Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Erixsas_Hipster

Neaktyvus

  • 382

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    kažkas rimtesnio, užteks žaisliuku einam prie rimtesniu aparatu. (UPDATE 01.22)





     
  2. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Pijo_Bayon tarp Atsiblokavimas   
    Taigi Mane Uzbanino: Marko_Esocbar
    Mano nick Pijus_Nitro
    Ss neturiu: srr
    +Peikiu: Marko_Esocbar
  3. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Rokas tarp Dėl "pavogtų" vartotojų,   
    Dėl "pavogtų" vartotojų,
    Kadangi vis daugėja tokių atvejų, kai yra "pavogiami" vartotojai, tai nusprendėme visus supažindinti su jūsų ir mūsų atsakomybe siekiant pažaboti iškilusias problemas.
    Iki šiol dauguma žaidėjų, kurie paaiškindavo dėl kokios priežasties netekdavo vartotojo ir jei patikrinus tai pasitvirtindavo, tai dažniausiai vartotojas atgaudavo savo turtą. Nuo šiol jokių pasiteisinimų ir panašiai girdėti nebenorėsime. Nuo šiol už vartotojo saugumą būsite atsakingi ir patys. Mes, serverio savininkai suteikiame visišką saugumą iš sistemos pusės, todėl vartotojus visada "prarandate" tik dėl savo kaltės.
    Ką daryti, jog neprarastumėte savo vartotojų ir turto?
    • Venkite lengvų slaptažodžių, PIN kodų ir Slapto Klausimo Atsakymų, kaip pvz. 123 ir pan. Visada užmiršus svarbius duomenis galite juos susigrąžinti per mūsų automatizuotą susigrąžinimo sistemą, kuri užtikrins visapusišką saugumą ir greitą, bei patogų informacijos susigrąžinimą. Daugiau informacijos galite rasti ČIA.
    • Nenaudokite jokiuose projektuose tokių pat slaptažodžių kaip ir mūsų serveryje;
    • Neatskleiskite savo vartotojo slaptažodžio kitiems žaidėjams kad ir kaip jais pasitikėtumėte;
    • Nesisiųskite jokių nepažystamų failų iš kitų serverio žaidėjų (ypač jei apie failą, prieš jo atsisiuntimą įspėja, jog jis nėra saugus);
    • Stenkitės modifikacijas siųstis tiesiai iš jos kūrėjų nuorodos, nes modifikacijų platintojai dažnai pasinaudoja tuo ir įdeda savo failų, kurie padeda pavogti jūsų slaptažodžius;
    • Niekur kitur nenaudokite savo el. pašto slaptažodžio ir jo niekam neatskleiskite;
    • Stenkitės pinigus laikyti banke, kuriuos apsaugos sudėtingas PIN kodas vartotojo praradimo atveju;
    • Naudokite Slapto Klausimo funkciją, kurią galite įjungti su komanda /saugumas. Įjungta funkcija suveiks, kai į jūsų vartotoja jungsis kitas asmuo žinodamas jūsų slaptažodį, bet prisijungti į vartotoja negalės jei nežinos jūsų Slapto Klausimo atsakymo. Svarbu, jog jis būtų sudėtingas ir atspėjimo šansas būtų labai mažas.
    • Nesistenkite apgauti serverio savininkų sakydami, jog jūsų vartotojas yra pavogtas kai jį parduodate arba iškeičiate ir po to norite jį atgauti taip apgaudami žmogų, kuriam pardavėte ar iškeitėte savo vartotoją.
    • Jeigu manote, kad kažkuriam kriterijui esate nusižengęs, tai tuojau pat pasikeiskite visus slaptažodžius ir užtikrinkite, jog tai nebepasikartotu.
     
    Pagarbiai,
    GreenSide administracija.
  4. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Cleme Tean tarp [1.8.2] Pasiūlymas: Mašinos pardavinėjimo sistema.   
    Benaršydamas pasiūlymuose pastebėjau, kad daugelis pasiūlymų su automobilių pardavinėjimų nukopijuoti iš kitu projektų. Visi mes jau daug nuėję serveryje ir visi žinome, kad būtent greenSide pasižymi unikaliomis sistemomis, todėl vargu ar kažkas norėtų matyti panašias automobilių pardavinėjimo sistemas kaip bumerio srw.


    Pradžioje reikėtų rasti atitinkamą lokaciją(pvž: skelbimų kontora). Prie atitinkamos lokacijos būtų padarytas „pickupas“ ant kurio atsistojus išmestų „gui“ lentelė. Pirmoje lentelėje būtų 2 pasirinkimai. Paspaudus „Užsisakyti skelbimą“ išmestų skelbimo įkėlimo informacija.



    Skelbimo įkėlimo procesas: automobilio pasirinkimas(automobilis turi būti ištrauktas iš garažo) > kainos įrašymas > skelbimo galiojimas valandomis > „įkelti skelbimą“ paspaudimas.  Galite įkelti 3/3 skelbimus  - Kas tai? Tai galimi jūsų skelbimai. Asmuo, kuris neturi pirktinės paslaugos(VIP ; ADMIN) galėtų įkelti tik vieną skelbimą. 


    Grįžkime atgal prie pirmosios „gui“ lentelės.  Paspaudus „automobilių katalogas“  mums parodytų įkeltus skelbimus. 


    Prieš pirkdamas automobilį, pirkėjas galėtų pasižiūrėti detalesnė info. 

    Pasiūlymo pliusai
    [+] Paskatins žmones pirkti paslaugas;
    [+] Niekur kitur nematyta idėja
    [+] Palengvins automobilių pardavinėjimą.

    Pasiūlymo minusai(nebaigtos idėjos)
    [-] Kur turi atsirasti automobilis įkeliant skelbimą?
    [-] Kur turi atsirasti automobilis nusipirkus ?
     
    Turite savų minčių apie pasiūlymą? - Rašykite komentaruose.
     
     
  5. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Skrajojantis_Olandas tarp [0.1.8.1] Gaujų sistemos modulio patobulinimas.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Skrajojantis Olandas 
     
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, kadangi yra įkeltos gaujos visiems tikriausiai kilo savų minčių apie šią sistemą, ir idėjų ką būtų galima keisti. Kadangi siekiu kaip ir visi, kad serveryje veiksmo netrūktų, pateiksiu keletą pasiūlymų, kurie mano manymų galėtu padėti išvystyti didesnį veiksmą, ne zonų metu. 
     
    Visų pirmą, dabartiniai gaujiniai neturi galimybių nei susimokėti baudos, nei kažkokiu kitokiu būdu panaikinti įtarimo lygį. Siūlyčiau, atviroje/uždaroje patalpoje sukurti pick'upą ant kurio užlipus galima būtų pradėti grobimą. Grobimą galėtu pradėti tiktai gaujų lyderiai, ir dešinioji/kairioji ranka. Grobimo laikas būtų 15min. Per šį laiką norint atsigrobti, PD atstovams reikėtų: iššaudyti visus gaujinius, ir patalpoje (vieta sukurta šiam veiksmui) prabūti 5min vieni (5min pradeda tiksėti, tik tuo atveju kaip patalpoje, nėra nei vieno gaujos nario). Norint perimti iš PD iniciatyvą reikėtu suspėti grįžti per tas 5min, ir pašalinti visus alei vieną policininkus (5min pradėjus eiti, gauja turėtu greitai susirinkti atvažiuoti ir iššaudyti visus policininkus, tik kuomet visi yra iššaudyti 5min tiksėjimas pasibaigia, ir toliau pradeda eiti laikas likęs nuo 15min). Grobimai būtų leistini daryti tik per tarpus, kada baigiama kariauti dėl zonų: 16-17 zona, 17 grobimas, 18-19 zona, 19 grobimas, 20-21 zona, 21 grobimas. Norit pradėti grobimą, tam jog nuimtumei star'us visai gaujai, lyderiams reikėtu: palikti kaip užstatą 1000 kulkų (pasirinkto ginklo išskyrus ak-47) ir 50k serverio valiutos, taigi tai padarytu dar didesnį atsakomybės jausmą lyderiams. Idėja yra panaši į šią sistemą su zonomis, tik, kad čia yra būtų kitoks principas, ir nebūtų galima tęsti sėkmingai grobimo, kol nėra nušautos arba gaujos, arba PD.  
     
    Lyderiams leidimas skelbti per /gauja. Patogus dalykas, kaip gaujai, kuris padės pranešti reikalingą informaciją. Skelbti galima būtų padaryti tik kas 30min, ir tik oficialioms gaujoms (jog neprasidėtų floodinimai, ir kitokie bereikalingi pranešimai žaidime). Būtų sukurta komanda /gauja ir prie visos lentelės parašyta Skelbi oficialų pranešima, arba visiems matomą pranešimą, kažkas tokio. 
     
    Gaujos fondas, siūlyčiau įdėti tai kiekvienai gaujai, ir padaryti jog fondą galėtu liesti tik pats lyderis (jog neįvyktų nesusipratimų). Už kiekvieną nušautą gaujos narį, ir paimtą hoodą kapsėtu pinigai. Ta suma turi būti nedidelė, nes tai negali tapti didelis pajamų šaltinis, kuomet yra dar darbai. Mano siūlymas būtų vieno gaujinio kaina 25€, o hood gaunami pinigai kas 1min – 5€. Nušovus civilį būtų numinusuojama iš fondo 30€, taigi gauja nukritus į minusą bent 10k, būtų automatiškai uždaryta sistemos. Fondo funkcijos galėtų būti: išimti pinigus iš fondo, įdėti pinigus į fondą, Išdalinti visiems gaujos nariams fondą, išdalinti prisijungusiems gaujos nariams fondą, ir pasirinkite sumą kurią norite išdalinti. 
     
    Gavus oficialumą, lyderiams būtų pateikiami keli galimi variantai gaujos bazės įkūrimui. Toje vietoje turėtų būti pick'upas ir šalia jo parašyta: gaujos pavadinimas, gaujos taškai, išvardinti lyderiai, gaujos narių skaičius, ir kill/death ratio. Pick''upas galėtų būti kuriamas tiktai už miestelių ribų, ir GP nustatytoje vietoje. Lyderis į savo bazę galėtu nukelti su pridėta komanda, Sukurti nusikėlimą į gaujos bazę, tuomet visi norintys nusikelti turėtu parašyti /in ir lyderiui sutikus visi bus nukelti. Nusikėlimai būtų galimi tik ne zonų metu, ir galima juos būtų daryti tik kas 10min.   
     
    Gaujoms būtų galima aukoti į fondą, tiesiog viskas kaip ir ankščiau, tik manau reikėtų ir vėl tą patį įdėti. 
     
    Ir dar viena iš įdėjų, jog būtų galima sukurti punktą, kuriame gaujos lyderiai įdėtų tam norimą ginklų/narkotikų kiekį nustatytų kainą ir paliktų pardavinėti. Kažkam nupirkus tuos ginklus, pinigai automatiškai būtų pervesti į gaujos fondą. Ši idėja būtų reikalinga tam, jog neesant prisijungusiems gaujiniams, serverio žaidėjai vistiek turėtu galimybę gauti nelegalių ginklų kaip : ak-47, desert eagle, shotgun, country rifle, ir narkotikų. Automatiškai PD turės stebėti tą vietą, jog lyderiai kuo mažiau turėtų galimybių prekiauti ginklais, ir juos tenai atvežus palikti pardavinėti.
             
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Palengvintu/paįvairintu žaidimą.
     
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Laukiu komentarų, ir diskusijos apie šias idėjas, ir ar jūsų manymu jos yra reikalingos. 
     
     
     
  6. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Aivaras tarp 2017.04.17 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.8.1)   
    GREENSIDE # 0.1.8.1
    Per miestą bėgo Šv.Velyku gerasis kiškutis, bet deja jam prakiuro kiaušinių maišas kuriuos jis turėjo išlukštenti.Jūsų užduotis ieškoti kiaušinių visame kaimeliuose, bei juos nulupti.Nulupus kiaušinį jis gali būti, Auksinis, Sidabrinis, Bronzinis pagal jo būklę gausite ir atitinkamas dovaneles už pagalbą kiškučiui.


    Su Šv.Velykomis!
    visame kaimeliuose, bei juos nulupti.Nulupus kiaušinį jis gali būti, Auksinis, Sidabrinis, Bronzinis pagal jo būklę gausite ir atitinkamas dovaneles už pagalbą kiškučiui.
    Įdėti aksesuarai, juos galėsite gauti iš skin dėžių. (atidarydami skin dėžę, ant galo parodys kokį aksesuarą gavote), vienu metu galėsite užsidėti iki 2 aksesuarų. Po restarto, aksesuarai liks. Už blogai užsidėtus aksesuarus būsite baudžiami.




    Gaujos nariai baudų susimokėti negalės policijos pastate.  Fūristų traliukai sumažinti iki 4, o likusieji seni pakeisti į furgonus. Padidintas šovinių kiekis gaunamas iš policijos Enforcer trasnporto. Į patikra policijai įdėtas žaidėjo patirties rodymas. Persirengus ant drabužėlio darbo rūbinėje jūsų įrankiai dings. Darbo kontrakto laiką rodys per /info lentelę. Info lentelėje rodys nuo kada žaidėjas įsidarbino į darbą. Sugrąžintas per savaitę pradirbtas laikas kuris automatiškai restartuojasi sekmadienį naktį. Policijos direktorius galės pažiūrėti paskutinius 15 įtarimų/išteisinimų. Sugrąžintas gaujos pasiekimas. Išėjus iš gaujos nebebus, gaujos rango. Sutvarkytas serverio laikas, nes per greit sutemdavo. Per patikrą policijai rodys ar žmogus yra gaujoje.
  7. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Aivaras tarp 2017.04.14 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.8)   
    GREENSIDE # 1.8.0
     
    Sveiki, taigi ilgą laiką serveryje gaujų jau nebebuvo, bet su lyg šiuo atnaujinimu jos sugrąžinamos, tačiau kitokiu pavidalu, nei buvo prieš tai. Apačioje matysite visą reikiamą pateiktą informaciją apie gaujas.
     



    Gaujos susikūrimas.
    Gaują susikurti galės kiekvienas serveryje norintis žmogus, tačiau ją sugebės išlaikyti ir nuvaldyti ne kiekvienas todėl siūlome stoti į kitų žaidėjų sukurtas gaujas, bei bandyti tapti gaujų dešiniosiomis/kairiosiomis rankomis. Gaujos susikūrimui reikalingas kreditų kiekis kuris yra 1000, bei įdomus pavadinimas. Gaują susikurti galite parašę /gauja komandą. Perskaitę visą informaciją, bei įrašę tinkamą pavadinimą jūs tapsite savo gaujos lyderiu!

    Gaujos valdymas.
    Taigi gaujos vadai susikūrę gaują nuo šiol parašę /gauja turės valdymo pultą, ir galės valdyti įvairiausius dalykus. Pakviesti žaidėjus į savo gaują, išmesti jį iš gaujos, uždėti žodinius rangus, pažiūrėti gaujos informaciją, užrakinti zonų paketų ėmimą, valdyti nusikėlimą į zonų kovų zonas.

     
    Gaujų sąrašai
    Jeigu norite pasižiūrėti serveryje dominuojančias gaujas, tai padaryti galite parašę /gaujos, taip pamatysite visą serveryje esamų gaujų sąrašą, bei visą reikiamą informaciją įvertinti, ar gauja tikrai yra stipri, bei patenkins jūsų lūkesčius.


    Gaujų taškai
    Už kiekvieną nužudymą, mirtį, užimtą zoną jūsų gauja, bei pats jūs gausite gaujos taškų, kurie bus rodomi bendroje statistikoje.
    Gaujų zonos
    Gaujos kiekvieną dieną galės grobti 3 serveryje esančias zonas
    Los Santos nuo 16:00 iki 17.00 San Fierro nuo 18.00 iki 19.00 Las Venturas nuo 20.00 iki 21.00 Kiekviena zona duos skirtingus kiekius ginklų per atitinkamą laiką, zonas grobti reikės paprasčiausiu būdu. Kiekvieną dieną nurodytu laiku prasidės kovos (tai praneš visiems), tada su savo gauja gausite ten nuvykti, tai galėsite padaryti su savo gaujos lyderio pagalba, gaujos lyderis galės paskelbti nusiteleportavimą į zoną kurioje vyksta kova, tada kiekvienas tos gaujos narys galės prisijungti į būsimą nusikėlimą parašę /jvote,, o gaujos lyderis galės tai aktyvuoti. Būsite atkelti su savo gaujos nariais kurie prisijungė į nusikėlimą netoli zonos (į vieną iš 4 random vietų aplink pagrindinę zoną), todėl važinėti nereikės. Nusikėlimą lyderis galės sukurti kas 5 minutes. Atbėgę į zoną pažymėta raudonai minimape, jums išmes apačioje stulpelį kuris turi užsikrauti / mažėti. Jeigu jūsų gaujos narių persvara didesnė už kitų gaujų narių skaičių, tada zoną dominuosite jūs. Taip pat grobimo būdas bus praneštas prasidėjus kovai, o būdai bus 2:
    Last Hit - (turėsite būti zonoje, kaip paskutinė dominuojanti gauja atėjus pabaigos laikui, taip zona priklausys Jūsų gaujai.) Top Holders - (tai grobimo būdas, kada jūsų gauja tampa dominuojanti tada, kai jūsų gaujos narių persvara didesnė už kitų gaujų, ir jūsų gaujos prabuvimo laikas zonoje didesnis už kitų gaujų.)  Apačioje matysite įvairiausias nuotraukas, kurios turėtu padėti suprasti, kaip kas vyksta.
     
    Gaujos lyderio valdymas nusikėlimui į reikiamą zoną.

     
    Zonos pasirinkimas (zoną pasirinkti galėsite tik tą kurioje vyksta kova)

     
    Pranešimai žaidėjams


     
    Prasidedant, pasibaigiant kovoms žinutės.

     
     
    Įžengus į zoną, jei bus priešų, arba jūsų gaujos narių, minimape tai matysite atitinkamomis spalvomis (žalia/raudona).

     
    Prasidėjus kovai minimapas blykčios 2 spalvom, raudona ir mažiau raudona.


     
    Ginklai
    Ginklus iš zonų sandėlių galės pasiimti visi tos gaujos nariai kuriai priklauso zona, tačiau sandėlius galės užrakinti gaujos lyderis. Kiekvienas sandėlis duoda atitinkamą kiekį ginklu, narkotikų per atitinkamo laiko tarpą.



    Aprangos
    Gaujos aprangas gaus nuo gaujų prižiūrėtojo įvykdę įvairiausius gaujos prižiūrėtojo reikalavimus. Pasirinkimai bus vienas iš:
    Grove Street Ballas Los Aztecas Los Santos Vagos Da Nang Boys San Fierro Rifa Triads The Russian Mafia The Italian Mafia Kiekvienas tipas turės po 3 skirtingas aprangas, kurės galės užsidėti visi tos gaujos nariai, kuriai gaujų prižiūrėtojas yra paskyręs atitinkamą gaujų aprangos "set'ą". Persirengti galėsite kaip ir seniau parašę /persirengti komandą.

     
     
     
    Taigi, galbūt kaiko dar ir nepaminėjau, bet linkiu tik sėkmės būsimose kovose! Visas klaidas praneškite forume, ačiū!
     
  8. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Rokas tarp Atnaujintas forumų ir naujausių pranešimų/temų dizainas   
    Atnaujintas forumų dizainas,
    Atnaujintas forumų dizainas ir jų išdėstymas. Nuo šiol viskas veiks kaip paprastas knygos turinys, kuris leis rasti tai ko ieškote daug greičiau, paprasčiau ir lengviau neskaitant visų skilčių ar forumų pavadinimų iš eilės. Pakaks perskaityti skilties aprašymą ir viskas bus aišku ką toje skiltyje bus galima rasti.
    Atnaujintas naujausių pranešimų ir temų dizainas,
    Šioje vietoje didelių pakitimų nėra. Tiesiog atnaujintas dizainas, kuris manau akiai daug mielesnis nei buvo prieš tai.
    Ačiū Evaldas L.
    Greenside administracija
    balandžio 1d.
     
  9. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Black_Hand tarp Pristatau Black_Hand   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Black_Hand
    • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Vytautas - Vycka.
    • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 11 metų, Rugpjūčio 18  .
    • Jūsų gyvenamasis miestas: Alytus.
    • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Skype - vycka12365
    • Apibūdinkite savo charakterį: Sunku pasakyti - Neapgaudinėju, mėgstu pajuokauti  Savarankiškas :DDD Bendraujantis , turiu gan gerus nervus  .
    • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?:  Krepšinis <3
    • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Su savo krepšinio komanda esame MKL - Moksleivių krepšinio lyg'oje,daugiau net nežinau ką  .
    • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Užsiimu sportu - krepšiniu, taip pat juo domiuosi. O laisvalaikiu būnu prie kompiuteriu ir žaidžiu SA:MP.
    • Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Pirmiausia žiūrėjau ClemeTean video,ir tuo pačiu draugas iš "Ryžyno" ten pasiūlė pažaisti GreenSid'e, susikūriau šitą accountą 2016-10-12 (išbandymui) Ir iš pirmo karto man jis nelabai patiko. Tada vėl grįžau į "Ryžyną" ir po kaškiek laiko kitas draugas ten pasiūlė žaisti,ir daugiau pažaidęs supratau visą sistemą serveryje,ir pirmą dieną žaidžiant nusipirkau Vip pareigą.
    • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Clemes video
    • Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Na,tokių metų tai jau tikrai nebandysiu kokio nors bent pavaduotojo pasiekt, svarbiausia gerai pražaist savo laiką kol galiu  .
    • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Būti geras krepšininkas :DD
    • Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Turiu jaunesnę sesę ir katiną - Micių.
    • Ar turite merginą(vaikiną)?: Nu kaip ir dar neturiu,bet kuo ilgiau,tuo daugiau šansų jau turėt :DDD.
    • Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Pagal savo metus esu labai aukštas, plačiau viską kaip ir papasakojau.
    • Jūsų nuotrauka (privaloma):  http://www.part.lt/perziura/b6ca8a1e0a2d5343b54e1bc3a424173c803.jpg ( žinau esu baisus, turiu paskelbti šį prisistatymą dėl Tiesa & Drąsa. Turbūt daugiau nebežaisiu,nes vos paspausiu mygtuką - PATEIKTI TEMĄ  )
  10. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Gordon_Specter tarp Greenside.lt atributika   
    Čia saugomi daugmaž visi mano kūrti darbai šiam projektui, kuriuos gali naudoti kiekvienas lankytojas.
     
    Parašai darbams Nauja!
    Atnaujinta: 2017.01.26

    Kiti parašai
    Atnaujinta: 2015.12.10
     
    GIF parašai
    Atnaujinta: 2015.12.10
     
    Parašai gaujoms/klubams
    Atnaujinta: 2015.12.10
     
    Profilio priderinimai Nauja!
    Atnaujinta: 2017.01.26
     
    Darbalaukiai
    Atnaujinta: 2015.12.10
     
    Avatarai Nauja!
    Atnaujinta: 2017.01.26
     
     
    - Mantas_Adomaitis.
  11. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Rokas tarp Persikėlėme pas kitus hostingo tiekėjus,   
    Persikėlėme pas kitus hostingo tiekėjus,
    Norime pranešti, jog nuo dabar mūsų serveris yra talpinamas pas kitus hostingo tiekėjus. Senaisiais tiekėjais nusivylėme, todėl buvome priversti ieškoti sprendimo iš šios, visiems nepatogios, situacijos.
    Šioje temoje galite dalintis pastabomis kas pasikeitė į blogąją ar į gerąją pusę po persikėlimo pas kitus hostingo tiekėjus. T. y. jeigu pastebėjote, jog jūsų PING ar didžioji dalis serverio komandų ėmė veikti lėčiau tokiu atveju prašytumėme tokiais pastebėjimais pasidalinti šioje temoje.
  12. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Rookie_Dust tarp Emigruoju Rookie_Dust   
    [!] Kadangi prieš tai buvo pildyta emigraciją tai ten pildžiau ne aš o kažkas kitas tiesiog pasinaudojo mano vardų ir ją užpildė.. (ta žaidimo paskyra buvo ištrinta.)
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rookie_Dust
    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandien (2017.01.31)
    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5 metus.
    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Tiesiog dariau streamus ir žaidėjai pasiūlė užsukt.
    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Noriu išbandyti ką nors naujo, pažaisti kituose serveriuose pažiūrėti kaip kas ir pnš.
    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, viska padariau. Sunku nebuvo tiesiog reikia viska įdėmiai perskaityti.
    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Na dirbau tik Valytoju ir Medkirčiu, valytoju darbo sistemą labai patikoooo. 
    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne. 
    Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Kadangi esu naujokas tai taip.
    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Dar ne, ir tikiuosi nebusiu kol esu naujokas.
    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Manau pakanka.
    Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip naudojausi, pagalba iškarto buvo suteikta.
    Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip kviečiau taxi tai greitai sureagavo.
    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas suprantama.
    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na manau reikėtu daugiau kokių nors darbu... Man kaip naujokui tai ir šito užtektu kolkas.
  13. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Minde_Johnson tarp GREENSIDE NAUJIENŲ LAIKRAŠTIS // Leidimo Nr. 1   
    Sveiki mieli serverio žaidėjai!
    Manau iš temos pavadinimo supratote ko galima tikėtis atveriant dar vieną naršyklės langą, o taip... Tai laikraštis, senai mano numylėtas ir pamirštas darbas. Šiandien aš vėl sugrįžtu prie to, bet ar ilgam? Po šio numerio nusprendžiau pasižvalgyti ir pasidomėti jūsų atsiliepimais, kritikomis ir įvairiomis kitomis nuomonėmis. Tik nuo jūsų brangūs draugai priklausys ar toliau kažką kursiu, o šiandien leidžiu jums pasimėgauti ir įvertinti mano kelių dienų investicijos pareikalavusį numerį, tad pernelyg neužsiplepėjęs pateikiu jums nuorodą į svetainę kurioje skaityti bus tik dar paprasčiau! 
    NUORODA,
  14. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Aivaras tarp 2017.01.26 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.7)   
    GREENSIDE # 1.7.0
    Sveiki, taigi ilgą metą nebuvo jokio atnaujinimo, daugelis pradėjo pergyventi kas darosi. Viskas tebėra gerai ir visą tą laiką judėjo darbai į priekį, bet ne taip greitai kaip norėjosi.Apačioje matysite atnaujintus dalykus, kurie pareikalavo begalę valandų perrašant senus kodus, taip kodo perrašyta buvo daug, vizualių pasikeitimų yra ne ypač daug.
     
    Serveryje atsirado darbo birža, kuri stovi prie vyriausybės, taigi kas tai?



    Darbo biržoje būdamas paprastų žaidėjų galėsite:
    Pasižiūrėti savo darbų patirtį Papeikti darbuotoją Pasižiūrėti savo gautus papeikimus Išsipirkti iš juodojo sąrašo. Paaukoti pinigų norimam darbui.
    Perskaitę tai turbūt pamatėte, kad atsirado keletas negirdėtų terminų, kaip juodasis sąrašas, bei darbo peikimai. 
    Juodasis sąrašas (Seniau vadintas NGS/NDS/akmeniniu stulpu ir t.t)  - į jį galėsite pakliūti už įvairiausius nusižengimus darbuose, pakliuvę į juos nebegalėsite dirbti darbuose su pakvietimais. Taip pat patekus į juodąjį sąrašą iš jo galite tiesiog išsipirkti sumokėję atitinkamą suma pinigų, kurią nustato serveryje direktorių prižiūrėtojas. Kaip ir seniau taip ir dabar, sąraše bus priežasčių už kurias išsipirkti iš sąrašo negalėsite, ir turėsite laukti tik prižiūrėtojo malonės. Ir taip, dabar viskas automatizuota, todėl norint išsipirkti iš juodojo sąrašo galėsite tai padaryti tiesiog nuėję į darbo biržą ir sumokėję pinigus!


     
    Darbo peikimai - kiekvienas žaidėjas dažnai nusikalsta, todėl žaidėjus kurie dirba darbuose be pakvietimo ir trankosi, daro kitokius pažeidžiančius taisykles veiksmus galės būti papeikti. Vienas žaidėjas, vieną žaidėją gali peikti tik 1 kartą per 24 valandas. Darbų papeikimai reikalingi direktoriams kurie galės pažiūrėti kiek norimas pakviesti darbuotojas jau turi surinktų paprastų darbų papeikimų pagal lygį.


     
    Vykstančios darbų atrankos - tai direktorių aktyvuotos būsimos atrankos, kurias galės pažiūrėti kiekvienas žaidėjas, todėl naujokai galės lengviau orientuotis, kada prasidės atranka į kokį nors jų norimą darbą.


    Darbo biržoje būdamas direktoriu galėsite:
    Patikrinti žmogaus paprastus (viršuje minėtus papeikimus) Patikrinti ar žmogus yra juodąjame sąraše Registruoti atranką į darbą Pažiūrėti paskutinius paaukojimus darbui
    Atrankų registravimas į darbus - direktorius serveryje galės užregistruoti būsimą atranką kurią galės parinkti arba žaidime arba forume, viso to pasekoje žaidėjai atvykę į darbo biržą galės pažiūrėti tiksliai, kada į kokį darbą direktorius planuoja atranką, todėl nebereikės kreiptis į direktorių dėl paprasčiausiu klausimų, kaip - kada atranka?
     
    Visiškai atnaujintas direktorių pultas, kuris palengvins darbą begalę kartų!
    Sistema kuri pareikalavo pakankamai daug laiko, taigi direktorių pultas bus panašus į senąjį tik jame atsiras naujos funkcijos, bei valdymas bus daug patogesnis.
    Pultą sudarys
    Pranešimų rašymas visiems žaidėjams Žaidėjų pakvietimas į darbą Pakviestų žaidėjų, pakvietimo atšaukimas Darbuotojų valdymas Darbuotojo statistikos pažiūrėjimas Darbuotojo išmetimas iš darbo Darbuotojo įspėjimas Darbuotojo įspėjimo pašalinimas Darbuotojo rango valdymas Pakeiti darbuotojo "žodinį rangą" Paskirti darbuotoją į pavaduotojo pareigas Pratęsti darbuotojui darbo sutartį Pravesti darbuotojui pinigus į banką tiesiai iš fondo. Pašalinti darbo statistiką darbuotojui. Darbo pelno valdymas Įdėti pinigus į pelną Išimti pinigus iš pelno Padalinti nurodytą pinigų sumą šalia esantiems darbuotojams Rangų valdymas Transporto valdymas (Kas tai? :O) Pavaduotojo teisių valdymas Išmesti visus darbuotojus iš darbo Palikti darbo pranešimą darbuotojams (Papildomi veiksmai pagal darbą) Taigi kaip matote sąrašas didelis, bet neišsigąskite, viskas yra daug patogiau nei buvo iki šiol, direktoriui nebereikės rašyti į laukelius kur tai nebūtina, pavyzdžiui, paspaudus valdyti darbuotoją, pasirinksite norimą iš sąrašo pasirinkus su pele, bei spaudinėsite norimus pasirinkimus atlikti veiksmams su darbuotoju.


     

     
    Darbo transportas, tai dar viena naujovė. Nuo šiol darbai (kai direktorius bus pašalinamas), turės pirkti savo darbo priemones savo darbui, bei jas valdyti! Direktorių prižiūrėtojas suteiks lėšų darbo pradžiai nusipirkti pradinėm tr.priemonėm, o toliau visas procesas priklausys tik nuo Jūsų! Esat policininkas, ir norite šturmuoti vietas daug greičiau su helikopteriu? Puiku, tačiau firma to padaryti negalės, kol direktorius jo nenupirks, todėl visos viltys bus sutelktos į direktoriavimą ir teisingą fondo paskirstymą! Taip pat, direktorius galės keisti darbo transportui numerius, spalvą, paskirti tr.priemonei reikiamą rangą, arba galiausiai padaryti vieną iš darbuotojų tos tr.priemonės savininku. Darbo tr.priemonės savininkas, galės laisvai kada nori atsirakinti ar užsirakinti savo darbo priemonę be jokių suvaržymų!.

     

     

     
    Darbo pranešimų redagavimas taip pat visiškai kitoks ir daug platesnis, nuo šiol galėsite patalpinti laisvai jums visą reikiamą tekstą, su įvairiausiais paryškinimais ar kitais "pribambasais".
     

     

     
    Taip pat naujovė ir žodinis rangas kurį žaidėjui direktorius galės uždėti visiškai pagal save, taip sukurdamas darbuose dar gyvesnę atmosferą žaidime, šita idėja buvo pakankamai sena, todėl vis dar ačiū Gvidas_Ham!
     
    Apačioj matysite visą rangą valdymą, kurį gali atlikti direktorius. Pasirinkimas platus, todėl galimybės dar didesnės.

     

     
    Apačioje matysite, kaip direktorius gali nustatyti savo pavaduotojo galimybes, todėl pavaduotojas turės pirmiausia užsitarnauti savo vardą, didesnėm funkcijom atlikti!

     
    Atnaujinti serverio darbai.
    Atnaujinti daugelį serverio darbų buvo taip pat vienas iš tikslų, kuris tikriausiai pavyko. Pirmiausia atvykus į norimą serverio darbą, jus pasitiks informacijos pickupas, kuris pateiks daug informacijos apie darbą, visam vaizdui pagyvinti, bus naudojamas kameros sukimasis, todėl tai sukurs šiltesnę atmosferą prieš įsidarbinant į norimą darbą.Įsidarbinimas, bei persirengimas veiks tokiu pačiu principu kaip ir seniau. Taip pat daugelis darbų turės vienodą progress barą, kad viskas būtu kuo panašiau ir neišeitų iš pačio darbų konteksto, atliekant kokį nors sistemišką veiksmą darbe, jis pildysis. Taip pat visa reikalinga informacija bus pateikta visiems darbams vienoje komandoje /darbas.


    Atnaujintas picų išvežiotojų darbas.
    Darbe atsirado sandėlio pickupas, į kurį galėsite dėti iškeptas picas. Vienas iš darbų tai kepti picas kurias galėsite dėti į darbo sandėlį, o galiausiai jas pasiimti (NUO ŠIOL GALĖSITE SU SAVIMI TURĖTI NET 5 PICAS) ir pardavinėti žaidėjams, arba išvežioti į serverio namus. Taip pat nurodytas 5 picas galėsite įsidėti į motorolerį. Picų rūšys ir ingredientai išliko tokie patys kaip ir iki tol, buvo atnaujinta darbo išvaizda. Taip pat picas gaminant turėsite sudėti visiškai tikslius ingredientus pagal receptą ir kiekį, kitaip picos iškepti tiesiog nepavyks!

    Atnaujintas gaisrininkų darbas
    Nuo šiol darbe turėsite daug daugiau darbo, prisipildę pilną cisterną darbo galėsite vykti ir užgesinti pasirinktą namą, taip pat užgesinus namą galėsite patekti į vidų, bei jame naikinti nuolaužas ir užgesinti likusius gaisrus. Jei visą tai atliksite su kitais gaisrininkais, tai pinigus gausite visi.


    Atnaujintas medkirčių darbas
    Darbe interjere kurio nebuvo iki šiol galėsite dirbti prie staklių, pirmiausia turėsite pasiimti medienos, nusinešti prie savo stkalių bei padėtį jį ten, tada spaudinėjant mygtuką rąstas judės, ir taip bus supjaustytas. Iš viso to atsiras malkas kurias gausite nunešti į sandėlį bei už tai gauti pinigų.

    Atnaujintas ūkininkų darbas
    Darbe atsirado interjeras, jo viduje iš prikultų grūdų galėsite gaminti duoną. Duonos gaminimas vyks paprastai, pasiimsite miltus, nusinešite prie stalo, tada išminkysite tešlą. Tešlą pašausite į orkaitę ir per atitinkamą laiką duona iškeps, taip ją nunešite į duonos atsargų sandėlį ir gausite už tai atlygį. Taip pat kuliant grūdus turėsite laukti kol jie ataugs (jei kitas žaidėjas juos nukūlė, jums jie taip pat bus nukulti). Pridėtas dar vienas grūdų laukas prie fermerių darbovietės.

    Atnaujintas medikų darbas
    Medikai gavo naują garažą savo tr.priemonėms. Taip pat nuo šiol medikas savo paslaugas galės teikti daug greičiau, tiesiog parašius /medikas komandas, darbo tr.priemonėje sėdintiems keleiviams pateiks visą sąrašą su jūsų teikiamomis paslaugomis.
     
    Atnaujintas taksistų darbas
    Kai žaidėjas įsės į taxi turės pasirinkimą nurodyti vietą GPS > Pasirinkti vietą, nurodyti atvykimo vietą GTA mape (ESC > MAPS), arba tiesiog kaip ir seniau pasakyti kur norės atvykti. Pats taksi darbuotojas turės pasirinkimus, išlaipinti norimą keleivį, atsisakyti imti iš jo pinigus arba pasitikslinti atvykimo vietą.

    Atnaujintas mechanikų darbas
    Darbe nuo šiol galėsite pardavinėti įrankius, kuriuos žaidėjai galės panaudoti ir taip pat susistaisyti savo mašiną (nesusiremontuoti, o susitaisyti išorę/variklį). Taip pat nuo šiol nuolaužų atvežimas tapo labai svarbus, nuo šiol jei nulaužą atvešite laikus, sprogusio atuomobilio savininkas galės iškarto tvarkytis savo tr.priemonę pas mechanikus (kitaip turės laukti 60 minučių), bei negaus daužtumo lygio ant savo tr.priemonės kuri sprogo.
     
    Atnaujintas fūristų darbas, bei išimtas DPD darbas.
    Darbe liko visi senieji kroviniai, bet prie fūristų firmo prisijungė ir DPD darbas, todėl nuo šiol tai vienas ir tas pats darbas "pervežėjai". Fūristai įgavo visas turėtas tr.priemones iš DPD firmos, bei visas funkcijas kurios joms buvo iki šiol. Taip pat vežant paprastus krovinius nebeturėsite pasirinkimo ką norite vešti, o gausite atsitiktinį krovinį. Taip pat yra išimčių, kad direktorius galės įjungti norimų krovinių pasirinkimą atitinkamam laikui.
     
    Darbų pasiekimai (apie 350 pasiekimų)
    Kiekvienas darbas su pakvietimu ar be pakvietimo turės begalę pasiekimų kurie bus skirstomi į bronzinius/sidabrinius/auksinius. Geriausių pasiekimų žaidėjus galėsite sekti /topai lentelėje. Žaidėjas pasižiūrėti pasiekimus ir pažiūrėti kiek ko reikia atitinkamam pasiekimui galės parašęs /dpasiekimai komandą. Už pasiekimus galėsite atsiimti atlygį kada tik panorėsite. Žalias rutuliukas prie pasiekimo numerio rodys, tai ar jūs jau esate jį įvykdęs.





    Skinų laimingosios dėžės.
    Kadangi iki šiol aprangos neturėjo jokios įtakos žaidime, dabar jos turės! Norint atidaryti dėžę jūs ją turėsite gauti iš kitų žaidėjų/nusipirkti iš serverio paslaugų arba laimėti per serverio dalybas. Aprangos bus skirstomos į 5 lygius per jų retumą. Kiekviena apranga bus skirtinga, o kuo retesnė apranga - tuo sunkiau ją gauti. Gautas aprangas galėsite parduoti (/persirengti) kitiems žaidėjams. Taip pat nuo šiol galėsite turėti net iki 5 aprangų vienu metu!





    Buvo atnaujintas spidometras
    Senasis spidometras buvo atnaujintas, ir perdarytas į šiek tiek modernesnį bei vietos sutaupantį. Taip pat darbų pateikiama informacija kaip taksometras, likęs vanduo cisternoje taip pat atvaizduojamas su spidometru, todėl ekrane atsirado daugiau vietos.

     
    Atnaujinta didžioji dalis serverio interjerų














     
    Kita..
    Sutaisytas keletas rastų klaidų. Butams ir treileriams mokesčiai nebesiskaičiuos, todėl juos išlaikyti bus daug lengviau. Prie kiekvieno darbo be pakvietimo sukurti geriausiu darbuotojų trofėjai. /topai papildytas naujais topais. Parašę /info > patirtis pamatysite savo turimus kiekvieno darbo medalius. Nuo šiol savo registracijos el.paštą galėsite per /saugumas komandą. Slaptažodžio keitimas perkeltas į /saugumas komandą.
    Nauja komanda /mirankiai - tai įrankiu dėžė kurią galėsite naudoti nusipirkę iš mechanikų.  
    Informacija apie gaujas
    Turbūt daugelis iš jūsų šito atnaujinimo laukėte dėl gaujų, bet šiame atnaujinime buvo nuspręsta jų dar nedėt, todėl, kad buvo perrašyta daug kodo, kuris ir taip gali sukelti daug klaidų serverį, todėl pirmiausia norime įsitikinti, kad atnaujinti darbai, ir visa kas kita pateikta viršuje. Tad viskas, čia buvo paskutinis punktas kurį norėjau paminti atnaujinime. Taip pat dabartiniai buvę gaujų lyderiai gaus bonusu per naująją gaujų sistemą!
     
    Už mapus ypatingai dėkojame Mantvis_Daedo!
    Su praėjusiu serverio 2-uoju gimtadieniu!
    VISI Į DARBUS TURITE ĮSIDARBINTI IŠ NAUJO!
  15. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į gandriukai tarp Naujasis greenside.lt webdizainas // Daumantas   
    Sveiki, 
    Po ilgų darbų, džiaugiuosi galėdamas pristatyti dar vieną savo dizainą. Džiugu, kad teko kurti būtent greenside.lt serveriui, projektui, kuris neapsiriboja nusistovėjusiais SAMP žaidimo standartais, siekia ir tikiu, kad pasieks daugiau.
    Mano siekiamybė buvo sukurti paprastą, švarų, patogų bei vizualiai išvaizdų dizainą. Ar man tai pavyko palieku spręsti jums. 
    Dizainas nežymiai po programavimo darbų pasikeitė, bet kviečiu žvilgtelėti į orginalą, jo pristatymą:
    Pilna dizaino prezentacija Behance svetainėje

     
    Esu laisvai samdomas dizaineris, visada laukiu jūsų užsakymų
    Taip pat parduodami šie dizainai:


    Visus mano darbus galite rasti Behance profilyje.
  16. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Rokas tarp Naujas tinklalapis ir jo dizainas,   
    Naujas tinklalapis ir jo dizainas,
    Nuo šiol diskutuoti forume galėsite atsinaujinusiame forume.
    Daug laiko ir investicijų pareikalavęs atnaujinimas. Džiaugėmės, jog pavyko išpildyti vieną iš pagrindinių savo užsibrėžtų tikslų gimtadienio proga. Kaip ir pastebėjote, dauguma dalykų yra beveik nepasikeitę, todėl visko mokytis iš naujo nereikės norint naudotis forumu ir diskutuoti jame nevaržomai. Atsirado daug naujų funkcijų, kurios turėtų leisti forumu naudotis paprasčiau ir naudingiau laiko atžvilgiu. Kol kas forumo dizainas dar nėra paruoštas išmaniesiems telefonams ir planšetėms, bet jau artimiausiu metu pasistengsime tai sutvarkyti.
    Tinklalapis yra beta stadijoje, tai reiškia, jog visos esamos klaidos yra taisomos, įskaitant ir nesulietuvintas vietas, kurios taip pat greitu metu bus Lietuvių k.
     
    Dizaino autorius: Daumantas (vegallas)
    Dizainą kodavo: Brian A. ir Evaldas L.
  17. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Rokas tarp "GreenSide" gimtadienis, 2-ji metai !   
    "GreenSide" gimtadienis, 2-ji metai ! Švenčiame jau antrąjį projekto gimtadienį!
     
    Antri metai galbūt nebuvo tokie ryškūs kaip pirmieji, bet turbūt svarbiausias pasiekimas yra tas, jog projektas toliau gyvuoja ir įžengė į trečius metus. Per šiuos metus nebuvo labai daug ryškių įvykių, kurie apie save primintų dar ir dabar, bet didžiuojamės, jog sugebėjome įgauti pastovumą ties žaidėjų skaičiumi ir privertėme dar daugiau žaidėjų pasitikėti mumis ir išlikti ištikimais. Galbūt pastovumo norėtumėme ir didesnio, bet viskas manau ateis su laiku, nes ties tuo ganėtinai daug dirbame ir svarbiausia tikime savo sėkme.
     
    Mūsų pasiekimai per 2015 - 2016,
     
    >> Serverio 6 atnaujinimo versijos, kurias visi galėjote kiekvieną kartą įvertinti patys;
    >> Užsitarnautas žaidėjų pastovumas, kuris mums, serverio savininkams reiškia labai daug;
    >> Nepertraukiamas projekto funkcionavimas ištisus metus. Tai reiškia, jog tampame elitiniu projektu.
     
    Gimtadienio šventė,
    Kaip šventė be linksmybių? Ši diena mums labai svarbi, todėl ją reikia ne tik paminėti, bet ir atšvęsti.
     
    >> Pradėsime naujus metus įkeldami naujausią serverio versiją su tam tikrais atnaujinimais;
    >> Atnaujinsime forumo varikliuką ir dizainą. Tai reiškia, jog pasitiksime naujus metus rimtai atsinaujinę ir nusiteikę;
    >> Įvairios dalybos su įvairiais siurprizais lauks kiekvieno serverio žaidėjo dienos pabaigoje;
    >> Įvairūs eventai, kurie vyks atsitiktiniu laiku, su tam tikromis pertraukimis ir panašiai.
     
    Daugiau informacijios apie projekto gimtadienio šventę pateiksime po serverio atnaujinimo (atnaujinimas planuojamas artimiausiomis dienomis).
    "GreenSide" administracija,
    2017.01.24 22:25
  18. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Frankis_Buggatiz tarp Frankio atsiliepimas   
    Kai prieš daugiau nei metus pradėjau žaisti GreenSide serveryje, visi mapp darbai pasirodė labai gražūs, tvarkingi, aptikau čia nemažai nematytų sistemų, nėra nuvalkiotų GTA interjerų, visiškai visi yra pakeisti ir tai mane sužavėjo. Ekonomika, kaip per tiek laiko serveryje yra tikrai labai stabili, kadangi Rokas labai stengiasi ir jam neblogai sekasi gelbėti ją visokiausiais būdais, ką sugeba ne daugelis savininkų. Kai atėjau žaidėjų skaičius buvo nedidelis, tačiau per metus žmonių skaičius padidėjo ir yra pasiekęs tą ribą, kurios kaimeliuose nebegalima peržengti, tad jeigu žaidėjų skaičius ir toliau kils - būtinas serverio plėtimasis į GTA platybes, kadangi masofkės niekas nenori. Serveryje labai rūpinamasi naujokais, stengiamasi viską jiems pateikti kuo paprasčiau, duoti įdomios veiklos, padėti pradžioje. Taip pat, serveryje yra efektyvi stulpų/nds/ngs sistema, kuri atbaido masofkinius žaidėjus, kokių serveryje ir nereikia.

    Tačiau nieko nėra tobulo. Dėl mažos teritorijos ir didelio mapp darbų, bei darbinių mašinų skaičiaus serveryje prastesnių kompiuterių savininkų kokybiškas žaidimas nelaukia, ši problema išryškėja ypač 4-ame miestelyje. Tačiau kiek žinau ši problema greitu metu bus sprendžiama.

  19. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Frankis_Buggatiz tarp Keletas low poly mašiniukų   
    Šablonas skirtas norintiems dalintis sava ar surasta modifikacija:

     

    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Frankis_Buggatiz

    2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: car

    3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Rastos.

    4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?:  -

    5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: 

    6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?:

     





     

     





     





     





     





     





     





     





     





     





     





     





     

     

     

    DL - http://adf.ly/1gafx3

     

    Jeigu norėsit dar panašių, like ;>

     

  20. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Karolis_Neon tarp Giveaway ! Dabar jau vilos.   
    Aš ir vėl čia, ir dbr atiduosiu vila. principas bus tas pats, į komentarus rašykit savo nick. random budu išrinksiu nugalėtoją.

     

     

     

       

     

     

    Čia žinot kaip sakoma, like nieks nedraudžia paspaust )))))))))))))))))) kappa

  21. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Rokas tarp Atranka į direktorių prižiūrėtoją,   
    Atranka į direktorių prižiūrėtoją,
    2016.11.26 - 2016.12.02
     
     
    Kas yra direktorių prižiūrėtojas?
    Tai asmuo, kuris yra atsakingas už visus projekto direktorius ir jų veiklą serveryje bei forume. Toks žaidėjas turi būti pilnai susikoncentravęs tik į savo pareigas, todėl papildomų pareigų eiti negali.
     
    #MINIMALŪS REIKALAVIMAI,
    • Dauguma forume parašytų pranešimų turi būti argumentuoti;
    • Serveryje turėti bent 30.000 patirties taškų;
    • Amžiaus riba nuo 16 metų;
    • Mokėti tvarkingai rašyti lietuvių kalba;
    ​• Praeityje užimtos bent pavaduotojo pareigos (mūsų projekte) - privalumas;
    • Noras vadovauti ir išbūti pareigose kuo ilgesnį laiko tarpą.
     
    #PAGEIDAUJAMI REIKALAVIMAI,
    • Visi forume parašyti pranešimai turi būti argumentuoti;
    • Serveryje turėti bent 50.000 patirties taškų;
    • Amžiaus riba nuo 18 metų;
    • Mokėti tvarkingai rašyti lietuvių kalba;
    • Praeityje užimtos direktoriaus pareigos (mūsų projekte) - privalumas;
    ​• Didelis noras vadovauti ir išbūti pareigose kuo ilgesnį laiko tarpą.
     
    Už kokius darbus yra atsakingas direktorių prižiūrėtojas?
    Direktorių prižiūrėtojas yra atsakingas už direktorių atrankų organizavimą ir jų išrinkimą, už direktorių taisyklių kūrimą, už direktorių prižiūrėjimą ir už direktorių atsakomybės prisiėmimą esant pačio prižiūrėtojo klaidai.
     
    Kiek direktorių prižiūrėtojų rinksite?
    Kol kas tik vieną, pagrindinis direktorių prižiūrėtojas turės galimybę pasirinkti sau pagalbininką.
     
    Kaip dalyvauti atrankoje?
    Tiesiog šios temos atsakymuose parašykite pranešimą, kuriame turi būti:
     
    • Trumpas prisistatymas (amžius, vardas, pomėgiai ir visa kita);
    • Trumpas pasakojimas kaip atradote GreenSIDE.LT projektą ir kiek laiko jau esate šio projekto žaidėjas;
    • Išsami apžvalga apie patį serverį (kokią nuomonę spėjote susidaryti ir panašiai);
    • Priežastys kodėl pildote į direktorių prižiūrėtojo pareigas;
    • Trumpas pasakojimas kaip rinktumėte direktorius;
    • Trumpas pasakojimas kaip prižiūrėtumėte direktorius ir ko reikalautumėte iš jų;
    ​• Tobulo direktoriaus modelis;
    • Pagrindinės priežastys kuo jūs šioje srityje esate geresnis už kitus.
    ​• Pabaigoje paminėti kuriuos reikalavimus jūsų nuomone jūs atitinkate.
    • Prie visų šių punktų galite pridėti kažką ir savo, kas jūsų nuomone būtų svarbu.
    • Visą pranešimą sutvarkykite taip, kaip tvarkytumėte savo temą, einant direktoriaus prižiūrėtojo pareigas.
     
    #INFORMACIJA,
    • Pranešimus rašo tik tie, kurie nori tapti direktorių prižiūrėtoju.
    • Jūsų pranešimus matys tik forumo moderatoriai ir administratoriai.
    • Atranka vyksta iki penktadienio (2016.12.02), tikslaus laiko nėra.
     
     
    Sėkmės atrankoje!
    PAGARBIAI GREENSIDE.LT ADMINISTRACIJA
  22. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Frankis_Buggatiz tarp GSPD, vakaro veiksmas   
  23. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Karolis_Neon tarp Giweaway namo su RUDU stogu!   
    Sveikii visiii, gal kas ir pastebėjot, kad nlb prisijungiu į serverį, Tad jau ir noro žaisti Sampo visiškai nėra, tai atiduosiu savo nama su rudu stogu. Taip pat turiu ir vila, bizni, lusna, kuriuos galiu parduot papigiai (kam reiks kreipkites)

     

    Tai va šis konkursas vyks taip, jus reikės tiesiog parašyti į komentarus savo nicką (V_P)

    Nugalėtoją paskelbsiu per random.org , o kada tai padarysiu nžn, sugalvosiu pats.

     



    Sukišau į šitą nama gana daug šaibų, tad laimėtojui tikrai pasiseks

     

    P.S like migtuko niekas nedraužia paspausti.

     

    Konkursas baigtas, nugalėtojas išrinktas. Neturėjau laiko daryt video, tai tsg foto sumesiu

    http://imgur.com/a/mJnK5

     

    Aišku dbr visi sakys, kad rollinau iki tiek, kad iškristu tas žmogus - tikrai to nedariau.

     

    Edga_Bmw, į pm parašyk, turi 24h

  24. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į Mantvis Daedo tarp Las Venturas NATO base   
    Las Venturas Nato bazė
     
    Sveiki,
     
    taigi sumapinau karinė bazę su pakilimo taku.
     
    Laukiu jūsų nuomonės, bei komentarų !
     

     
    Narys baudžiamas forumo įspėjimu už:
    • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.);
  25. Patinka
    Erixsas_Hipster sureagavo į 'Wolf tarp [o.1.6.5] Pasiulymas serveriui dėl mašinų.   
    Pasiūlymų anketa:

     

    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vilius_Wolf 

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau serverio darbų "bazėse" tokiose kaip: fūristų, PD, taksi, mechanikų, DPD, padaryti garažus interjere (tokius kaip medikų garažas).

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:

    1. Taip ženkliai mažiau "drop'intu" FPS ( "lag'intu", strigtu) įvažiavus į miestelį žaidėjams turintiems silpnesnius kompiuterius su silpnesniais procesoriais.

    2. Darbų "bazės" atrodytų tikroviškiau, nes man asmeniškai PD bazė nėra labai graži dėl kvadratinės formos, dėl aukštų storų sienų ir dėl daug mašinų pastatytų kvadratu. 

    3. Pagerėtų žaidimo kokybė.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.