Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Baimė

Neaktyvus

  • 38

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Baimė pranešimai

  1. Sveiki projekto savininkai. Turiu Jums trumpą pasiūlymą. Temos nenoriu kurti, tikiuosi užteks ir čia: gal grįžtam prie 0.1.8.7 serverio versijos? Nors ir visi verkė dėl atnaujinimo, bet kažkaip smagiau buvo nei dabar su 40 žaidėjų. Ką manot? 

    1. Rodyti senesnius komentarus  11 komentarai
    2. Baimė

      Baimė

      @Laurynas_Leigon@Laurynas_Leigon man patinka tas jūsų "atnaujinimas per dieną negimsta, palauksim ir bus". Toks jausmas, kad nuo paskutinio 2 metų laukimo nesupratot, kad šudą padarė, tai jie dar palauks 50 metų, kad vėl šudą padarytų. Per tokį ilgą laiko tarpą galėtų ne tik padaryti gaujų ir teisėsaugos sistemas, plbet ir dar begalę gerų siatemų, kurios padarytų žaidimą įdomesnį. Šiuo atveju jie per 2 metus visiškai nieko įdomaua nepadarė, o dar ir atėmė iš žaidėjų voa ne mėgstamiausią veiklą samp pasaulyje. O jūs su savo tokiais pasisakymais kaip "kokybiškas atnaujinimas užima daug laiko, kad jį sukūrti" galit dar laukt 50 metų, kol kai ateis tikra vasara, o ne lietingas pavasaris su 10 žaidėjų serveryje. :)

    3. Modestas_Fuzkin
    4. Nerioske_Gamer

      Nerioske_Gamer

      karoce baime nyk is ce vejus rasai kazkokius

  2. Jūs gymdykit greičiau tą atnaujinimą su gaujomis ir teisėsauga, ar laukiat kol bus 10 žaidėjų? 

    1. Denis_Xander

      Denis_Xander

      taip, laukiame kol serveryje bus 10 zmoniu, kam cia tos masofkes? :D

    2. Rokas_Xeon

      Rokas_Xeon

      S. Nėris - „Ilgai laukęs, dar palauk“.

  3. Atnaujinimas didelis ir gražus, bet nėra to wow, dėl kurio aš pasakyčiau, kad buvo verta taip ilgai laukti. Be gaujų sistemos galėjot net neatsinaujint, nes greitai hype pas visus baigsis.
  4. nu nu, tik žiūrėsim ar nebus taip pat kaip su l*g serveriu po visų labai ilgai laukiamo "unikalaus atnaujinimo".
  5. a kodel tiek daug zaideju? ai  gi vasara

     

  6. 2 metai ir 35 dienos. Blemba, žinočiau, kad balandžio 30 sueina 2 metai, ateičiau pasveikint. Bet kaip sakoma geriau vėliau nei niekada :) dėkoti nereikia.

    1. Laurynas_Leigon

      Laurynas_Leigon

      Sveikinimų nereik imk va gelyte ir išeik

      G2Kha0E.png

  7. lm* irgi laukė atnaujinimo 3 metus, matai kuo pasibaigė? ženklus žaidėjų sumažėjimas. žiūrėk, kad ir čia tuo paties nebūtų kai žmonės yra pripratę prie vieno ir po tiek laiko jiems pakeiti kardinaliai viską
  8. Tai tegul išsiperka, tegul toliau šaudo. Toks jausmas, kad tai yra didžiulis minusas. Ar nori pasakyti, kad teisėsaugai yra įdomu bausti visus už važinėjimą per žolę ir viskas? Aš nieko blogo nesakau, kad gaudomų sąrašas yra mažas. Aš turiu omenyje tai, kad turbūt tokio dalyko kaip pasipriešinimas šiame serveryje neegzistuoja, kadangi arba nėra kam to daryti, arba tie kurie gauna įtarimo lygį yra žaidėjai kurie netyčia suvažinėjo leisgyvį vaikštantį vidurį kelio. Apie gaujas tai čia viskas aišku - 0 motyvacijos. Tačiau kodėl tos motyvacijos neduoda gaujų prižiūrėjai, pagr. administracija, savi
  9. Viskas aišku. Tuomet man įdomu kam iš viso reikalinga policija jeigu viską padaro administracija.
  10. 1000 taisyklių prieš žaidėją. Toks jausmas, kad šio serverio paskirtis ir yra dėžės, /varzybos, /varzybosrida. Man rodos čia įdomu tik žaidėjams iki N-14, kas mano galva sudaro 80% visų žaidėjų. Na aš dar bandysiu patekti į teisėsaugą kai surinksiu 15k xp, bet jeigu ir ten bus *cenzūra*na.....
  11. Sveiki, grįžau į projektą po ganėtinai ilgo tarpo, susikūriau šviežią paskyrą, pradėjau viską iš naujo. Aktyviai žaidžiu čia apie savaitę laiko. Kaip projektas šis serveris vienas iš geriausių dėl jame esančios disciplinos, pastovumo. Bet čia nevyksta joks veiksmas ! Toks jausmas, kad visas serverio pagrindas yra ridos ir minučių kėlimas. Niekas nieko neveikia tik atvažiuoji į LV ratą ir matai kaip visi ratais važinėjasi. Kur gaujos? Kaip supratau projekte yra gyvuojanti viena gauja "Lithuanian Posse", kuri aišku man parašius nepriėmė (nors čia suprantamas dalykas, kam reikalingas naujoks?). T
  12. Sveiki, esu užblokuotas serveryje ir kažkaip kilo noras grįžti, bet nežinau ar verta. Noriu sužinoti vieną dalyką: ar sumažino darbinių tr. priemonių apkrovą miesteliuose?

    1. Rodyti senesnius komentarus  8 komentarai
    2. Laurynas_Leigon

      Laurynas_Leigon

      Serverio administracija ruošiasi didžiajam atnaujinimui, todėl nemanau, kad jie šiuo metu žiūri į mašinų apkrovą miesteliuose.

    3. watson

      watson

      59 minutes prieš, rich the kenshis rašė:

      ce karoce daugeu demesio skiriama rinkti tvarkos priziuretojus kurie atlieka toki pat darba kaip ir paprasti adminai arba tsg delioja tdezes ant masinu

      arba tiesiog nesumoket man algos ir vsks

  13. Tai kada sumažins serverio apkrovą miesteliuose su darbinėmis mašinomis? Norisi grįžt, padonatint ;/

    1. Marko_Escobar

      Marko_Escobar

      Po update nebebus darbų su pakv. bazėse dėšimčių stovinčių car.

  14. Jūs nejuokaukit taip ką? Taigi *cenzūra** ne su traktorium važiuoju, kad speedas keltųsi po 5km/h wtf????
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : The_Fear • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Matthew_Bennett • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas, wtf, kur???? Tu galvoji, kad man dėl kažkokių b* 10k apsimoka čytint kai pas mane rankoje 2mln jūs juokaujat ar ką??? • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
  16. Serveryje renkami direktoriai yra tokiu pat greičiu kaip Lietuvoje auga minimalus atlyginimas.

  17. Juokdarys serverio atsakau, kaip už tokius žodžius galima mutinti mano galva niekad to nesupras...
  18. Tikrovės jis mat nori Tada gal padarom, kad žaidėjas turėtų vieną gyvybę, narkotikai neduotų gyvybių, neeitų niekam teleportuotis ir kitus realistiškus dalykus. Žmogau čia žaidimas, o žaidžiant žaidimus žaidėjas privalo jaustis komfortiškai, jausti malonumą žaidžiant, o ne galvoti apie: „kaip čia greičiau pavalgyti ir išvažiuoti, nes lagina žiauriai”. Dėl savo XX a. tai ne visiems mamos priperka ultra galingumo kompiuterius kai šie pažada gerai mokintis visus metus.
  19. Pilnai sutinku, neužtenka to, kad kaimeliai prikimšti darbinėm transporto priemonėm, o tai dar kai žaidėjai privažiuoja su nuosavom prie skelbimų kontoros kaip pavyzdį duodu tai iš viso tragediją. Aš tą patį norėjau siūlyti dėl Pickupų, tačiau žiūriu tu pirmas tai padarei. Taip mažinti reikia, nes kaimeliuose kaip robotas jaučiuosi ypač vakarais.
  20. Bet tu tai ant tiek asmuo be žmogiškumo jausmo, kad man net tavęs gaila pasidaro kaip tu už tokius niekus gadini žmonėms gyvenimus. Galiu tik vieną tau patarti, realiam gyvenime to su žmonėm nedaryk, o tai vieną dieną atėjęs į namus mama tavęs gali neatpažinti. Na o jeigu už tokį netyčinį chatų sumaišymą man bus atimtas VIP (nes jau 2 įsp turiu) tiek to, tikiuosi tu patenkintas likai.
  21. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_Fear • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau, kad jeigu žaidėjui yra pasiūlyta/-as paslauga/pasiūlymas ar tai būtų pica, narkotikai, kaulas, transportas ir kt. (išskyrus baudas policijai) tretiems asmenims kažką siūlyti tam, kuriam jau yra kažkas pasiūlyta sistema neleistų 30 sekundžių. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Kadangi šiuo metu padaugėjo tokių dalykų kaip: vienas pasiūlo mesti kaulą, o kitas iš karto pasiūlo narkotikus už didelę kainą. Kaip žmonės yra pripratę viską daryti greitai išeina, kad sutinka su tuo, kuris pasiūlo
  22. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: The_Fear 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Ganja_Wayne 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: įžeidimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  23. Serveris nelagina kai žaidėjų skaičius yra mažas. Žaisdamas rytais nepatiriu jokio lago, tačiau vakarais kai žaidėjų skaičius 100+ prasidėda visokiausi lagai. Parašau žodį, suvedu komandą ir tai atsiranda po 1-3 sekundžių (retkarčiais). Pasibugina tokie dalykai kaip esi atrakintas policijos tačiau kitiems rodo, kad važineju surakintas (šiandienos įvykis). Vakar pasidėjus picą į motorolerį ji vistiek buvo rankose ir įsėsti į tr. priemonę buvo neįmanoma kol.nepadarai relog.
  24. Mane domina tik vienas dalykas. Tu mane užtildei už kažkokį tai žodį "*cenzūra*", kuris daugumos yra naudojamas kaip išsireiškimas. Tai dar ir papeikimą už tai rašai? Tau gal pinigus už ožinimą moka? Nesuprantu kokį pliusą tu gauni ožindamas, kaifuoji galbūt? Nors man gyliai *cenzūra*, nes čia tik 1 įsp., bet vistiek įdomus *cenzūra* esi bro.
  25. Vardas_Pavardė serveryje : The_Fear Ką veiksite su šią NRG-500, ar norite laimėti? : Skraidysiu. Nuomonė apie Jake Paul [* Xarim] (Nebūtina atsakyti) -

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.