Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

©Tomas

Neaktyvus

  • 120

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 5

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Visi ©Tomas pranešimai

  1. Pradžia: Sveiki žmonės. Ankščiau buvau parašęs atsiliepimą apie projektą, praėjus šiek tiek laiko perskaičiau ir pamačiau, jog ten parašyta visiška nesąmonė. Tai dabar parašysiu kažką panašaus į atsiliepimą apie projektą. Mano kelionės pradžia sa:mp istorijoje: Taigi aš sa:mp serveriuose žaisti pradėjau visai neseniai 2015 metų gruodžio mėnesį. Tik parsisiuntęs sa:mp'ą pradėjau žaisti Sunside ( Jei neklystu) serveryje, iš tiesų man tas serveris patiko, nes neradau nieko geresnio. Ten man buvo įdomu žaisti, tai pražaidžiau apie 1 metus laiko, būčiau žaidęs gal ir ilgiau, bet jis žlugo, tad
  2. Nu tu ir pridarei tų vaikų. :D

    • Atskleista tavo tapatybė. Tikras vardas Vidas Antonovas tau yra virš 70 metų. (Mafijos Tevas) @Rokas

    Bet kaip tau negėda B) Ir beje kur Mafijos Mamą padėjai? :D

  3. Labas Paulina, malonu susipažinti Sėkmės projekte, jeigu reikės pagalbos parašyk Nepadėsime
  4. O, svx Deividai malonu susipažinti sėkmės toliau projekte
  5. Lievos tos tavo modifikacijos Neradau gerų gun
  6. Transporto priemonė sėkmingai nupirkta. • Temą galima rakinti.
  7. John_Cerry paliko atsiliepimą: Nusipirkau transporto priemonę "Landstalker" aptarnaujantis asmuo buvo labai malonus, bei pasišnekėjom ir automobilį pardavė šiek tiek pigiau. O pats automobilis pranoko visus lūkeščius, jis kaip tik toks kokio ieškojau. Tariu didelį AČIŪ Ernestui!
    1. Rodyti senesnius komentarus  1 komentarai
    2. ©Tomas

      ©Tomas

      Visko gali būt šiais laikais :D

    3. Marko_Escobar

      Marko_Escobar

      Kai buvo praeita interjerų sistema tai visi pzu darydavo ir mano idėjas kopindavo ten kai kurdavau patternus ant sienų iš visokių kėdžių ar staliukų. Daug kas kopijavo ir visiem knisdavau protą, dėl to čj mane tam video paminėjo :D

    4. ©Tomas
  8. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: John_Cerry– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti šią lūšną (žiūrėti nuotraukose žemiau) perkamą.– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nelabai žinau kam būtų naudinga, bet tiesiog ši lūšna dabar gadina visą vaizdą. Visos lūšnos naudojamos, o ši ne.– Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): https://imgur.com/a/U9UUH
  9. Kaip tau negėda vogt svetimą įmonės pavadinimą su ženklu? B) @Deividas_Windows

    https://imgur.com/a/Sxp00

    1. Rodyti senesnius komentarus  2 komentarai
    2. Deividas_Windows

      Deividas_Windows

      Suprasčiau tikra įmonė, bet čia... pff :D

    3. ©Tomas

      ©Tomas

      O, ką tu žinai, mažu čia tik kopija, o orginalas kažkur kitur :D

    4. Deividas_Windows
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tomas_And• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mindaugas_Parkour• Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas.• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Neturiu, nes tuo laiku buvau dar naujokas ir nežinojau, kad yra serveryje forumas kuriame gali rašyti unban anketą. O einant laikui pamiršau acc. Ir iš vis, net nenaudoju čytų. Ir beje jis nepateikė jokių čytinimo įrodymų.• Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
  11. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: John_Cerry2. Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius, rida: Domina įvairūs variantai su gražiomis tune. Automobiliai domina, tik turginiai.3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: Iki 45.000€ (50.000€).
  12. Hi, matau rimtas kentas esi . Tavo paslaugų manau, kad man prireiks
  13. Dėkui, pasižiūrėsiu ar rasiu ką nors patinkančio , bei dar laukiu kitų žaidėjų modifikacijų pasiūlymų
  14. Jūsų Vardas_Pavardė - John_Cerry Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skinai, HUD, kita] - Automobiliai, skinai, bei ginklai. Komentaras apie ieškoma modifikaciją [Kuo išsamiau] - Hi, ieškau gerų modifikacijų, reikia kad tiktų LOW-PC. Vaizdo medžiaga [Foto/Video] [nebūtina] - Nebūtina.
  15. Geras modas, labai patinka priekinės lempos, pasiimsiu jį
  16. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: J'Cerry 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: D'Matas 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Flood_Spam 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto: http://www.part.lt/img/973a3674b45962c15cb679204f83f7bf201.png
  17. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Cerry• Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida ?: Yra kažkoks iš vieno šono matomas pakilimas. Visiems medkirčiams važiuojant į bazę jis trugdo. Kaip mano mašina stovi, tai iš priekio niekas neužvažiuoja, nes atsimuša, o iš šito šono kaip mašina stovi eina važiuoti. (Žiūrėti įkeltoje nuotraukoje)• Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą :
  18. Man irgi ne kartą teko tai patirti. Jeigu transportą pastatai į tinkamą vietą tai netempia, bet taip pastatyti galima tik prie namų, o prie verslų nėra kur pasistatyti. Taip aš sutinku su ta idėja, kad mechanikams nutempti būtent GAISRININKŲ tr.priemones, leistų tik praėjus 5 minutėms nuo paskutinio naudojimo. Nu, kad ir kaip bebūtų aš UŽ šią idėją, nes mechanikai tempia tr.priemones nuo namų/verslų, net nepagalvoja, kad gaisrininkas gesina gaisrą viduje pastato.
  19. Pritariu tau kad jų yra daug.
  20. Gal tai ne klaida, gal jis norėjo kažkur eiti
  21. Nu, tai jeigu apsiimi flash tvarkymu, tai kokia kaina būtų?

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.