Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Paulus_Omega

Neaktyvus

  • 275

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Haha
    Paulus_Omega gavo reakcijąRed_Mamba tarp Eventas iš 50k   
    Vardas_Pavardė serveryje: Paulius_Koral
     
    Kokį skaičių pasirinkote?: 71
     
    Kur padėsite pinigus: taupysiu ant verslo.
  2. Patinka
    Paulus_Omega sureagavo į `Ryanas tarp Peikiu Mechanikų firmos pavaduotoją Alutis_Extra   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ryan_Black
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Alutis_Extra
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Mechanikų pavaduotojas.
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Už serverio žaidėjų įžeidimus.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Įžeidinėja kanalo deskriptione.
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : 
  3. Patinka
    Paulus_Omega sureagavo į Nico_Moretti tarp Peikiu Mechanikų firmos pavaduotoją Alutis_Extra   
    Kanalas buvo redaguotas ankstesniojo mechanikų direktoriaus Pauliaus_Koral( jau išbanintas ), pavaduotojas baudžiamas nebus.
  4. Patinka
    Paulus_Omega sureagavo į Pofka_Salivop tarp Peikiu PD direktorių Pofka_Salivop   
    Jūs esate asmenys, o kur įrodymai jog dm'inot ? O kas yra DM? tai ne šaudymas?  P raidės uždėtos buvo senojo direktoriaus, Dabar jos nuimtos pagr. administracijos. Aš jų nedalinau, tai patvirtina log'ai. TS visi šaukėte, mane įžeidinėjote Tai buvo paskutinis mano komentaras. Laukiame DP sprendimo.
    Gero vakaro.
  5. Patinka
    Paulus_Omega sureagavo į Pofka_Salivop tarp Peikiu PD direktorių Pofka_Salivop   
    Labas vakaras,
    Jūs nesate gaujos nariai.  Kai kurie iš jūsų esate "pavyzdys" serverio žaidėjams, tačiau tai tik faktas, praktikoje jūsų pavyzdingumas nematomas...  Panaudodami TS mod. komandomis perkėlė mane į pokalbį kuriame buvo apie 15 pašnekovu. Atsisakiau argumentuoti savo ir kolektyvo veiksmus nes kiekvienas asmuo šnekėjo vienu metu, buvo sunku suprasti ką norima iš manęs išgirsti. Pasigirdo ir įžeidinėjimai, to tikėjausi, tačiau nepriimu asmeniškai ir toliau ignoruoju jus. Smagu jog TS moderatoriai """""užkirto"""""(sarkazmas-kam neaišku) kelia įžeidinėjimams. Dar vienas dalykas - kai kurie tie asmenys turi P raides Policijos Departamento kanale, tačiau man tai nemotais, nes iš TS moderatorių teisybės nesulauksiu, o ką kalbėti apie pagalbą. Naudojau spec. priemones prieš kai kuriuos asmenis, to priežastis - jūsų sulaikymas. 3.1 Pareigūnams draudžiama /ita ar rakinti dm'inančius asmenis jei jų yra 3 ar daugiau. Jokių rakinimų ir kt. gaujų operacijų metu (prie grobiamų interjerų ir t.t.).  Kuri iš tų nuotraukų kurias pateikėte parodo jog šaudė 3 asmenys ar daugiau >? Esate visi surakinti, tuo momentu nešaudėte, o jei ir šaudėte, tai atskirai, ne visi vienu metu.  Buvo sudėtas įtarimas, atimti ginklai, pasodinti į kalėjimą. Tuo metu buvo ir komendanto valanda, tad nedavėme baudos.  Primenu! - Kiekvieną situaciją vertinu su individualiu asmeniu, o ne 20 žmonių TS, visi šaukia, o dar geriau - įžeidinėja mane.
    Pagarbiai,
    Policijos Departamento Direktorius: Pofka.
  6. Patinka
    Paulus_Omega sureagavo į Pofka_Salivop tarp Peikiu Fūristų direktorių Tadas_Chill   
    Mane paminėjai, tad atsakau: dėl papeikimo man - sprendimo dar nėra, tad nuostatų nepažeidžiau. Šaudymą į pareigūnus, ir direktoriavimas du nesudedami dalykai. Savo paįvairinimą laisvalaikiu gali ištransliuoti DM arenoje, o ne šaudant į mus. Kalba eina ne apie firmos darbo kokybę, o apie pavyzdį, kurį rodai kitiems, taip pat ir savo darbuotojams. Jei gali šaudyti direktorius, tai gali šaudyti ir darbuotojai, tai ar čia krovinius pristatanti įmonė, ar šaudybos į pareigūnus būrelis>? kaip atrodytų jeigu aš šaudyčiau į furistus ? sakyčiau tokį patį argumentą "paįvairinu savo kasdieninę veiklą"  Tu juokauji gal ? Tegu Teddy nebepadeda atmazintis, net ir jo metodai nepavyksta.
    Nepatinka mano vadovavimas? Surinkit bent 50% projekto narių, kurie pasisako už tai jog nebūčiau direktoriumi. Tada skubos tvarka atsistatydinu.
  7. Patinka
    Paulus_Omega sureagavo į Vycka_Flex tarp Parduodamas 200m2 3 lygio verslas   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Vycka_Flex
    2. Parduodamų patalpų dydis: 200m2
    3. Verslo lygis: 3 lygis
    4. Verslo šaka: Maistas.
    5. Norima kaina už verslą: 4.200.000 Eurų.
    6. Nuotraukos su verslo informacija: 
  8. Patinka
    Paulus_Omega sureagavo į Nico_Moretti tarp Policijos Departamento direktoriaus rinkimai: ar nugalėjo principai?   
    Sulaukiau nemažai neblogų kandidatūrų ir nusprendžiau, jog derėtų pakomentuot kiekvieną laišką, iš 7 tik vienas buvo parašytas atmestinai, tad tikiuosi, kad likusieji atsižvelgs į pastabas ir kitą kartą pateiks dar stipresnes kandidatūras, kadangi potencialo tikrai turite ir tikiu, kad labai netolimoje ateityje su kai kuriais teks susitikti direktorių chat‘e.


     

     
    Įdomus faktas: dažniausiai pirmasis kandidatūrą į direktoriaus pareigas pateikęs žaidėjas direktoriumi netampa, labai dažnai dėl to, jog labai skuba ją pateikt, o skubant kokybės būna labai mažai, juk atranka vyksta ne vieną ir ne dvi dienas, galima būtų ir išnaudoti tą laiką tam, jog pateikti kažką stipresnio negu tris gfx‘us, atrankos į PD firmą šabloną ir porą protingų minčių. Šios pastabos skirtos kandidatui Nike_Silver, teigi man, seneliuk, kad turi čia visokių idėjų, taktikų, įdomybių, bet kažko tai neužtikau šitų dalykų tavo rašto darbe, kaip čia taip gavos? Taip pat atrankų mechanika – numetei man čia savo atrankos į firmą šabloną kuris užima pusę tavo laiško, bet klausimo iki galo, visgi, neperskaitei. Derėtų pasidomėti ir dabartine PD firmos situacija serveryje, ne tik paskutinį atnaujinimą pasiskaityt, esant tokiam žaidėjų susidomėjimui šiuo darbu su retai vykdomomis atrankomis ilgai neišgyventum, o tavo priemonės susidomėjimui šia firma didinti taip pat abejotinos.


     
    Palaikyti tvarką miesteliuose panoro ir didžioji youtube žvaigždė – Cleme_Tean. „Nenorėjau prirašyti daug nereikalingos informacijos“ prieš prieinant link tokios išvados nepakenktų ir reikalingos informacijos parašyt, visi man čia žadat visokias nematytas idėjas, kurios iš karto padidins žaidėjų susidomėjimą teisėsauga, darbuotojus skatins išdirbti žymiai daugiau negu 7 dienas, bet nematot reikalo jų aprašyt, nors puikiai žinot, kad aš labai norėčiau jas matyt, tuomet ir tikėt galima, jog tikrai turit kažkokių idėjų. Vienintelė priežastis kodėl pildai – veiksmas su gaujomis, tačiau gaujų nebeturime virš mėnesio, o ir būsimoji gaujų sistema negarantuoja dažnų susišaudymų tarp teisėsaugos ir gaujų, dabar man aktualesnis yra tas, kuris užsiims miestelio tvarkos palaikymu ir galbūt net gerinimu, o ne tik apsiverkusiu gaujinių koncentracijos didinimu.


     
    Prisipirkęs visokių medinių šaukštų, baronkų ir kito, nelabai reikalingo, stuff už trigubą kainą Kaziuko mugėje, rinkimuose nusprendė sudalyvaut ir Kazys_Grinius. Pradžiai ta pati problema kaip ir aukščiau išvardintiems kandidatams: „susidomėjimas bus didelis“, „daugelis žaidėjų norės pažiūrėti ką naujo atnešiu į firmą“, šaunu, maladec, o kur priemonės, kaip planuoji tą daryt, ką naujo įneši? Dar vienas niuansas, jog neturėdamas jokios vadovavimo patirties kandidatuoji į firmą, kuriai direktoriauti sunkiausia, matau aš tavo norą, motyvaciją, bet su patirties stygiumi visa tai labai greit išgaruos, o ir pati karjera gali baigtis nesėkmingai, tokių jau buvo ne vienas ir ne du, kai kurie net gebėjo gerai eiti pavaduotojo pareigas, bet visiškai nesusitvarkė su direktoriaus pareigomis, tad pradžiai siūlyčiau išbandyti savo jėgas kokios neutralios firmos direktoriaus arba pavaduotojo kėdėje.


     
    Sekantis mano akiratyje Geranimo_Danger, dirbant taksi firmoje tave taip traukė grįžt į PD, bet tada kokio velnio užsimanei kandidatuot į taksi firmos pavaduotoją, huh? „Visus kitus aspektus kuriuos turėtų turėti policijos pareigūnai“ O tai kokius aspektus jie turėtų turėt? Kandidatuojant į tokias pareigas jau lyg ir turėtum konkrečiai žinot. „Unit‘ų“ sistema skamba visai neblogai, bet neefektyviai, nebent kol nevyks joks veiksmas siųsi juos į gatves, nes kitu atveju „Swat“ ir „Gang“ unitai didžiąją savo darbo laiko dalį praleis bazėje šaudydami vieni į kitus arba keldami ridą. Idėjas galima buvo išvardint ir visas, aš jų plagijuot ar platint nesiruošiu, o jums tai yra nebloga galimybė sustiprinti tą teiginį, jog tikrai turit kažkokių idėjų ir gebat sukurti kažką daugiau negu rangų ir algų sistemas. Abejotinas ir susidomėjimo firma didinimas, visus čia planuoji pritraukti idėjomis, kurių nežinia ar bent turi.


     
    CV laiško punktus reikia skaityti iki galo, Tadai_Nba, antraip paliksi man nekokį įspūdį – ką gali žmogus nuveikti pareigose, jei jis net sakinio iki galo perskaityt negeba? Smagu, jog nori firmoje palaikyti griežtą tvarką, bet nejaugi manai, kad vien tik to užteks, jog į tavo firmos atrankas rinktųsi ne tik niekur negalintys įsidarbint čiuveliai, bet ir potencialūs žaidėjai, su kuriais sąvoka „tobula komanda“ PD firmoje skambėtų visai realistiškai? Naujovių-idėjų, kaip matau, neturi, nedžiugina, bet ne visi mėgsta eksperimentuoti su įvairiomis nematytomis sistemoms, nepaisant to, kad tai yra viena įdomesnių direktoriavimo veiklų, žinoma, tą gali kompensuoti labai gera atmosfera ir firmos kolektyvas, bet tą padaryti yra žymiai sunkiau. Visa kita daugiau ar mažiau yra gerai, sveikinu su nebloga kandidatūra.


     
    „Aš nemėgstu tokių žmonių kurie gave pareigas jeigu įsivaizduoją kad jie dievai dievaičiai, fu išvis tokių negerbiu plius pajemu ir nuleidžiu ant žemės jeigu pradeda jau perdaug įsireikšti.“ Štai tokių frazių rinkinuką man paliko Arnas_Eko. Patarimas tau: prieš rašant savo CV laišką į direktoriaus pareigas reikia persiskaityt ko iš tavęs yra reikalaujama ir tik tada pradėti rašyt - be prisistatymo ir pagalbininko pasirinkimo esu palikęs dar ne vieną ir ne du punktus.


     
    Na ir desertui pasiskaitome Pofka_Salivop laišką. Aiški ir logika paremta ideologija leidžia suprast, kad kandidatas patirties teisėsaugoje tikrai nestokoja, idėjų taip pat netrūksta, nors kai kurios gali būti per daug sudėtingos šio serverio visuomenei ir gali tekti jų atsisakyt - mąstančios personos šiame serveryje yra nykstanti rūšis. Toliau viskas yra gerai, dėkoju už stiprią kandidatūrą kurių labai trūksta renkant teisėsaugos firmos vadovus.


     

     
    Galutinį sprendimą priimt buvo nelengva, daug įtakos turėjo principas, jog neturėčiau duot pareigų tam, kuris nelabai čia ir žaidžia, tačiau šįkart nusprendžiau, kad teks priimt sprendimą šį principą ignoruojant, kadangi manau, jog atgaivinti šią firmą galėtų tik Pofka, kiti kandidatai nėra blogi( neskaitant to vieno ), tačiau dauguma jūsų pasiektų geresnių rezultatų direktoriaujant neutraliai firmai, tad sveikinam Pofka_Salivop ir tikimės geriausių rezultatų iš teisėsaugos!

  9. Patinka
    Paulus_Omega sureagavo į Vycka_Flex tarp Peikiu Vycka_Flex   
    Jeigu nesugebate suformuluoti normalaus ir protingo sakinio geriau patylėkite ir net neklauskite tokių vėjų, juolab pateikdamas "žeidžiančias" frazes. Šioje situacijoje dar įžvelgiu ir "provokaciją", bet pasakysiu jums, kad iš to nieko gero neišeis nes toks jūsų elgesys manęs nė kiek neglumina, todėl pasistenkime išlikti kantrūs ir stabilūs, nes pykčių čia tikrai nereikia juolab dėl tokių apgailėtinų situacijų. Kadangi esate "laisvas paukštis" vien dėl to, jog jūsų niekas nepriima į darbą nes pats esate kaltas, jog nežinote tam tikrų nuostatų, taisyklių bei reikalavimų, o tie kurie sugeba patekti tikrai nėra nusipelnę, kad juos vadintų ir žemintų įvairiausiais žodžiais.
    Įrodymai už ką buvote užtildytas: http://www.part.lt/perziura/ab79621ebecdb06d5f7039699d646e29519.png
  10. Patinka
    Paulus_Omega sureagavo į Forever_Young tarp Mechanikai/Taksi Bendra Veikla.   
    Labas visiems, šiandien apturėjom didele veikla su mechanikais, kurie kiekviena savaitgali beveik prisijungia prie mūsų. Esu nudžiugęs dėl to nes veikla šį gavosi puiki, senoji veikla va buvo prastesnė nes realiai viskas vyko eksprontu. Šia veikla derinome su Paulius_Koral su kurio laikėm ryšius visa savaitę, tarėmes ką kaip darysim, per šia veikla bendrai išdalinom virš puses milijono darbuotojams kas iš mūsų pusės ganėtinai daug, viska dalinom iš savu kišenių, svarbiausiai mechanikams patiko taksistams taipogi, ačiū mechanikams už tai kad prisijungėt šia veikla galim užskaityti, taipogi dėkoju Vyckai kuris tikrai prisidėjo panaudodamas savo įdomias idėjas. 

    Šiais video pasidaliname su jumis kad galėtumet pažiūrėti jeigu kam įdomu kaip viskas vyko, ir keletas fotkiu. Daugiau visko rasite greitu metu mechaniku/taksistu galerijoje..... 


    Didelis ačiū Pauliui, Vyckai, Ratui ir visai mechaniku komandai bei savo taksistams. 
     

    (čia playlistas, visa veikla beveik ne visos vietos nufilmuotos, yra šiek tiek keiksmu) 

    VEIKLOS TRUKMĖ ~ 3H
    Štai keletas akimirkų, mes visas savo veiklas įamžiname:










    (ARRRRRRRRRRRRRRRRRR ) 
  11. Patinka
    Paulus_Omega sureagavo į Rokas tarp [OVH] Persikėlėme pas kitus hostingo tiekėjus,   
    [OVH] Persikėlėme pas kitus hostingo tiekėjus,
    Kaip ir pastebėjote, pastarąsias keletą dienų serveris buvo tragiškoje situacijoje. Neturėdami jokio kito pasirinkimo buvome priversti persikelti iš dedikuoti.lt pas kitus hostingo tiekėjus. Šiuo metu mūsų serveris yra talpinamas OVH dedikuoti serveryje, kuris garantuoja visas reikiamas apsaugas mūsų projektui ir svarbiausia - stabilumą, kurio mums trūko ne tik pastarosiomis dienomis, bet ir aplamai, kai dar buvome talpinami VPSnet'e. Tikimės, jog tokia situacija, kuri mus kankino pastarąsias keletą dienų niekada nebepasikartos.
    Visi serverio žaidėjai, kurie turėjo paslaugas su galiojimo laiku, gavo papildomas 3d. pasidžiaugti paslaugomis už patirtus nesklandumus.
    Su Pagarba,
    GreenSide administracija
  12. Patinka
    Paulus_Omega sureagavo į Tomas_Bielka tarp [0.3.7-R2]Pasiūlymai mechanikų darbui   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tomas_Bielka
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Pasiūlymas yra padaryti katerį skirta tik mechanikams, tai yra pridėti prie mechanikų darbo nors vieną katerį, nes kai žmonės įvažiuoja į vandenį, mes negalime parvežti jo metalo laužo ir jam tenka laukti 1valandą kol galėsime sutaisyti jo mašina, bei gauna +1 prie daužtumo. Nuplaukus prie metalo laužo paspaudus kokį nors mygtuką jis prisikabintų arba įsidėtų kaip nors į katerį/valtį ir mes jį turėtumėm partepti į tam tikrą vietą ir tada galėtumėm jį iškarto tvarkyti ir jis negautų daužtumo.
    2. Pakeisti metalo laužo uždėjimo ant mašinos mygtuką, nes kai mašina sprogsta arti garažo, mes jos dažniausiai negalime parvežti, nes ji neužsideda, tai vairuotojas turi laukti valandą bei gauna daužtumą. : 
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Padėtų mechanikų darbui, bei paties serverio žaidėjams, kurie įvažiuoja į vandenį.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):  Kateris galetų stovėti čia(suprantu nelabai apgalvota įdėja dėl jo, bet logišką, reikėtų gal biškį labiau apmastyti): 
     
  13. Patinka
    Paulus_Omega sureagavo į Aleksas_Mint tarp Konkursas iš GTA 5   
    Sveiki, darau trumpą konkursą iki 2017/02/18 18:00 valandos iš GTA V steamo accounto.
    GTA V ant online yra užbanintas, bet galėsit žaist singleplayer.

    Ką jums reikia padaryt?
    1. Parašyt random skaičiu nuo 1 iki 100
    Na ir žinoma, galit uždėt reputacijos taškelį
     
  14. Patinka
    Paulus_Omega sureagavo į Cleme Tean tarp klemė ir avatarai   
    Tarp avatarų "gaminimo" patirties turiu mažai, norėčiau sulaukti kritikos.
     

           
            
     
     

            
            
     

            
     
     
     
     
  15. Patinka
    Paulus_Omega sureagavo į Edvis_Srekas tarp Peikiu PD direktorių Edvis_Srekas   
    Ne vieną ir ne du kartus aiškinau, kad pasiekimai skirti pasiekt pačiam, o ne kad į rankas paduotų, kaip vaikui. Jei žaidi, tai ir pasiek, neveltui tai vadinama "pasiekimai".
    Taigi: "Nužudyk policininką" 
    Kaip matome, šis pasiekimas yra tiesiai po pasiekimu "Tapk gaujos nariu".
     
    Tai reiškia, kad teoriškai, pasiekimas sukurtas tam, kad gautum policininko nužudymą tik tada, kai tampi gaujos nariu, o ne gatvėję eidamas ir nužudydamas. Už tai tu gauni star, o kadangi nužudžius pareigūną apsiverktum jog esi naujokas ir reikalautum išteisinimo, nužudyt neleidžiu. Kaip matai ir milijonų turėjimas rankose yra išdėstytas didėjančia tvarka. Taip pat ir pasiekti XP ir visi kiti dalykai. Sėkmės kitą kartą.
    EDIT: Tai jei tu pas mane jį veži tai pats ir aiškink :D:D:D
  16. Patinka
    Paulus_Omega sureagavo į Rokas tarp Peikiu Vycka_Flex   
    Papeikimo autorius įspėtas už melagingą papeikimą. Prižiūrėtojas nebus baudžiamas.
    Tema rakinama.
  17. Patinka
    Paulus_Omega sureagavo į Vycka_Flex tarp Peikiu Vycka_Flex   
    Kaip pastebėjau stengiatės kaip tik įmanydami manę "nuversti" ir tam kaip matau yra buriama didelė "bobučių armija" turbūt vien dėl to kad nepriklausau jūsų "šutvei" ir suprantate kad to niekada nebuvo ir nebus todėl jūs manęs visiškai nedominate. "Chebryte" pasakysiu jums tiesiai šviesiai - darykite ką norite taikykite prieš manę ką tik norite meluokite apie manę ką ir kiek norite žeminkite tyčiokitės darykite dar didesnį spaudimą bei nepamirškite į visą tai įtraukti ir daugiau "šunelių". Pasakysiu jums labai paprastai: "Man nusispjaut ką jūs planuojate ir ką rezgate apie manę" visos jūsų pastangos tie beribiai norai kažką padaryti manę tik juokina prisipažinsiu dažnai pasijuokiu iš jūsų bet ne tame esmė dabar.  Viską tiesiog leidžiu pro ausis ir tiek dėl jūsų tikrai nieko nežadu palikti ar panašiai priešingai man "toks jūsų palaikymas" suteikia jėgų ir stiprybės toliau aktyviai darbuotis norit tikėkit norit ne. Grįžkime prie situacijos jeigu vienas žaidėjas nusprendė eiti už manę tai jo reikalas o kaip gi jūs a? Susibūrę ir stojat prieš vieną gėdos imkitės o čia visai normalu jog žmogus pamatęs situaciją nusprendė jus nuraminti turbūt pykstate kad nestojo į jūsų pusę. Dar tavo video įrodymuose girdisi kaip suėję visi į vieną kanalą spėju ir tekalbat apie mane kaip čia pakenkus ką dar jam padarius ar gi ne taip?  Taigi pateiksiu jums norimus įrodymus už ką buvote užtildyti čia peržvelkite viskas puikiai matosi.
    SPAUSKITE
    Dabar pakalbėkime ir apie jus bei jūsų "gvardiją" tu edgarai gėdos imtumeis šmeiždamas kitus prisimink ką pats padarei su [Admin] statusu prieš palikdamas projektą užblokavai dalį serverio direktorių šiaip sau norėdamas pasimėgauti paskutiniomis dienomis projekte o dabar grįžęs vėl bandai čia kažką parodyti? Žinau kad šį papeikimą tave pastūmėjo parašyti visa jūsų "gvardija" tikėdamiesi jog kažką pasieksite tik žiūrėkite kasdami duobę kitam nesukriskite kai "lapai" į ją patys nes dar ten ir nuskęsite. Matthew'as taipogi šmeižia kitus visad užsipuola ir prikaišioja įvairiausius menkniekius bet visai neseniai pats buvo užblokuotas už "čytinimą" ir užblokavimo anketa buvo - patvirtinta. Turbūt pykstate ant manęs kad buvote žaidimo nuskriausti? Ir susibūrėte norėdami kažką įrodyti? Na o aš ramia sąžine galiu teigti kad iš mano pusės šiuo atveju nėra jokių taisyklių pažeidimų juolab kad visą situaciją sukėlėte jūs patys.  Pradėjote ant manęs loti kaip kokie "šunys" tai ką aš klausyti turiu? Tikrai ne kiek stumsit tiek mutinsiu nes kitaip ir neis nieko padaryti gi su jumis susikalbėti neįmanoma. Manau bent kažkiek situacija tapo aiškesnė taigi bičiuliai palinkėsiu jums sėkmės ir vieną mūsų draugo posakį įterpsiu: SPAUSKITE
     
  18. Patinka
    Paulus_Omega gavo reakcijąSemka_Bemka tarp Parduodamas sultan.   
    double post(istrynk reidzai)
  19. Patinka
    Paulus_Omega gavo reakcijąDomas`Acme tarp Parduodamas sultan.   
    pardota,
     
  20. Patinka
    Paulus_Omega gavo reakcijąTauras_Gangsta tarp Parduodamas sultan.   
    pardota,
     
  21. Patinka
    Paulus_Omega gavo reakcijąSemka_Bemka tarp Parduodamas sultan.   
    pardota,
     
  22. Patinka
    Paulus_Omega sureagavo į Saimonas_Boss tarp Saimonas_Boss atsiliepimas apie serverį.   
    Na, žaidžiu jau daugiau negu dvi savaites šitame serveryje, tad galiu pilnai parašyti šiokią tokią nuomonę! Šis serveris, kad ir kaip gaila, vėl manyje pažadino norą žaisti prie kompiuterio, o ypač SA:MP. Paskutinį kartą toksai dalykas buvo atsitikęs prieš daugiau negu 4 metus, 2012 metais. Iš tikrųjų, šio serverio stabilumas yra palaikomas trejopai.
    Ką gi turiu omenyje?
    Visu pirma, norėčiau pakalbėti apie pačias serverio sistemas. Per pirmąsias dienas man krito į akį tai, kad kiekvienas dalykas yra kruopščiai, informatyviai ir nuosekliai aprašomas, nėra naudojamos paprastos GUI lentelės, tinkamai atrinktos spalvos, vietoje yra pabraukimai, uždėtas kursvyras ir kt. Keliaujant toliau - buvau LABAI sužavėtas darbo sistemomis. Kiekvienas atskiras darbas turi jam skirtą veiklą, kurios vis kitam darbe yra visiškai skirtingos. Dėl šito kriterijaus serveryje tikrai yra mažinamas rutinos atsiradimas. Kolektyvas tarp bendradarbių yra ganėtinai geras, visi maloniai bendrauja. Vienas minusas, kad būten tą dieną, kai pasiekėmė 300 žaidėjų rekordą, daugelis žaidėjų "pyko" vieni ant kitų, kad yra iš kito serverio, kad čia atkeliauja tiesiog pačytinti, pakenkti arba parinkti nemokų dovanų (kai dalino /tdezes, /sdezes) ir vėliau jas prastumti. Tai tikrai sumažino serverio koordinaciją... Buvau tikrai dėl to labai nusivylęs. Čyterių veikla šitame serveryje nėra tokia aktyvi. Nežinau tiksliai, kaip veikia "Anti-cheat" sistema. Bet gal dėl jos čyteriams ir neina čia įsivažiuoti. 
    Labai įdomiai yra padaryta su darbais su pakvietimu. Atrodo, pastebėjau tokį dalyką, kad kiekvienas darbas yra neatskiriama šio serverio dalis. Visi darbai yra savitai sujungti, be vieno iš jų serverio stabilumas iš tiesų pasvirstų. Kiekvienas iš jų atlieka svarbų vaidmenį "GreenSide" serveryje. Vieni iš jų: veža žaidėjus; gabena mašinas; gydo, suteikia gyvybių serverio žaidėjams; remontuoja ir palaiko tvarką kartu su policininkais mechanikai. Vienintelis, bet tikiuosi laikinas, trūkumas kol kas yra: serverio nusikalstama veikla. Nėra gaujų, nusikaltėlių skaičius tikrai mažas, nėra jokių grobimų, okupacijų, reidų, šturmų ar šiaip kokios rimtos veiklos... Na, bet tikiuosi, sekančiame atnaujinime viskas pasikeis į kitą pusę ir serveryje neutralumas pagaliau sumažės..
    Taigi bendras serverio įvertinimas yra: 10/10. Jokių realiai neištaisomų trukūmų nėra, serveris tikrai turi kur tobulėti, serverio tikrai laukia puiki ateitis, nauji žaidėjai, dideli rekordai ir visa kita.
     
  23. Patinka
    Paulus_Omega sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    Truputis solidarumo...

    UPDATE 2017/02/11 




  24. Patinka
    Paulus_Omega sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    Ką gi, daug kas sakė kurk 200x200 nes taip gražiau atrodo todėl pabandykim. Pažiureje į apačioje esančius avatarus parašykit grįžtam prie 200x250 ar liekam prie 200x200. AČIŪ 

    LIEKAM AR GRĮŽTAM?





     
     
  25. Patinka
    Paulus_Omega sureagavo į Mc_Di tarp Mc Di Monty нас замыкали берега coveris   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy_Anishwilly
    2. Koks šios dainos pavadinimas?: Monty - Нас замыкали берега
    3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Mano coveris
    4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): Nes mano
    5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube): 
     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.