Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Adrian_Moreno

Narys

  • 354

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 9

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Adrian_Moreno sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Atranka į „Montgomery“ baro lyderį,   
    Labas vakaras, atranka susilaukė tik vieno, bet barui tinkamo kandidato. Atranką galima būtų pratęsti, su tikslu sulaukti daugiau pildžiusiųjų, bet tikslo to daryti nematau, todėl paprasčiausiai noriu pasveikinti naujajį baro lyderį.
    Naujasis „Montgomery“ baro lyderis – @Rokas_Eid
  2. Patinka
    Adrian_Moreno sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Atranka į „Montgomery“ baro lyderį,   
    Kas yra barai?
    Daugiau informacijos apie barus čia.
    Sveiki, situacija pagal žaidėjų skaičių tikrai ne pati geriausia, bet lyderis barui vis tiek yra reikalingas. Ačiū Gyčiui pabuvojus „Blueberry“ lyderiu. Manau daug kas pastebėjote, jog kurį laiką nerinkau „Montgomery“ baro lyderio, nes jį renkant būtų buve paprasčiausiai laiko švaistymas ir net išrinkus šutvėje nesusirinktu reikiamas kiekis žaidėjų. Atrankoje šansų turite visi, todėl išbandyti save kviečiu kiekvieną.
     
    INFORMACIJA
    Kandidatūras galima pateikti iki 2024.03.18 19:00. Anketas pateikia tik žaidėjai, kandidatuojantys į pareigas. Kandidatas negali būti gėdos stulpuose. Jūsų pateiktas kandidatūras mato projekto administracija, bei prižiūrėtojai. REIKALAVIMAI
    Kandidatūra privalo būti pateikta „CV“ (motyvacinio laiško) formatu, pageidautina jog į laišką prašomi punktai nebūtų įtraukti. „CV“ laiškas turi būti tinkamai suskirstytas į paragrafus, laiškui turi būti parinktas tvarkingas šriftas, jo dydis ir spalva - jog jį skaityti ir analizuoti būtų patogu (rekomenduojama naudoti numatytą šriftą ir spalvą bei 12-14 šrifto dydį). Komentuoti gali tik tie kurie kandidatuoja į vadovo pareigas, bet kokie kiti pranešimai bus traktuojami kaip bereikšmiai. Kandidatas privalo turėti teigiamą arba neutralią reputaciją mūsų projekte. Kandidatui neatitikus vieno iš reikalavimų, barų prižiūrėtojas turi teisę laiško neanalizuoti. Visą pranešimą sutvarkykite kuo profesionaliau, taip - kaip tvarkytumėte savo temą, einant lyderio pareigas. LAIŠKO TURINYS
    Jūsų prisistatymas (laisvalaikis/charakterio bruožai/teigiamos ir neigiamos savybės).
    Praeities klaidos mūsų projekte, turėti vartotojai/užblokavimai (išsamiai).
    Kokia veikla šiuo metu užsiimate serveryje (išsamiai).
    Kodėl renkatės būtent nusikalstamą veiklą, ko tikitės iš lyderio pareigų.
    Kaip vadovausite savo šutvei, atsirinksite pagalbininkus bei šutvės narius.
  3. Patinka
    Adrian_Moreno sureagavo į Jake_Willson tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Jake_Willson
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikų Direktorius
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: Kažkas tarp 53-54Dienų
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:  Na pirmiausia kas turi pradžia tas turi ir pabaiga, pirmiausia tai asmeninės problemos, dėl kuriu apkrauta galva, jas kuo puikiausiai Migeli žinai, sekantis dalykas, pasikeitė šiek tiek darbo valandos, tad grįžus norisi ramiai tiesiog pabūti pachillinti, o ne sedėti forume, ar galvoti ka čia padarius su firmą, tiesiog neturiu nei noro nei galimybės galvoti ka pakeisti firmoje, kad įtraukti darbuotojus į firmos veikla, o antra, tai niekada niekur nenorėjau užimti vietos, jei matau, kad kažkas tikrai gali pasirodyti geriau, ar atlikti geriau darbą, aš visada užleidžiu vietą, kaip ir dabar, manau Migelis ras jauną, veržlų, turinčių pilną bagažą idėju firmai. Noriu pirmiausia Padėkoti @Migelis_Zhebtuvelisuž suteiktą progą pasedėti tam senai lauktam krėsle, jis man patiko, tikiuosi nenuvyliau, mažu pagerėjus situacijai, apsilankysiu vėl kokioj atrankoj jums leidus 😊. Toliau @Emilisvn_Samp Ačiū už palaikymą ir patarimus sūnau @Charlie_Gambino Tau irgi didelis ačiū, kad pakentei mane tiek laiko, ir nemaža laiką pavadavai mane kilus problemoms, nors dėl pavaduotojo susitarėm per 3-4 žinutes, žinojau kad nepavesi, kad galima pasitikėt, visiems linkiu tokio puikaus pavaduotojo. 

    Ačiū jums, už indeli, už palaikyma.
    Sandelininkas: @Black_Hand   Serverio kenkejai: @Jack_Stallon ir @Izy_Izy   @Tony_Gillera Pasipilstom!    @Safari_MeshPradėk keltis rangus.
    @Dainida_Prn Taves tai noriu atsiprašyti už tą labai ilga sandeliavima
    Ir ištikro visiems ačiū, nesupykite jei ko nepaminėsiu:
    @Adam_Frank @Bitee_Maja @Matas_Green @Salvatore_Bufalino (Ačiū tikrai, nepamiršiu šios kadencijos ) 
    Ačiū visiems kas dirbote pas mane!
    Ačiū ir gfx'eriui už greitus ir kokybiškus darbus @David_Edyionii

    Paskutinis tag'as @Tautvydas_Udravich nu ka meile, lauk ateiniu pavergaut ❤️
  4. Patinka
    Adrian_Moreno sureagavo į Edvinas tarp [Adventas] Tr. priemonės SANDKING aukcionas,   
    Tr. priemonės SANDKING aukcionas,
    Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę į Tnt_Edwax banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 1d. (gruodžio 9 d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal.
    Tr. priemonės nuotraukos:
    Tr. priemonės informacija:
    Tr. priemonės pradinė kaina: 20.000.000€.
    Pervedus pinigus man (Tnt_Edwax) į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus.
    Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą.
    Aukcionas vyksta iki gruodžio 09d.
    „Greenside“ administracija
  5. Patinka
    Adrian_Moreno sureagavo į Rokas tarp Akcija „Aukok Milijoną“   
    Akcija „Aukok Milijoną“
    Tavo milijonas – mūsų euras!
    Kiekvieno mėnesio gale surinktos Jūsų aukos keičiamos į realius pinigus ir pervedamos žaidėjų išrinktai organizacijai. Aukoti galima žaidimo pinigus žaidimų serveryje, nuvykus į „Escobar St.“ dar kitaip žinomą kaip žaidėjų „spawn“ vietą. Suradus piktogramą ir užlipus ant jos galite paaukoti pasirinktą pinigų sumą. Mėnesio gale kiekvienas paaukotas milijonas bus skaičiuojamas kaip vienas realus euras.
    Apie kiekvieną pervestą auką atskirai informuosime šios temos atsakymuose. 

    Projekto administracija,
    2023, gruodžio 4d.
  6. Haha
    Adrian_Moreno gavo reakcijąVincas_Zzz tarp Prašau užtildyti Vincas_Zzz   
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Agresyvus bendravimas
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 
     
  7. Patinka
    Adrian_Moreno sureagavo į Salvatore_Bufalino tarp Prašau užtildyti Vincas_Zzz   
    Žaidėjas užtildytas.
    Tema rakinama.
  8. Patinka
    Adrian_Moreno sureagavo į Rokas tarp Apie pastaruosius porą mėnesių,   
    Apie pastaruosius porą mėnesių,
    Visų pirma norėčiau pradėti nuo labai neįdomios statistikos, tačiau tai yra pagrindinė šios temos mintis.
    Pinigai,
    Spalio 7d. žaidimų serveryje iš viso buvo 6.9 mlrd. eurų. Tuo tarpu dabar (gruodžio 4d.) žaidimų serveryje yra 8.2 mlrd. eurų. Per beveik porą mėnesių serverio ekonomika išsiputė +1.3 mlrd. eurų ir tai žinoma nėra normalu. Tuojau pabandysiu paaiškinti kodėl.
    Nuo spalio 7d. iki gruodžio 4d., vidutiniškai per dieną į žaidimų serverį įkrisdavo +22 mln. eurų. Žaidimų serveriui šiuo metu yra jau beveik 9 metai. Nuo projekto starto iki spalio 7d. serveryje buvo 6.9 mlrd. eurų. Tai reiškia, jog vidutiniškai per dieną serverio ekonomika plėsdavosi +2.1 mln. eurų. Matematika yra paprasta, anomalija siekia x10 kartų.
    Tune dėžės,
    Tune dėžių skaičius serveryje spalio 7d. bronze 14.949 vnt., silver 7.864 vnt., gold 10.483 vnt., o gruodžio 4d. bronze 16.442 vnt., silver 13.316 vnt., gold 17.234 vnt. Dėžių prieaugis: bronze +1.493 vnt., silver +5,452 vnt., gold +6,751 vnt.
    Nuo statistikos ir skaičiavimu pereikim prie priežasčių.
    „Admin Control Panel“ arba tiesiog „pultas“. Tai yra vidinis įrankis, skirtas tik projekto savininkams keisti žaidėjų duomenis, tokius kaip pinigai, kreditai, dėžės, raktai ir panašiai. Toks įrankis patekęs į paprasto žaidėjo rankas yra kaip „AK-47“ beždžionės rankose.

    Kaip „AK-47“ pateko į beždžionės rankas?
    Drąsiai galiu įvardinti mano paties padarytą klaidą – paliktą saugumo spargą, dėl kurios „pultas“ tapo prieinamas paprastiems serverio žaidėjams. Ir viršuje paminėtos datos nėra tiesiog datos. Pultu paprasti serverio žaidėjai naudojosi nuo spalio 8d. iki gruodžio 2d. Tai yra pagrindinė ekonomikos sprogimo priežastis. Per beveik 9-erius projekto egzistavo metus buvo visko. Tačiau tokia situacija, kuomet negalime tiesiog atstatyti visko – yra pirmoji. Taip, išeitis visada yra. Ji vadinama „rollback“. Šis žodis kiekvienam žaidėjui turėtų skambėti it keiksmažodis. Bet galime visus nudžiuginti – šį kartą šio keiksmažodžio vartoti neteks.
    Kokie veiksmai?
    Kaip atstatysime ekonomiką?
    Čia prašysime ir Jūsų pagalbos! Žaidimų serveryje, „Escobar St.“ gatvėje, užlipus ant „pickup“ yra galimybė aukoti pinigus. Kiekvienas surinktas milijonas yra paverčiamas realiu vienu euru. Kiekvieno mėnesio pabaigoje, surinkta suma bus paaukota daugiausiai balsų surinkusiai organizacijai. Daugiau informacijos šioje temoje.
    Kuo greičiau atstatysime padarytą žalą – tuo greičiau sugrįš dažni lagaminai, didelės dalybos ir kiti malonūs dalykai. Be Jūsų pagalbos atliksime ir savo darbus. Padažnės tr. priemonių komplektacijos, pasiūlysime daugiau įvairių aukcionų ir panašiai. Todėl prašome kiekvieno iš Jūsų, prisidėti savais būdais, kad išvengtumėme „rollback“ ir sutvarkytumėme šią paliktą beždžionių netvarką.
    Kas laukia beždžionių?
    Beveik 50 beždžionių pateko į nelaisvę. Visos šios beždžionės artimiausiu metu bus visiškai izoliuotos nuo projekto. Nelaisvėje jų laukia užblokavimai visose platformose be galimybės sugrįžti į dabartinį, bei ateities projektus. Tik pačios sąžiningiausios beždžionės ateityje sulauks malonės ir galbūt bus paleistos į laisvę. Esi beždžionė ir nori į laisvę? Susisiek su manimi ir padėk atstatyti žalą!

    Ar buvo nutekinti žaidėjų duomenys?
    Kaip jau minėjau viršuje, „Admin Control Panel“ arba kitaip „pultas“ yra skirtas serverio žaidėjų informacijai keisti, o ne skaityti ją. Todėl galime Jus patikinti, jog jokia Jūsų jautri informacija nepateko į blogas rankas, todėl galite jaustis saugiai. Jautrius duomenys koduojame, todėl net ir blogiausiu atveju informacija nebus pasiekiama. Kaip mums yra svarbus Jūsų saugumas, galite įvertinti pagal atliktus darbus praeityje.
    Apibendrinimas,
    Kaip jau minėjau viršuje. Dabar yra svarbiausia Jūsų pagalba. Kartu galime efektyviai išspręsti šias problemas ir judėti tik į priekį! Ir nepamirškit. Blogoms beždžionėms čia ne vieta!
    Tema atvira diskusijoms.
  9. Patinka
    Adrian_Moreno sureagavo į Doom_Boom tarp Parduodamas transportas   
    ↓ Parduodamas transportas ↓
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Doom_Boom
    ***
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Buffalo, 211id, switch ratai.
    Norima kaina už transportą: $550,000
    Parduodamo transporto nuotraukas: https://imgur.com/a/jWmn2pW
    ***
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Turismo, 0id, mega ratai.
    Norima kaina už transportą: $375,000
    Parduodamo transporto nuotraukas: https://imgur.com/a/gxaWuji
    ***
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Turismo, 0id, switch ratai.
    Norima kaina už transportą: $375,000
    Parduodamo transporto nuotraukas: https://imgur.com/a/43299k4
    ***
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Turismo, 211id, mega ratai.
    Norima kaina už transportą: $400,000
    Parduodamo transporto nuotraukas: https://imgur.com/a/hWsMO0Z
    ***
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Cheetah, 127id, fury spoileris, switch ratai.
    Norima kaina už transportą: $1.000.000
    Parduodamo transporto nuotraukas: https://imgur.com/a/K7p89sY
    ***Susisiekti galite forume arba žaidime***

     
  10. Patinka
    Adrian_Moreno sureagavo į Edvinas tarp „GreenSide“ lenktynių čempionatas,   
    Mes žinome, kaip mūsų serverio žaidėjai mėgsta lenktynių renginius, todėl skelbiame „GreenSide“ lenktynių čempionatą, kuriame turėsite galimybe pasivaržyti, gerai praleisti laiką ir laimėti atitinkamus prizus už penkias prizines vietas. 

    🛎️Renginio informacija ir taisyklės:
    🏆Prizai:
    🎖️Dalyvių sukauptų taškų sąrašas:
     
     
  11. Patinka
    Adrian_Moreno sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Turime mechanikų valdžią,   
    Naujasis Mechanikų įmonės vadovas
    Sulaukėme iš viso 6 kandidatūrų. Kiekviena kandidatūra yra aprašoma apačioje ir koduojama data bei laiku, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje. Jeigu identifikuoti savęs vis dėlto nepavyksta, galite kreiptis forumo asmenine žinute dėl patikslinimo. 
     
    KANDIDATAI,
    11.06 17:20 – etatinis pildytojas, dar sunku suprasti, ar iš tikrųjų sunku suvokti dalyvavimo tvarką ar esi eilinis interneto pokštininkas. Jeigu suprasti iš tikrųjų sunku, siūlyčiau savo vertę bandyti įrodyti kitais būdais, pvz. aktyvus reiškimasis firmos veikloje, pavaduotojo siekimas įmonėse ir pnš. Bet kokiu atveju ačiū už tavo laiką, kad ir kiek jo reikalavo ir sėkmės.
    11.08 01:55 – naujokas serveryje, tačiau ne SAMP žaidime. Šiek tiek krito į akį tai, kad daliniesi savo patirtimi kitame lietuviškame serveryje. Jeigu atrodo ši patirtis naudinga, būtų gerai paminėti ir savo slapyvardį ar kažką, kaip galima būtų tave ten identifikuoti ir susidaryti šiokią tokią nuomonę. O šiaip, mūsų serveris jau veikia toli gražu ne pirmus metus, todėl būtų labiau tikslinga savo patirties užsidirbti ir čia. Šiaip laiškas neblogas, galima daryti prielaidą, kad iš tikrųjų turi patirties direktoriavime. Kaip ir sakai, jei nepabandysi tai ir nežinosi, tad labai ačiū, kad pabandei. Mano siūlymas tau dar šiek tiek pažaisti serveryje, susidaryti tvirtesnę nuomonę apie firmas, kadangi praėjo daug metų, tam tikri dalykai galėjo ir pasikeisti (juolab, kad ir serveris naujas), o šis pildymas tikiuos nenueina veltui ir teks pamatyti dar tavo laišką, tik jau stipresnį, su konkretesnėmis idėjomis ir firmos vizija. Dar kartą ačiū, kad dalyvavai.
    11.08 18:14– dažnai serveryje pastebima persona. Pirmiausia anketoje labai patiko tavo specialybė, kuo galėtum garantuoti, jog visos forumo temos bus pateiktos tvarkingai ir skoningai. Žinoma, tai tikrai ne pagrindinis aspektas, bet turi šiokį tokį pliusą. Apskritai laiškas išdėstytas protingai, matosi, kad esi tikrai brandi asmenybė. Labai naudinga, kad užsimeni apie treniruotes firmai, matosi, kad teko jose dalyvauti ar net jas vesti. Tik kelia neramumų tai, kad savo anketoje visiškai neužsiminei apie bene svarbiausius dalykus firmoje, t.y. rangų ar kitos forumo sistemos. Šie aspektai dažnai būna tas dalykas, kuriuo remiasi darbuotojas planuodamas įstoti. Taip pat norėjosi, kad būtum labiau kritiška ir įžvelgtum problemų ir pasidalintum galimais jų sprendimais. Kandidatūroje yra tiek pliusų, tiek minusų. Minusai, mano nuomone, išlenda todėl, kad firmoje dirbta mažai arba labai seniai ir dėl to sunkiai generuojasi idėjos, kas prieštarauja anketoje minimam „kūrybiškumui“. Ačiū už pateiktą kandidatūrą.
    11.10 00:52 – serverio senbuvis, kurio reputacija yra labai diskutuotina. Nors stambių pažeidimų pačiam asmeniškai pastebėti neteko, dalis serverio senbuvių užsimena apie tave ne itin gerais žodžiais, kas gali iššaukti prielaidą, kas prisidirbęs buvai labai nemažai. Džiugu, kad pats to neslepi, daliniesi savo klaidomis ir žadi jas išspręsti bei pasukti savo reputaciją į teigiamą pusę. Pradedant kalbėti apie firmą, labai jaučiasi išsiblaškymas, nors ir pasirinkta anketos forma ir to turėtų būti išvengiama. Pavyzdžiui, klausime apie problemas firmoje šiuo metu, kalbama apie buvusį firmos direktorių, norėtųsi, kad klausimai būtų skaitomi atidžiau. Kalbant apie idėjas, nelabai patiko tas, kad vos ne kiekvienai firmos sferai bus po instruktorių, vadybininką ar kokį kitą prižiūrėtoją. Kyla klausimas, ar įvairūs prižiūrėtojai tikrai reikalingi dabartiniame SAMP? Ar negalėtų rolių prisiimti pats direktorius? Šiaip anketoje galima įžvelgti gerų minčių, bet norėtųsi, kad viskas, kas pasakoma pintųsi tarpusavyje ir sukurtų bendrą firmos vaizdą. Dabar jį susidaryti buvo sunku. Ačiū už dalyvavimą.
    11.12 22:23 – serveryje teko anksčiau pastebėti kaip aktyvų, paslaugų darbuotoją. Pastarąjį mėnesį ar kelis mačiau tave rečiau, tačiau smagu, kad grįžti į serverį ir išbandai savo šansus šiuose rinkimuose. Laiškas parašytas pagal savo struktūrą, tačiau viskas, ko buvo paprašyta yra atsakyta ir nenukrypta nuo temos. Priešingai nei pastarieji kandidatai, esi paruošęs savo firmos viziją, pagrindinius aspektus, kurių prireikia direktoriui įkuriant savo firmą. Tiesa, man rangų sistema nepasirodė labai įdomi, manau, kad yra tam tikrų kabliukų, kuriuos būtų galima geriau apdirbti. Tačiau, gerą pliusą užtarnauja aprašomos papildomos sistemos, veiklos, kas leidžia suprasti, jog firmoje vyrautų nemažo užimtumo įvairovė. Ačiū labai už kandidatūrą.
    11.13 00:36 – nemažai serveryje matomas žaidėjas. Esi buvęs direktoriumi, pavaduotoju, bet norėtųsi, kad jeigu kalbi apie patirtį, pasidalintum plačiau savo pasiekimais, argumentuotum, kodėl tavo firma buvo vadinama „geriausia“. Šiaip atrodai pasikaustęs, žinantis ko nori ir skleidei visai gerą energiją. Labai nepatiko tokie išsireiškimai, kad SAMP 2024 metais (kurie dar tik artėja) yra neįdomus, iškart kilo klausimas ką čia artėjančiais 2024-aisias veiki pats ir kaip planuoji sudominti savo darbuotojus? Vėliau lyg ir pradėjai pats tam prieštarauti, tad nusprendžiau interpretuoti tai kaip netiksliai išdėstytas mintis, nes atrodo, turi ką pasiūlyti. Taip pat sumaišei 2 paskutinius punktus vietomis, niekaip jų nepavadindamas. Jeigu nebūčiau pasitikrinęs, atrodytų, kad labai nusišneki. Apskritai, laiškas atrodė labai nuoširdus, siūloma užimtumo darbuotojams, yra pateikta nemažai idėjų. Didžiausias minusas tas, kad kaip ir pats minėjai esi „žalias“ mechanikuose. Ačiū už kandidatūrą.

    SPRENDIMAS,
    Praktiškai kiekviena kandidatūra pagirtina, buvo sunku rasti greitą sprendimą. Po anketų apžvelgimo, kelias valandas informaciją apdorojau, vertinau kiekvieno pliusus, minusus, tačiau kandidatūrose geriausiai atsispindėjo Hikaro_Masati ir Jake_Willson pasiruošimas pareigoms. Jake, mano žiniomis nėra buvęs direktoriumi ar pavaduotoju, tačiau turi nemažą patirtį ir supratimą apie serverio firmas. Hikaro, patyręs serverio valdžioje, bet nelabai turi daug patirties būtent mechanikų firmoje. Šį kartą labiau sužavėjo Jake'o pasiruošimas ir noras. Sveikinimai!

  12. Patinka
    Adrian_Moreno sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Atranka į „Blueberry“ baro lyderį,   
    Labas vakaras, kaip ir patys pastebėjote su užsitęsusia analize, jog susidomėjimas barais yra mažas. Teko pratęsti atranką, bet galiausiai pasirodė tinkamas kandidatas kuris nori išbandyti save vadovaujant šutvėj. Ateičiai norėčiau paskatinti žaidėjus nebijoti savęs išbandyti, pildyti, stengtis net jeigu ir nepavyks pirmąjį kartą iš viso to įgausite patirties. Pats vadovavimas šutvėj nėra sudėtingas, o naujose pareigose su laiku įsivažiuojama, o ir norinčių patekti į baikerių gretas tikrai atsiras, todėl jaudintis kad bare būsite vienas taip pat nereikia.
    Naujasis „Blueberry“ baro lyderis – @Izzy_Legit
  13. Patinka
    Adrian_Moreno sureagavo į Rokas tarp Nuolatinė „ADMIN“ žaidėjų atranka,   
    Atrankos apibendrinimas,
    Atrankos metu sulaukėme 16 kandidatų norinčių užimti „ADMIN“ žaidėjo pareigas projekte. Iš visų užpildžiūsių, tarp svarstomų kandidatų buvo 5 žaidėjai iš kurių išsirinkome 2 kuriuos norime pakviesti prisijungti prie komandos. Individualiai susisiekus, neanalizuosime jūsų anketos atskirai, todėl prašome prisiskirti vieną iš žemiau esančių priežasčių sau. Jeigu to padaryti negalite, tikriausiai buvote vienas iš kandidatų.
    Priežastys dėl kurių galbūt nebuvote tarp svarstomų kandidatų:
    Iš kai kurių žaidėjų norėtųsi daugiau iniciatyvos. Kaip pavyzdžiui idėjų siūlymas ar panašiai; Esate neaktyvus/nepastovus žaidėjas; Kompetencijos stoka; Šiuo metu užimate kitas pareigas projekte; Prie „ADMIN“ žaidėjų komandos kviečiame prisijungti:
    @Bitee_Maja
    @Ignas_Eox
    Visi kandidatai paminėti aukščiau, privalo su manimi susisiekti asmeniškai.
    „Greenside“ administracija
  14. Patinka
    Adrian_Moreno sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
  15. Patinka
    Adrian_Moreno gavo reakcijąJustinas tarp Ieškau modifikacijos   
    Tavo norima modifikacija - čia
     
  16. Patinka
    Adrian_Moreno sureagavo į Ignas_Eox tarp [giveaway] Camper tr. priemonė.   
  17. Haha
    Adrian_Moreno sureagavo į Laurynas_Leigon tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    • Vardas_Pavardė žaidime: Laurynas_Leigon
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme (nuotraukas kelti į imgur.com, GIF į giphy.com, vaizdo įrašus į youtube.com) 
    bsk reik kazka ikelt
     
  18. Patinka
    Adrian_Moreno sureagavo į Edvinas tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    Turi gerą humoro jausmą? Juokingų idėjų susijusių su serverio gyvenimu? Visa tai galėsi išreikšti čia - šiame konkurse!
    Galbūt kyla klausimas kas yra  „meme“? Tai interneto platybėse paplitę vaizdo įrašai, nuotraukos prie kurių dažniausiai pridedamas tekstas, pateiktas humoro forma. Jei vis dar neaišku, čia rasite keletą pavyzdžių - 1, 2, 3, 4, 5.

    Konkurso taisyklės,
    • Draudžiamas bet koks kitus serverio žaidėjus žeidžiantis turinys;
    • Meme privalo atspindėti Greenside aktualijas, serverio kasdienybę ir t.t.., trumpai tariant, privalo būti susijęs su projektu;
    • Privaloma laikytis bendrųjų forumo taisyklių;
    • Komentuoti gali tik konkurso dalyviai, kitais atvejais būsite baudžiami už bereikšmius pranešimus;
    • Meme formatai - GIF/nuotraukos/vaizdo įrašai;
    • Dalyvis gali dalyvauti tik su viena anketa, kurioje gali būti pateikti keli meme variantai.

    Prizai,
    🥇Už pirmąją vietą žaidėjas gaus - 5'000 kreditų, 30 d., 3 lygio "PREMIUM" narystę ir po 50 vnt. /adeze, /ideze ir visų rūšių /tdeze;
    🥈Už antrąją vietą žaidėjas gaus  - 3'500 kreditų, 30 d., 3 lygio "PREMIUM" narystę ir po 35 vnt. /adeze, /ideze ir visų rūšių /tdeze;
    🥉Už trečiąją vietą žaidėjas gaus - 2'000 kreditų, 30 d., 3 lygio "PREMIUM" narystę ir po 20 vnt. /adeze, /ideze ir visų rūšių /tdeze.

    Dalyvio anketa,
    • Vardas_Pavardė žaidime:
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme (nuotraukas kelti į imgur.com, GIF į giphy.com, vaizdo įrašus į youtube.com)

    Informacija,
    • Nugalėtojus rinks GreenSide.lt projekto komanda;
    • Konkursas vyks iki š.m. birželio 25 d., sekmadienio.
  19. Haha
    Adrian_Moreno sureagavo į Ignas_Eox tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    • Vardas_Pavardė žaidime: Ignas_Eox
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme (nuotraukas kelti į imgur.com, GIF į giphy.com, vaizdo įrašus į youtube.com): https://i.imgur.com/UxcUyBZ.png
  20. Haha
    Adrian_Moreno sureagavo į Augis_Dash tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    Vardas_Pavardė žaidime: Augis_Dash
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme (nuotraukas kelti į imgur.com, GIF į giphy.com, vaizdo įrašus į youtube.com) 
     
  21. Patinka
    Adrian_Moreno sureagavo į Pokemon_Hate tarp Southside Playboys   
    @Kietas_Pacanas @Jack_Winslow
  22. Patinka
    Adrian_Moreno sureagavo į Tony_Express tarp Tony_Express užtildė Adrian_Moreno   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/SSnXYIB
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/SSnXYIB
  23. Patinka
    Adrian_Moreno sureagavo į Edvinas tarp „GreenSide“ lenktynių čempionatas,   
    Renginio informacija:
    • Nuo 2023-02-27, prasidės „GreenSide“ lenktynių čempionatas. Lenktynės vyks bet kurią dieną, nuo pirmadienio, (vasario 27 d.) iki kovo 27 d.. Žaidėjai turės dalyvauti rengiamose checkpoint lenktynėse ir už prizines vietas gaus atitinkamą taškų kiekį.
    • Daugiausiai taškų surinkę žaidėjai, bus apdovanoti atitinkamais prizais;
    • Viso čempionato metu taškai sumuosis ir jie bus kaupiami šioje temoje, žemiau;
    • Iš anksto apie renginius pranešta bus būsenos atnaujinimuose ir „GreenSide“ discord > pranešimų skiltyje, žaidėjai esantys serveryje matys vykstantį checpoint lenktynių event'ą ir jiems tiesiog reikės parašyti - /edalyvauti;
    • Per dieną maksimaliai įvyks 1 lenktynės, per savaitę nuo 2 iki 5 chekpoint lenktynių;
    • Vienose checkpoint lenktynėse dalyvių kiekis gali svyruoti nuo ~12 iki 18;
    • Taškai už dalyvavimą lenktynėse bus skaičiuojami tik tie, kurias rengsiu aš (Tnt_Edwax) arba (Martin_Gossard). Kitų prižiūrėtojų checkpoint lenktynių event'ai jums šiame lenktynių čempionate taškų neduos;
    • „Checkpoint“ lenktynių laimėtojų gaunami taškai už prizines vietas, (1 vieta - 5 taškai, 2 vieta - 4 taškai, 3 vieta - 3 taškai, 4 vieta - 2 taškai, 5 vieta - 1 taškas).
    Renginio taisyklės:
    • Renginių metu privaloma laikytis visų serverio taisyklių;
    • Renginių metu privaloma klausyti organizatoriaus, vykdyti jo nurodymus;
    • Draudžiama sąmoningai trukdyti kitiems renginio dalyviams.
    Žaidėjas, pažeidęs taisykles, gali būti diskvalifikuojamas ir/arba laikinai blokuojamas už EVENT trukdymą.
    Neleistinų modifikacijų naudojimas renginio metu lygus RCON užblokavimui ir visų registruotų vartotojų konfiskavimui.
    Prizai:
    🥇vieta - norima „tune“ komplektacija pasirinktai nuosavai tr. priemonei su stage5, po 30 vnt. /adeze, /ideze ir visų rūšių /tdeze;
    🥈vieta - norima „tune“ komplektacija pasirinktai nuosavai tr. priemonei su stage4, po 25 vnt. /adeze, /ideze ir visų rūšių /tdeze;
    🥉vieta - norima „tune“ komplektacija pasirinktai nuosavai tr. priemonei su stage3, po 20 vnt. /adeze, /ideze ir visų rūšių /tdeze;
    4️⃣vieta - 30 d. 3 lygio PREMIUM narystė, po 15 vnt. /adeze, /ideze ir visų rūšių /tdeze;
    5️⃣vieta - 30 d. 3 lygio PREMIUM narystė, po 10 vnt. /adeze, /ideze ir visų rūšių /tdeze.

    Dalyvių sukauptų taškų sąrašas:

    [Vardas_Pavardė] [Taškai]
    1. Charles_Leclerc - 39 taškai;
    2. Doom_Boom - 35 taškai;
    3. Tommy_Watson - 28 taškai;
    4. San_Xenon - 23 taškai;
    5. Mixail_Krug- 23 taškai;
    5. Tomukas_Real - 23 taškų;
    7. Dovis_Santos - 16 taškų;
    8. Laurynas_Leigon - 8 taškai;
    9. Laimis_Hifi - 8 taškai;
    10. Charlie_Gambino - 6 taškai;
    Vykusių lenktynių informacija:
     
  24. Patinka
    Adrian_Moreno sureagavo į Tony_Express tarp Atranka į barų lyderius,   
    Kas yra barai?
    Daugiau informacijos apie barus čia.
    Rokas_Eid lyderiu išbuvo 3 savaites per kurias sugebėjo duoti veiksmo kitam barui bei pareigūnams ir tikrai palaikė tinkamą konkurenciją. Buvo malonu padiskutuoti apie nusikalstama veiklą ir pamatyti minusus iš kitos perspektyvos. Sėkmės tau ateityje.
    Fresh_Weed tiesą sakant nuvylė labiau nei tikėjausi. Viskas klostėsi lyg ir gerai viskam buvo daromos išvados, tačiau einant pabaigai spėjo užsitarnauti ir gėdos stulpą.
    Labai puikus šansas žaidėjams dar neturėjusiems jokių pareigų. Jeigu mėgsti nusikalstamą veiklą ir nori vadovauti savo šutvej tai yra tavo šansas. Priminimas kandidatams, atidžiai pasiskaitykite kas yra reikalaujama, pildote į lyderio pareigas, tad žėkite į tai rimčiau. Sėkmės pildantiems!
    INFORMACIJA
    Kandidatūras galima pateikti iki 2023.02.25 19:00.
    Anketas pateikia tik žaidėjai, kandidatuojantys į pareigas.
    Kandidatas negali būti gėdos stulpuose.
    Jūsų pateiktas kandidatūras mato projekto administracija, bei prižiūrėtojai.
    REIKALAVIMAI
    Kandidatūra privalo būti pateikta „CV“ (motyvacinio laiško) formatu, pageidautina jog į laišką prašomi punktai nebūtų įtraukti. „CV“ laiškas turi būti tinkamai suskirstytas į paragrafus, laiškui turi būti parinktas tvarkingas šriftas, jo dydis ir spalva - jog jį skaityti ir analizuoti būtų patogu (rekomenduojama naudoti numatytą šriftą ir spalvą bei 12-14 šrifto dydį). Komentuoti gali tik tie kurie kandidatuoja į vadovo pareigas, bet kokie kiti pranešimai bus traktuojami kaip bereikšmiai. Kandidatas privalo turėti teigiamą arba neutralią reputaciją mūsų projekte. Kandidatui neatitikus vieno iš reikalavimų, baikerių prižiūrėtojas turi teisę laiško neanalizuoti. Visą pranešimą sutvarkykite kuo profesionaliau, taip - kaip tvarkytumėte savo temą, einant lyderio pareigas. LAIŠKO TURINYS
    Jūsų prisistatymas (laisvalaikis/charakterio bruožai/teigiamos ir neigiamos savybės).
    Praeities klaidos mūsų projekte, turėti vartotojai/užblokavimai (išsamiai).
    Kokia veikla šiuo metu užsiimate serveryje (išsamiai).
    Kodėl renkatės būtent nusikalstamą veiklą, ko tikitės iš lyderio pareigų.
    Turėsite į šutvę priimti tiek pat naujų žaidėjų, kiek ir patyrusių, kaip atsirinksite juos.
  25. Patinka
    Adrian_Moreno sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.