Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

And_Miami

Narys

  • 586

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Būsenų atnaujinimų komentarai parašė And_Miami

  1. Matau mašinu per daug turit reiks pasprogdint. Ir eeee grąžinkite draugėms verslus @Ignas_Froam ir šitam anūkui mano @Ponu_Ponas

  2. @Mitu_Griovejas Toki rimta baikeri vaidini,kai 5v1 sokat o paskui apsiverkes begi rasyt papeikimus, gėda.

  3. @Mitu_Griovejas Toki rimta baikeri vaidini,kai 5v1 sokat o paskui apsiverkes begi rasyt papeikimus, gėda.

  4. Po atnaujinimo prisijungimui į serverį bus reikalinga „SA-MP 0.3.7-R4 Client“ naujausia versija. Pasirūpinkite iš anksto. Atsiųsti naujausią versiją galite iš čia.

  5. Po atnaujinimo prisijungimui į serverį bus reikalinga „SA-MP 0.3.7-R4 Client“ naujausia versija. Pasirūpinkite iš anksto. Atsiųsti naujausią versiją galite iš čia.

  6. Ieškau koncerno produkcijos keitimuisi

  7. Dar kartą noriu pasikartoti, juodo, rožinio ir dar visokio kitokio dangaus modifikacijos, kurios aiškiai dominuoja žaidimo „background'e“ yra draudžiamos. Dipsio atvejis, kuris dabar visiems labai įdomus dėl atitinkamų aplinkybių. Paaiškinimas. Kaip ir visais kitais atvejais, jeigu modifikacija žaidėjui nesuteikė jokio pranašumo jos naudojimo metu, tokiu atveju žaidėjui yra taikoma išimtis. Išimties taikymo galimybę pasiliekame sau, nes ne visi žaidėjai jos yra verti. Ypač tie, kurie serveryje ateina tik į zonas, nes mes paprasčiausiai tokių žaidėjų nelaikome mūsų projekto žaidėjais. Kaip žinoti ar mano dangaus modifikacija leistina? Atsakymas - ji neturi stipriai skirtis nuo originalaus. Kodėl žaidėjai už dangaus modifikacijas yra blokuojami? Atsakymas - galite sužinoti paspaudus čia. Kaip žinoti ar aš esu vertas išimties? Atsakymas - žaisk serveryje, susikurk kažkokią reputaciją ir tokiose pat situacijose gausi išimtį.

    Mįslė: Tai kieno pana buvo Bob'as?

    1. And_Miami

      And_Miami

      Čia tik panos gali turėt rep, o žaidėjas kuris žaidžia 3-4metus yra nieko vertas.

    2. (Peržiūrėti 22 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  8. Šiandien nebusiu zonose , tai 13th jums puiki proga paimti zonas , taigi mažiau verkit ir pasistenkit šiandien paimti zonas , nes poto vėl bus verksmu po zonos ir uzsisikimu kaip vakar  , imkit pavyzdį iš Taboro neprakaituoja , geros dienos :))))))))

  9. Šiandien nebusiu zonose , tai 13th jums puiki proga paimti zonas , taigi mažiau verkit ir pasistenkit šiandien paimti zonas , nes poto vėl bus verksmu po zonos ir uzsisikimu kaip vakar  , imkit pavyzdį iš Taboro neprakaituoja , geros dienos :))))))))

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.