Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Derek_Escobar

Narys

  • 406

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 19

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Derek_Escobar sureagavo į Titas_Titurnikas tarp Peikiu Gaby_Blu   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Titas Titurnikas
    Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma:  @Gaby_Blu (Gaby_Blu) "Lithuanian Criminal Police Bureau"
    Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Turejau 11 star, man pati direktore nepasiule baudos, ir isveze tiesiai i kaleima :(. 
    2.9.1.0. Policininkai privalo skirti baudą jeigu nusikaltėlio įtarimo lygis neviršija 30 įtarimo lygių (jeigu nusikaltėlis turi 30 įtarimo lygių, baudą yra privaloma duoti). Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: čia
  2. Patinka
    Derek_Escobar sureagavo į Gabi_Jole tarp Taksistų vadovo kėdė perleidžiama!   
    Esu linkusi, dabar labiau tiktų buvau, suteikti šansą naujiems veidams valdžioje ir padaryti pradžią jų didesniems tikslams link. Akivaizdu to nevertino, o galbūt geriau rinktis su patirtimi žmogų, kuris tikrai žinos ką daro.
    Taksi firmai su dvejais paskutiniais vadovais ne itin pasisekė. Firmos lygį ir reputaciją leido tik žemyn. Iš pradžių buvę vadovai dega noru ir motyvacija vadovauti, tačiau tai tik laikina. Labiau linkę tik laiške žadėti tuščiais žodžiais. Puikiai buvo matoma kokia realybė. Rašinėlius moka rašyti visi, tačiau retas žmogus rašo su nuoširdžiais tikslais, o ne tik tam, kad rašyti. Galiausiai geba tik purvais drabstytis, neetiška ir šiek tiek lėkšta. Labai svarbu pripažinti savo kaltę ir už tai prisiimti atsakomybę.
    Norėčiau padėkoti Jessy_Corres už labai trumpą kadenciją, tačiau liežuvis nesiverčia to pasakyti. Apmaudu, kad slapstėsi po kauke, tačiau labai greitai viskas išryškėjo. Vadovo nesiliaujantis neadekvatus elgesys, po žodinių įspėjimų ir ne tik, privedė prie minties - nušalinti. Negana to, jog elgėsi neadekvačiai su serverio žaidėjais, racijoje su darbuotojais, žinodamas, kad jau liko visai nedaug būti vadovo kėdėje, įvedė firmoje korupciją ir pasinaudojo Taksi firmos pelno pasisavinimu. Apgailestauju, bet parduotos tr. priemonės ir buvęs firmos pelnas, neatnešė jokio pelno, Jessy, į kišenę.  Galvojo padarys gudriau, tačiau čia taip niekas paprastai ir toli nepabėga. 
     
    NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
    Taksi firmos direktorius rinkimuose, užėmęs antrąją vietą žaidėjas, turėjęs ne vienerias pareigas GreenSide projekte, tad per visas kadencijas  sukauptas žinių bagažas yra tikrai nemažas. O pats požiūris į pareigas nėra toks vėjavaikiškas. Tad patikėti pareigas noriu būtent Haku_Rinha. Didelė dalis, labiau senbuvių, žaidėjų puikiai žino apie šį žaidėją. 
    Tariu Tau didelį AČIŪ, kad sutikai su pateiktu pasiūlymu, nepabijojai ir vis dar spinduliuoji noru bei motyvacija. Linkiu ir tikiuosi, jog Tavo noras pakelti Taksi firmą aukščiau, bus įgyvendintas. Sveikinu ir geros kadencijos!

    Naujasis firmos vadovas - Haku_Rinha.
    (Susisiek su manimi a.ž. forume, discord (misko_uoga#0851) ar žaidime).
  3. Pasimetęs
    Derek_Escobar sureagavo į Safari_Mesh tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Safari_Mesh
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: „Green Hall Police Station“ 
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 45 dienos.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Ką be darytume tiek aš tiek mano pavaduotojas visalaik netinka taip pat bandai įnešti kažka naujo į pačia firmą, bet niekas to nevertina ar net nebando pabandyti pasinaudoti sistemomis ir tas labiausiai atima motyvacija kažka daryti, kad pagerinti policijos darbą. Būnant direktoriumi ir Tedžiui pavaduotoju pasitarus, ir sudėjus visus pliusus, ir minusus supratome, kad kai nėra jokių sistemų ir nieko neveikti yra geriausiai, o kai gauni iš aplinkinių pastabų kur sistemos ir darbuotojų užimtumas, sukūrus jas, jomis nesinaudoją, tai kam gaišti laiką ir kažką daryti jei niekam tai neįdomu. O čia tsg tag bestam @Emilisvn_Samp, @Teddy_Wiliams, @Fergus_Maklaud, @Lucas_Snow,@Antonio_Montana, @Blue_Face, @Pablo_Marcello, @Rose_Evans, @Jonny_Pennyworth, @Nojus_Sliuzas, @Tazz_Zyzz cyplionkas. Tariu ate ir ačiū už gerai praleista laiką.
  4. Patinka
    Derek_Escobar sureagavo į Gabi_Jole tarp Peikiam Teddy_Wiliams ir kt.   
    Patikėti savo vartotoją kitam asmeniui yra rizikinga. Nors ir pasitikima žmogumi, tačiau negali žinoti, kas gali nutikti.  Ypač, kai patikėtas vartotojas užima pareigas serveryje.  Situacija aptarta ir išsiaiškinta asmeniškai su Teddy_Wiliams, Antonio_Montana, Airis_Huf ir Lukas_Bumas. Buvo tikrinami loga'ai, siekiant išsiaiškinti viską pilnai. Juose puikiai buvo matyti, jog prie Teddy_Wiliams vartotojo buvo prisijungęs Antonio_Montana ir būtent tuo metu dalyvavo jis, ne Tedis. Atsižvelgiant į visą situaciją, Teddy_Wiliams buvo įspėtas dėl vartotojo davimo kitam asmeniui, jog panašios situacijos nepasikartotų. Visi kiti asmenys, susiję su šia situacija, taip pat perspėti ir buvo supažindinti su pasekmėmis. Jei panaši situacija pasikartos bet kokiam kitam žaidėjui, bus imtasi atitinkamų veiksmų. Reziumė noriu pasakyti, jog būtumėt atsargus ir savo vartotojo duomenis saugotumėt bei į šią situaciją žiūrėtumėte kaip į pamoką. Tikiuosi, tai buvo pamoka visiems, ne tik šio įvykio dalyviams.
    Policijos Departamento pavaduotojas baudžiamas nebus. 
    Tema rakinama. 
  5. Haha
    Derek_Escobar sureagavo į Greg_Solberg tarp Peikiu martin_gossard   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Greg_solberg
    2. Komandos nario Vardas_Pavardė serveryje/forume: Martin_Gossard
    3. Už ką yra peikiamas šis komandos narys?: admin ginklu naudojimas ne pagal paskirtį, heal komandos panaudojimas susišaudyme už kenkėjiška elgesį šaudyma į mašina. izdivalkes ce kazkokes išdarinėja. Kaip baru prižiūrėtojui ce didzeuse nuodeme
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą:https://streamable.com/n6ag74
                                                                                                         https://streamable.com/56x7e9
  6. Haha
    Derek_Escobar sureagavo į Kimba_Marcius tarp Express News ' #9   
    Labai puikus laikraštis, bet pašnekovas atrodė labai banalus truko iškalbingumo. Nors serveryje nebežaidžiu, bet norėčiau išvysti interviu su įdomesne asmenybe.

  7. Patinka
    Derek_Escobar sureagavo į Gabi_Jole tarp Mechanikų ir Pervežėjų direktorių rinkimų apžvalga,   
    MECHANIKŲ IR PERVEŽĖJŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI,
    RINKIMŲ APŽVALGA
    Pirmą kartą rašau tokio tipo analizę, pirmą kartą einu Direktorių prižiūrėtojos pareigas, tad, nemeluosiu, truputėlį jaudulio yra. Noriu pasidžiaugti kiekvienu kandidatu, esate kiekvienas unikalus savo idėjomis. Išsirinkti buvo iš tiesų sunku, sunkiau nei maniau. Visiems, kas skaitys šį pranešimą, noriu palinkėti nesustoti bandyti kituose rinkimuose, toliau spinduliuoti noru, motyvacija ir siekti išsikeltų tikslų GreenSide projekte. Žemiau pateiksiu aprašytus kandidatus, jei savęs neatpažinsite ar kils klausimų, susisiekite su manimi forumo žinute ar discord’u (misko_uoga#0851).
     
    MECHANIKŲ FIRMOS
    KANDIDATAI
    Pirmasis - nors ir pasižymi dideliu aktyvumu serveryje, tačiau vien tik to neužtenka, tai nėra svarbiausias rodiklis. Pateikta anketa gana trumpa, kyla klausimai dėl informacijos trūkumo. Taip pat, trūko tvarkingo išdėstymo. Skaitant tam tikras vietas buvo sunku suprasti ką nori pasakyti ir kaip viskas bus.
    Antrasis - esminis dalykas yra tavo praeities klaidos ir iki šiol daromos. Nežinau ką bandai apgauti, save ar kitus, tačiau turėtum rimtai susiimti, ne tik žodžiais švaistytis, kuriam laikui susiimti ir vėliau tą patį daryti. Džiugu, kad bandai ir po truputį įrodai, kad gali. Tavo idėjos firmai yra įdomios, matosi, kad noro ir idėjų tau netrūksta tikrai. Nesustok ir bandyk toliau.
    Trečiasis - potencialus kandidatas. Iš tiesų tikėjausi sulaukti tavo anketos, labai džiaugiuosi, kad ir vėl atradai noro ir tiek motyvacijos grįžti į savo vėžias. Esi įdomi asmenybė savo idėjomis.
    Ketvirtasis - dar vienas potencialus kandidatas, viskas tvarkinga, įdomios tavo sugalvotos temos/sistemos. Kiek teko bendrauti ir palaikyti pokalbį su tavimi, esi gana stipri asmenybė, žinantis ko nori ir su konkrečiais tikslais. Norėčiau tave šiek tiek daugiau pažinti kaip serverio žaidėją ir pilnai įsitikinti tai kas kirba galvoje.
    Šeštasis - esi iškalbus žmogus, šilta asmenybė. Serveryje ne tiek daug ir teko tave matyti, tad rizikuoti ir aklai pasitikėti kas yra pateikta anketoje tikrai nenoriu. Laikui bėgant, tikiuosi, tave šiek tiek labiau pažinti ir įsitikinti tuo, ką pateikei anketoje. 
    NAUJASIS VADOVAS
    Taip, štai ir Jis! Būdama Mechanikų firmos pavaduotoja ir vėliau direktore, buvau tos nuomonės, jog suteikti šansą naujam žmogui, kad parodytų savo jėgas, atsiskleistų ir galbūt išsikeltų aukštesnius tikslus ateityje GreenSide projekte. Taip ir dabar, noriu suteikti galimybę žaidėjui, kuris neturėjęs pareigų projekte, jog galėtų savo idėjas įgyvendinti ir šiek tiek daugiau prisidėti prie serverio gerovės. Šį žmogų analizavau kaip žaidėją ne vieną dieną, kaip paprasta žaidėja ir kaip turinti pareigas firmoje. Palikęs įspūdį savo unikalumu pačiu savimi, tiek idėjomis, tiek gebėjimu bendrauti ir rasti kompromisą bet kurioje situacijoje. Nesitikėjau Tavęs pamatyti tarp kandidatų, išties, nustebinai. Palinkėsiu - TIK Į PRIEKĮ! Geros kadencijos, Jizzy!
    Mechanikų firmos direktoriaus kėdę užima - Jizzy_Black.

    PERVEŽĖJŲ FIRMOS
    KANDIDATAI
    Pirmasis - koją pakišo tavo praeities klaidos, manau nėra praėję pakankamai laiko po visų įvykių, norėčiau matyti tave tobulėjant serveryje. Džiaugiuosi, kad bandei ir tikiuosi, kad nenuleisi rankų ir pasitaikius progai bandysi toliau. 
    Antrasis - potencialus kandidatas, tačiau peržvelgus informaciją apie tave, suabejojau ar tikrai viskas taip, kaip aprašei kandidatūroje. Galbūt, tai tik nupieštas paveikslas, kuris vėliau išnyks ir pasirodys tikroji pusė. Tad lieku prie tos pozicijos - nerizikuoti, stebėti bei analizuoti, susipažinti labiau. Pateiktos idėjos įdomios, tokios nestandartinės, šiek tiek trūko informacijos kaip viskas vyktų, nes atrodo kiltų komplikacijų jas įgyvendinant. 
    Trečiasis - buvo neanalizuojamas, ačiū už investuotą laiką pildant anketą.
    Ketvirtasis - didelis aktyvumas nėra pagrindinis rodiklis, dėl kurio būtų renkamas naujasis vadovas, taip kaip paminėjai tu. Pateiktoje kandidatūroje pasigedau informacijos / idėjų apie rangų sistemą ir temas. Esi naujas veidas serveryje, tad norėčiau daugiau tave pažinti kaip žaidėją. Laikas parodys. 
    Penktasis - perskaičiusi tavo pateiktą kandidatūrą, pasirodė, kad neturi stabilių idėjų firmai. Momentais sunku buvo suprasti ką nori pasakyti, galbūt reiktų pagaliau nuspręsti ko nori ir nesiblaškyti. Blaškymasis nuo vieno prie kito, atneša tik žalos tau. l Linkiu judėti į priekį, susidėlioti savo idėjas / planus į vietas tvirtai ir nesustoti ties šia kandidatūra.
    Šeštasis - dar vienas potencialus kandidatas. Nemeluosiu, sunku buvo koncentruotis skaitant ir nepasimesti, nes viskas viename "supilta''. Idėjos įdomios, tačiau kilo klausimų dėl jų, informacija pateikta, bet vietomis buvo sunku suprasti. Vertinu tavo norą taisytis po praeitos kadencijos. tad linkiu ir toliau turėti šį tikslą. 
    NAUJASIS VADOVAS
    Vienas ir vienintelis kandidatas, kurio idėjos atrodė labiausiai įdomios bei aiškios. Dar būdama Mechanikų direktore, tuo metu gavau pasiūlymą Pervežėjų pavaduotojo, sukurti bendrą temą. Išsakęs savo mintis konkrečiai, kad suprasčiau esmę, nusprendėme bandyti ir kurti, nes nebuvome matę kažko panašaus tarp kitų firmų. Susitarėme pokalbį aptarti išsamiai, tačiau susiklosčiusioms aplinkybėms ji neįvyko, o vėliau mano kadencija Mechanikų valdžioje baigėsi. Na ir nemaniau, kad temos tokios įdomios, apie kurias buvo žadėta papasakoti ir jas aptarti. Tikrai, unikalu. Džiaugiuosi, jog išreikšta motyvacija niekur nedingo ir štai Tu čia. Tikiuosi išlaikysi savo ryžtą vadovauti bei gavai labai puikią pamoką po praeitos kadencijos. Geros kadencijos!

    Pervežėjų firmos direktoriaus kėdę užima - Linuxas_Ltu.
  8. Haha
    Derek_Escobar sureagavo į Denis_Xander tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė:Denis_Xander.
    Jūsų atstovaujama firma:Policijos departamento direktorius.
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė:Arnas_Hazer.
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje:Žaidėjas, kuris labai stengiasi dėl šių pavaduotojo pareigų. Noriu, jog šis žaidėjas pasiektų serveryje daugiau, šios pareigos jį pakels į viršų. Turi vadovo balsą, kuris galėtų padėti valdyti firmos darbuotojus. Taipogi likau vėl vienas šerifo kabinete, tad prireikė naujojo šerifo pagalbininko. 
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“):Pasižadu.
  9. Haha
    Derek_Escobar sureagavo į Calm_Dude tarp Perku Helovino dėžes po 70000   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Calm_Dude.
    Ieškoma event dėžių rūšis ir kiekis:Helovino dėžės (/hdeze).
    Siūloma kaina:70000.
    Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti):Susisiekite žaidime arba forumo žinute. Temoje nekomentuoti.
  10. Patinka
    Derek_Escobar sureagavo į Jason_Slokk tarp Atspėk ir Laimėk   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: jason slokk
    • Jūsų pasirinktas skaičius 0-100: 7
  11. Patinka
  12. Patinka
    Derek_Escobar sureagavo į Jason_Slokk tarp [GIVEAWAY] 126 ID Admiral   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: jason slokk
    Vieta pasisakymui (galite rašyti bet ką): beleka
  13. Patinka
    Derek_Escobar sureagavo į Jason_Slokk tarp [GIVEAWAY] 222 ID Admiral   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: jason slokk
    Vieta pasisakymui (galite rašyti bet ką): beleka
  14. Patinka
    Derek_Escobar sureagavo į Jason_Slokk tarp [GIVEAWAY] 3 ID Admiral   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jason_Slokk
    Vieta pasisakymui (galite rašyti bet ką): bet ką tai bet ką
  15. Haha
    Derek_Escobar sureagavo į Tankistas_Benas tarp Nelegali veikla GreenSide serveryje arba kitaip: Montgomery baras   
    "Tegul visuomene pamato, kas cia blyn darosi" - Laurynas Leigon
  16. Haha
    Derek_Escobar sureagavo į Tomy_Marrelo tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Tomy_Marrelo
    Jūsų atstovaujama firma: Taksistai
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Tautvidas_Krisci
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Darbuotojas, rodęs visas pastangas šiam postui, aš kaip šios firmos direktorius turiu atsižvelgti į visas pastangas ir priimti atitinkama sprendimą firmos labui, kadangi mano aktyvumas sumažėjo tai nusprendžiau išsirinkti sau pagalbininką ir tikiuosi į šias pareigas žiūrės atsakingai. Naudokis tau suteiktu šansu protingai. Sėkmės 
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu
  17. Patinka
    Derek_Escobar sureagavo į Martin_Gossard tarp Atranka į „Montgomery“ baro lyderį   
    Kas yra barai?
    Daugiau informacijos apie barus čia.
    Ačiū Lukui už lyderiavimą. Baro kartelė buvo  išlaikyta aukštai, ko norėjau, bei tikėjausi iš jo. Iš sekančio lyderio tikėsiuosi to pačio . Primenu, kad pildyti į pareigas gali visi projekto nariai, kurie nėra gėdos stulpuose, bei turi neutralią arba teigiamą reputaciją. Jūsų laiškus mato tik prižiūrėtojai ir projekto administracija.
    INFORMACIJA
    Kandidatūras galima pateikti iki 2021.08.02 14:00.
    REIKALAVIMAI
    Kandidatūra privalo būti pateikta „CV“ (motyvacinio laiško) formatu, pageidautina jog į laišką prašomi punktai nebūtų įtraukti. „CV“ laiškas turi būti tinkamai suskirstytas į paragrafus, laiškui turi būti parinktas tvarkingas šriftas, jo dydis ir spalva - jog jį skaityti ir analizuoti būtų patogu (rekomenduojama naudoti numatytą šriftą ir spalvą bei 12-14 šrifto dydį). Komentuoti gali tik tie kurie kandidatuoja į vadovo pareigas, bet kokie kiti pranešimai bus traktuojami kaip bereikšmiai. Kandidatas privalo turėti teigiamą arba neutralią reputaciją mūsų projekte. Kandidatui neatitikus vieno iš reikalavimų, baikerių prižiūrėtojas turi teisę laiško neanalizuoti. Visą pranešimą sutvarkykite kuo profesionaliau, taip - kaip tvarkytumėte savo temą, einant lyderio pareigas.  
    LAIŠKO TURINYS
    Jūsų prisistatymas (laisvalaikis/charakterio bruožai/teigiamos ir neigiamos savybės).
    Praeities klaidos mūsų projekte, turėti vartotojai/užblokavimai (išsamiai).
    Kokia veikla šiuo metu užsiimate serveryje.
    Kodėl renkatės būtent nusikalstamą veiklą, ko tikitės iš lyderio pareigų.
    Kodėl būtent jūs turite tapti baro lyderiu.
     
    Temos autorius, Hitautas_White
  18. Patinka
    Derek_Escobar sureagavo į Martin_Gossard tarp Atranka į „Blueberry“ baro lyderį   
    Kandidatų tikėjausi sulaukti daugiau, bet užsirakinus temai supratau, kad jų nebus. Į pareigas užpildė vos vienas asmuo, kuris be jokios konkurencijos užims „Blueberry“ baro lyderio pareigas. Ilgai netęsęs skelbiu, kad naujuoju „Blueberry“ baro lyderiu tampa – Thai_Gregor. Sėkmės jam atsilaikant prieš „Montgomery“ barą, bei teisėsaugą.
  19. Patinka
    Derek_Escobar sureagavo į Martin_Gossard tarp Volkswagen_Golf užtildė Nedas_Krosas   
    Užtildymo apeliacija tvarkinga.
    Tema rakinama.
  20. Patinka
    Derek_Escobar sureagavo į Martin_Gossard tarp Volkswagen_Golf užtildė Penktokas_Tomis   
    Užtildymo apeliacija tvarkinga.
    Tema rakinama.
  21. Patinka
    Derek_Escobar sureagavo į Martin_Gossard tarp Volkswagen_Golf užtildė Karosas_Julius   
    Užtildymo apeliacija tvarkinga.
    Tema rakinama.
  22. Patinka
    Derek_Escobar sureagavo į Martin_Gossard tarp Volkswagen_Golf (Nedas_Krosas) užtildė Tomas_Quatros   
    Užtildymo apeliacija tvarkinga.
    Tema rakinama.
  23. Pasimetęs
    Derek_Escobar sureagavo į Volkswagen_Golf tarp Volkswagen_Golf užtildė Karosas_Julius   
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/hoNJO74
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/hoNJO74
  24. Patinka
    Derek_Escobar gavo reakcijąMartin_Gossard tarp „point 2 point” komandinės lenktynės!   
    - Jūsų Vardas_Pavarde: Derek_Escobar
    - Jūsų komandos nario Vardas_Pavarde:  @Justas_Jucius
    - Ar susipažinote su renginio informacija, taisyklėmis ir ar sutinkate jų laikytis?: Taip. (sv visi)
  25. Patinka
    Derek_Escobar sureagavo į Martin_Gossard tarp Dwayne_Jahseh užtildė Max_Toshi   
    Užtildymo apeliacija tvarkinga.
    Tema rakinama.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.