Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Nic_Salt

Neaktyvus

  • 87

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Haha
    Nic_Salt sureagavo į Tautvidas_Krisci tarp Peikiu Josh_Martinez   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tautvidas_Krisci
    2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje : Josh_Martinez(Mantelis_Gaidelis).
    3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: Karočei prisijungeu į serverį pasisveikinau su visais bahurais o jis atsake ate su taškų, blogas /ats naudojimas, turėjo atsakyt /pagalba ne tam arba sw, ate ats neprimu ir jis mane įžeide 
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/nxOJRXM
  2. Ačiū
    Nic_Salt sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Gruzinas_Tortilla.
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato generalinis komisaras.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 49 dienas.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Pirmąsias kadencijos 35-ias dienas serveris džiugino dideliu žaidėjų skaičiumi bei jų aktyvumu, o tai žymėjo ir aukštą policininkų aktyvumą, kas lėmė mums turėti galimybę daryti atrankas labai retai, turėjome solidų, aktyvų, draugišką kolektyvą, prie kurio prisijungti norėjo ne vienas projekto žaidėjas. Kas liečia visus veiksmus, dalyvaudavome kiekvieną dieną kiek įmanoma visuose veiksmuose ir kas be ko, beveik visus juos laimėdavome, savo kišenes glostėm aukštomis premijomis ir algomis. Bėgant laikui viskas keitėsi, baigėsi didysis žiemos renginys, nemažai baro narių buvo užblokuoti, netekome „Blueberry“ baro lyderio, todėl veiksmuose tiesiog keldavom minutes ir tarpusavyje šaudydavomės, o serverį džiugino 50 žaidėjų skaičius, kuris ir tai tik atsirasdavo vakarais. Visą tai susidėjo ir per tas ~10-imt dienų numušė motyvaciją dirbti ne vien man, bet vizualiai galėjo pastebėti, kad ir visam kolektyvui. Policijos negaliu pavadinti darbu, kadangi šiai dienai visas kolektyvas yra priverstas tik prisijungti į kontrabandas, nes dieną ar vakare serveryje veiklos praktiškai nėra. Dėl tos pačios priežasties krito ir aplinkinių susidomėjimas teisėsaugos frakcija, kadangi šiai dienai net taksistai turi daugiau veiklos negu policija. Dabartinis kolektyvas vos ne visas yra nuo pat starto, dėl ko jums tariu didelį ačiū, tačiau su laiku ir patys pastebėjote, kad darėsi vis sunkiau ir sunkiau susijungti dideliam mūsų būriui, kadangi motyvacija daro savo. Reziume atsistatydinti tenka dėl veiklos stokos serveryje. Nors ir kadencija nėra aukso trukmės, tačiau tai buvo pakankamas laiko tarpas įrodyti, ką gali solidarus ir aktyvus kolektyvas, dar kartą ačiū visiems esamiems ar buvusiems kolektyve. Big up's @Bob_Winters, @Blue_Face, @Antonio_Montana, @Adrian_Moreno, @Jack_Marzo, @Mafijos Senelis, @Domantas_Sultanas, @Laurynas_Leigon, @Jokic_Brother, visų patagint negaliu, visi buvot šaunūs. Vieno iš jūsų vardą tikiuosi pamatyti kaip laureatą sekančio direktoriaus rinkimuose. Nors ir daug nervų ir nesutarimų buvo, bet didelis ačiū @blueberry, @armanis baras už sklandžius veiksmus ir gerai praleistus vakarus. Iš manęs tiek, tikiuosi dar susitiksim, galbūt šį kartą dominuosime nelegalųjį pasaulį.
     

  3. Ačiū
    Nic_Salt sureagavo į Martin_Gossard tarp Atranka į „Blueberry“ baro lyderį,   
    Senai bematyta šio baro analizė. Džiaugiuosi, kad sulaukiau nemažo kiekio kandidatūrų. Vienintelė problema, kurią pastebėjau, neskaitote atrankos reikalavimų ir visi klystate taip pat: „Kandidatūra privalo būti pateikta „CV“ (motyvacinio laiško) formatu, pageidautina jog į laišką prašomi punktai nebūtų įtraukti.“ Taip pat dėkoju asmeniui, pateikusiam lygiai tokią pat anketą ir senoje atrankoje. Džiugu, kad vis dar matau nepasiduodančių žaidėjų, kurie nenuleidžia rankų siekiant lyderio posto. Nepavyko šį kart? Pabandyk kitoje atrankoje. Ir kas gi tas naujasis lyderis? Nekvaršinsiu burnos. Naujas „Blueberry“ baro lyderis – Mantas_Sampxx! 
  4. Haha
    Nic_Salt sureagavo į Edvinas tarp Adrian_Moreno užblokavo Nic_Salt   
    Užblokavimo apeliacija tvarkinga.
    Tema rakinama.
  5. Liūdnas
    Nic_Salt sureagavo į Adrian_Moreno tarp Adrian_Moreno užblokavo Tazz_Zyzz   
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:https://streamable.com/txgdbv
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
     
  6. Haha
    Nic_Salt sureagavo į Mike_Frozen tarp Unban Mike_Frozen   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mike_Frozen
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: @Laurynas_Leigon
    • Už ką buvote užblokuotas?: Už ''Čytinimas''
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo: Nefilmavau. Mano pasiteisinimas,kad padariau /sunaikinti ir iškart /ptp į mėntyną(turiu užsibaindines komandas),dar net pd išiskviečiau kad pasodintu. Kas čia išvis per įrodymai gal loss pakilęs ar pingas jam, /pzu adminas turėtu daryt.
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį: https://imgur.com/a/Z6mDroP
     
  7. Patinka
    Nic_Salt sureagavo į Rokas tarp „Slava Ukraini!“   
    „Slava Ukraini!“
    Palaikykime Ukrainą ir jos žmones kartu!
    Visą vasario 25d. pirkdami kreditus mūsų žaidimų serveryje, jų gausite +10% daugiau, nei kad perkant įprastai. Visos surinktos lėšos keliaus į VšĮ „Mėlyna ir geltona“ fondą. Daugiau informacijos: https://www.blue-yellow.lt/lt .
    Visi galite išreikšti savo palaikymą Ukrainai įsigydami kreditų mūsų žaidimų serveryje. Skatiname tai padaryti bent minimalia pinigų suma ir taip prisidėti prie šios akcijos.
    „Greenside“ finansiškai taip pat prisidės prie šios akcijos.
    Prie jūsų surinktos pinigų sumos atitinkamai prisidėsime ir mes.
    Garantuojame visišką skaidrumą ir profesionalumą vykdant šią akciją.
    „Greenside“ projekto administracija,
    „Slava Ukraini!“
  8. Haha
    Nic_Salt sureagavo į Merso_Vairuotojas tarp Apgavo Lukazzs_Lukazzs   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Merso_Vairuotojas
    2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Lukazzs_Lukazzs
    3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Vakar vakare, susitarėme /sms, kad parduosiu kokainą, atvykau į baro bazę, pardaviau kokainą ne už tiek kiek reikėjo, vietoj Lukazzs_Lukazzs 21vnt po 10000€, parašiau Lukazzs_Lukazzs 21vnt 21€, tikėjausi, jog paduos pinigus per /duoti komandą, kurių nesulaukiau 2022/01/26, atėjo kita para 2022/01/27, parašiau /sms, kad atiduotų pinigus (210000€) arba kokainą 21vnt 80 procentų grynumo, atiduoti nesiruošė.
    4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas):  2022/01/26 22:00 - 23:00. Mano spėjimu, jau tikslesnis laikas ~22:30 val.
    5. Įrodymai (būtina): 2022/01/26 tarp 22:00 - 23:00 val. 
  9. Ačiū
    Nic_Salt sureagavo į Rokas tarp „Greenside“ jau 7-eri!   
    „Greenside“ jau 7-eri!
    Metai bėga ypač greit. Nespėjome pastebėti, o projektui jau 7-eri! Esame be galo laimingi šiais metais, nes projektui šie metai buvo vieni geriausių. Taip! Kad ir kaip sudėtinga patikėti, tačiau „SA-MP“ projektui šie metai buvo labai sėkmingi, kaip ir mums, projekto administratoriams. Beveik galutinai nušlifavome turbūt didžiausią „SA-MP“ serverio atnaujinimą, kuris turbūt yra vienas didžiausių, o gal net didžiausias visoje šio žaidimo bendruomenėje. Tuo labai didžiuojamės ir esame dėl to be galo laimingi. Prie šio pasiekimo ypač prisidėjo projekto komanda, kuri tiesiog atliko fenomenalų darbą. Dėl to esame be galo dėkingi tiems žmonėms, kurie prie šio pasiekimo prisidėjo labiausiai.

    Taip pat esam labai dėkingi Jums, žaidėjai! Ačiū, jog įvertinote mūsų pastangas ir iki šiol esate „Greenside“ bendruomenės dalimi! Kiekvieną dieną stengiamės, jog Jums žaidimas būtų kuo kokybiškesnis ir įdomesnis. Pažadame, jog ir sekančiais metais išlaikysime sau iškeltą kartelę ir toliau pildysime savo planus, kurių šiais metais turime ne ką mažiau! Kad šie metai būtų tokie pat sėkmingi, kaip ir praėję, prašome Jūsų toliau tikėti mūsų pastangomis ir prižadame, kad Jūsų nenuvilsime!
    Paminėkime 7-ąjį projekto gimtadienį kartu su „greenside“!
    Žaidimų serveryje palikome kiekvienam serverio žaidėjui siurprizą! Prisijungus į žaidimų serverį ir parašius komandą /gimtadienis galėsite trumpai susipažinti su svarbiausiais projekto pasiekimais per praėjusius 7-erius projekto metus, bei atsiimti siurprizą.
    Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais metais dalybos! Dalybas planuojame sausio 24d. 20:00 (GMT+2). Dalybų reikalavimai bus griežtesni ir orientuoti labiau į senesnius serverio žaidėjus.
    Akcijos atrakcijos! Perkant kreditus visais galimais būdais, nuo sausio 24d. iki sausio 30d. gausite +25% daugiau kreditų, nei kad perkant įprastai. Prisidėti prie projekto tobulėjimo gali kiekvienas!
    7-ojo gimtadienio progai paminėti taip pat bus sukurta proginė tr. priemonės komplektacija. Daugiau informacijos savaitės eigoje.

    Ačiū, jog esate drauge! 🎉
    „Greenside“ administracija,
    2022, sausio 24d.
  10. Haha
    Nic_Salt sureagavo į Lynn_Stafford tarp Prašau užblokuoti Daniel_Howell   
    ŠABLONAS:
    1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Čytinimas
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/9dt4dh
  11. Patinka
    Nic_Salt sureagavo į Busting_Out tarp Pasiūlymas dėl draugų sistemos.   
    Serverio pasiūlymų skilties anketa:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Busting_Out
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau kiekvienas norėjome sužinoti ar tam tikras draugas yra prisijungęs į serverį, tad reikėdavo nuobodžiai scrollint per daugelį žaidėjų "TAB" lentelėje arba rašyti bereikšmes žinutes su tašku, kaip "/sms busting .", kad pažiūrėti ar žaidėjas prisijungęs. Kad išspręsti šią problemą, siūlau įdėti į žaidimą draugų lentelę/sistemą. Manau ji gerai prisitaikytų prie "/telefonas" komandos, nes galima sukurti kiekvienam žaidėjui individualų tel. numerį (ar kažką panašaus), kurį galėtų pasidalinti su kitu žaidėju ar draugu. Kitas žaidėjas gavęs tel. numerį, galėtų pridėti šį numerį i savo tel. sąrašus ir pasivadinti jį kaip norį ar tiesiog būtų pavadinta to tel. nr. savininko V_P.
    Tame draugų sąraše galima būtų pasižiūrėti:
     Ar tas žaidėjas yra prisijungęs į serverį (svarbiausia priežastis). Rodytų lentelėje ar žaidėjas prisijungęs, su žodžiu "YRA" prie nick, ar atsijungęs, su žodžiu "NĖRA" prie nick (manau galima būtų "customize'inti" ir padaryti, kad rodytų tik prisijungusius (be atsijungusių) arba abu (prisijungusius ir atsijungusius). Panašiai kaip darbuose "/bendradarbiai" lentelėje; Kada buvo paskutinį kartą prisijungęs (laiką, prieš kiek dienų/valandų/minučių); Žaidėjo informaciją; Sekimą, kaip "/mapp"; Kiek laiko jau yra draugai; Kiek iš viso turi tarpusavį žinučių (GAL); Ši įdėja gimė tada, kada susipažinau su žmogumi ir norėjau susitikti kitą dieną ir susimąsčiau ar yra kokia draugų sistema, per kurią galima būtų pridėti naujai sutiktą žaidėją, kad nepamiršti jo V_P ir pasižiūrėti kada jis bus prisijungęs. Tokios sistemos pasirodo nebuvo ir pagalvojau, kad tai būtų gan naudinga. Kitą dieną ir pamiršau tai, nes galvojau, kad man vienam tai tik aktualu ir dėl manęs niekas nieko nedarytų. Taip galvojau iki vakar nakties, kada sutikau 2 naujus serverio žaidėjus. Su jais smagiai susibendravom, pasakojau apie serverį ir jam kilo klausimas, "Galima kažkaip čia pridėti tave į draugus?". Tada pamačiau, kad ne man vienam tai atrodo naudinga, todėl nusprendžiau parašyti šį pasiūlymą.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šis pasiūlymas yra labiau aktualus tik ką pradėjusiems žaisti nariams, nes jie tada galėtų susigaudyti tarp daugybę nepažįstamu žmonių ir palengvintų jiems susisiekimą su tik ką susipažinusiais draugais. Ilgai žaidžiantiems nariams, tai yra mažiau aktualu, kadangi jie pažįsta kiekvieną "GreenSide" serverio narį. Taipogi pagyvintu "/telefonas" komandą žaidime ir įgautų didesnės prasmės.
    Šią įdėja galima visaip išdirbti ir pridėti daugiau visokių dalykų, bet pati esmė yra tame ir pateikiau tik kelis pavyzdžius.
  12. Haha
    Nic_Salt sureagavo į Tomas_Willsons tarp Prašau užtildyti Nic_Salt   
    ANKETOS ŠABLONAS,
    1. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?:Už keiksmažodžius.
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:https://imgur.com/a/bavVGPM
     
  13. Haha
    Nic_Salt sureagavo į Roki_Reider tarp prasau uztildyti Gabi_Jole   
    1. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: keiksmazodzius, visi lygus, zmones uz zodi dahuja gauna, o cia tik trumpinys, tiesa turi buti nes mes paprasti zaidejai esam tildomi reliai uz betkokius menkniekius
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://i.imgur.com/wNvzNR8.jpeg 
     
  14. Haha
    Nic_Salt sureagavo į Florencijos_Zvejys tarp Apgavo Florencijos_Žvejys   
    po rollback niekam nieko negrazino 




    pagal viska as irgi mokytojai teigiau kad suo namu darbus suvalge  (y)
  15. Patinka
    Nic_Salt sureagavo į Edvinas tarp [GIVEAWAY] 242 ID Admiral   
    Sveiki, kadangi esu didelis Admiral automobilio gerbėjas, sugalvojau padaryti šios transporto priemonės "GIVEAWAY" ir kažkam jį padovanoti!


     
     
    Anketa, norint dalyvauti:
    Jūsų Vardas_Pavardė:
    Palinkėjimas žaidėjams:
     
    Laimėtoją rinksiu pagal random.org, tarkim jus parašėte pirmas anketą, tai jūsų numeris ir bus pirmas.
    Laimėtojas bus renkamas sausio 15d.
    Sėkmės!
    Žinoma nepamirškit...

  16. Patinka
    Nic_Salt sureagavo į Mafijos Senelis tarp Unban Don_Salvatore   
    Atblokuotas. Kitą kartą už tokius pabandymus, būsite baudžiamas įspėjimais.
    Tema rakinama.
  17. Patinka
    Nic_Salt gavo reakcijąSafari_Mesh tarp Unban Don_Salvatore   
    Šablonas,
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Don_Salvatore 
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: Nic_Salt
    • Už ką buvote užblokuotas?:Grasinimai
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo:
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį:
     
    Buvo taip kad sake Doniukas kad neis uzblokuot kito admin tai norėjom pažiūrėt.
  18. Haha
    Nic_Salt gavo reakcijąFyfi_Niukas tarp Unban Don_Salvatore   
    Šablonas,
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Don_Salvatore 
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: Nic_Salt
    • Už ką buvote užblokuotas?:Grasinimai
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo:
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį:
     
    Buvo taip kad sake Doniukas kad neis uzblokuot kito admin tai norėjom pažiūrėt.
  19. Patinka
    Nic_Salt sureagavo į Rokas tarp Su Šventomis Kalėdomis ir Naujaisiais Metais!   
    Su Šventomis Kalėdomis ir Naujaisiais Metais!
    „Greenside“ projekto administracija sveikina visus projekto žaidėjus su Šv. Kalėdomis ir Naujaisiais Metais! Linkime linksmai ir saugiai sutikti šventes namie. Sekančiais metais linkime likti vieningais ir galvoti ne tik apie save, bet ir apie mus supančius žmones - būtent tai yra svarbiausia tokiais laikais.

    Šv. Kalėdos!
    Švenčių proga žaidimų serveryje buvo įjungtos šventinės užduotys. Šv. Kalėdų proga, kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais (dėl visiems žinomų aplinkybių), ieškosite dovanėlių, kurios buvo išmėtytos po visus „Red County“ miestelius. Užduotis kaip ir per kiekvieną šventę, vėl yra suskirstyta į 7 kalendorines dienas. Kiekvieną dieną atsiras vis naujos dovanėlės. Radus atitinkamos dienos dovanėles galite jas iškeisti į prizus. Svarbu paminėti, jog dovanėlės yra keturių spalvų. Per dieną surinkus visų spalvų bent po 2 dovanėles ir iškeičiant visas dovanėles į prizus, gausite Šv. Kalėdų dėžę (/kdeze). Jeigu surinkti reikiamų spalvų dovanėlių nepavyksta - nenusiminkite. Galite keisti dovanėlėmis su kitais žaidimų serverio žaidėjais! Daugiau informacijos apie Šv. Kalėdų užduotį galite sužinoti žaidimų serveryje parašius komandą /kaledos .

    Taipogi nepamirškite ieškoti dovanėlių danguje! Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais, ieškokite oro balionų danguje. Daugiau informacijos apie dovanėles danguje galite sužinoti žaidimų serveryje parašius komandą /dovaneledanguje .
    Naujieji 2021 Metai!
    Naujuosius 2021 metus pasitikime „Greenside“ žaidimų serveryje su visų taip pamiltais fejerverkais!

    Perkant serverio kreditus visais apmokėjimo būdais nuo dabar iki 2021.01.03 gausite +25% kreditų daugiau nei įprastai.
    Taip pat serveryje ėmė snigti. Sniego efektą išjungti galima panaudojus komandą /sniegas .
    Šv. Kalėdų dėžės (/kdeze) raktų dalybos yra numatomos po Naujųjų Metų. Data ir laikas bus praneštas viešai, kai tiksliai būsime viską susiplanavę.
    „Greenside“ administracija,
    2020, gruodžio 24d.
     
  20. Patinka
    Nic_Salt sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
    Sveiki, sumaniau atidaryti savo avatarų galeriją, kurioje pasistengsiu kelti forumo avatarus. Šį kartą temą parinkau pats, bet į pasiūlymus žadu taip pat atsižvelgti. Tam jog tema išliktu tvarkinga komentuoti joje bus draudžiama. Tai pirmas kartas kai darau kažką panašaus, todėl jeigu daug kam patiks pasistengsiu avatarus kelti kuo dažniau. Norint atsidėkoti už jums patinkantį avatarą ir duodant šiek tiek motyvacijos galite tai padaryti paspaudus mėlyną širdutę  
    Panelės
       
       
       
       
      

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.