Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Antanas_Vairuotojas

Narys

  • 212

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 5

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Antanas_Vairuotojas

  1. Sveikas, Keza, kalba eina apie Domi ir jo komandos /boom blogą panaudojimą be perspėjimo sunaikindamas transportą, o ne video kaip tu stovėjai ant tralo. O ką reiškia, kad nesvarbu konfliktas, ne konfliktas jis turėjo mus perspėti, kad sunaikintume transportą, o ne jis pats savo noru pasinaudodamas administratoriaus teisėmis, ką darei ir tu naikindamas mūsų tuometinį transportą, todėl versti ant fūristų viską yra žema ir abi pusės turėjo būti nubaustos tolygiai. Ačiū už dėmesį.

     

  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Antanas_Vairuotojas
    2. Perkamų patalpų dydis: 200m
    3. Kitos pageidaujamos savybės - verslo šaka, lygis: šaka nesvarbi ir lygis 2,3
    4. Siūloma kaina: iki 4 milijonų
    5. Papildomi komentarai (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Su pasiūlymais rašykite į a.ž arba žaidime /sms.

  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Antanas_Vairuotojas
    2. Parduodamų patalpų dydis: 100m 
    3. Verslo lygis: 2lvl
    4. Verslo šaka: maistas
    5. Norima kaina už verslą: 2,65 milijono(max nuleidimas 5 milijonai)
    6. Nuotraukos su verslo informacija: https://imgur.com/a/o4O1t
    7. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): versle bus palikti pinigai, kad galėtumėte susitvarkyti jį ir visą produkcija, kad nusipirkę galėtumėte jau atgauti savo investuotus pinigus.

  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Antanas_Vairuotojas

     

    • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Egidijus_Keza

     

    • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Atmetinėja administratorių papeikimus kai papeikimuose yra akivaizdūs administratoriaus pažeidimai.

    Pirmą papeikimą parašė Edga_Sart, nes jį iškickino net neperspėjus, o Egidijus_K pats mums administratoriams yra pasakęs, kad reikia perspėti (1/2,2/2) prieš iškickinant, na įrodymuose tuo nėra, papeikimas atmestas. Antras papeikimas mano už tai, kad blogas /boom naudojimas "Draudžiama naudoti /boom komandą kai transporto priemonė yra naudojama. [1 įsp.]", o aš tr. priemonėje buvau įsėdęs paspaudęs G raidę, mane ištempė ir suboomino tr. priemonę papeikimas atmestas. O išvada: "savas" ne "savas", bet šioje vietoje Domis_R kaip administratoriuis turėjo būti nubaustas įspėjimais, o ne „Administratorius nebus baudžiamas.“

    Papildau: Žaidėjas Karolis_Dunauskas iškickin'o Egidijų_Kezą(nes trukdė kaip ir mes trukdėme Domui_Razui) taip pat kaip ir Domis_Raz iškickino Edga_Sart(be perspėjimų), na ir buvo iškart nubaustas admino įspėjimu, o Domis_Raz kažkaip išsisuko.

     

    • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : 

     

    https://imgur.com/a/L0fhC

  5. Prieš, nes ką tu čia rašai? Ir taip užtenka, kad bėgi 5min ir po to dar 5min gaudo, nes kartais nesugeba arba pasiduoda pareigūnai, o po keletaddšimtį minučių prisiststo ir sudeda starus, nes prieš tai nesugebėjo pagauti. Išvis reiktu riboti /sekti komandos galimybes t.y jeigu pradėjus sekti ir po 5min nesugavus, neleistu vėl pradėti sekti apie 3min, kad būtų įmanoma atsipūsti nuo bėgimo arba pareigūnai nebegalėtų gaudyti, nes ale viskas nepagavai tai nepagavai.

  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :  Antanas_Vairuotojas

    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :  Nuo 2017-07-25

    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?  Apie 5 metus grubiai su pertraukomis.

    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pasakė pažįstamas žmogus

    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :  Grįžinėjau į samp'ą ir pirma stotelė buvo LV serveris, bet žinom ten pasirodė per daug nuobodžiai, o čia užėjus į serverį iškart užkabino su savo sistemomis ir panašiai.

    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :  Taip  vykdžiau, man asmeniškai nebuvo juos sunkios.

    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Teko dirbti dirbti 4 darbuose be pakvietimų ir taksi firmoje, įdomiausia buvo taksi firmoje žinoma, o nuobodžiausia tai gaisrininkuose.

    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne

    Ar dažnai naudojate /gps komandą? :  Pradžioje teko, kad susipažinčiau su objektų vietovėmis.

    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Aišku ir ne kartą.

    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? :  Manau, kad pakankamai, o ir rasti nebuvo sudėtinga.

    Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :  Taip.

    Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :  Taip ir galiu pasakyti pakankamai greitai(Ane Rebeka?)

    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Aišku viskas.

    Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :  Pradžia visada turi būti sunki ir įdomi tad nieko nereiktu keisti.

  7. Atrankos metu kartojau frazę( kurios dabar neatgaminsiu, bet per log'us galima patikrinti) "Nebėgiokit arba išmesiu lauk" ir tai buvo pakartota apie 5 kartus, O ir diskriminacijos neįžvelgiu, nes ne tu vienas buvai pašalintas iš atrankos už neklausimą, su tavimi paliko atranką dar ~3 dalyviai. O įrodymus apie mano paminėta frazę galima atsekti nuo 17:00h iki 17:50H laikotarpyje per logus, kai vyko atranka 

    Papildomi įrodymai kai dar parašiau "Matau sunkiai sekasi suprasti" https://imgur.com/a/9czww , o ir po šio sakinio praėjus 2 minutėm šalinau, kurie judėjo.

    Tiek šiam kartui.

     

  8. Sveiks, analizavau tavo pasiūlymus ir išvados tokios:

    Pasiūlymas "1.Padaryti taip, kad per gw vipams/adminams, kurie yra gaujose neleistų healintis, healinti kitų, telintis, telinti kitų." Su šiuo pasiūlymų sutinku visiškai, nes tam yra medikai, taksi, narkotikai, mašinos, kad ten nuvykti.

    Pasiūlymas "2.Vipams/adminams gavus dmg bet kur, neleistų healintis su komandomis 1 minutę. Taip pat per valandą leistų healintis 1-2 kartus, o ne kiek norima." Visiškai nesąmoningas pasiūlymas kodėl? Tai nėra rp stiliaus serveris, kad žaidėjai už nusipirktas paslaugas negalėtu gydytis/tvarkytis, visų antrą admin'ai gali gydytis kas 1min, o vip'ai kas 5min(kas yra pakankamai ilgai kaip vipams), 

    Pasiūlymas "3.Leisti telinti žaidėjus ir telintis adminui pačiam tik nuo 3lvl admino." Su šiuo pasiūlymų sutinku ypač būtų gerai, kad /to, /get būtų ištraukti iš administratorių rutinos ir būtų tik leidžiama get'inti direktoriams per veiklas ir event prižiūrėtojams. Kas pagyvintu taksi darbą.

    Pasiūlymas "4.Uždrausti visiems adminams telinti žaidėjus į grobimus, kad nešiotų dėžes ir pan." Visiškai sutinku, tam visgi yra gaujos nariai, kurioje dalyvauja grobime lai patys ir nešioja.

    Pasiūlymas "5.Uždrausti vipams/adminams skelbti skelbimus viešai su savo komandomis. Tam yra skelbimų kontora." Nesutinku, nes važiuoti į skelbimo kontorą ir mokėti 500€. kad paskelbtum, kad viena ar kita firma dirba yra tiesiog tragiškas sprendimas, o ir tai į minusą nuvestu žaidėją.

    Tai tiek.

  9. Anketa (NR. 1) :

    Jūsų V_P žaidime: Antanas_Vairuotojas

    Kur dėsite Tdėžę jei laimėsite: ant infernus

    Jūsų pasirinktas skaičius (1-35): 33

    Anketa (NR. 2) :

    Jūsų V_P žaidime: 

    Kur dėsite Tdėžes jei laimėsite: ant infernus

    Jūsų pasirinktas skaičius (1-45): 41

    Anketa (NR. 3) :

    Jūsų V_P žaidime: 

    Kur dėsite Tdėžes jei laimėsite: ant infernus

    Jūsų pasirinktas skaičius (1-55): 36

     

  10. Anketa:

    Vardas_Pavardė žaidime: Antanas_Vairuotojas

    Jūsų pasirinktas skaičius (nuo 1 iki 30):

    Kur dėsite Tdėžę: 12

    Anketa:

    Vardas_Pavardė žaidime:

    Jūsų pasirinktas skaičius (nuo 1 iki 40): 11

    Ką darysite su mašina (atsakymą pabraukti): Kita

  11. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Antanas_Vairuotojas

    2. Kodėl norite laimėti ir ar tikitės laimėti? Kam tikėti kai žinai, kad laimėsiu?

    3. Ką veiksite su gautais prizais?  Turėsiu

    4. Skaičius nuo 1 iki 150: 110

  12. Taip su nuorodomis buvo problemų, kad reikėjo jas tvarkyti ir tau pranešiau apie tai, nes buvai antras, kuris tik užpildei ir paminėjai tai anketoje. O, kad nespėjai išsitaisyti savo klaidų klausimuose čia jau nebe mano problema, nes jeigu nežinojai galima panaudoti copy ir paste. Dar paminėjau tau žinutėje apie tai, kurią tu įkėlei pats. Tai tiek šiam kartui.

  13. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Antanas_Vairuotojas
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: pateiktos
    3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): pateiktos
    4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: surašytos apačioje

    Cheetah https://imgur.com/a/CmTX5 kaina 180k reta 6id spalva

    Jester https://imgur.com/a/q3lMr kaina 110k

    Jester https://imgur.com/a/EJzpe kaina 95k

    Nrg - 500 https://imgur.com/a/oYe5X kaina 270k

    Nrg - 500 https://imgur.com/a/7X14V kaina 290k reta 0id spalva

    Club https://imgur.com/a/yjOxe kaina 20k reta spalva

    Comet https://imgur.com/a/b70SY kaina 54k

    Sabre https://imgur.com/a/QKatO kaina 34k

    Regina https://imgur.com/a/hST7b kaina 7k

    Uranus https://imgur.com/a/NPLD2 kaina 25k xflow komplektacija

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.