Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Antanas_Vairuotojas

Narys

  • 212

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 5

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Visi Antanas_Vairuotojas pranešimai

  1. kas neturit ką veikti ir nusibodo samp'p "realus" gyvenimas. Tai turiu jums puikų pasiūlymą. Eikit žiūrėti Zombių Naciją, nes realiai serialas tiesiog osum, o šita už reklama nesumokėta, nebijokite.

    1. Rodyti senesnius komentarus  1 komentarai
    2. Edvis_Srekas

      Edvis_Srekas

      Begioja zombiai ten, lempa, bet del humoro galima pasiziuret

    3. Antanas_Vairuotojas

      Antanas_Vairuotojas

      Jėzau marija, kas dar žiūri į reitingus :o, reitingas yra overrated LOL, o Ponas Srekai kaip sekasi GS prižiūrėti gaujas, tikriausiai kaip ir LC? :/

    4. Ignas_Gucci

      Ignas_Gucci

      Esu žiūrėjas patiko, bet pabodo tad nebežiūriu;D

       

  2. kas čia per AMG_VAIRUOTOJAS? ALIO? 

  3. Sveiki visi, grįžau po dienos ban'o už "keiksmažodžius", o kaip čia pažiūrėti tuos  "keiksmažodžius"? 

    1. Rodyti senesnius komentarus  1 komentarai
    2. Lietuviskas_Zmogus
    3. Lauris_Varskyte
    4. Antanas_Vairuotojas

      Antanas_Vairuotojas

      Ką jūs troliai čia rašot, čia visiškai rimtas reikalas buvau užbanintas už nežinomą keiksmažodį, negražu tyčiotis..

  4. Patikrinkit kas ar 147 arba 137 butas priklauso dar man. Vistiek neturit ką veikt :unsure:

  5. Ką, samperiai? Kaip oras ten pas jus?

    1. Rodyti senesnius komentarus  1 komentarai
    2. Pofka_Srd

      Pofka_Srd

      kaip pas samperius neblogas :)

    3. Black_Hand
    4. Mantys_Samperiss

      Mantys_Samperiss

      Išeinu į lauką žiūriu kokios grafikos oh my gašh

  6. Oficialiai suėjo 2 mėnesiai mano parašytam papeikimui prižiūrėtojui E_K ir nežinau ar čia juoktis ar čia verkti ?:/ (sad reactions only)

    1. Rodyti senesnius komentarus  5 komentarai
    2. Antanas_Vairuotojas

      Antanas_Vairuotojas

      2 valandas prieš , Matthew_Bennett rašė:

      Lul verkia kad blogi komandos nariai/direktoriai taciau nei vienas nesugeba pateikti rimtos kadidaturos t/q su jusu tokia nuomone.

      Įdomiai išsireiškei, tiktais ne laiku ir nevietoje.

    3. galaxi

      galaxi

      man po 3mėn atsakė, tai gal ir tu balandį sulauksi atsakymo

  7. @Lauris_Varskyte grįžai, kad pačytinti, baisu baisu :(

    1. Rodyti senesnius komentarus  2 komentarai
    2. Lietuviskas_Zmogus

      Lietuviskas_Zmogus

      Tai reiškes, kad mano cleo veike, varške buvo mano bandymo triušis. c:
      @Antanas_Vairuotojas

    3. Lauris_Varskyte

      Lauris_Varskyte

      Ten lietuviškas sakė bus golfo modas bet apgavo.

    4. Antanas_Vairuotojas
  8. O su praėjusiomis kalėdomis

    1. Algis_Isvares

      Algis_Isvares

      Turi būt baisiai apsiuostęs jau, kad sukurtum tokį šūdą.

  9. @Donatas_Tusinukas žinau, kad jau esi užpylęs akis savo, bet vistiek noriu tave pasveikinti su gimtadienių, gerk atsakingai!

    1. Get_Paid

      Get_Paid

      Donato žodyne žodžiai "gerk" ir "atsakingai" nedera ir neturėtų būti naudojami kartu viename sakinyje jam girdint.

    2. Donatas_Tusinukas

      Donatas_Tusinukas

      na zinokit retai begeriu, nebekniskit proto

       

  10. Sveikas, Keza, kalba eina apie Domi ir jo komandos /boom blogą panaudojimą be perspėjimo sunaikindamas transportą, o ne video kaip tu stovėjai ant tralo. O ką reiškia, kad nesvarbu konfliktas, ne konfliktas jis turėjo mus perspėti, kad sunaikintume transportą, o ne jis pats savo noru pasinaudodamas administratoriaus teisėmis, ką darei ir tu naikindamas mūsų tuometinį transportą, todėl versti ant fūristų viską yra žema ir abi pusės turėjo būti nubaustos tolygiai. Ačiū už dėmesį.
  11. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Antanas_Vairuotojas2. Perkamų patalpų dydis: 200m3. Kitos pageidaujamos savybės - verslo šaka, lygis: šaka nesvarbi ir lygis 2,34. Siūloma kaina: iki 4 milijonų5. Papildomi komentarai (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Su pasiūlymais rašykite į a.ž arba žaidime /sms.
  12. - Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Antanas_Vairuotojas- Ar susipažinote su taisyklėmis?: Taip- Ar tikrai galėsite dalyvauti?: Taip
  13. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Antanas_Vairuotojas2. Parduodamų patalpų dydis: 100m 3. Verslo lygis: 2lvl4. Verslo šaka: maistas5. Norima kaina už verslą: 2,65 milijono(max nuleidimas 5 milijonai)6. Nuotraukos su verslo informacija: https://imgur.com/a/o4O1t7. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): versle bus palikti pinigai, kad galėtumėte susitvarkyti jį ir visą produkcija, kad nusipirkę galėtumėte jau atgauti savo investuotus pinigus.
  14. Patarimas pamiršk name tag'ą, nes jeigu čia žaidi ir dar pasigausi, kad naudoji jį, tai galėsi eiti siųsti sms žinutę, kad atsiblokuotum.
  15. Prieš prieš ir dar kartą...A tu mąstai ką rašai? Kur realybėje priena pareigūnas iš oro ir pradeda tikrinti žmogų?? O, kad mums veiksmo duos tai klysti, nes stovi vietoje supakoja tave ir tikrina..veiksmo tai "belekiek" daug lol
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Antanas_Vairuotojas • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Egidijus_Keza • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Atmetinėja administratorių papeikimus kai papeikimuose yra akivaizdūs administratoriaus pažeidimai. Pirmą papeikimą parašė Edga_Sart, nes jį iškickino net neperspėjus, o Egidijus_K pats mums administratoriams yra pasakęs, kad reikia perspėti (1/2,2/2) prieš iškickinant, na įrodymuose tuo nėra, papeikimas atmestas. Antras papeikimas mano už tai, kad blogas /boom naudojimas "Draudžiama naudoti /boom kom
  17. Prieš, nes ką tu čia rašai? Ir taip užtenka, kad bėgi 5min ir po to dar 5min gaudo, nes kartais nesugeba arba pasiduoda pareigūnai, o po keletaddšimtį minučių prisiststo ir sudeda starus, nes prieš tai nesugebėjo pagauti. Išvis reiktu riboti /sekti komandos galimybes t.y jeigu pradėjus sekti ir po 5min nesugavus, neleistu vėl pradėti sekti apie 3min, kad būtų įmanoma atsipūsti nuo bėgimo arba pareigūnai nebegalėtų gaudyti, nes ale viskas nepagavai tai nepagavai.
  18. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Antanas_Vairuotojas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017-07-25 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 5 metus grubiai su pertraukomis. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pasakė pažįstamas žmogus Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Grįžinėjau į samp'ą ir pirma stotelė buvo LV serveris, bet žinom ten pasirodė per daug nuobodžiai, o čia užėjus į serverį iškart užkabino su savo sistemomis ir panašiai. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku
  19. Atrankos metu kartojau frazę( kurios dabar neatgaminsiu, bet per log'us galima patikrinti) "Nebėgiokit arba išmesiu lauk" ir tai buvo pakartota apie 5 kartus, O ir diskriminacijos neįžvelgiu, nes ne tu vienas buvai pašalintas iš atrankos už neklausimą, su tavimi paliko atranką dar ~3 dalyviai. O įrodymus apie mano paminėta frazę galima atsekti nuo 17:00h iki 17:50H laikotarpyje per logus, kai vyko atranka Papildomi įrodymai kai dar parašiau "Matau sunkiai sekasi suprasti" https://imgur.com/a/9czww , o ir po šio sakinio praėjus 2 minutėm šalinau, kurie judėjo. Tiek šiam kartui.
  20. papildau, kad nekurti atskiros temos https://imgur.com/a/DQcAS
  21. Sveiks, analizavau tavo pasiūlymus ir išvados tokios: Pasiūlymas "1.Padaryti taip, kad per gw vipams/adminams, kurie yra gaujose neleistų healintis, healinti kitų, telintis, telinti kitų." Su šiuo pasiūlymų sutinku visiškai, nes tam yra medikai, taksi, narkotikai, mašinos, kad ten nuvykti. Pasiūlymas "2.Vipams/adminams gavus dmg bet kur, neleistų healintis su komandomis 1 minutę. Taip pat per valandą leistų healintis 1-2 kartus, o ne kiek norima." Visiškai nesąmoningas pasiūlymas kodėl? Tai nėra rp stiliaus serveris, kad žaidėjai už nusipirktas paslaugas negalėtu gydytis/tvarkytis, v
  22. Ok kaltas. kad galvojau, kad suprasi čia tik pokštas buvo, o šiaip tu pareigūnas gali mane nubausti "star'ais" ar ne? + nusitrink nuo parašo, kad dirbai pas mane. Ačiū, gero vakaro.
  23. Pirmas pradėjau? Tu tikriausiai dar neišsiblaivei po švenčių, pirmą kartą atbėgai daužei man mašinas ir parašiau, kad pasišalintum. Antrą kartą irgi tas pats dar gali paliudyti Ken_Shizuki. Gerų tau švenčių,

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.