Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Tony_Karma

Neaktyvus

  • 127

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Haha
    Tony_Karma sureagavo į Rokas tarp „Montgomery“ baro aukcionas,   
    Patvirtinti statymai,
    Floyd_Barnett 2.860.128 €
    Thai_Gregor 2.325.917€
    Aukciono laimėtojas Mafijos_Tevas!
  2. Haha
    Tony_Karma sureagavo į Hitautas tarp Klaida su žodžiu "*cenzūra*-policininkas"   
    Tema rakinama.
  3. Patinka
    Tony_Karma sureagavo į Emilisvn_Samp tarp Pagaliau išrinktas naujasis miestelių šerifas,   
    POLICIJOS DEPARTAMENTO DIREKTORIAUS RINKIMAI,
    RINKIMŲ APŽVALGA
    Per visą šį laiką galiausiai buvo sulaukta dviejų konkurencingų kandidatūrų, be jų, nemažai atsiimtų, tad manau laukti daugiau nebėra reikalo. Teko rinktis iš saugesnio bei ramesnio, tačiau kiek paprastesnio sistemomis varianto, bei iš turinčio nesaldžią praeitį, tačiau daugiau sistemomis žadančio kandidato.
    KANDIDATAI
    Pirmasis – tavo pateikta kandidatūra mane sudomino, regis visa firmos eiga jau numatyta, vizija aiški, tačiau kiek pasidomėjęs tavo praeitimi sustojau ir nusprendžiau pasvarstyti apie saugesnį variantą. Lieki mano akiratyje, nes sudominti tau sekasi, tad su laiku manau bus galima laukti tavęs kitose vadovo paieškose.
    NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
    Susitvarkytas aktyvumas bei darbas laikinoje firmoje paskatino svarstyti apie būtent tavo kandidatūrą šiame poste. Darbuotojų užimtumu tave kiek nurungė pirmasis kandidatas, tačiau kaip policijai, kurios kasdienybėje ir taip veiklos netrūksta, manau tai nėra didžiausias kriterijus. Tikėkimės kaip pirmosioms tokioms pareigoms projekte viskas eisis sklandžiai, išpildysi savo ketinimus bei kelias naujoves, kurios mane maloniai nustebino. Sveikinimai!
    Naujasis miestelių šerifas – @Emilijus_Escobar!
  4. Patinka
    Tony_Karma sureagavo į Hitautas tarp Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas,   
    Atrankos apžvalga,
    Kaip ir tikėjomės paskelbę šią atranką, jog daugybės kandidatų tikrai nesulauksime, ypač kuomet orai vis geresni už lango, ir žaidėjų skaičius vis mažėja. Tačiau, vienas iš buvusių direktorių komandos narių nusprendė grįžti į projektą ir pabandyti savę visiškai kitose pareigose. Kadangi šiuo asmeniu pasitikiu, ir tikiu jog sieks užsibrėžtų tikslų, nematau tikslo laukti papildomos konkurencijos šiam asmeniui, ypač kuomet yra noras ir motyvacija šioms pareigoms. Kiek to noro ir motyvacijos, parodys tik laikas ir pats prižiūrėtojas. Tikiuosi jog esi pasiruošęs darbui, bus daug ko išmokt, bet nepamirškim jog tai ką įgausi čia, liks su tavimi, o tai tikrai naudinga patirtis. Linkiu sėkmės naujam direktorių prižiūrėtojui @Emilisvn_Samp su pareigomis, tikiuosi išvysti tavo nusistatytus tikslus.
  5. Patinka
    Tony_Karma sureagavo į Rokas tarp Taksi direktoriaus rinkimų apžvalga,   
    TAKSI DIREKTORIAUS RINKIMAI,
    RINKIMŲ APŽVALGA
    Visi kandidatai dalyvavę taksi vadovo atrankoje buvo rimti ir verti apsvarstymų. Kadangi taksi firma turbūt viena neutraliausių firmų serveryje, tai ir naująjį vadovą rinkomės pagal tai, nes sėkmingiausi šios firmos vadovai buvo būtent neutralūs žaidėjai.
    KANDIDATAI
    Pirmas – nepasirinkome tavęs, nes nemanome, jog tau ši firma tiktų. Visų pirma dėl to, jog ši firma kaip ir minėjome, yra turbūt viena neutraliausių. Tai reiškia, jog čia daug veiksmo nebus. Šiai firmai reikalingas žaidėjas, kuris suskoncentruotų į vadovavimą. Taip pat trūko tavo aktyvumo. Ačiū už kandidatūrą, bei drąsinu save išsibandyti kitų vadovų atrankose.
    Antras – rinkomės tarp tavęs ir kito kandidato. Kaip ir minėjai esi neutralus, tad manome, kad taksi firmai tiktum kaip vadovas. Tačiau šį kartą nenorėjome rizikuoti, nes tavo aktyvumas kėlė daugiausiai klausimų. Dėl šios priežasties nusprendėme tave pasilaikyti sekančioms vadovų atrankoms. Tikiuosi, jog rankų nenuleisi ir sieksi savo tikslo toliau!
    NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
    Pasirinkome tave, nes nenuleidai rankų po to, kai nebuvai išrinktas kitos firmos vadovu. Užsispyrimas ir siekis vadovo pareigų paliko mums įspūdį. Dėl šios priežasties buvai pagrindinis kandidatas užimti taksi vadovo pareigas mūsų žaidimų serveryje. Tavo užsibrėžti tikslai yra drąsūs, tad nekantraujame pamatyti, kaip šiuos tikslus pasieksi užimant taksi vadovo pareigas.
    Pasitikime naują Taksi firmos vadovą – Giedrius_Hells!
    (Susisiek su manimi a.ž. forume, discord (Rokas#0916) ar žaidime).
  6. Patinka
    Tony_Karma sureagavo į Rokas tarp Mechanikų direktoriaus rinkimų apžvalga,   
    MECHANIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI,
    RINKIMŲ APŽVALGA
    Nors atrankoje dalyvavo tik du žaidėjai, bet šią atranką laikome tikrai sėkmingą. Atrankoje dalyvavo vienas kito verti kandidatai, todėl pasirinkti tikrai nebuvo lengva. O dabar pereiname prie trumpos analizės.
    KANDIDATAI
    Pirmas – esame sužavėti tavo noru ir siekiu tapti vadovu. Deja, bet šį kartą ir vėl tave analizuojame prie kandidatų sąrašo. Ir vėl rinkomės geresnį variantą, kuris mūsų nuomone šiuo metu turi už tave daugiau pliusų. Bet nenuleisk rankų, nes tikrai tikime, kad esi jau arti savo tikslų!
    NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
    Tavo parodytas noras ir idėjos kandidatūroje uždėjo tau didelį pliusą. Kaip ir minėjai, esi jau ilgą laiką mechanikas, tad viską turėtum matyti kitomis akimis. Akimis, kurios tikrai pravestų geram mechanikų firmos vadovui. Tikiuosi, jog būsi toks vadovas, kokį mes tave ir matome šiose pareigose.
    Pasitikime naują Mechanikų firmos vadovą – Calm_Dude!
    (Susisiek su manimi a.ž. forume, discord (Rokas#0916) ar žaidime).
  7. Pasimetęs
    Tony_Karma sureagavo į Rokas tarp [giveaway] atiduodu viska ka sukaupiau   
    @Pukuotas_Meskinas prašymu, „giveaway“ nutraukiamas.
    Tema rakinama.
  8. Patinka
    Tony_Karma sureagavo į Rokas tarp Medikų direktoriaus rinkimų apžvalga,   
    MEDIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI,
    RINKIMŲ APŽVALGA
    Pirmas mūsų pasirinkimas nepasiteisino, tad bandome dar kartą. Labai džiugu, jog medikų vadovo pareigos yra patrauklios ir kas kartą sulaukiame tikrai ganėtinai daug kandidatūrų. Iš dalies tai yra labai keistai, nes lyginant kitą neutralų darbą, kaip kad pervežėjai, situacija yra kardinaliai kitokia. Ačiū kandidatams už kandidatūras, o dabar analizė!
    KANDIDATAI
    Pirmas – buvai vienas iš kandidatų, kurį rimtai svarstėme. Dėliojomės pliusus ir minusus, tačiau apsisprendėme pasirinkti kitą kandidatą, kuris mūsų nuomone šiuo metu turi dauigau pliusų. Ačiū už kandidatūrą, aktyviai žaisk serveryje, gerink savo reputaciją ir tikiu, kad sekantį kartą pasirinksime tave.
    Trečias – galime pagirti už tikrai tvarkingą kadidatūrą, kurią skaityti buvo malonu. Tačiau tavo firmos idėjos mūsų neįtikino. Manome, jog per daug susikoncentravęs esi į firmos sistemas, kurios reikalauja vien tik darbuotojų aktyvumo. Mūsų nuomone, reikėtų daugiau koncentruotis į darbuotojų darbo efektyvumą, nes tokioje firmoje kaip medikai, ypač svarbu, kad darbuotojai jaustųsi gerai. Minučių buginimas darbuotojo nemotyvuoja ir jis tikrai nebus laimingas. Ačiū už kandidatūrą, stebėsime tave ir tikiuosi susimatysime kitose vadovų atrankose.
    Ketvirtas – kadidatūra tokia pat pavyzdinga kaip ir tu būdamas mūsų žaidimų serverio žaidėju. Tikime, jog pasirinkę tave nesuklystumėme ir turbūt būtum saugiausias pasirinkimas šioje atrankoje. Tačiau mes norime šviežio kraujo ir norime suteikti šansą pabandyti tapti vadovais ir kitiems žaidėjams. Ypač esamoje projekto situacijoje manome, jog alkanesni žaidėjai yra naudingesni projektui. Ačiū už kandidatūrą, tikiuosi ją išvysti ir kitose atrankose.
    NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
    Matome, jog turi pakankamai noro ir idėjų, bei svarbiausia – esi ganėtinai alkanas. Iš pateiktos kandidatūros galime spręsti, jog turi savo nuomonę ir laikaisi jos. Taip pat esi ganėtinai aktyvus žaidėjas. Suprantame tavo padarytas praeities klaidas ir turimas ydas. Gerai įsivertinę rizikas nusprendėme suteikti šansą tau, nes mums smalsu pamatyti tavo darbo rezultatus. Pasinaudok šiuo šansu ir įrodyk visiems kritikams, kurie abejoja tavimi ir tavo sugebėjimais!
    Pasitikime naują Medikų firmos vadovą – Martynas_Belas!
    (Susisiek su manimi a.ž. forume, discord (Rokas#0916) ar žaidime).
  9. Patinka
    Tony_Karma sureagavo į Stoned_Joe tarp outlaw   
    heiteriam
  10. Patinka
    Tony_Karma sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp [giveaway] atiduodu hrb   
    atiduodu 30m vertes automobili su plunges tipo tune. Principas lygiai toks pat kaip ir verslo dalybu, rinksiu viena nugaletoja ateinanti sekmadieni 06.05, norint dalyvaut rasykit belekoki komentara (karmos taskai jeigu fire bars parasysit), rinksiu per random.org pagal jusu komentaro numeri. Jeigu rasysit daugiau nei viena komentara baigsis blogai 💀

     
     
  11. Haha
    Tony_Karma sureagavo į Rokas tarp [giveaway] atiduodu 400m versla   
    Tikiuosi, kad @Narco_Cartel nelaimės šį kartą ..

  12. Patinka
    Tony_Karma sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp [giveaway] atiduodu 400m versla   
    sveiki atiduosiu versla vienam is temos komentatoriu. Norint dalyvaut tiesiog parasykit belekoki komentara, rinksiu per random.org pagal jusu komentaru numerius, tik bukit mldc ir nerasykit daugiau nei 1 komentaro nes busit uzversti forumo ispejimais ir nebedalyvausit dalybose 💀💀💀💀. Versle yra sviezai nuimtas susidevejimas, po 200k+ ant gamybos abieju produkciju ir pagaminta 300-400k produkcijos, btw technologijas kepa verslas. I diena pagamina 100k grynu slamanciu pinigu. Pacio verslo neparduodu, taciau domina keitimas i direktoriu priziuretojo pareigas 🥶. Nugaletoja rinksiu kita sekmadieni 05.29 vakare apie 9
  13. Patinka
    Tony_Karma sureagavo į Aivaras tarp 2022.05.23 UPDATE (GREENSIDE # 0.3.8)   
    • Atnaujinta žvejybos sistema. Nuo šiol, norint sugauti žuvį, reikės spaudinėti tik vieną klavišą – „SPACE“. Ištraukimo procesas taip pat šiek tiek pasikeitė. Kiekvieną kartą, kai užkirsite žuvį, „SPACE“ klavišą turėsite spaudinėti iki atitinkamos ribos. Jeigu „SPACE“ klavišą paspausite jau po to, kai būsite pasiekę atitinkamą ribą, tokiu atveju žuvis pabėgs.
    • Auksinė žuvelė. Žvejojant turėsite 10% tikimybę sugauti auksinę žuvelę. Sugauta auksinė žuvelė šiuo metu prideda atitinkamą skaičių kilogramų, prie jūsų reikiamos žuvies svorio.
    • Policijos departamento direktorius turės galimybę peržiūrėti paskutines duotas baudas žaidėjams ir paskutinius pareigūnų /mita panaudojimus.
    • Sutvarkyta klaida, kuomet TAXI darbuotojui išmetus keleivį per /keleiviai komandą, šis atsirasdavo ant tr. priemonės stogo.
    • Sutvarkyta klaida, kuomet šaudykloje nesisaugodavo statistika.
    • Išvalyta šaudyklos statistika.
  14. Patinka
    Tony_Karma sureagavo į Aurimas_Makvynas tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Lebronas_Jamesas
    Jūsų atstovaujama firma: Policija
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Emilijus_Escobar
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Ramus berniukas, žino kaip reikia dirbti policijoje, visada kalba „Teamspeak“ tikrai išmano policijos darbą, nesivelia į konfliktus ir tikiuosi, kad man padės susitvarkyti su firma bei tikiuosi, kad gavęs šias pareigas manęs nenuvils.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu
  15. Patinka
    Tony_Karma sureagavo į Hitautas tarp Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas,   
    Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas,
    Kas yra direktorių prižiūrėtojas?
    Tai asmuo, kuris yra atsakingas už visus projekto direktorius ir jų veiklą serveryje bei forume.
    Toks žaidėjas turi būti pilnai susikoncentravęs tik į savo pareigas, todėl papildomų pareigų eiti negali.
    Už kokius darbus yra atsakingas direktorių prižiūrėtojas?
    Direktorių prižiūrėtojas yra atsakingas už direktorių atrankų organizavimą ir analizavimą, už naujų taisyklių priėmimą, senų taisyklių adaptavimą prie naujų serverio sistemų, už direktorių prižiūrėjimą, bausmių skirimą ir už dar daug „nepastebimos“ veiklos už paprastų, mirtingųjų serverio žaidėjų akių. Trumpiau tariant, tai pareigos, kuriose Jūsų darbo apimtys priklausys nuo jūsų išsikeltų tikslų, tai reiškia, jog didžiąją dalį savo užduočių susigalvosite patys.
    Kiek direktorių prižiūrėtojų rinksite?
    Tik vieną, pagrindinis direktorių prižiūrėtojas turės galimybę pasirinkti sau pagalbininką praėjus atitinkamam laiko tarpui.
    Kaip dalyvauti atrankoje?
    Tiesiog šios temos atsakymuose parašykite pranešimą, kuriame turi būti:
    • Trumpas prisistatymas (amžius, vardas, pomėgiai, užsiėmimai realiame gyvenime, pasiekimai „SA-MP“ ir t.t.);
    • Trumpas pasakojimas kaip atradote „greenside.lt“ projektą ir kiek laiko jau esate šio projekto dalimi;
    • Trumpas aprašymas kas Jūsų nuomone yra direktorius ir kokios jo atsakomybės yra mūsų projekte;
    • Trumpai apžvelkite dabartinę direktorių prižiūrėjimo sistemą (pliusai, minusai, ką keistumėte);
    • Išsamiai apžvelkite savo direktorių prižiūrėjimo sistemą (atrankų mechanika, taisyklės, užduotys ir t.t.);
    • Priežastys kodėl pildote į direktorių prižiūrėtojo pareigas ir ką planuojate pasiekti kandidatuodami į tokias svarbias pareigas;
    • Prie visų šių punktų galite pridėti kažką ir savo, kas jūsų nuomone būtų svarbu paminėti;
    • Visą pranešimą sutvarkykite taip, kaip tvarkytumėte savo temą, einant direktoriaus prižiūrėtojo pareigas.
    Informacija,
    • Pranešimus rašo tik tie, kurie nori tapti direktorių prižiūrėtoju.
    • Jūsų pranešimus matys tik projekto administratoriai.
    • Atranka vyks iki tol, kol rasim žmogų, kuris atitiks mūsų keliamus reikalavimus.
    Sėkmės atrankoje!
    „Greenside“ administracija
    2022, gegužės 19d.
  16. Patinka
    Tony_Karma sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Parduodamas 400m² verslas.   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Laurynas_Leigon
    Parduodamų patalpų dydis, verslo šaka ir lygis: 400m², maisto šaka, 4 lygis.
    Norima kaina už verslą: Manau apie 45 - 50 tikrai būtų vertas, bet esu pilnai atviras pasiūlymams.
    Nuotraukos su verslo informacija:

  17. Haha
    Tony_Karma sureagavo į Hitautas tarp Nuolatinė „ADMIN“ žaidėjų atranka,   
    Nuolatinės „ADMIN“ žaidėjų atrankos rezultatai,
    Iš 18 užpildžiųsių kandidatų, norėjome pasirinkti kuo daugiau tų kurie sugeba išlaikyti pagreitį serveryje, yra aktyvūs ir pastebėti bendruomenės narių. Iš naujųjų „ADMIN“ žaidėjų tikimės tokio pat ar net geresnio aktyvumo gavus pareigas. Ko ieškojome šioje atrankoje? - potencialumo turinčių žaidėjų kurie sugeba įnešti aktyvumo į „ADMIN“ žaidėjų ratą ir pagalbos serverio žaidėjų bendruomenei. Norime priminti jog į šias pareigas vis dar turime vietos, tai nėra paskutinė apžvalga prieš vasarą, vis dar norintys, tai dalis informacijos dėl kurios verta pamastyti ką veikti toliau projekte, jeigu tik turite laiko ir noro, prieš pildant prašome tai apgalvoti, naujiems administratoriams - sveikiname bei linkime sėkmės pareigose, su auksčiau esančia informacija darykie ką išmanote.
    Šios apžvalgos paragrafas skirtas jau pareigas turintiems žaidėjams (firmų vadovams), iš kurių dėja negalėjome pasirinkti nei vieno, nors ir buvo tų kurie turi potencialo su kuriais ateityje norėtume rizikuoti, šiandien to daryti dar nenorime. Kadangi jau užimate pareigas projekte, norime jog pilnai susikoncentruotumėte į tai ką jau turite ant lėkštės ir su tuo įrodytumėte jog norite ir galite kiltelėti arčiau komandos.
    Prie „ADMIN“ žaidėjų komandos prisijungti kviečiame,
    Pablo_Marcello;
    Airis_Huf;
    Minusinis_Ateivis;
    Titas_Titurnikas;
    * Norėčiau jog susisiektumėte su manimi asmeniškai per ateinančias 24 valandas discord'u (Hitautas#0181).
    „Greenside“ administracija
    2022, gegužės 15d.
  18. Haha
    Tony_Karma sureagavo į Minusinis_Ateivis tarp Peikiu Justas_Jucius   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Minusinis_Ateivis
    2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje : Justas_jucius
    3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: blogas /ats komandos naudojimas
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą https://imgur.com/a/U1uPfRb
  19. Haha
    Tony_Karma sureagavo į Hitautas tarp Hitautas_White užblokavo Denis_Xander, Vacekas_Kozlovzkis, Fyfi_Niukas, Dovas_Aleksandra, Linuxas_Ltu   
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Logai.
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: Įrodymai.
  20. Patinka
    Tony_Karma sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Gruzinas_Tortilla.
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato generalinis komisaras.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 49 dienas.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Pirmąsias kadencijos 35-ias dienas serveris džiugino dideliu žaidėjų skaičiumi bei jų aktyvumu, o tai žymėjo ir aukštą policininkų aktyvumą, kas lėmė mums turėti galimybę daryti atrankas labai retai, turėjome solidų, aktyvų, draugišką kolektyvą, prie kurio prisijungti norėjo ne vienas projekto žaidėjas. Kas liečia visus veiksmus, dalyvaudavome kiekvieną dieną kiek įmanoma visuose veiksmuose ir kas be ko, beveik visus juos laimėdavome, savo kišenes glostėm aukštomis premijomis ir algomis. Bėgant laikui viskas keitėsi, baigėsi didysis žiemos renginys, nemažai baro narių buvo užblokuoti, netekome „Blueberry“ baro lyderio, todėl veiksmuose tiesiog keldavom minutes ir tarpusavyje šaudydavomės, o serverį džiugino 50 žaidėjų skaičius, kuris ir tai tik atsirasdavo vakarais. Visą tai susidėjo ir per tas ~10-imt dienų numušė motyvaciją dirbti ne vien man, bet vizualiai galėjo pastebėti, kad ir visam kolektyvui. Policijos negaliu pavadinti darbu, kadangi šiai dienai visas kolektyvas yra priverstas tik prisijungti į kontrabandas, nes dieną ar vakare serveryje veiklos praktiškai nėra. Dėl tos pačios priežasties krito ir aplinkinių susidomėjimas teisėsaugos frakcija, kadangi šiai dienai net taksistai turi daugiau veiklos negu policija. Dabartinis kolektyvas vos ne visas yra nuo pat starto, dėl ko jums tariu didelį ačiū, tačiau su laiku ir patys pastebėjote, kad darėsi vis sunkiau ir sunkiau susijungti dideliam mūsų būriui, kadangi motyvacija daro savo. Reziume atsistatydinti tenka dėl veiklos stokos serveryje. Nors ir kadencija nėra aukso trukmės, tačiau tai buvo pakankamas laiko tarpas įrodyti, ką gali solidarus ir aktyvus kolektyvas, dar kartą ačiū visiems esamiems ar buvusiems kolektyve. Big up's @Bob_Winters, @Blue_Face, @Antonio_Montana, @Adrian_Moreno, @Jack_Marzo, @Mafijos Senelis, @Domantas_Sultanas, @Laurynas_Leigon, @Jokic_Brother, visų patagint negaliu, visi buvot šaunūs. Vieno iš jūsų vardą tikiuosi pamatyti kaip laureatą sekančio direktoriaus rinkimuose. Nors ir daug nervų ir nesutarimų buvo, bet didelis ačiū @blueberry, @armanis baras už sklandžius veiksmus ir gerai praleistus vakarus. Iš manęs tiek, tikiuosi dar susitiksim, galbūt šį kartą dominuosime nelegalųjį pasaulį.
     

  21. Patinka
    Tony_Karma sureagavo į Squidyy_Lietuva tarp Parduodu transportus:)   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Squidyy_Lietuva
    Sultan PARDUOTA
    Infernus 0id PARDUOTA
    Infernus 1id PARDUOTA
    Nrg top 3 PARDUOTA
     
  22. Patinka
    Tony_Karma sureagavo į Ignas_Eox tarp Peikiu Ignas_Eox   
    Labas, na visur nesižiūrėsiu kas pirmas įlipo į event transportą. Mano daromam event'e buvo parašyta, kad suradus transportą parašyti man į /sms, o tu to nepadarei dėl to prizo ir negavai, tai pirmas padarė Tautvidas_Krisci, tai jam ir įteikiau prizą. Man nesvarbu, kad tu buvai užtildytas ir negalėjai susisiekti su manim ką paskui padarei su kitu vartotoju, galbūt šitą situaciją tave pamokys nepažeisti tam tikrų taisyklių(?) ir kai vyks panašus event'as galėsi susisiekti su renginio vedėju bei atsiimti prizą. Apačioje prisegu video kuris įrodys kaip viskas atrodė. Gero vakaro.
     
  23. Haha
    Tony_Karma sureagavo į Colin_Scott tarp Peikiu Ignas_Eox   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Rudas_Nrg
    2. Komandos nario Vardas_Pavardė serveryje/forume: Ignas_Eox
    3. Už ką yra peikiamas šis komandos narys?:Buvo administacijos eventas, surask masina ir parasyk /sms jam, tuo tarpu as buvau MUTE. Negalejau nei /sms nei /pagalba. Tai likau apgautas, nors eventa laimejau as.
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: https://imgur.com/Pd0Q2LK
  24. Patinka
    Tony_Karma sureagavo į Rokas tarp Didysis „Winter Event“ 2021   
    Didžiojo „Winter Event“ 2021 nugalėtojai,
    Sveikiname visus konkurso nugalėtojus! Jeigu ateityje norite pakartoti kažką panašaus – sureaguokite į šį pranešimą.
    1 vieta: Tautvidas_Krisci laimėjo šiuos prizus:
    „SandKing“ unikalią tr. priemonę;
    3 mėn. nemokamą 3 lygio „Premium“ žaidėjo statusą;
    5.000 kreditų;
    40 aksesuarų dėžių (/adeze);
    100 tune dėžių (/tdeze);
    2 vieta: Lukas_Bumas laimėjo šiuos prizus:
    „Hotring A“ unikalią tr. priemonę;
    3 mėn. nemokamą 3 lygio „Premium“ žaidėjo statusą;
    5.000 kreditų;
    40 aksesuarų dėžių (/adeze);
    100 tune dėžių (/tdeze);
    3 vieta: Modestas_Wolf laimėjo šiuos prizus:
    „Hotring B“ unikalią tr. priemonę;
    3 mėn. nemokamą 3 lygio „Premium“ žaidėjo statusą;
    5.000 kreditų;
    40 aksesuarų dėžių (/adeze);
    100 tune dėžių (/tdeze);
    4 ir 10 vietas dalinasi šie žaidėjai: 
    Jamal_Sharan,
    Lukas_Dmkl,
    Vycka_Flex,
    Jason_Slokk,
    Don_Borito,
    Stoned_Joe,
    Emilijus_Escobar,
    kurie laimėjo prizus:
    1 mėn. nemokamą 3 lygio „Premium“ žaidėjo statusą;
    2.500 kreditų;
    20 aksesuarų dėžių (/adeze);
    50 tune dėžių (/tdeze);
    „Greenside“ administracija
    2022, kovo 1d.
  25. Haha
    Tony_Karma sureagavo į Hitautas tarp Hitautas_White užblokavo Colin_Scott, Big_Bear   
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Logai.
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: Įrodymai.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.