumo skiltis pasidalintume po lygiai, kad nelįstų niekas į svetimą daržą.  Komandoje būsiu kaip naujokas,  iki šiol viso labo buvau tik 2 kartus direktoriumi.  Esu įsitikinęs, kad būsiu konstruktyvus.  Esu geresnis už daugelį šio serverio žaidėjų tuo, kad galiu imtis iniciatyvos bei atsakingai vykdyti patikėtą užduotį.  Moku gražiai bendrauti su žmonėmis,  būtent šiš aspektas vienas iš svarbiausių,  nes moderatorius turi kultūringai bendrauti, patraukti ir sudominti.  Pripažinkime – forumo moderatorius, kuris nemokantis atitinkamai bendrauti  darys neigiamą serverio įvaizdį.
  3. Patinka
    Linas'Dpro sureagavo į David_Kentas tarp Deivys_Jump prašo asmeninio kanalo   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? :Deivys_Jump Kam bus naudojamas kanalas?:Su chebra sėdėt, žaist. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) :  Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis :Taip.
  4. Patinka
    Linas'Dpro sureagavo į Lucas_Patriot tarp Lucas Patriot - Trys Malykai (Official)   
    Jūsų platinamos muzikos pavadinimas: Lucas Patriot - Trys Malykai
    Jūsų muzikos nuoroda(SPAUSK, SPAUSK ir t.t):
    Kuo jumis sudomino šita muzika: Tiesiog, puiku.
     
    žodžiai - Cristiano Capelli
  5. Patinka
    Linas'Dpro gavo reakcijąDede_Linex tarp [0.1.6.5] Draugų sistema.   
    -Juozai, su kuo jūs gėrėte? Gal draugus tuos prisimenate?
    -Su drau... Žinai... Aš nepažystu tų draugų...
     
    P.S Nebus tau taip? ;D O šiaip dėl idėjos... Man ji visiškai atrodo nereikalinga, bet, kad nebūtų tau taip, kaip buvo Juozui, tai pritarsiu. Už.
  6. Patinka
    Linas'Dpro sureagavo į Mantas tarp Linksmi Skambučiai 12-24   
    Nevykėliai , rado iš ko išsiknisinėt.
  7. Patinka
    Linas'Dpro sureagavo į Aleksas_Mint tarp CS:GO gift giveaway   
    Sveiki, kadangi vakar gimtadienio progą gavau 100EUR wallet cardą, o susipirkus skinus pinigų dar liko tai nusprendžiau šia dovana pasidalint ir su jumis, todėl darau CS:GO gifto giveaway (arba laimėtojui panorus nupirksiu kitą žaidimą iki 14EUR vertės).
     
    Ką jums reikia padaryti?
    Parašyti savo V_P į komentarus bei skaičių nuo 1 iki 100
    Laimėtoją rinksiu per random.org 12.07d
    Įrodymas kad turiu eurus žaidimui nupirkti : 

     
    P.S primenu kad atsidėkomi galit paspaust žalią mygtuką po apačia..
     
  8. Patinka
    Linas'Dpro sureagavo į Edva_Hesnas tarp Lipimas į tel. bokštą   
    Pirmas blynas, žinau kokybė nekažką, nesufokusuota, vis dėlto nuo kažko pradėt reikia 
    https://www.youtube.com/watch?v=XrdAblVUH94
  9. Patinka
    Linas'Dpro sureagavo į Madd_Dogg tarp [0.1.6.5]Tebūnie statybos!   
    Pasiūlymų anketa:
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Madd_Dogg
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Nurodyta.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nurodyta.
     
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Nurodyta
     
    Idėjos nauda:
     
    ▲ Papildomas darbas fūristams ir medkirčiams.
    ▲ Vairuotojai turės keisti savo įprastus maršrutus. Bus prisimenami seni, retai pravažiuojami keliai. 
     
     
    Kelio/Tiltų remontai:
     
    ▲Random būdu, tam tikrose vietose atsirastų kelio arba tiltų remontas.
    ▲Ciklas: Pirmas etapas prasidėtų nuo statybų atsiradimo. Antras etapas, tai statybų vykdymas. Trečias etapas: Statybų pabaiga. Ciklas pradeda nauja ratą nuo statybų pabaigos praėjus minimaliai 3 dienoms, max. gali būti 7 dienos iki atsiradimo. 
    ▲Vienu metu vyktų tik 1 statybos.
     
    Statybvietės pavyzdys.

     
    ▲Statybose dalyvautų fūristai. Plytų nenešiotų jie. Jiems reikėtų vežti statybines medžiagas. 
    ▲Statybinių medž. punktai būtų įv. taškuose, pvz. Vamzdžiai SF, žvyras LV karjeruose ir t.t.
    ▲Kokių reikėtų statyb. medž., sistema nustatytų random būdu
    ▲Kiekvienas krovinys turėtų skirtingus atlyginimus. Jie laviruotų nuo 300€ iki 1000€(Išrinktų random būdu)
     
    ▲Kaip skaičiuotųsi statybų veiksmo procentai? 1 krovinys - 0.5%. 200 krovinių - 100%. Skaičiai gal ir dideli, bet fūristų gali būti daug. Įsivaizduokime, 10 fūristų vienu reisu atveža 5%. Dviems reisais atveža net 10%!
     
    Statybvietės pavyzdys, su įsivaizduojama informacija.

     
    ▲Už pabaigtas statybas, fūristai galėtų gauti pap. užmokestį į seifą.
     
    Užmokesčio pavyzdys.

     
     
    Na, reikia ir neužmiršti mūsų medkirčių. Jiems taipogi galim duoti darbo.
     
    ▲Random būdu, tam tikrose vietose, nukristų medžiai užblokuodami kelią
    ▲Medkirčiai turėtų supjauti tuos medžius. Tačiau tokio medžio kaina būtų didesnė nei įprastai.
     
    Užblokuoto kelio pavyzdys.

     
  10. Patinka
    Linas'Dpro sureagavo į Mantvydas Epic tarp [0.1.6.5]Šiek tiek realybės.   
    jo dar padarom kad į mokyklą reiktų eiti nes reikia kad būtų panašiau į ryl laifa
  11. Patinka
    Linas'Dpro sureagavo į Mindaugas Parkour tarp [0.1.6.5] Gaisrininkų darbo tobulinimas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mindaugas_Parkour

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Turbūt visi žino kaip gaisrininkai važinėja serveryje, turbūt daugiau nei pusę gaisrininkų kelyje yra „bepročiai“, kadangi nori pakenkti kitiems serverio žaidėjams sudaužant jų automobilius. Todėl mums kilo mintis pasiūlyti truputėlį kitokią gaisrininkų sistemą.

     

    Visų pirmiausia jų automobilius pakeisti į Landstalker (ID: 400). Turbūt kyla klausimas kaip jie gesins gaisrus? Padaryti jog iš bazės ar transporto eitų pasiimti gesintuvą, tačiau principas kaip pas medkirčius: Gesintuvas atsiranda ant rankos ne ginklo pavidalu, ir tiesiog yra keletas GTA objektų/efektų panašiu į gesintuvo purškimą, ir parašius komandą su animacija ir efektu gesinamas gaisras (spaudinėjant raide ir pnš.).

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Gaisrininkai nebesijaus „vierchai“ daužydami ir stumdydami kitų automobilius.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 

  12. Patinka
    Linas'Dpro gavo reakcijągandriukai tarp Nupiešiau RUST žaidimo dizainą   
    Žinau aš tą servą, pats jame lošiau vos ne visus tuos 3 metus, bet dabar PreFix išėjo ir tas servas neatsigaus
  13. Patinka
    Linas'Dpro sureagavo į WYDAS tarp Apie launcherį,   
    mano manymu launcheris daug skriaudos savininku kisenem nepadarytu, nes pasirodzius jam manau iseina tie kurie nera investave savo pinigu i serveri, ir nesiruosia to daryti, nes jeigu butu investave tikrai nepaliktu serverio del kazkokio launcherio. Nesakau kad visi kas cia liko per launcheri donorai, taciau jiems nesvarbus  modai, jiems svarbi zaidimo kokybe, o sitie kur isejo tai geriau tegul ir nepareina. Ir visada atsiras ir nauju zmoniu kurie ieskos tokio serverio kaip sis, ir pasiliks cia ilgam, tik tam reikes siek tiek laiko.

  14. Patinka
    Linas'Dpro gavo reakcijąRokas tarp Apie launcherį,   
    Paprastutė anti-cheat sistema niekada neatstos launcherio ir neblokuos cleo failų... O šiaip buvo visai smagu tas kelias dienas sėdėti kažkur už kampo ir matyti, kad pas mane niekas neateina, nes neturi neleistinų programų, kurių pagalba matytų mano buvimo vietą
  15. Patinka
    Linas'Dpro sureagavo į Marko_Escobar tarp Apie launcherį,   
    "BEIEŠKANT ŽVAIGŽDĖS AŠ PAMEČIAU MĖNULĮ..."
     
    Štai tokios antraštės vedini pasiektumėte šį mano straipsnį iš kokio lietuviško dienraščio. Ir kodėl aš čia prabilau.. Ir ką toji antraštė simbolizuoja..
    Projekte esu asmuo visuomenės ir savininkų tarpininkas, todėl jaučiu pareigą jog čia ir mano žodis reikalingas, atstovauti savo publiką.
     
    Dar visai nesenai atsirado vilties projekte žaisti visai kitaip nei ligi šiol - visi lygūs, vienodų galimybių.  Ir užsidegus tai launcherio gyvybei - ši iškart užgeso. O dar tas absurdiškas praeitos dienos straipsnis jog "esame per silpni" ir tralala taip toliau. Akivaizdu jog kažkas įvyko savininkų virtuvėje ir dėl to iškilo balta vėliava karo lauke prieš projekto nevertus asmenis. Rankoje turėti kozerį pakilti laipteliu aukščiau ir tuom nesinaudoti dėl vienokių ar kitokių baimių, kuomet visa tai jau senai pereita ir ne pirmas, ne paskutinis kartas jog vis kažkas kenks, atsiras apeinančių launcherį - tiesiog man truputį nesuvokiama.
     
    Šiandieną projekto vardas, populiarumas, konkurencingumas yra toks apie kokį dar prieš metus net nedrįsome svajoti. Visą projekto egistavimo laikotarpį lydėjo gilus savininkų įsitikinimas, pirminė idėja, pacituosiu: "mes nesivaikysime skaičių online. Mes lauksime savo žaidėjo, kuris ieškos būtent tokio projekto kaip GreenSide, ir jeigu bus kam žaisti... o jeigu dar ir tai atpirks sugaištą laiką - bus nuostabu", ir tik dėl to pasiekti šiandieniniai rezultatai. Šią dieną esame stiprūs: savininkai aktyvūs, komanda profesionali, kokybę radusių - pakankamai jog tapome konkurentais betkokiam žymiam projekto vardui.
     
    Šio projekto žaidėjai verti kokybiškesnio žaidimo, nes šie būtent dėl to ir pasirinko mus, todėl turime išlikti vientisai ištikimi savo pirmykštei idėjai: už kokybę, ne skaičius. Tie, kurie paliko projektą dėl launcherio - vienaip ar kitaip parodė savo trapią egzistenciją šiame projekte, greičiausiai tai ir yra masofkės ieškotojai, žmonės, kurie  tik jaučia malonumą eit per servus kenkti. Ir iš tų 10% dingusių gal tik porą dėl informacijos stygiaus prapal. Tačiau... Ar tie 10proc tikrai yra toks sunkus vienetas, jog dėl šių reikėtų tapti abėjingam kitems 90%, kurie ir yra tapę pagrindiniais paslaugų pirkėjais, GreenSide projekto pamatu?
     

     
    Taip, suprantama jog dėl launcherio - yra rizika netekti dalies naujų žmonių, ateinančių čia be niekieno rekomendacijų. Taipogi smūgis projekto income dėl unban perkamumo, smūgis projekto ekonomikai (išsipirkinėjimai už čytinimus, ironiška, ane?). Viskame reikia balanso, vietoje unban deficito - naujos paslaugos, vietoje prarastų žaidėjų, kurie iš esmės nėra verti šio projekto - skirti daugiau dėmesio projekto reklamai, pradedant nuo naujo aprašymo, o kiek dar ir taip neišmėgintų nišų...
     
    Kam tiek laiko kalbėti, fantazuoti, norėti visų tų launcherių nuo projekto atsidarymo.. Na, nebuvo - nereikėjo. Tačiau dabar - visos kortos ant stalo - neteikiame savo lankytojams nieko išskirtino ko negalėtų pasiūlyti dabartiniai ar būsimi konkurentai. Sistemos...? O kam jų reikia, jeigu sąžiningai žaidžiant tuom negali mėgautis.
     
    Du sprendimai - du poliai. Taip arba ne. Renkuosi geresnį blogį vietoje didesnio blogio. Neparduokime pirminės idėjos, galimybės būti kitokiems, geriausiems. Launcheris? Tai reikia daryti kuo greičiau, šiandien, nes esame stiprūs kokie niekada nebuvome, priimti sprendimą reikia kuo greičiau, kol projektas neįsisenėjo ir su naujomis idėjomis vis nesikaupia visa vilktinė kitų iš paskos sekančių problemų liūno. Jeigu ne dabar - tai niekada. O jei niekada - tai žadėtos kokybės nelieka, tik laiko klausimas kada projektas užges. Lietuvos samp auditorija nėra begalinė, tačiau manau jog launcheris būtų ir puiki savireklama projektui. Manau jog žmonės jau senai pavargo kariauti prieš žaidimo malonumą kasdien gadinančius neužaugas ir betkas norintis dorai žaisti - rinktusi mus. Kodėl? Nes nėra iš ko rinktis daugiau, tai būtų laiptelis next lvl, nepasiekiamas mūsų konkurentams. Tačiau pasiduoti su kozeriais rankose... Tuomet i'm out, negalėsiu padėti projektui kuris pardavė savo idėją, čia atėjusius kokybės ieškoti ir kurti.
     

  16. Patinka
    Linas'Dpro sureagavo į Colin tarp Apie launcherį,   
    Kai zjbs colinas vėl bus žvėris per veiksma, ir žuko ausinės veiks.
  17. Patinka
    Linas'Dpro sureagavo į Lucas_Patriot tarp Peikiu Lucas_Patriot (GSPD Direktorius)   
    Jeigu keliausim į stulpą, keliausim abudu, mažuti :* (direktorių vertimas) + ir naparniką Tadą_Nba į stulpą už kooperuotą vertimą.
    Išmestas buvai už tokį prikolą: http://www.part.lt/img/55b873e49190cd09f69c837be498f0ca373.png
    Dėl viso kito prisiimu atsakomybę ir suprantu kas gręsia. Galiu patarti tik tiek - negerkit prie pc.
  18. Patinka
    Linas'Dpro sureagavo į Siluminis_Punktas tarp Peikiu Lucas_Patriot (GSPD Direktorius)   
    Tu jybnu*e tau piz*y mažą? Pats šūdų malūnus pajungei ir dar čia lauro lapus ant kitu rebiatu verti. Sutikčiau realybėj kelėnus sutrupint mažą būtu, be tėvu augai o vaiknamio auklėtoją maža su keptuve daužė tai protiškai atsilikes mažiausia komplikacija čia pas tave. Sakai kad pasielgiai del to " kad suprastu, kokio svarbumo pareigas turi serveryje, ir būtų sąžiningas direktorius, o ne ,,varkes" sukantis ir nesilaikantis DP (Direktorių prižiūrėtojo) nustatytų postų" Tave išmetė nes paliubomu to nusipelniai ir dabar bandai visus priožint ką tik begali, sekmės seni tau ateityje šito nesitikėjau beto zonoj tave ten greit pimp*lais nušers.
     
     
    Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo:
    • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  19. Patinka
    Linas'Dpro sureagavo į Sabas_Brown tarp Prisistatau Chris_Cerkute   
    Zdarof Čierka , įsivaizdavau tave daug stambesnį pagal balsą
  20. Patinka
    Linas'Dpro gavo reakcijąBmx_Park tarp Linas_Dpro užblokavo Cornall_Worden   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Linas_Dpro

    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Cornall_Worden

    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Neleistinų programų naudojimas

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :

    https://www.youtube.com/watch?v=6FDiZVSM_zw&feature=youtu.be

  21. Patinka
    Linas'Dpro gavo reakcijąBmx_Park tarp Linas_Dpro užblokavo Cornall_Worden   
    Gali būt, žinai, antrą dieną žaidžiu serveryje, labai norėjau pirmą baną dėt ^^
  22. Patinka
    Linas'Dpro gavo reakcijąJack_Mack tarp Linas_Dpro užblokavo Just_Seutokis   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Linas_Dpro

    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Just_Seutokis

    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Neleistinų programų naudojimas

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 

    https://www.youtube.com/watch?v=I5GLGBahwdI&feature=youtu.be

  23. Patinka
    Linas'Dpro sureagavo į Balan_Possui tarp [0.1.6.5] Naujas darbas   
    Pasiūlymų anketa:
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Balan_Possui
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiulymas būtų įdėti darbą "Radijos centras". Apačioje aprašysiu plačiau .
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paįvarintų žaidimą , nes per visus beveik 2 metus atsibodo matyti vis tuos pačius darbus ir manau reikėtų naujo. Naujokams būtų geras būdas pasipelnyti lengvai. Beto žaidėjams būtų įdomiau serveryje Pvž taksistai lauktų klientus ir tuo metų galėtų laiką praleisti eteryje su radistu
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
     
    Taigi pasiulymas būtų įdėti naują darbą: Radijos Centras.
    Ką šis darbas darytų? 
    Vestų įvairias laidas tokias kaip: Intervių,atspėk žodį,pinigų bomba,taip arba ne,rašyk kol gali,klausimanijas,anektodai,veidrodis,matematika,raidžių matematika, daugiau mažiau ir panašias manau direktorius turėtų įdėju ir sugalvotų dar įvairias:) Žaidėjai bunant eteryje ir laimėjus gautų tam tikrus prizus.
    Kaip viskas veiktų?
    Radistui norint vesti laidas reikėtų prisijungti į eterį su komanda /eteris ir išmestų GUI lentelė(Nemoku su paintjob nepykite bet sueis)

    tada radistas galėtų naudoti komandą /e [TEKSTAS] . Žmonės rodytų taip [ETERIS] Radistas Mafijos_Tevas: Sveiki eteryje šiandien aš Tevas su laida "Interviu". Pirmas norintys /sms man POMIDORAS. Tada žaidėjai parašytų jam ir kas pirmas parašytų tą ir pridėtų. Pvž parašo Jonas_Jonaitis ir radistas turėtų vel panauduoti komandą /eteris vėl išmestų GUI lentelė radistas spaustų Pridėti žaidėją į eterį

    tada išmestų dar vieta GUI lentelė
    ir ten turėtų parašyti žaidėjo Vardas_Pavardė
    Ir tas žaidėjas , kuris priemtas galės naudoti komand'ą /e [TEKSTAS], bet kai paprastas žaidėjas parašo kitiems rodys: [ETERIS] Žaidėjas Jonas_Jonaitis: Jėga pirma kartą eteryje !
    Radistas galės ir daugiau pridėti žaidėju į eterį.
    Kai žaidėjas laimi radistai prizą gali duoti per /duotipriza [Vardas_Pavarde] [sUMA] , Maksimalią sumą nustato direktorius /dpultas.
    2radistai vienam eteryje negales būti . Bandant kitam radistui jungtis į eterį , kuris yra užimtas rašytų:


    O bandant naudoti komand'ą /e rašytų taip:


    Kai radistas baigia laid'ą turės vėl rašyti /eteris ir įšeiti iš eterio, taipat su žaidėjų išmetimais.
    PAPILDOMA:
     Galima būtų dar pridėti komand'ą /kauliukas , kad galėtų radistai daugiau laidų vesti.
    Komandą /duotipriza galėtų naudoti kas 5minutės
    Kai žaidėjas atsijungia bunant eteryje jis automatiškai būna išmestas. O radistui arba visiems parašo [ETERIS] Žaidėjas Jonas_Jonaitis: Buvo išmestas iš eterio (timeout,disconnect)
    O kai žaidėją išmeta pas radistas tai rašytų [ETERIS] Žaidėjas Jonas_Jonaitis: Buvo išmestas iš eterio.
    Kai pridėda žaidėją irgi rašytų [ETERIS] Žaidėjas Jonas_Jonaitis: Buvo pridėtas prie eterio.
    Ir kai radistas palieka arba prisijungė į eterį rašytų: [ETERIS] Radistas Mafijos_Tevas: Prisijungė į eterį/paliko eterį.
    O jeigu radistas atsijungia bunant eteryje tai rašytų [ETERIS] Radistas Mafijos_Tevas: Paliko eterį (Disconnect,timeout)
    Dar per komandą eteris rašytų: Šiuo metų eteryje: Nėra arba jeigu kažkas yra tai, Šiuo metų eteryje: Mafijos_Tevas (KIEK LAIKO)
    Per /bendrdarbiai lentelė rašytų: Eteryje išviso isbuvęs: (LAIKAS) arba kiek kartų.
    Kokie skinai,mašinos dar nežinau, o baze galima būtų sumapinti.
    O tiems , kam trugdys radijas arba nenorės jo matyti galės per komanda /slepti paslepti /e teksta.
     
    Tai va kolkas tiek turite gal kokį pasiulymų rašykite komentaruose papildysiu
    Ir prašau nekomentuoti tokius komentarus kaip: KOPIJAVIMAS IŠ RIŽINO IR PANAŠIAI... DAUG DALYKŲ SERVERYJE YRA NUKOPIJOTA TIK PAKEISTA FUNKCIJĄ/KOMANDĄ.
     
  24. Patinka
    Linas'Dpro sureagavo į Jack_Elyga tarp Linas_Dpro užblokavo Grigori_Nachmovsky   
    soli už frypustą bet linai jei mama pasiims peilį ir pradės kapot mėsą greitai , sakysi cbug?what the pup
  25. Patinka
    Linas'Dpro sureagavo į Egidijus_Bumeris tarp Linas_Dpro užblokavo Anow_Debri   
    Anketa patvirtinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.