Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Everett_Sanchez

Neaktyvus

  • 176

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Everett_Sanchez sureagavo į Tony_Express tarp Krepšinio turnyras 1x1   
    Manau jau laikas išsiaiškinti kuris yra geriausias krepšininkas tarp mūsų! Smagaus ir garbingo žaidimo! 🏀
     
    TURNYRO INFORMACIJA:
    • Registracija vyksta iki Gruodžio 25d., tad turite laiko pasitreniruoti.
    • Prizai bus išdalinti Sausio 1 - 2 dieną.
    • Žaidėjai patekę į top 5 galės mesti vienas kitam iššūkį krepšinio rungtynes, tačiau nugalėtojas laimi jo prizą (kdėžės raktus)
    • Žaisti turėsite iš €500
    • Po Registracijos žaidėjai bus suskirstyti į grupes arba į atkrintamosios lentelės tipo rungtynes.
    • Krepšinio rungtynės bus žaidžiamos iš 5 baudų.
    • Pusfinalis ir finalas bus žaidžiamas iš 10 baudų.
    PRIZAI:
    🥇6 Kalėdinės dėžės raktai + 10 Auksinių tune dėžių
    🥈5 Kalėdinės dėžės raktai + 10 Sidabrinių tune dėžių
    🥉4 Kalėdinės dėžės raktai + 10 Bronzinių tune dėžių
    🎖️2 Kalėdinės dėžės raktai + 10 Įšvaizdos dėžių
    🎖️2 Kalėdinės dėžės raktai + 10 Įšvaizdos dėžių
    DALYVIO REGISTRACIJOS ANKETA:
    ♦ Vardas_Pavardė žaidime: 
    ♦ Žinutė varžovams:
     
  2. Patinka
    Everett_Sanchez sureagavo į Tony_Express tarp Express News ' #15   
    1. Atspėk ir laimėk
    2. Artėjančios Šv. Kalėdos
    3. Laikinasis Policijos Departamentas
    4. Naujasis pervežėjų pavaduotojas
    5. Pokalbis su Salvatore
    6. Krepšinio turnyras 1x1
    7. Reklamos 


    D _ _ _ _ _ ' _   _ _ N _ _
    DANIEL'S DINER
    Užuomena - Dešrainis
    Nugalėtojas - @Dovis_Gtx


    Jau nebeužkalnų Šv. Kalėdos. Tai reiškia ir kalėdinis eventas serveryje jau netoliese, taip pat kas nepastebėjote spawn'e jau yra kalėdinė eglutė. Žaidėjų skaičius taip pat galimai pakils, tad direktoriai galite ruošti atrankas po truputi. O dabar apie eventą - Kiekvienais metais Kalėdinis eventas įkeliamas gruodžio 24 dieną, tas pats turėtų būti ir šiais metais. Kalėdinė užduotis būna suskirstyta į 7 dienas ir per jas reikia rinkti kalėdines dovanėles Red County kaimelių ribose. Per dieną galima rasti 10 dovanėlių ir turint visų atitinkamų spalvų dovanėles po 2 užbaigus dieną gaunate kalėdų dežę, nevisada gausite visas po 2 tad galėsite keistis su kitais žaidėjais. Užbaigus visas 7 dienas gausite šventinį aksesuarą kuris yra legendinis. Dienos metu nuo 12:00 iki 00:00 kaimelių ribose bus dovanėles danguje, turėsite šauti į balionus, kad dovanėlė nukristų ir gausite tam tikrą kiekį pinigų bei kreditų, o vienas laimingasis turės galimybe gauti kalėdine dėžutę. Per visą šį eventą būna 25% akcijos kreditams. Per naujuosius metus galėsite šaudyti fejerverkus ir taip gauti pinigų/kreditų ir vieną iš /tdeze,/ideze,/adeze bent kiek pamenu taip viskas būdavo. Tai kartojasi jau kelerius metus ir spėju viskas taip ir išliks. Tai visus noriu pasveikinti su artėjančiomis šventėmis, samgaus žaidimo bei šiltų ir jaukių Šv. Kalėdų!


    Gruodžio 16 dieną atsisveikinome su Policijos Departamento Direktoriumi ir Pavaduotoju @Domantas_Epic ir @Dovis_Santos dėkoju abiem už darbą. Domanto Direktoriavimo kadencija nebuvo ilga ji užtruko vos 20 dienų. Palikimo pranešime Domantas net pats yra nusivyles savimi, tačiau grįš stipresnis kaip ir pridera. Dovis taip pat pavaduotojo kėdėje neišbuvo ilgo laikotarpio, o tik 19 dienų. Tačiau manau dabar didžiausių šansų turi Dovis tapti Policijos Departamento Direktoriumi jeigu pildytų. Nors ir kadencija buvo trumpa ji nebuvo prasta, tačiau nebuvo ir labai gera. Domantas su Doviu bandė atnešti naujovių Policininkams su naujomis temomis bei rangų sistemomis, tačiau matomai viskas nesiklostė kaip jie norėjo. Dabar laikinąjį departamentą prižiūri @Titas_Titurnikas bei @Adrian_Moreno jei norite tapti policininku susisiekite su jais arba laukite atrankos. Taip pat šiuo metu vyksta atranka į Policijos Departamento Direktoriaus postą iki Gruodžio 27 dienos.
    Policijos Departamento Direktoriaus atranka


    Gruodžio pirmąją dieną direktorių gavęs @Gvidaz_Bond pasiskyrė sau pagalniniką kuris jam padės su firmos vystimusį į priekį. Pavaduotoją paskyrė gruodžio vienuoliktą dieną. Dar pats vadovo kėdėje ilgai neprabuvęs, tačiau vadovas turi savo nusistatymus ir nešvaistė laiko. Pavaduotojas išrinktas vienas iš darbuotojų kuris įsidarbino į pervežėjus per pirmąją atranką su tikslu pasiekti pavaduotojo pareigas. Kaip matome jam tai padaryti pavyko. Direktoriaus žodžiai paskyrimo pranešime „kas jam buvo likę tai įrodyti man jog jis tai gali, tai jis ir padarė - savo paprasta ir žmogiška pagalba bei pasiūlymais, tam tikrais pakeitimais, motyvacija į darbą bei užsitarnavo darbuotojų pagarbą, todėl tikiuosi jog šis pasirinkimas manęs nenuvils ir jis susitvarkys su šiomis pareigomis!“ O pavaduotojas yra @Boss_Like sveikinimai tau su pirmosiomis pareigomis tikiuosi įrodysi, kad tikrai esi vertas šių pareigų, sėkmės kadencijoje.


    Pakalbinau mano nuomone stabiliausios firmos šiuo metu pavaduotoją @Salvatore_Bufalino Pokalbis apie jo pradžią projekte, kaip užsitarnavo pavaduotojo postą ir apie taksi firmą.
    [Žurnalistas] Laba diena su Jumis sveikinasi „Express News“ redakcija su pasiūlymu duoti Jums intervių - Pokalbio tikslas sužinoti daugiau tiek apie Jus, Jūsų taksi pavaduotojo pareigas bei taksi darbo planus ateičiai. Pradėkime viską nuo pradžių,kada pradėjote žaisti šiame serveryje ir kodėl?
    [Atsakovas] Labas vakaras, pradėjau šiame serveryje žaisti vos tik jam startavus, dabar tiksliai nepamenu kelinti metai čia buvo, o pradėjau greenside'e žaisti vien dėlto, kad norėjosi išbandyti kažką naujo, su geresnėmis sistemomis ir t.t
    [Žurnalistas] Hm. Nežinojau, kad pradėjot žaisti nuo projekto starto, galvojau neseniai pradėjote žaisti reguliariai. Ar tai pirmasis Jūsų vartotojas ar kažkada žaidėte su kitokiu V_P? Ir kokia buvo ta Jūsų praeitis serveryje žaidžiant nuo starto?
    [Atsakovas] Ne, tai antrasis V_P, pirmojo aš niekaip neprisiminiau, klausiau net Roko, kad grąžintu man jį ir panašiai, tačiau paklausus kas tame accounte gero belike nusprendžiau tiesiog susikurti naują ir pradėti viską nuo pradžių. Daug labai iš praeities nepamenu, žinau, kad su draugu vakarais žaisdavom laikui prastumt, tačiau dvi ar tris savaites pražaidus mes tiesiog pasukome kitų žaidimų link, tad taip ir baigėsi man žaidimas šiame serveryje, tad galiu teigti, kad tikrai nemaža pertrauką buvo padaryta
    [Žurnalistas] Man ir taip panašiai buvo kai žaidžiau su pirmu V_P, tais laikais dar nieko nežinojai apie SA-MP ar net kaip naudotis forumu kas dabar yra juokinga pagalvojus O kokia ta nauja pradžia buvo su šituo vartotoju, nuo kada pradėjote reguliariai žaisti?
    [Atsakovas] Su šiuo vartotoju reguliariai pradėjau žaisti nuo 2021 metų rugpjūčio 26-os dienos, tuo metu jau būvau išvykęs 3 savaites užsienyje ir tiesiog po darbo niekad neturėjau ką veikti, tad prisiminiau šį serverį, peržiūrėjus atnaujinimų skiltį ir visokią kitą informaciją labai susidomėjau ir panorau vėl prisiminti gerus laikus žaidžiant sampą
    [Žurnalistas] Ir kaip sekėsi sugrįžus? Matau turit daug patirties bei nemažą laiką pradirbęs taksistuose ar iškarto darbinotės į taksistus ar viskas buvo kitaip?
    [Atsakovas] Pradėjus nuo pat grįžimo tai sekėsi gana neblogai, susirinkau reikiamą kiekį patirties jog galėčiau susikurti forumo paskyrą, ir kaip tik tuo metu pervežėjų firmą buvo laikinoji, be jokio direktoriaus, tad nelaukdamas parašiau atsakingam asmeniui ar galėčiau įsidarbinti, praėjus porai dienų mane ten priėmė ir taip pagavau tą azartą šiam žaidimui vėl, pradėjau dirbti, pasirodė naujasis direktorius ir taip pradėjau dirbti. Pervežėjų firmoje išbuvau tikrai nemenka sumą dienų, galima sakyti per tą kadenciją toje firmoje, pasikeitė netgi 4 ar 5 direktoriai, buvau netgi paskirtas kvalifikatoriumi ir vieną kartą per plauką trūko jog tapčiau pavaduotoju, tačiau pavasariui atėjus sumažėjo žaidžiančiųjų skaičius serveryje ir taip tiesiog dingo motyvacija pasilikti ir žaisti toliau, tad palikau tą darbą bei serverį pusei metų. Praėjus vasarai, sugalvojau, jog laikas vėl grįžti ir bandyti kažką kitą. Peržvelgus tuometinius vadovus, pasirinkau dar niekada nedirbtą darbą, tai buvo Taksistai. Direktorė pasirodė gana draugiška, bei rangu sistema ne tokia nuobodi, tad užpildžiau nieko nelaukdamas bei pradėjau vėl keltis rangus, bei mėgautis žaidimų.
    [Žurnalistas] Pervežėjuose tikrai netrumpas laikas palyginus kiek direktorių keitėsi, pas kurį buvo įdomiausia dirbti ir kuris Jums labiausiai buvo įsimintinas? Gal buvo ko išmokote iš jų direktoriavimų?
    [Atsakovas] Manau jog visi jie buvo savotiškai geri direktoriai, visų rangų sistemos ir skyrėsi ir šiek tiek panašios, nes sugalvoti kažką labai naujo ir įvairaus yra sunku, kai darbas nėra pastoviai atnaujinamas ir sistemos lieka tos pačios. Labai ką išmokt daug nebuvo, tačiau supratau tai, kad laikyti postą tik dėl dienų skaičiaus neapsimoką
    [Žurnalistas] Supratau. O Dabar pakalbėkime apie Jūsų kelią iki pavaduotojo posto. Ar teko padirbėti, kad tai pasiekti ar buvo lengviau nei tikėjotes?
    [Atsakovas] Pavaduotoju, kad tapti tikrai labai nesitikėjau, dirbau tikrai gana uoliai ir visai greitai kilau rangais, didžiausias tikslas buvo pasiekti 5 rangą ir grįžti į pervežėjus Tačiau po kurio laiko man, Dainida, pasiūlė užsiimti kvalifikacijos priežiūra taip, jog turėčiau kažką užsiimti ir padėčiau jai tvarkytis su firmą, nes direktorė taipogi ganėtinai užsiėmus būdavo ir ne visada galėdavo laiku prižiūrėti, kad išlaikytu kas paprašo kvalifikaciją. Praėjus šiek tiek laiko, bei geriau pažinus firmos darbuotojus, bei pačią firmos valdžią visai netikėtai man pasiūlė tapti taipogi firmos valdžios dalimi, žinoma šiek tiek abejojau savimi ar aš tikrai sugebėsiu būti geru pavaduotoju ir nepridirbsiu nieko blogo per pirmas dienas, tačiau gerai apgalvojęs aš sutikau
    [Žurnalistas] Dabar tikriausiai ir nesigailite, kad sutikote apsiimti pavaduotojo pareigomis ir esate ganėtinai patenkintas savimi. Pavaduotoju jau esate beveik du mėnesius kaip manote kaip susitvarkote su pareigomis ir ar dar nebuvo minčių apie palikimą? Ar netrūksta motyvacijos?
    [Atsakovas] Ne tikrai nesigailiu ir esu tikrai gana patenkintas Na susitvarkau tikrai gana gerai, nes tvarkomės firmoje bendrai, sprendžiame ką darysim ir darytumėm kartu su direktore, pasitariame visa laika ir panašiai. Motyvacijos dar tikrai yra ir manau niekur ji nedings, o apie palikimus dar tikrai neturiu minčių
    [Žurnalistas] Gera žinot, kad motyvacijos netrūksta ir, kad viską darote kartu. Šnekant apie sprendimus ir veiksmus kokių tolimesnių planų turite paruoše taksistam ar apie ką svarstote?
    [Atsakovas] Na mūsų firmos discord serveryje yra tikrai nemažai ir gana gerų pasiūlymų iš darbuotojų ko trūksta ar ką galima pakeisti, tačiau kolkas nenoriu nieko atskleisti ką žadame daryti ar keisti temose Kolkas paliksime tai paslaptyje
    [Žurnalistas] Supratau. O kaip einasi su pačios firmos susidomėjimu iš žaidėjų pusės? Paskutinė atranka darėte lapkričio 27 dieną. Praėjo apie trys savaitės matomai galiu pasakyti, kad Jūsų darbuotojai yra lojalūs ir dirbą firmoje pakankamai ilgai. Kokia toji paslaptis dauguma taksistuose neišbūną net dviejų savaičių?
    [Atsakovas] Na susidomėjimas tikrai buvo gana neblogas ir panašiai, tačiau dauguma įsidarbinusiu ateina tik pastumti dūra kaip sakoma, pabuginti minučių ir imti neaktyvumus, kad tik neliktu be darbo. Vienu momentu turėjome netgi 21 darbuotoją skaičiuojant su manim ir direktore. Per paskutine veiklą, kurią jau darėme senokai, pavyko surinkti 15 ar 16 taksistų vienoje vietoje Tačiau mes tiesiog pasirinkome kokybe nei kiekybe, geriau mažiau ir tikrai dirbančių darbuotojų nei daug ir pusiau aktyviu ar panašiai. Su darbuotojais reikia elgtis kaip su draugais, ir pajuokauti ir pasipykti ir panašiai, o ne vien tik nurodinėti ir rodyti savo aukštų pareigų įtaką, taip juos ir išlaikysi gana ilgai firmoje
    [Žurnalistas] Tiesiai šviesiai džiaugiuosi, kad gavai pavaduotojo pareigas. Ne kiekvienas pavaduotojas tai suvokia. O dabar užduosiu tau keletą klausimų kuriuos parašė taksi firmos darbuotojai, daug klausimų nesurinkau taučiau turim ką turim. Darbuotojo Vardo_Pavardės neatskleisiu jei norės jie pasakys patys. Apie pirmą klausimą jau buvome šiek tiek apkalbėje, tačiau galite atsakyti dabar jam - "Jūs tiek daug laiko pradirbote firmoje, ar jums nepritrūksta motyvacijos dirbti toliau firmoje? O jei ne, tai kiek laiko dar planuojate išdirbti joje, bei, kaip planuojate būti užsimotyvavęs visą ateinantį laiką firmoje?"
    [Atsakovas] Na, motyvacijos tikrai netrūksta kai geras kolektyvas Su kiekviena diena prisijungi nežinodamas ką esat prisidirbę ar panašiai. Firmoje planuoju dar tikrai išbūti ilgai, nebent pasikeistu kažkas realiame gyvenime, kad nebegalėčiau prisijungti ar panašiai, tada tektu daryti permainas. Užsimotyvuoti pačiam nėra būtina, kaip vienam iš firmos atstovų galiu pasakyti kaip ir minėjau jau, geras kolektyvas pakelia tą motyvaciją, tad tikiuosi, kad tokiu ir liksim
    [Žurnalistas] Nu jo turėti gerą ir pastovų kolektyvą tikrai yra geras dalykas ir motyvacijos tam visiškai nereikia. O antras klausimas būtų - „Kodėl su direktore niekada nebendraujate su savo darbuotojais, o visuomet būnate atskirame TeamSpeak kanale?“
    [Atsakovas] Na, dažniausiai prisijungęs į teamspeak aš tiesiog prisijungiu į vadovų kanalą, nes dažniausiai kiti kanalai būna tušti, ir prisijungęs realiai daugiau niekad nebejungiu to lango ir nebetikrinu kas prisijungia ar atsijungia, o direktorė tiesiog žino kur mane rasti visada, todėl taip ir gaunasi, kad sėdim viename kanale O daugiau ką pasakyt tai nelabai ką ir turiu
    [Žurnalistas] Supratau kitas klausimas apie taksi firmos veiklas ir rutinos keitimą darbuotojams - „Sveikas.Ar numatomas taksi veiklų pagausėjimas? Gal bus kokios naujovės, kurios palies taksi darbuotojus, paįvairins taksi darbą?“
    [Atsakovas] Manau padarysim veiklą greitu metu, nes svarstome taipogi prieš veiklą padaryti atranką į taksistų darbą, biškuti pasipildyti darbo jėga. Manau paįvairinsim veiklas taip, jog duosim vienam iš 5 rango darbuotojų, kurių yra tikrai mažai mūsų firmoje, sugalvoti ir pravesti veiklą, o mes valdžia tik prižiūrėsim ir moderuosime kiek truks toji veikla. Taipogi manau būtų galimą daryti toki varianta kaip siulymas kokios veiklos nori patys darbuotojai, nes dažnai veiklą sugalvojus arba jiems kažkas neįtinka arba tiesiog nedalyvauja nes jiems "nuobodu"
    [Žurnalistas] Jo pamenu tas veiklas kaip darydavau vienam nepatinka, kitam per trumpa ar per ilga. Nu visiem neįtiksi, bet nusprendus bendrai ko nori galima pasiekti tą viduriuką. Kitas klausimas būtų - „Koks tavo V_P buvo ryžyne?“ Žaidėjas sako nenorit kalbėti apie savo praeitį ar jos net prisiminti.
    [Atsakovas] Šiuo klausimu tikrai nekomentuosiu Praeitis tegul ir lieka praeityje
    [Žurnalistas]  Gerai. O kitas klausimas kartojasi du kartus - „Ką veikiate ant taksi bazės stogo AFK pusę dienos?“
    [Atsakovas] Geras klausimas Dažniausia atsikėlęs, prisijungiu į serverį, šiek tiek pažaidžiu ir ateina laikas keliauti į sporto salę, o po jos kažkur su draugais dar į miestą Dažniausiai tingiu atjungti žaidimą ir taip gaunasi, kad prastoviu AFK ant bazės stogo nuo 1-2h iki 4-7h
    [Žurnalistas] Supratau, tikiuosi darbuotojai klausiantys šito klausimo yra patenkinti. Šitas žmogus turėjo labiau neklausimą, o norą „Kad padarytumėt autobusus nuo pirmo rango, taip pat kaip aukso ir sidabro gavimą.“ Ką apie tai manote?
    [Atsakovas] Sidabrą gauti jugi yra lengva Nereikia laukti kaip bronzos ar panašiai. Tačiau kalbant apie autobusus, mes jokiu būdų negalime jų padaryti nuo pirmojo rango, todėl, kad čia yra speciali tr priemone, kaip medikuose sraigtasparnis ar PD nuo antro rango, taip pas mus autobusai griežtai nuo antrojo rango
    [Žurnalistas] Taip ir geriausia, kad darbuotojai turėtų ką siekti. Ir paskutinis klausimas bus - „Kada algas pakelsi?“
    [Atsakovas] Algos jau būvo keltos nuo praeito sekmadienio Jeigu mažai gaunat, reiškias mažai dirbat
    [Žurnalistas] Supratau ir ačiū už šį pokalbį. Linkiu Jums geros ir įspūdžių pilnos kadencijos. O darbuotojams siūlau kreiptis į valdžią asmeniškai jei turi kokių klausimų. Pavaduotojas viską aiškiai atsako ir draugiškai galima viską išspręsti. Apačioje galite palikti žinute serverio žaidėjams. Gero vakaro.
    [Atsakovas] Ačiū ir jums už įdomu pokalbių vakarą Bei sekmės


    Pirmasis krepšinio turnyras kuriame išsiaiškinsime kas yra geriausias krepšininkas serveryje. Krepšinio turnyras kurio prizai bus kalėdinių dėžių raktai bei tam tikros dėžės. Prizą gaus ne trys prizinės vietos, o elitinis penketukas kuris įrodys ko yra verti iki Sausio 1d. Norint dalyvauti Jums reikės užpildyti registracijos šabloną. Po visų registracijų Gruodžio 25 dieną sudarysiu grupines lenteles arba atkrintamųjų lentelės tipą, jei pritruks dalyvių registraciją galimai pratęsiu. Detalesnę informaciją bus paskelbta po registracijų gruodžio 25 dieną arba vėliau. Top penketukas turės galimybę po turnyro žaisti vienas prieš vieną ir nugalėtojas gauna pralaimėtojo prizą. Linkiu visiems smagaus bei sąžiningo žaidimo
    Krepšinio turnyras 1x1
     

    @Legalus_Migrantas - Ieškau darbuotojų versle, pradžiai atlygis minimalus
    @Bitee_Maja - Parduodu 37ID namą su saulės kolektoriumi PC miestelyje, kaina €900,000
    @Tomukas_Tomas - Perku 1ID transporto priemones

    *Ieškau žaidėjų norinčių prisijungti prie šio laikraščio kūrimo, norintys susisiekite su manimi
    „Express News“ gfx daro - @Jimmy_Bryant
    Reklama yra nemokama jei nori susisiek su manimi
    Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai arba komentuokite
    Pagarbiai „Express News“ 
     
  3. Patinka
    Everett_Sanchez sureagavo į Tony_Express tarp Express News ' #14   
    Taigi sveiki serverio žaidėjai, su antruoju žiemos pirmadieniu tikiuos neužpūstė visų per stipriai ir jaučiatės gerai artėjant Šv. Kalėdoms. Praeitame laikraštyje minėjau jog turėtų būti pokalbis su vienu iš administratoriumi, tačiau jį pasiekti yra sunku ir negaunu jokio atsako iš jo. O per šį laikraštį meginau pakalbinti taksistų direktorė apie nesenai įvykusį įvyki, tačiau ji nieko komentuoti nenorėjo, tačiau teko minimaliai pakalbinti daugiausiai pergalių turinti krepšininką bei geriausia serverio ukininką. Gero skaitymo.
    Turinys:
    1. Atspėk ir laimėk
    2. Direktorė ir administratorius
    3. Darbai ir jų valdžia
    4. Geriausias policininkas
    5. Serverio ukininkas
    6. Montgomery
    7. Krepšinis
    8. Žvejyba
    9. Kalėdiniai piešiniai
    10. Reklamos
     


    Užuomena - Vienas iš kazino Las Venturas mieste
    _ _ L _ _ _ _ _ ' _
    CALIGULA'S

    Laimėtojas - @James_Morello


    Vienas keistesnių dalykų įvykusiu šiame serveryje. Situacija buvo tokia - du draugai turi pareigas serveryje, vienas supyksta ir naudoja nelegalias modifikacijas ant draugo vartotojo, šį kartą buvo taip, kad @Ugnius_Dead naudojo nelegalias modifikacijas ant @Dainida_Prn vartotojo. Taip darydamas per Ugniu, Dainida gavo užblokavimą, praėjus keliom valandom Ugnius taip pat yra užblokuojamas, o Dainida atblokuojama. Dėl kokių priežasčių visą tai nutiko tiksliai nežinau, bandžiau pakalbinti Dainida, tačiau apie šį dalyką komentuoti nieko nenorėjo, kiek esu nugirdęs tai, kad visas šitas chaosas įvyko dėl santykiu realiame gyvenime, tačiau kaip minėjau tiksliai nieko nežinau, tad neapsigaukit. Taip pat įkeliu vaizdo įraša įrodantį nelegalių modifikacijų naudojimą - čia.
     


    Per pastarasias savaites nemažai kas pasikeitė darbuose, nebėra nuolatinių atrankų, atrankos vyksta žaidime, prasidėjo Direktoriaus prižiūrėtojo užduotis, o kas labiausiai pasikeitė tai tryjų darbų valdžia apie kurias papasakosiu apačioje.
    @Street_Nmz. ir @David_Edyionii pareigas paliko lapkričio 22 dieną. Pagrindinės palikimo priežastys buvo - motyvacijos stoka bei laiko stoka. Tai buvo jų pirmosios pareigos, valdžioje išbuvo sakyčiau trumpą laiką Direktorius 29 dienas, Pavaduotojas 25 dienas. Jiems palikus pareigas @Emilisvn_Samp paminėjo, jog su pareigomis buvo susitvarkyta pakankamai gerai. Tačiau kitoje pusėje kol buvau laikinas direktorius, pastebėjau, jog šie savo draugeliams uždėje 4 - 5 rangą nors statistikos visiškai neturi, kitaip sakant nebuvo labai sąžiningi kitų darbuotojų atžvilgiu. Pirmąją žiemos dieną pradėjome su naujuoju pervežėjų Direktoriumi @Gvidaz_Bond, Direktoriaus prižiūrėtojo nuomone jo laiškas išsiskyrė kone visais aspektais ir sunkiai rado prie ko prikibti. Sveikinu naujajį direktorių bei tikiuosi jog savo kurybiškumą perteiksi pervežėjų darbui.
    Dabar laikas pakalbėti apie Policijos Departamentą. Vieno Direktoriaus kelias baigiasi, o kito prasideda. @Martin_Gossard lapkričio 27 dieną paliko pareigas ir jas perleido savo pavaduotojui @Domantas_Epic. Apie Domantą, Martyno nuomone yra labai teigiama, atsistatydinime jis paminėjo, jog nesitikėjo tiek daug iš jo ir mano, kad Domantas praėjo testą ir gali būti Direktoriumi. Martynas valdžioje išbuvo 58 dienas ir turėjo du pavaduotojus, vieną jau paminėjau, o kitas @Ignas_Eox, Martyno primasis pavaduotojas kuris viską pradėjo tą pačią diena kaip ir Direktorius, tačiau Ignas ilgai neišbuvo, padėjo Martynui įsivažiuoti ir po 20 dienų paliko pareigas, dėl laiko trukumo ir motyvacijos pačiam žaidimui. Kalbant apie Domantą gavus pareigas jis ilgai nelaukė ir išsirinko sau pavaduotoja @Dovis_Santos šie du sukurė vieną aktualesnių temų Policijos darbui „Bylos“ tikiuosi stengsitės kurti toliau ir neapleisite Departamento.
    Pokyčiai mechanikuose praeitasis Direktorius @Razer_Electro pareigose išbuvo mėnesį ir dvi dienas, taip pat turėjo ir pavaduotoją @Laimex_Teams kadencijoje ilgai neišbuvo, o palikimas taip pat neatrodo rimtas ir profesionalus, gal kiek juokingas sakyčiau. Palikimo priežastį manau jau visi žinote, tačiau čia galite peržėti dar kartą. Po Razerio palikimo neapraėjus nei savaitei išvydome naują mechanikų Direktorių, tačiau asmuo tikrai nėra naujas Direktorius, jis jau pasižymėjęs vadovo kėdeję bei svarbu paminėti, jog atrankoje savo kandidatus tiesiog nušlavė. Direktorių prižiūrėtojas minėjo atrankoje, jog @Dwayne_Jahseh laiškas neprilygo niekam ir nebuvo su kuo palyginti tai tik įrodo, kad mechanikai turi tvirtą lyderi savo firmoje, Po 14 dienų valdžioje, Dwayne, išsirinko sau pavaduotoją @Mantys_Alone tai jam yra antros pavaduotojo pareigos kartą buvo Policijos Departamento pavaduotojas, o dabar jį sveikinu su mechaniko pavaduotojo pareigomis. Dabar kaip mechanikų firmą funkcionuojasi pilnai linkiu Jums sėkmės jūsų darbuose.
     


    Policijos Departamente ant geriausio darbuotojo statulos turime naują Vardą_Pavardę, bijau sumeluoti, bet manau, kad po daugiau nei dviejų metų buvo nurungtas @Laurynas_Leigon ir jį aplenkė @Kle_Bonas buvęs Policijos Departamento pavaduotojas. Pagal darbo patirtį lenkia visai nedaug, tačiau žinodami jog Laurynas neaktyvus, Klebonui bus lengviau padaryti didesnį skirtumą nuo jo.
    Top 5 Policijos darbuotojai pagal patirtį:
    • @Kle_Bonas
    • @Laurynas_Leigon
    • @Egidijus_Keza
    • @Martin_Gossard
    • @Gruzinas_Tortilla


    Žaidėjas kuris ukininkuose dirbą apie metus laiko, turi virš 2.000.000 darbo patirties, 125,000 pradirbto laiko ir net 25,000 sukauptų atostogų. Vieną vakarą tikrinau visus žaidėjus ir aptikau šį sėdintį ukininkų bazėję. Šiek tiek pakalbėjus labai nustebau su jo turima statistika. Jam praleidus atostogas motelyje už savo sukauptas minutes gali gauti iki €2,500,000 kas pagalvojus yra tikrai įspūdinga, tačiau iš kitos pusės visa tai buvo sukaupta per metus laiko. Žaidėjas apie kurį kalbu yra @Dovis_Gtx ir apačioje yra neformalus, trumpas pokalbis su juo žaidime.
    [Žurnalistas] Ko nemiegi?
    [Atsakovas] Nzn eisiu tj
    [Žurnalistas] Eik į kitą darbą niekas nebegalės aplenkt taves pagal xp
    [Atsakovas] Be sansu  gaila atostogų, minučių visų
    [Žurnalistas] Negi ukininkai taip įdomu?
    [Atsakovas] Taip, chill kmr čia
    [Žurnalistas] 25k minučių atostogose wtf, per kiek čia laiko?
    [Atsakovas] Nzn per metus gal, pažėk kiek pradirbto laiko    
    [Žurnalistas] Skaičiavai kiek dienų gaunasi? Nu nafik normaliai čia užvarei
    [Atsakovas]    Rekordai čia krc, gaila būtų išeit


    Dar viena nesėkminga atranka „Montgomery“ kaimelio barui. Nors šį kartą ir buvo kandidatų pildžiusių į lyderius, tačiau savininkui to neužteko ir baras toliau lieka neaktyvus. Viena atranka buvo Spalio 16 dieną, kita Lapkričio 28 dieną, tad kitą mėnesį galimai išvysime ir kitą, tačiau jeigu bus kita atranka , kodėl jos tiesiog nepalikus kaip nuolatinės iki kol atsiras tinkamas kandidatas? Arba įdėti barą į aukcioną, kaip kažkada ir buvo padaryta. Pats Montgomery baras jau yra neaktyvus tikrai ilgą laiką ar atsiras tas kuris jį atgaivins!?


    Šiandien apturėjau pora krepšinio rungtynių, taip pat ir pasitreniravau prieš jas, dauguma tikriausiai tai žinot, bet kiti gal net neįsivaizdavot, kad per rungtynes pataikote žymiai daugiau nei per treniruotes, kitaip sakant manau daug kas čia priklauso nuo sėkmės varžybose, tačiau daugiausiai kartų laimėjės krepšinį @Big_Bear pasakys kitaip.
    [Žurnalistas] Sveiki, su Jumis sveikinasi „Express News“ redakcija. Ar turite laiko, pokalbiui apie krepšini?
    [Atsakovas] Taip, turiu.
    [Žurnalistas] Matau esate pirmasis pagal laimėtas krepšinio varžybas ar dar žaidžiate krepšini?
    [Atsakovas] Dar žaidžiu.
    [Žurnalistas] O dar treniruojatės ar jau viską turite ištobulines?
    [Atsakovas] Nene esu užsitobulines artimo metimo 5x ir tolimo 3x to visiškai pakanka.
    [Žurnalistas] Taip pat norėjau paminėti, jog žaidžiant rungtynes prieš kitą, pataikau daugiau nei per treniruotes. Pagalvojus net neverta treniruotis kai pataikai daug per rungtynes.
    [Atsakovas] Faktas žaidžiant rungtynes žymiai lengviau pataikyti negu per treniruotes
    [Žurnalistas] Ką Jūs manote apie treniruotes ir patobulinimus ar jie padeda per varžybas ar galvojate, kad per varžybas yra sėkmės reikalas?
    [Atsakovas] Manau , kad bent po 1-2 patobulinimus iš  tolimo ir artimo metimo reiktu užsikelti nes ten sekmės reikalo nėra. Dar žiurint kaip nutaikai savo žaidėja į krepšinio puse.
    [Žurnalistas] Supratau. Kiek jau maždaug esate uždirbęs iš krepšinio?
    [Atsakovas] Buvo žaidimu iš visokiu sumu nuo 5k iki 50k tai maždaug manau apie 500-700k esu per visus žaidimus.
    [Žurnalistas] Ką šiaip apie krepšini manote? Kokia Jūsų nuomonė? Kodėl mažai žaidėju jį žaidžia ar atvirkščiai?
    [Atsakovas] Aš manau kad kaikurie žaidėjai tesiog nėra trauke prie azartiniu žaidimu kaip kz ar krepšinis. Bijo pralaimėti pinigus arba tesiog nenori, bet jeigu netyngėsi užsikelti 1-2 patobulinimus tai tikrai gali laimėti ir ne 1k.
    [Žurnalistas] Supratau dėkoju už šį trumpą pokalbį.
     


    Apie žvejus rašiau prieš du mėnesius ir nuo to laiko realiai niekas nepasikeitė, pagal topus vienas naujas žaidėjas išlindo į top10 @Mixail Krug. Taip pat per tą laiką pats žvejojau šiek tiek ir per visai trumpa laiką pasikėliau 4 lygį. Ketvirtame lygyje pagaunu žuvis sveriančias 1kg - 1,10kg, pagauti 100kg trunka mažiau nei 15 minučių, o dar jeigu gerai kimba ir auksines žuvelės, tai įmanoma padaryti ir per 10minučių. Sunkiausias dalykas ir ilgiausiai užtrunkantis yra surasti kuriame sonare yra tavo žuvis. Taip pat kaip aš žvejoju, stengiuosi sužvejoti daugiau nei 100kg, kad nereiktu kas kartą plaukiot ir pardavinėti išnaujo žuvų, aš sužvejoju kuo daugiau ir tada parduodu apie 300kg žuvies, žinoma pinigų gaunu tiek kiek už 100kg, tačiau žvejo patirtis taškų gaunu daugiau ir sutaupau šiek tiek laiko. Tačiau jei žvejojate dėl pinigu to daryti nepatariu, o jeigu žvejojate nes pradžiai norite pasikelti kuo aukštesni lygi patariu nusipirkti žvejo aksesuarus nes jie tikrai prideda nemažai patirties.


    @Migelis_Zhebtuvelis paskelbė Kalėdinių piešinių konkursą, kurio prizas yra Los Santos miesto Vila (221ID). Dalyvauti gali visi kas nori, tačiau piešinys turi buti pavaizduotas apie SA-MP žaidimą, turi būti apie Kalėdas, turi būti pavaizduotas serverio logotipas arba pavadinimas. Kolkas yra trys piešiniai, tačiau piešiniais juos pavadinti yra sunku. Tad šansu laimėti yra dideli nes konkurencija matomai bus maža. 
    Daugiau informacijos

    Reklamos
    @Martynas_Belas - Parduoda NRG-500 vienspalve 223ID bei Admiral 241ID su mega ratais
    @Fresh_Weed - Parduoda /hdeze po €80,000
    @Keyate Marshall - Perka aureole arba papuga, susisiekite žaidime
    @Taduse_Jrg - Perka Elegy tune dėžėms ir daug bronzinių tune dėžių. Discordas Bagulskis#3930
     
    *Ieškau žaidėjų norinčių prisijungti prie šio laikraščio kūrimo, norintys susisiekite su manimi
    „Express News“ gfx daro - @Jimmy_Bryant
    Reklama yra nemokama jei nori susisiek su manimi
    Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai arba komentuokite
    Pagarbiai „Express News“ 
     
  4. Ačiū
    Everett_Sanchez gavo reakcijąGruzinas_Tortilla tarp Prisistatau Tomas_Jelly   
    zdarova bahuras, laikyk kardana ir tikiuos kad pasiseks tau sitam serveryje
  5. Liūdnas
    Everett_Sanchez gavo reakcijąRoki_Reider tarp Bėda net nežinant su kuo.   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė?: Everett_Sanchez.
    2. Problemos tipas ( „SA:MP“, „TeamSpeak“ ir pan.): Monitoriaus gal.
    3. Problema (apibūdinkite problemą): Sveika šaika, gal žinot kas galėtų čia būt? Blemba, monitorius dar naujas, gal savaitė laiko tik bus, bet tokie va prikolai. Gal kas susidūrėt? Esmė tame, kad būna kartais susitaiso kuriam laikui, paskui vėl atsiranda... 
    4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia): 
     
  6. Patinka
    Everett_Sanchez sureagavo į Nerioske_Gamer tarp Greenside – TIKTOK edition!   
    #india #heituine #indiandrama #kingofnature #nevisisupras #golum #kobra
  7. Haha
    Everett_Sanchez sureagavo į Greg_Solberg tarp Greenside – TIKTOK edition!   
    #heitoneklausau #like #follow #asnekaltaskaltasgyvenimas #heituine
     
    #heitoneklausau #kaltasneasogyvenimas #erika #germany
  8. Patinka
    Everett_Sanchez gavo reakcijąTankistas_Benas tarp Nelegali veikla GreenSide serveryje arba kitaip: Montgomery baras   
    visa laika tikejau savo buvusiu mechaniku talentu, o stai ka ir matome. dziaugiuosi uz tave, Benai
  9. Patinka
    Everett_Sanchez gavo reakcijąMisteris_Erikas tarp Ieškau HUD   
    Asmeniškai pasiūlyčiau tiesiog pasikeisti hud'o diską, o ne patį hud. Kaip ir tu sakai, ieškai paprastesnio, tai čia manau yra paprasčiausias variantas.. Gal išsirinksi kokį vieną. Prieš keisdamas, pasidaryk hudo kopiją ir ieškok kuris tau patiks.
     
  10. Haha
    Everett_Sanchez sureagavo į Safari_Mesh tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Pavaduotojo paskyrimo šablonas: 
    Jūsų Vardas_Pavardė: Safari_Mesh
    Jūsų atstovaujama firma: Policijos Departamentas
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Pablito_Duonkepys (@Pablito_Duonkepys)
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Kaip dauguma žino, aš esu dirbantis žmogus. Dėl to negalių viso laiko praleisti žaidime bei forume. Gan dažnai trūkstą laiko firmos prižiūrėjimui ir forumo tvarkymui. Dėl to man reikalingas pavaduotojas, kuris galės man padėt ties firmos priežiūrą ir iškilimų į naują lygi. Pasirinkau būtent šitą asmenį dėl to, nes esu matęs kaip jis tvarkosi su vadovo pareigomis, ir aš galių drasiai pasakyt kad būtent šitas žmogus sugebės būti būtent šitos firmos dešiniąja ranką
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu
  11. Patinka
    Everett_Sanchez gavo reakcijąTomy_Marrelo tarp Prisistatau Tomas_Jelly   
    zdarova bahuras, laikyk kardana ir tikiuos kad pasiseks tau sitam serveryje
  12. Patinka
    Everett_Sanchez gavo reakcijąIzzy_Legit tarp Keza ir Pingvinaj   
    labai geras vidijo, labai geri momentai ir kaip visada, gime zudyti!!

  13. Patinka
    Everett_Sanchez gavo reakcijąalex gavin tarp Keza ir Pingvinaj   
    labai geras vidijo, labai geri momentai ir kaip visada, gime zudyti!!

  14. Patinka
    Everett_Sanchez sureagavo į Tony_Express tarp Express News ' #8   
    Turinys:
    1. Pasikeitimai nuo paskutinio numerio
    2. Visos žvejybos turi vieną savininką Mafijos_Tevas.
    3. Darbų fondai buvo papildyti milijonais.
    4. Pagaliau įkeltas visų ilgai laukta nusikalstama veikla.
    5. „ADMIN“ žaidėjų komanda vis mažėja.
    6. Policija gavo naują amuniciją.
    7. Renkamas Direktorių Prižiūrėtojas.
    8. Palinkėjimai Hitautui.
     

    Per 54 dienas pasikeitė nemažai valdžios atstovų
    Visa informacija apie Direktorius yra nuo paskutinio mano rašyto laikraščio iki šiandienos. Dar prieš 56 dienas Valdžioje buvo visiškai kiti žmonės, o dabar visa darbų valdžia yra kita
    Gruzino „SAPD“ gyvavo 111 dienų, dauguma tų dienų jam padėjo jo pavaduotojas Laurynas_Leigon, jie kartu vadovavo Policijos Departamentui didžiają dalį laiko kol nebuvo nusikalstamosios veiklos, tačiau Gruzinui palikus Direktorių „SAPD“ niekur nedingo, kadangi nauju Direktoriumi tapęs Pablito_Duonkepys nuo 2021.04.17  toliau tęsia darbą su „SAPD“ nuo 2020.12.20. Tai yra vienas ilgiausiai išsilaikusių Policijos Departamento skyrių.
    Taip pat visai neperseniausiai viena taksi dirbanti taksistė kuri taip pat vadovavo taksi firmos valdžiai Minusinis_Ateivis nusprendė palikti šias pareigas po 65 dienų kadencijos, su ja kartu pasitraukė ir jos pavaduotojas Justas_Jucius, kuris nekartą yra buvęs valdžioje ir nepirmas kartas būtent taksi, taigi braškių era baigėsi ties Minusinio_Ateivio palikimu ir dabar sveikinames su „Comfort Taxi“ firma kurios Direktorius yra Tomy_Marrelo.
    Mechanikuose pavaduotojas perima vairą kai jo Direktorius atsistatydino po 49 dienų, Teddy_Wiliams palikdamas pareigas jas perleido Dovydui_Weed kuriam tai nėra pirmos šios firmos pareigos. Gavęs Direktorių nesunkiai susitvarko su firmą ir jau net turi pavaduotoją Gabi_Jole.
    Wizard_Airidas pervežėjuose Direktoriumi atbuvęs 70 dienų dalį jam padėjo pirmas pareigas tuomet turėjęs Tnt_Edwax, kartu jie su firmą puikiai susitvarkė ir nebuvo daug bėdų, palikimę rašęs Airidas nors ir nepavyko visko įgyvendinti, tačiau atėjo laikas ir jam palikti pareigas dėl svarbesnių dalykų. O dabar turime naują pervežėjų Direktorių Emilisvn_Samp, buvęs Taksi Direktorius ir šiuo metu laikantis rekordą Direktoriaus kėdėje, jei neklystu išbuvęs 322 dienas.
    Vacekas_Kozlovzkis parodė kaip būti medikų Direktoriumi, išbuvęs netgi 79 dienas, kas medikuose ankščiau tikrai nepavykdavo kiekvienam, per šią kadenciją turėjęs du pavaduotojus - pirmą Lukis_Zip bei antrą Nojus_Sliuzas, o dabar Noju matome kaip naująjį Medikų Direktorių!
    Sveikinu visus Direktorius/Pavaduotojus ( -as) su naujomis pareigomis ir sėkmės kadencijose, vasara laukia ilga nepasiduokit!
    Dabartinė valdžios komanda
    Darbas | Direktorius( -e) | Pavaduotojas ( -a)
    Policijos Departamentas | Pablitoo_Duonkepys | Nėra
                             Taksi | Tomy_Morello | Nėra
                      Pervežėjai | Emilisvn_Samp | Nėra
                             Mechanikai | Dovydas_Weed | Gabi_Jole
                       Medikai | Nojus_Sliuzas | Nėra

    Žvejybos buvo nupirktos Mafijos_Tevo
    Balandžio 25 dieną Mafijos_Tevas pasiimė visas žvejybų įmonęs, kadangi žvejyba žaidėjai naudojasi labai retai. Buvę žvejybos įmonių savininkai gavo tiek pinigų už kiek pirko žvejybos įmonę.
    Apie žvejybą jau senai nebuvo užsiminta ir ar yra dar kas ja naudojasi?  Žvejybos konkurso metu ji buvo naudojama ištisas dvi savaites, vienas šio konkurso nugalėtojų Lukis_Zip per tas dvi savaites iš žvejybos užsidirbo 1.500.000€, tačiau kiekvieną dieną teko ilgai žvejoti, jog tai pasiektų, o tokie pinigai yra tikrai daug kaip dviejų savaičių darbui. Tačiau pasibaigus konkursui ji iki šiol nėra naudojama ir beveik užmiršta.
    Viską apibendrinus žaidėjai žvejojo ne dėl pinigų kuriuos gali uždirbti žvejyboje, o dėl konkurso prizo ir pati žvejybos sistema atrodo kiek per sunki/per ilga kol bus galima pasiekti padorų atlygį už tiek išnaudoto laiko. Paskutinį kartą kai buvo klausta Mafijos_Tevo ar bus atnaujinama žvejyba, jo atsakymas buvo TAIP. Tad laukiame ne vien FTB, bet ir atnaujintos žvejybos!

    Darbų ir barų fondai buvo papildyti 9.500.000€
    Buvau vienas iš žvejybos įmonių savininkų ir ją perėmęs Mafijos_Tevas man už ją pervedė 11.505.000€, didžioji dalis pinigų buvo papildytą darbų fondui.
    Mechanikai gavo - 3.500.000€
    Policijos Departamentas gavo - 1.000.000€
    Pervežėjai gavo - 1.000.000€
    Taksistai gavo - 1.000.000€
    Medikai gavo - 1.000.000€
    Blueberry ir Montgomery barai gavo - Po 1.000.000€
    Išviso buvo paaukota 9.500.000€
    Serveryje nesu labai aktyvus tačiau tikiuosi buvo veiklų darbuose kur tie pinigai papildė sunkiai dirbančių darbuotojų saskaitas.

    Montgomery vs Blueberry
    Du Barai - Du Lyderiai
    Keturi pagalbininkai
    40 baikerių
    Prieš porą savaičių atsiradus nelegaliai veiklai, barai jau spėjo susirnkti po 6 baudos taškus, gal dar neprisitaikė prie naujų nuostatų kurios dažnai yra papildomos ar tiesiog nori laimėti nesvarbu kokia kaina? Nes baudos taškus nusiimti tikrai nėra pigu 1 taškas lygūs 100.000€
    Jei neklystu dažniausiai Montgomery baikeriai dominuoja veiksmo metu bei yra pasikėle daugiau reputacijos taškų. Praėjo dar tik dvi savaitės ir būtent nusikalstamoje veikloje gali nutikti betkas, nepamirškime jog atėjo vasara ir gali retėti susišaudymai ar apmažėti vieno baro šutvė, tad tie kas dar nebuvote įstojęs į barą manau sulauksite savo šanso jau greitai.
    Daugiau apie šią sistemą rasite čia.

    Sumažėjus ADMIN žaidėjų komanda
    Iš 16 „ADMIN“ žaidėjų liko tik 7. Sumažėjus „ADMIN“ žaidėjų gretomis manau drąsiai galime tikėtis analizės, ne vien dėl jų sumažėjimo, tačiau ir dėl atsiradusios nusikalstamos veiklos „Barų“. Per dvi savaites abu barai turi surinkę po 6 baudos taškus, dauguma jų užfiksuoti net nestebėjimo režime. Kaip matome „ADMIN“ žaidėjams darbo yra ir jų reikia, galvoji jog esi vertas tokių pareigų? Išmegink save!
    Atranka į „ADMIN“ žaidėją
    Dabartinė „ADMIN“ žaidėjų komanda.

    Policijos Departamentas gavo naujos amunicijos
    Policijos Departamentas gavo naują amuniciją „Sniper Rifle, Granatas bei Combat Shotgun“. Ši nauja amunicija tikrai nustebino daugelį, granata tikriausiai labiausiai nustebino ar prajuokino. Baikeriai dabar turės paplūšėti prieš teisėsaugą. 

    Renkamas naujas Direktorių Prižiūrėtojas
    Po metų su puse paliko vienas geriausių Direktorių Prižiūrėtojų Hitautas_White ištiesų gaila, tačiau metas atsisveikinti su juo ir laukti naujojo Direktorių Prižiūrėtojo. Tiesiai sakant jo vietai užimti savininkams bus nelengva rasti tinkamą asmenį. Kad ir kuris pildote į Direktoriaus Pržiūrėtojo pareigas sėkmės Jums, noras įrodys ar ištiesų to norite ir galite.
    Atranka į Direktorių Prižiūrėtoją.

    Žaidėjų palinkėjimas Hitautui_White

    Rokas: Nelinkėsiu nieko, nes tu to dar nesi vertas. Pailsėsi nuo žaidimo ir apsvarstysi tai ką minėjau. Esi profesionalas ir juo būsi mūsų visų širdyse kad ir kas benutiktų. Tokių pavyzdžių kaip tu, šiam žaidimui reikia! Iki susimatymo Maiklai 💚
    Dwayne_Jahseh: Noriu palinkėti Hitautui, jog nepasiduotu ir stengtusi dėl aukštesnių pareigų, nes jis tikrai to vertas.
    Vacekas_Kozlovzkis: Gero kelio.
    Tomy_Marrelo: Hitautai dydžiausios sekmės tau , žinoma sveikatos, laimės, pinigų ir visko ko tik tavo širdele geidžia. bei aišku ačiū už įdėta indėlį į projektą. Dydžiuojames tavimi.
    Modestas_Wolf: Hitautas buvo toks zmogus kuri retai sutiksi. Kalbant apie tai jis buvo vienas geriausiu Direktorių prižiūretojų kokį esu mates kiek žaidžiu samp. Draugiškas, linksmas bei teisingas žmogus. Linkiu jam viso ko geriausio ir tikiuosi mes jį dar sutiksime einanti atsakingas pareigas.
    Ignas_Eox: Sėkmės gyvenime jam.
    Martin_Gossard: Jis buvo toks žmogus, kuris buvo vertas pareigų. Tikiuos jį dar kart pamatyti projekto komandos pareigose ir sekmės IRL.
    Jonny_Smithas: Sėkmės jam gyvenime.
    Minde_Marshell: Sėkmės bahurui reikia palinkėti.
    Emilisvn_Samp: Atsistatydinimas tikrai netikėtas ir nelauktas, linkiu jam didžiausios sėkmės ir tikiuosi tai nebus jo paskutinės pareigos.
    Nojus_Sliuzas: Tai Palinkėjimas būtų nuo viso Luxury Health Care kolektyvo kurio valdžios pareigose esu tai nors ir labai gaila jog toks žmogus paliko komandą šis žmogus buvo geras pavizdys visiems visad sugebėdavo suteikti motyvacijos tiek direktoriams tiek pavaduotojams tiek serverio žaidėjams tad tokio žmogaus visada bus gaila.Tada palinkėjimas butų jog visada būtum laimingas niekada neliūdėtum išliktum toks pats koks buvai ir lauksime sugrįžtančio į kokias tai nors pareigas.Tikiuosi susimatysime žaidime Pagarbiai Medikų Direktorius Nojus_Sliuzas.
    Thunder_Rtl: Palinkėsiu Hitautui kad sektųsi tiek serve, tiek gyvenime, kad lemai vaikšiotų po rankas, ir kad mašiną nerudytų.
    Nerioske_Gamer: Daug sveikatos ir pinigų palinkėčiau.
    Dovis_Gtx: Linkiu kuo didžiausios sėkmės tiek žaidime, tiek gyvenime.
    Tomas_Quatros: Manau, kad būtų šaunu palinkėti žmogui sėkmės realiame gyvenime, laimės, džiaugsmo. Tegul randa įdomios veiklos, kuris skatintų tobulėti, siekti naujų tikslų. Toks būtų palinkėjimas iš mano pusės.
    Dovas_Aleksandra: Linkiu jam didžiausios sėkmės ir tikiuosi, jog dar grįš į greenside.
    Joe_Kim: Norėčiau palinkėt, kad išlaikytų tokia pačią reputaciją, ir kad kada nors grįžtu į komandą.
    Jonas_Balandis: Didžiausios sėkmės Hitautai, linkiejima iš žemaitėjas, btw gražus huntley.
    Denis_Xander: Linkiu tau hitautai pagaliau ištrukus is san andreas multiplayer pasaulio, linkiu, kad viskas gyvenime pagerėtų ir įgytų spalvas, linkiu, jog sutiktum ir nukautum c. mcgregor!!
    Tnt_Edwax: Tiesiog galiu palinkėti sėkmės gyvenime ir didelis ačiū už puikų darbą būnant dp:))
    Ryan_Shw: Ačiū, ačiū ir dar kartą ačiū už atiduotą širdį, laiką ir kantrybę bei nervus atstovaujant visus serverio direktorius. Esi tikras underdogas ties tuo. Ačiū ir už tai, kad tiesiog buvai čia, stengeisi padaryti žaidimą kuo geresnį, smagesnį ir įdomesnį. Liksi visų ne tik širdyje, bet ir galvoje. Ilgai dar būsi minimas čia, ilgai apie Tave kalbės ir galbūt net rašys. . Ačiū už visa tai ką padarei dėl serverio gerovės ir koks buvai žmogus. Laikiau ir laikysiu Tave virtualiuoju , nors ir ryšiai buvo nutrūkę. Geros kelionės per gyvenimą ir pasiek aukščiausius tikslus! Sudie hytka.
    Roki_Reider: Sėkmės gyvenime draugas.
    Black_Hand: Didžiausios sėkmės ateityje, taip ir toliau būk toks žmogus, koks esi dabar. Nepasiduok, lik tvirtas!
    Katakuri_Boy: Linkiu Hitautai tau geros vasaros, gerų įspūdžių. Ir tikėkimės dar sugrįši į greendside rudenį arba žiemą.
    Izzy_Legit: Sveikinu susiradus naują gyvenimą, sėkmės.
    Pablito_Duonkepys: Noriu padėkoti už gerai praleistą laiką šiame projekte, už suteiktus šansus ir naujas galimybes, per daug neišsiplėsiu, bet žinok, kad dar ilgai tave visi prisimins kaip į serverį įnešusi daug gero asmenį, dėkui už sukurtas sistemas ir veiklas kurios leidžia gyvuoti šiam projektui ir sėkmės gyvenime. Peace
    Beniusklis_Bense: Lauksim gryžtant.
    Laurynas_Leigon: Dw sėkmės seneliumbai.
    Gruzinas_Tortilla: Ačiū už investuota laiką į projektą, dp kartelę pakėlei į naujas aukštumas, ateities dp tures pagaliau į ką lygiuotis šiose pareigose. Be to, ačiū už visus parduotus lemus.
    Justas_Jucius: Linkiu sėkmės.
    Fyfi_Niukas: Didžiausios sėkmės linkiu.
    Minusinis_Ateivis: Labai gaila, kad paliko pareigas. Linkiu sėkmės gyvenime ir tikiuosi dar susitiksime projekte, ačiū už suteiktus šansus, pagalbą.

    Reklamos:
    Minusinis_Ateivis: Parduodu 126 cheetahą, 3 ir 205 id infernusus, visos tr. priemonės su switch ratais.
    Black_Hand: superka visas /tdeze.
    Lukis_Zip: Parduoda lušna „Green Gardens“ teritorijoje | L.Retus skin - Jizzy, Madd Dog, Cesar | 0ID/Switch ratais Elegy su 5k rida | 3ID Cheetah su mega ratais ir spoileriu.
  15. Patinka
    Everett_Sanchez sureagavo į Tony_Express tarp Express News ' #7   
    Turinys:
    1. Šv. Velykos
    2. Pirmoji taksi veikla su nauja Direktore
    3. Pareigūnai skundžiasi jog mažai darbo. 
    4. Pervežėjai turi pavaduotoją.
    5. Pokalbis su Direktorių Prižiūrėtoju bei Q&A
     

    _     _ _ _ S
    U Bets
    Užuomina - Dedu 500€, laimiu 5.000€
    Asmuo atspėjęs žodį - @Ignas_Eox

     
    Su Šv. Velykom!
    Du gaideliai žirnius kūlė,
    Jų kiaušiniai susidūrė!
    Pirmą dieną mėlynavo,
    Antrą dieną pažaliavo.
    Mainėsi visom spalvom!
    Su Velykom! Su šventom!

    Greenside administracija yra paruošusi užduotį tradiciškai kaip ir kiekvieną šventę. Ši užduotis vyks 7 dienas, o po užduoties vyks dalybos kuriose, dažniausiai 50% žaidėjų gaus tam tikrus prizus. Taip pat iš pačios užduoties kiekvienas turite šansą kažkiek praturtėti, o tai galite padaryti surinkus visus kiaušinius, tuomet keliaujate į zuikio urvą ir renkate skrynias, kuo daugiau skrynių tuo didesnė galimybė gauti /vdeze, o šią dėžę galite arba parduoti arba atidaryti. Taip pat galite dairytis ir ieškoti margučio danguje kurį nušovus gaunate prizus (pinigų, kreditu ir galimybė gauti /vdeze). Daugiau informacijos apie šią užduotį rasite čia.
    Zuikio urvas - Kiekviename kaimelyje yra po vieną urvą. Norint įlisti į urvą reikia surinkti 10 kiaušinių, juos surinkus lendate į urvą ir atsirandate saloje aplink kurią yra dar mažesnių salyčių ir apieškojus visą teritoriją renkate skrynas (Juodos dėžutės). Skrynios(Galimybė gauti /vdeze) urve - 1 skrynia = 1%, aptikrinus visus urvus galite surinkti daugiau nei 70% (tikslaus skaičiaus nežinome) ir užbaigus dieną tas procentas suteikia jums galimybę gauti /vdeze /margutisdanguje - Kaimeliuose nuo 12:00 iki 00:00 atsiranda kiaušinis pririštas prie balionų - juos nušovus gaunate tam tikrus prizus.
    Per šią užduotį galite prie savęs turėti iki 10 ginklo kulkų, daugiau informacijos čia

     
    Taksi firma papildyta naujais taksistais, dave progą Direktorei suplanuoti veiklą kuri išbandys taksistų komandinius, orientavimosi įgūdžius. Ši veikla buvo paįvairinti darbuotojų rūtiną bei naujiems darbuotojams, kurie turėjo progą išbandyti save visokiausiuose situacijose. Veikla susidarė iš kelių užduočių už kurias galėjo kiekvienas pasipelnyti. Užduotys buvo įvairios. Nuo orientacinių, šaudymo ir komandiško darbo. Komandos turėjo surasti asmenį pagal duotas Direktorės kordinates, taip pat taksistai išbandė savo šaudymo įgūdžius dykumoje bei veiklos pabaigoje Direktorė išdalino premijas kas buvo labai malonus siurprizas taksistams. Darbuotojai buvo teigiamos nuomonės apie šią veiklą ir laukia kitos. Taksi Direktorei linkime neapsileisti ir tęsti puikų darbą.
     

    Ar Policininkai iš tiesų turi mažai darbo?

    Šią savaitę, policijos duomenimis, buvo užfiksuotas KET(non-rp) taisyklės pažeidimas. Policijos duomenimis, pervėžejas buvo užfiksuotas darantis non-rp miestelio ribose, prie GreenSide gamyklos. Pagal pirminius duomenis, vairuotojas buvo pirmo rango dirbantis pervežėjuose, vairuojantis mėlyna furgoną. Buvo pradėtas vykdyti nuoseklus tyrimas, dėl vairuotojo, kuris nusižengė taisyklėmis.
    Direktorius Wizard_Airidas sutiko pakomentuoti šią situaciją:
    [Žurnalistas] – Ar žinojote jog vienas iš jūsų darbuotojų padarė būtent šį nusižengimą?
    [Atsakovas] – Tiesa sakant - nežinojau, niekas man šios informacijos nesuteikė, ir tai man yra pirmas kartas girdint apie būtent šį nusižengimą. 
    [Žurnalistas] – Supratau. Policijos duomenimis, autobusiukas buvo tamsiai mėlynos spalvos, ar turite įdėją, kas tai per žaidėjas firmoje galėjo būti?
    [Atsakovas] - Na vienas darbuotojas turi būtent šios spalvos burrito, bet tokios firmoje egzistuoja net penkios, tad nelabai turiu įdėją, kas ten galėjo būti.
    [Žurnalistas] – Ar galite papasakoti, kas gręsia firmos darbuotojui, kuris yra pagaunamas darant būtent šį nusižengimą?
    [Atsakovas] - Dažniausiai papildomos bausmės netaikau, kadangi žaidėjai ir taip susimoka Policijos Departamentui baudas.
    [Žurnalistas] – Supratau, dėkoju už jūsų laiką ir atsakymus.
    Pagal policijos duomenis, tyrimas yra vykdomas ir yra siekiama, jog ateityje tokie pažeidėjai būtų iškarto pagaunami ir jiems bus taikoma atitinkama bauda už KET nesilaikymą.


    Tnt_Edwax!
    Prieš 22 - dvi dienas Direktoriumi tapęs Wizard_Airidas, išsirinko sau pirmą pavaduotoją kuris bus pasiryžęs iškelti pervežėjus į kuo aukštesnį lygi kartu su direktoriumi. Pagal Wizardo priežastį - pavaduotojo paskirime galime numanyti, jog jie kartu išbus tikrai netrumpą laiką. Prisiminkime ir tai, kad Tnt_Edwax'ui yra pirmos vadovo pareigos. Linkime tau sėkmės šiose pareigose!
    Direktoriaus priežastys apie pavaduotojo pasirinkimą:
    „Tai yra asmuo, kuris man labai daug padėjo bei patarė, jį pažįstu labai ilgą laiką, žinau koks jis yra ir pilnai juo pasitikiu. Žaidėjas serveryje žaidžia pakankamai ilgą laiką, yra aktyvus, žino ką daro, tad tikiu, kad su šiomis pareigomis Jis susitvarkys puikiai, ir galbūt tai jam padės kilti dar aukščiau. Taip pat norėčiau paminėti, jog paskyrimas nereiškia, kad man jau trūksta motyvacijos – jos yra dar daug, tačiau norisi žmogaus, su kuriuo galėčiau pasitarti dėl tam tikrų sprendimų, taip pat sistemų plėtojime ir tikrinime papildoma ranka nepasimaišytų.“


     
    [Žurnalistas] Laba diena su Jumis sveikinasi „Express News“ redakcija su pasiūlymu duoti Jums intervių - Pokalbio tikslas sužinoti daugiau tiek apie Jūsų pareigas, Greenside pradžia bei apie patį Jus. Pradėkime nuo Jūsų papasakojimo kaip atradote Greenside ir kokia buvo Jūsų pradžia?
    [Atsakovas] Labas. Kaip ir didžioji dalis žaidėjų kurie įsitraukia į „SA-MP”, buvau mokinys ir norėjau laisvą laiką praleisti už kompiuterio ekrano. SuperGames yra go-to-place šiais laikais kažko ieškant, būtent tokiu būdu ir radau projektą, žinojau kad projektas egzistavo, girdėjau apie startą, tačiau nuo jo visiškai nesidomėjau projektu o tuo labiau „SA-MP”. Žaidimo pradžia buvo tikriausiai vienam tokia įdomi, dalis to kadangi aš ją sau tokią pasidariau, daugiau kaip 3 metus nežaidus žaidimo ir egzistavus projekte kuriame sistemos yra A ir B, buvo didžiulis pasikeitimas. Daugybe dalykų kuriuos pamačiau ir išmokau man atrodė neįmanomi tokiam žaidimui, kaip naujoką sistemos neįtikėtinai stebino ir džiugino, todėl nusprendžiau apsistoti ilgesniam laikui.
    [Žurnalistas] O kiek jau laiko reguliariai žaidžiate šiame projekte, jei nepamelavus DP jau esate metus ar net daugiau laiko, koks įsimintiniausias dalykas buvo nutikęs per Jūsų SA-MP žaidimą?
    [Atsakovas] Projekte užsiregistravau 2018 metų sausio 1-ą dieną, todėl daugiau kaip 3 metus. Visuomet sakau kad čia yra tik žaidimas, būtent dėl to negalėčiau pirštu parodyti būtent į vieną įsimintiniausią įvykį, didžioji dalis kodėl vis dar esu projekte, tai draugų ratas ir praleistas laikas su jais, kuris ir sudaro man įsimintiniausių įvykių aplanką.
    [Žurnalistas] Šnekant apie draugų ratą, be kurių žmonių nebūtų taip įdomu žaisti Greenside?
    [Atsakovas] Vardint tikrai nenoriu, bijau kažko nepaminėt. Jeigu matot manę „TeamSpeak3” serveryje, tai žmonės su kuriais dažniausiai esu kanale.
    [Žurnalistas] Kaip žaidėjas kuris esate ragavęs tiek gaujinių gyvenimo tiek dabar esantis DP - kuri veikla teikė daugiau malonumo?
    [Atsakovas] Nėra ko lyginti, DP darbas yra vieta kurioje turėčiau būti, jokia kita veikla to nepakeistų. Daug ką nustato žmogaus asmenybė, manoji yra problemų sprendimas, bandau išnaudoti tai naudingai, investuodamas savo laiką į projekto žaidėjus ir kuo malonesnį žaidimą.
    [Žurnalistas] Žaidėjams kurie nesupranta kas yra DP arba nežino tikslios jo veiklos - ar galite papasakoti apie tai?
    [Atsakovas] Paprastam žaidėjui kuris žaidžia ir dirba darbus ir tiesiog mėgausi žaidimu, galiu pasakyti tik tiek jog būtent jiems bandome sudaryti kuo smagesnį ir svarbiausia sąžiningesnį žaidimą iš firmų nuostatų pusės, pagrinde tai kas liečia policininkų ir nusikaltėlių darbą. Kita veikla kuri asocijuojasi su forumo rangu (direktorių priežiūrėtojas), yra labiau privati, veiksmų eigos niekas nemato, parodom tik rezultatus ir nekalbu tik apie direktorių ir pavaduotojų rinkimą ir jų priežiūrą. Visa kita veikla yra tiek kiek DP jos sau susiranda ir susigalvoja, tiek jos ir turi.
    [Žurnalistas] Kalbant apie Direktorių ir pavaduotojų rinkimus ar priežiūrą su kuriais Direktoriais ar pavaduotojais buvo dirbti geriausia(Neįtraukus Santo)?
    [Atsakovas] Nepasakyčiau jog geriausia, labiau malonu ir smagu. Paminėti galiu tik du asmenis, abu šiuo metu vėl yra direktorių kėdėse ir džiaugiuosi juos ten matydamas. Wizard_Airidas (buvęs mechanikų direktorius) - visuomet išlaiko profesionalią firmą tiek iš jos vidaus tiek iš paprasto žaidėjo pusės, visuomet ieško veiksmingų sprendimų problemoms siekiant vis labiau tobulinti firmą. Teddy_Wiliams (buvęs policininkų pavaduotojas ir policininkų direktorius) - asmuo kuris neįtikėtinai padėjo policininkų darbui vasaros metu, įdėjo daugybę pastangų jog gauti šias pareigas ir labai džiaugiuosi surizikavęs, asmuo iš gaujų perėjo į kitą pusę.
    [Žurnalistas] Ar Teddy yra vienintelis kuris perėjo iš gaujinių pusės į potencialius kandidatus į Direktorių postą ar buvo ir daugiau tokių?
    [Atsakovas] Galiu patvirtinti kad jis yra vienintelis asmuo kuris tai padarė sėkmingai ir tai aiškiai galim matyti su šiuo metu užimtom pareigom („ADMIN” žaidėjas ir mechanikų direktorius). Esu ne kartą rizikavęs ir ne kartą dar rizikuočiau jeigu būtų žmonių kurie įtikintų jog gali pasikeist ir tai parodys.
    [Žurnalistas] O ar pamenate tokį Marko_Moretti, kuris vieną dieną tapo Direktoriumi, o kitą jau buvo nušalintas? Jei pamenate ar galite aiškiai papasakoti kas su juo nutiko?
    [Atsakovas] Detaliai į tai neisiu, pasakysiu ką didžioji dalis matė ir ką aš supratau. Nors ir turėjo didžiulį norą, pildė tik dėl titulo kitaip pasakius, dėl pasiekimo. Tiksliai kas nutiko nežinau, asmuo nebendravo ir projekte nebesilankė.
    [Žurnalistas] O ar pats prisimenate savo pirmąsias pareigas? Daug pastangų reikalavo jas pasiekti?
    [Atsakovas] Ne tiek ir daug, tikiu kad padėjo bandymas pildyti į direktoriaus pareigas, po poros savaičių pas rinkimus laimėjusią direktorę gavau pavaduotojo pareigas. Buvau labai ramus, nieko nepažinau ir visiškas naujokas, pražaidęs vos 17 dienų nuo registracijos į projektą ir 3 metų pertraukos nuo „SA-MP” pasaulio.
    [Žurnalistas] O ar galite pasakyti ar daug naujokų yra bandančių siekti vadovo kėdės? Ypač praeitą mėnesį kai vyko net trys rinkimai?
    [Atsakovas] Daug mažiau naujokų, daugiau tų asmenų kurie jau yra bandę tačiau kartoja tas pačias klaidas, pagrinde tai pastovus aktyvumas.
    [Žurnalistas] O gal turite kokią žinutę kurią norėtumėte perduoti visiems skaitantiems ir gal būt bandantiems tapti Direktoriais?
    [Atsakovas] Skaitykit analizes, palieku daug kitų kandidatų klaidų ir kitų pastabų, ypatingai siūlau paskaityti senesnes analizes kur buvo daugiau kandidatų, nekartoti savo klaidų ir rašyti laiškus nuo tuščio lapo. Kas to rimtai sieks, rimčiau į tai ir žiūrės, neleiskit aktyvumui pakišti kojos turint rimtą laišką.
    [Žurnalistas] Dabar šnekant apie Jus. DP jau esate tikrai gan ilgą laiką ar buvo kada tokia mintis jog norėtumėte atsitraukti iš esančių pareigų? 
    [Atsakovas] Kad buvo minčių, tikrai taip bet ne dėl žaidimo priežasčių. Pareigų neapleisiu kol nepasidarysiu užsibrėžtų tikslų. Sori kas žiūri į šitas pareigas, dar kėdę šildysiu ;).
    [Žurnalistas] Gal galite su mumis pasidalinti savo užsibrėžtą tikslą?
    [Atsakovas] Noriu pilnai paruošti FTB darbą veiksmui su barais, sudaryti tam tikrus rėmus jog žaidimas ir pats veiksmas būtų kuo įdomesnis paprastam žaidėjui.
    [Žurnalistas] Ko galima tikėtis tiek iš Jūsų pakeistų nuostatų tiek iš žaidimo sistemų atsiradus FTB ir Barams?
    [Atsakovas] Ko tikėtis negaliu pasakyti, noriu jog įdėtas darbas būtų teigiamas, bandysim tai pasiekti. Aiškių rezultatų nematysim kol veiksmas nebus pilnai aktyvus serveryje, tam neabejoju kad prireiks bent poros savaičių jog pastatyti pirmus rėmus. Žaidėjų skaičius keisis, noras žaisti sąžiningai taip pat - todėl bus ir trukdžių kurie kiš koja.

    Žaidėjų užduoti klausimai Jums
    Norėčiau sužinot jo nuoširdzia nuomone apie serverio atnaujinimą ką jis apie jį mano ir ar tai išėjo į naudą?
    Tikrai manau jog atnaujinimas buvo į naudą, nors ir nesutikau su daugybę dalykų - projektui šis atnaujinimas buvo didžiulis pakilimas Lietuvos „SA-MP” rinkai. Daug kas nevertina įdėtų pastangų vien dėl fakto kad nėra nusikalstamų frakcijų, bus. Naujos idėjos ir nauja patirtis atvėrė kelią į naujas mintis ir ateinančių sistemų plėtimą kurias vis dar nori Rokas ir Aivaras parodyti savo projekto bendruomenei, džiaugiuosi galėdamas prie to prisidėti.
    Dėl ko buvo priimtas nuosprendis stoti būtent į DP, o ne į kitas pareigas ir ar nekrito motyvacija po tiek laiko susiduriant su "įvairaus plauko" žaidėjais?
    Kodėl nusprendžiau pildyti būtent į DP - tiesa pasakius, bandžiau patekti į projekto komandą daug anksčiau, tačiau patirtis to neleido, buvau per daug šviežias projekte, tokiu atvėju būčiau pilnai priėmęs forumo moderatoriaus ar tvarkos prižiūrėtojo pareigas. Kas manę pamena iš pirmųjų metų projekte, puikiai žino kad turėjau 1 pavaduotojo postą ir 2 direktoriaus kėdes, nei vienos iš šių pareigų nesitęsė ilgiau kaip 2 mėnesius, būtent tuo metu supratau kad firmos vadovo pozicija nėra vieta kurioje aš kada nors realiai turėčiau būti. Motyvacija tikrai nekrito, vien tik dėl to mėgaujuosi tuo ką veikiu projekto viduje, bendraudamas su žmonėmis, spręsdamas jų pažįstamas problemas ir rodydamas rezultatą. Daugelis žmonių, kaip įvardino klausimo autorius „įvairaus plauko” labiau ir motyvuoja neužleisti šios kėdės ir nepaleisti šios vietos vien dėl neįkainojamos patirties kurią galiu panaudoti realiame gyvenime.
    Norėčiau paklausti mūsų serverio direktorių prižiūrėtojaus, kada pakeisite nuostatą, jog dvigubos bausmės būtų taikomos firmoje už nusižengimą ir kenkimą serveryje?
    Toks dalykas nėra taip lengvai pakeičiamas, tam reikia labai daug laiko, patirties projekte ir situacijų, tokie sprendimai nėra priimami per dieną todėl tam reikia laiko, tačiau jeigu yra tokių situacijų pilnai norėčiau sužinoti kokių situacijų metu tai vyksta ir kas nukenčia dvigubomis bausmėmis - kadangi to nepalaikau, viena iš tų priežasčių yra žaidėjų baudimas užblokavimo metu, jau daugiau kaip pusmetį žaidėjai nėra baudžiami įspėjimais ar metami iš darbo būnant užblokuotam.
    Kas sunkiausia yra esant direktoriu prižiurėtoju?
    Sunkiausia dalis būnant direktorių prižiūrėtoju, turėti staigų ir pilnai užtvirtintą atsakymą žmogui į klausimą ar situacija su kuria nesusiduri.
    Ar išrinkti gera direktorių prireikia daug laiko ir nemažai pastangų?
    Kadangi jau turiu sukaupęs nemažą bagažą patirties, didžiąją dalį rinkimų užtrunka kandidato stebėjimas, elgesys žaidime, kompetencija ir bendravimas su projekto bendruomene, pažiūrėjus į kandidato slapyvardį galiu pasakyti ar asmuo turi ko reikia kad būtų bent tarp potencialių kandidatų. Laiškas yra tam jog susipažinti su kandidatų, jo vizija ir planais firmai bei labiau sužinosi jo nuomonę. Jeigu asmuo neturi to ko reikia žaidime, tačiau turi rimtą laišką, to tikrai nepakaks, veiksmai yra viena tačiau pažadai kita.
    Kada planuojama kita DPu?
    Sekantis DPu neturi tikslios datos ir nemanau jog kol kas turės, pirmiausia tai Velykų metas, žaidėjai savo atostogas praleis žaidime vykdant šventinį event'ą, o po to lauksime „FTB ir barų” atnaujinimo, kuriam turėsiu atiduoti didelį laiko savo jau investuojamo laiko į pareigas jog pastatyti minėtus rėmus FTB darbui ir žaidėjams kurie bus vienaip ar kitaip įtraukti į naujai atkeliaujantį veiksmą į serverį. Vien dėl šių priežasčių negaliu pasakyti, nors ir labai norėčiau - šiuo metu neturime tokio žaidėjų skaičiaus su kuriu būčiau pasiryžęs daryti sekančias užduotis.
    Dėkoju Hitautui už šį pokalbį, atsakytus žaidėjų klausimus bei už skirtą laiką.

    Reklamos/Skelbimai:
    Gruzinas_Tortilla - Kolekcionuoju 1ID tr. priemones su „mega“ ratais. Labiausiai domina iš mašinų turgaus.
    Lukas_Bumas - Parduodu pilnai įrengą 31ID namą su garažu bei Infernus | 6ID | Mega ratai | 500+km ridos

     
    *Ieškau žaidėjų norinčių prisijungti prie šio laikraščio kūrimo, norintys susisiekite su manimi
    „Express News“ gfx daro - @Jimmy_Bryant
    Reklama kainuoja 1.500€ jei nori susisiek su manimi
    Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai arba komentuokite apačioje
    Pagarbiai „Express News“ 
     
  16. Pasimetęs
    Everett_Sanchez sureagavo į Wizard_Airidas tarp Wizard_Airidas užtildė Everett_Sanchez   
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:/\
  17. Haha
    Everett_Sanchez sureagavo į Hitautas tarp BLUE SKIES - CS   
    sveikučiai, pažaidėm cs, suklijavau fragus, pridėjau muzikos, enjoy
    BLUE SKIES - CS
  18. Patinka
    Everett_Sanchez sureagavo į Tony_Express tarp Express News ' #3   
    Turinys:
    1. Nauja pinjata
    2. Kokaino verslas
    3. Kita
    Nauja pinjata

    Neseniai atnaujinta pinjata, kas pasikeitė? Nuo šiol į pinjatą nebereikia šaudyti ir Jums patiems nieko turėti nebereikės. Norint daužyti pinjatą Jums reikės spaudinėti dešinijį pelytės mygtuką. Šioje pinjatoje laimėtojuj prizas nebe 5.000€, o 500€ bei 60xp, o nelaimėjusiems dar mažiau. Tačiau iš viso yra 40 pinjatų kurios atsiranda skirtingose vietose kaimelių ribose, po jų sunaikinimo ji atsiranda po 1 valandos.

     
    Kokaino verslas
    Tik atsinaujinus serveriui nemažai žaidėjų matydavome skinant augalus kokainui gaminti, vieni kaupė, o kiti pardavinėti ir pelnytis, štai ir intervių su vienu iš tų kuris bandė pasipelnyti.
    Intervių su Cornall_Worden
    Aš: Labas vakaras. Mūsų ryšiai pranešė, jog užsiimate ar užsiiminėjote kokaino verslu ar tai tiesa?
    Atsako: Sveiki, Jūsų šaltiniai nepamelavo, šia verslo "šaka" užsiėmiau nuo serverio atnaujinimo dienos, tačiau pelningų dienų vis mažėjo ir teko nuo jos atsiriboti.
    Aš: Kodėl nusprendėte kokainą pardavinėti, o ne kaupti?
    Atsako: Iš tiesų, tik pradėjęs skinti "dieviškąsias žoleles" planavau, kad jas kaupsiu ir laikysiu savo reikmėms, bet viliojančios juodosios rinkos kainos privertė mane persigalvoji ir pagalvojau: "kodėl man nepabuvus baryga?".
    Aš:. Kai užsiimdavote tokia veikla, kiek laiko atiduodavote per dieną šiam verslui?
    Atsako: Tiksliai atsakyti į šį klausimą negaliu, bet tikrai netrumpai, visgi norint užimti svarbią vietą rinkoje reikia nemenkai paplušėti 
    Aš: Kas sunkiausia/vargingiausia buvo šiama versle? Ar būdavo kokių problemų ar kokios Jūsų klaidos kuriomis norėtumėte pasidalinti?
    Atsako: Sunkiausia, kaip bebūtų keista, rasti šiuo verslu susidomėjusį asmenį, kuris nupirktų tavo "vaišes". Negaliu pasakyti, kad kokaino gamybos kelias lengvas, labiausiai varginantis darbas - "namelio šildymas" (paskutinis kokaino gamybos etapas vagonėlyje). Jame praleidžiama labai daug laiko, ta vieta tampa kaip tavo namai ir dauguma jaunųjų entuziastų šiame etape palūžta.
    Aš: Ar pasipelnete iš kokaino tiek kiek tikėjotes ar per mažai pagal skirtą laiką šiam verslui?
    Atsako: Pagalvojus, kiek dienų buvo praleista prie šių "gėrybių", atlygis už jas tikrai nėra proporcingas, bet ką padarysi, taip jau veikia ekonomika... Kainos pakelti negali, kadangi yra daugybė kitų "verslininkų", kurie jos nesiruošia keisti, o žmonės ieško pigiausio varianto  
    Aš: Ar galite atskleisti kokią sumą išviso esate pasipelnes?
    Atsako: Nei daug, nei mažai - 300 tūkstančių.
    Aš: Kiek pirkėjų/klientu turėjote ar klientai buvo pastovūs ar ieškodavote random kam parduoti?
    Atsako: Šiame versle svarbiausia turėti pastovų pirkėją, kadangi ieškodamas žmonių, kuriems galėtum parduoti savo kokainą, sugaišti begales laiko, kuris galėtų būti išnaudojama daug pelningiau. Ties šiuo klausimu man labai pasisekė, kadangi geras draugas sutiko pirkti mano gaminamą produktą.
    Aš: Ar dažnai turėdavote reikalų su Policija užsiimdamas tokia veikla?
    Atsako: Nė karto, jeigu turi pažinčių, tai Policijos nėra ko bijoti 
    Aš: Ir tuomet paskutinis klausimas ar siūlytumėte kokaino gamybą - pardavimą kitam žaidėjui? Bei gal turite kokių patarimų naujam dyleriui?
    Atsako: Kiekvienam norinčiam siūlau išbandyti šį verslininkavimo būdą ir pajusti savo kailiu, kokia yra kokaino gaminimo kaina, o svarbiausias patarimas Jums - prieš pat pradedant nešvarius darbelius, susiraskite žmogų, kuriam galėsite parduoti savo darbo "vaisius", sėkmės.
     

     
    Direktoriaus prižiūrėtojo užduotys grįžta!
    Po paskutinės DP užduoties kuri buvo gegužės mėnesį jokių naujienų apie šį dalyką nebuvo skelbtą viešai, tačiau iki šiandienos. Kai Hitautas_White savo būsenoje paskelbė apie grįžtančią DPu. Daugiau informacijos apie DPu.
    Hitautas_White būsena:
    „Labas vakaras,
    DPu grįžta, apie pradžios datą firmų vadovai buvo informuoti daugiau kaip savaitę prieš, todėl laiko paruošti savo firmas turėjo pakankamai, tikiuosi jūs, žaidėjai esat taip pat pasiruošę. Pradžios data 2021.02.14.“
     

     
    Lagaminėliai

    Po atnaujinimo atsirado nauja pramoga/užduotis žaidėjam - tai lagaminai. Jį serverio Pagr. Administratorius gali nustatyti betkokioje vietoje, žaidėjui radus lagaminą jis turi ant jo atistoti ir paspausti „Y“ raidę, tuomet išmetą lentelę ir turite įvesti kodą, o kodą galite rasti ten kur projekto administracija įkėlė informaciją apie būtent šį lagaminėli „Facebook, forume ar net discord“ platformose, suvedus kodą galėsite gauti prizą, tačiau dažniausiai norint atsiimti prizą reikia pražaisti tam tikrą kiekį minučių serveryje bei lagaminų skaičius yra limituotas. Šie lagaminai pagal buvusius lagaminus yra daromi kas antrą dieną.
     

     
    Nemokamos reklamos/skelbimai:
    Neturi laiko kelti ridos? Naudokis ridos kelėjų paslaugomis „GreenSideWheels“
    Trae_Young kelia ridą „GreenSideWheels“ ridos kelimo centre bei pažada Jums kokybiškas bei greitas paslaugas
    Rokas_Lays ieško 200m verslo
    Don_Haris parduoda transportą „Bullet“ su juoda reta spalva bei mega ratais - Kaina 350.000€
    Hot_Rembo parduoda L.Reta aksesuara „Balaclava1“ - Kainą siūlykite
    Mantis_Mantas parduoda „Bullet“ su 233/166ID bei switch ratais - Kaina 300.000€
     

    Nuotraukas redagavo - @Everett_Sanchez

     
  19. Patinka
    Everett_Sanchez sureagavo į Tony_Express tarp Express News ' #2   
    Turinys:
    1. Kortų žaidimas „Blackjack“.
    2. Kokainas.
    3. Kita.
    Kauliukų sistemą pakeičiantis „Blackjack“

    Blackjack kitaip žinomas kaip dvidešimt vienas, keičia seną lošimo sistemą kauliukus. Šį kortų žaidimą galima žaisti tam tikrame pastate kurį galite rasti „Blueberry“ kaimelyje pasinaudoję GPS. Šio žaidimo eiga - Žaidimas vyksta tarp dviejų žaidėjų, pirmą žaidėjas turi pasiūlyti žaisti su komanda /kz ID 1000€-25000€, pasiūlius žaidėjui išmeta lentelę ir jam reikia suvesti kodą, jog galėtų pradėti žaisti. Suvedus kodą žaidėjui išmetą lentelę kurioje jis gali atversti 3 kortas per tam tikrą laiką ir atversdamas kortas jis turi surinkti 21 arba tiesiog daugiau už kitą žaidėją, atvertus daugiau nei 21 galimai pralaimėsite, jei kitas žaidėjas turės 21 arba mažiau. Taip pat žaisdamas kortomis galite rašynėti viešą žinutę ir galite mėginti „Bluff'uoti“
    Kai kuriems šis žaidimas atnešė tikrai nemažą pelną, o kitiem kaip tik atvirkščiai.
    Šiuo metu penki žaidėjai yra pasipelnę net milijoną ar daugiau iš šio žaidimo.
    1. Lebronas_Jamesas - 1.930.534€
    2. Domis_Raz - 1.593.489€
    3. Finnley_Harrell - 1.313.982€
    4. Jonny_Smith - 1.088.703€
    5. Justas_Jucius - 1.021.538€


    Nauji narkotikai „Kokainas“

    Nauji narkotikai leidžiantys išnaudoti „C-Bug“. Mėgstantiems šaudyti, o ypač tiem kurie moka C-Bug ši sistema paįvairins jų šaudymą, kadangi išnaudoti C-Bug galėsite tam tikrą laikotarpį. Išviso yra 3 kokaino rūšys suskirstytos į jo tam tikrą grynumą tai (40%, 60% ir 80% grynumo), kuo didesnis grynumas tuo mažesnė tikimybė mirti bei naudoti C-bug galite ilgiau. Tačiau šis narkotikas turi ir šalutinių poveikių nesvarbu kokio grynumas vistiek yra šokia tokia tikimybė jog mirsite bei suvartojus Jūsų žaidimo ekranas pakeičią spalvą.
    Norint pasigaminti narkotikus Jums reikės surinkti tam tikrą kiekį „Psichotropinių augalų“ kurių yra 3 rūšys (Z, Y, H) ir visų rūšių reikia kokaino gamybai - Šie augalai auga visame GTA žemėlapyje ir dažniausiai randasi ant kalnų ar tarp miškų. Nuskinus augalą jis vėl užauga per 1val., jeigu nuskinęs augalą jo nenaudojate po 24val. jis susinaikina. O kai jau turite reikiamų augalų kokaino gamybai Jums reikės rasti „Labaratorija“ kurioje turite gaminti kokaina, gamybos procesas yra ilgesnis jeigu gaminatės didesnio grynumo kokainą. Iš viso yra 4 labaratorijos kas valandą keičiasi jų lokacija - Jį pagaminus panaudoję komandą /kokainas galite jį varoti.

    Neseniai vykęs „Derby“ eventas, rengtas Igno_Eox

    Bent jau man šis eventas labai patiko ir pagaliau naujovė kadangi stadijone sutvarkyta, kad evento mašinos nebėra nematomos ir Event. Priž, gali dažniau rengti eventus ir išnaudoti būtent šitą vietą. Tikiuosi čia sulaukti „Masinį DM eventą“, o jog būtų dar įdomiau ir ne taip tuščia galima ir sustatyti objektų.

    Aukcionas
    Neseniai vyko 400 metrų verslo bei tryjų namų aukcionas, visi laimėtojai ir jų statymai apačioje.
    400m verslo auckioną laimėjo - Martin_Gossard, kuris pastatė net 40 133 333€
    Namo ID:12 aukcioną laimėjo - Vycka_Flex pastatęs 2 560 000€
    Namo ID:9 aukcioną laimėjo - Ignas_Eox pastatęs 5 156 789€
    Namo ID:8 aukcioną laimėjo - Hitautas_White pastatęs  4 000 100 €
    Po šių aukcionų liko 0 laisvų verslų bei 38 laisvi namai, dauguma jų yra vilos.

    Nemokamos reklamos - skelbimai:
    Gruzinas_Sampo ieško verslų koncerno, jo turimas verslas - 200m3 Energija
    Šiuo metu vyksta atrankos į Taksi bei Pervežėjų firmas
    Pakviesk naują žaidėją ir uždirbk kreditų! Daugiau informacijos čia.
    Pastoviai kuriantys nauji avatarai.

     
     
     
     
     
    Gfx ir skirtukas darytas(grafikos paslaugos) - @Mantas_Adomaitis
    Nuotraukos redaguotos - @Everett_Sanchez
  20. Patinka
    Everett_Sanchez sureagavo į Tony_Express tarp Express News ' #1   
    Naujas GreenSide, naujos naujienos
    Turinys:
    1. Projekto gimtadienis.
    2. Autobuso vairuotojas.
    3. Žuvininkystės įmonės ir interviu su žveju.
     
    Štai ir dar vieneri metai GreenSide projektui
     
    Sausio 24 diena buvo pažymėta tuo, kad atėjo serveryje metus laukta diena - vieno populiariausio serverio Lietuvoje, gimtadienis. Siunčiame sveikinimus visiems žaidėjams serverio gimtadieniu progą, o ypač serverio Pagr. Administracijai už puikiai atlikta darbą ir jog neapleidžia projekto. Taipogi sveikiname ir visus tuos, kurie kantriai sulaukė ir ypatingos dovanos - serverio atnaujinimo. Tikimės jog šie einantys metai Jums bus sėkmingi žaidime. 
    Taip pat gimtadienio dieną įvyko ir serverio dalybos, kurių metu pusę prisijungusių žaidėjų, gavo 300 kreditų, 2 auksinės tiuningavimo dėžes bei 2 aprangos dėžes. 
    Serverio gimtadienio proga, projekto pagrindinė administracija įteikė dar viena ypatinga dovana. Buvo sukurti specialios komplektacijos rinkiniai „Birthday Edition“, šioms viršuje matomoms transporto priemonėmis. Tokių komplektacijų rinkinių tikimybė gauti iš tiuningavimo dežių buvo tik 1 %! Visi šių naujų stilingų transporto priemonių savininkai matomi nuotraukoje. - Mafijos_Senelio gautas „Greenwood“ buvo parduotas žaidėjui Denis_Xander - 

    Atnaujintas taksistų darbas gavo naują transportą „Autobusą“, vienam iš darbuotojų tai lyg kitas darbas....


    Interviu su @Mantas_Exotic:
    Aš: Laba diena.
    Atsako: Labas.
    Aš: Kaip sekasi?
    Atsako: Gerai, tik ką baigiau maršrutą autobusu.
    Aš: Kokia Jūsų nuomonė apie naują taksi darbo sistemą?
    Atsako: Dalinai nustebino naujos sistemos, bet mano nuomone galėjo nebūti maisto išvežimų nes kažkaip nedera,
    Aš: O kaip idėja su autobusais?
    Atsako: Ideja puiki, bet irgi nedera kažkaip su Taksi darbu. Čia kaip antras darbas bei maršrutų atlyginimai
    nelabai sustygiuoti. Tačiau viską apibendrinus tikrai fainas dalykas, pasivažinėti per stoteles, pavežioti
    tikrus žaidėjus, aišku retas įsėdantis.
    Aš: Važinėjant maršrutu kiek esate vežęs žaidėjų?
    Atsako: Kiekvieną dieną skirtingai. Kolkas šią dieną vežiau tik vieną, o užvakar apie 5.
    Aš: Ar pasidalinsite su mumis kokį atlyginimą gaunate baigęs maršrutą?
    Atsako: Maršrutų atlyginimai skirtingi. Nuo 300eur iki 1200.
    Aš: Supratau, gal turite kokių patarimų būsimies ar net esantiems autobuso vairuotojams?
    Atsako: Patarimų esantiems neturiu, kadangi problemų nėra su šia sistema. Būsimiems - stengtis gražiai laukti
    stotelėje kai yra kitas kolega toje pačioje stotelėje.
    Aš: Gerai, ačiū už Jūsų laiką man bei sėkmės darbuose.
    Atsako: Ačiū tau. Iki.

    Neseniai pasibaigęs žvejybos įmonių aukcionas, keturis žmones padarė tikrai laimingais.

    Žuvininkystės įmonių savininkų statymai aukcione: 
    „Bone County“  - Kimba_Marcius pastatęs 7.700.005€
    „Fort Carson“  - Greg_Solberg pastatęs 10 300 000€
    „Blueberry“ - Lukazzs_Lukazzs pastatęs 6 500 000€
    „Dillimore“ - Liam_Vasquez pastatęs 5 700 000€
    Kiekvienas žuvininkystės įmonės savininkas stengiasi pritraukti kuo daugiau žmonių žvejoti pas juos, paspaudus ant žuvininkystės vietos pavadinimo nukeliausite į jų sukurtą temą kur parašyta kiek galite gauti atlyginimo iš žvejojimo pas tam tikrą įmonės savininką. Ką norėčiau pridurti, jog pradžioje kol nepasikėletė didesnio lygio žvejybo didelio atlygio negausite, tad siuliau rinktis žvejybą nepagal duodama atlygi, o pagal kiek žuvų reikia pagauti per kartą, taip sutaupysite daugiau laiko rinkdami „Žvejo XP“, o pelno pasidarysite daugiau būdamas didesnio lygio.

    Galimai daugiausiai „Žvejo XP“ turintis žaidėjas šiuo metu!
    Interviu su žveju @Matas_Halaks
    Aš: Sveiki.
    Atsako: Labas.
    Aš: Kaip jums ši žvejybos sistema?
    Atsako: Labai įdomi ir ateityje pasikėlus lygi bus labai pelninga.
    Aš: Ar dažnai žvejojate nes žinau, jog taip pat dirbate ir pareigūnu?
    Atsako: Per dieną žvejoju maždaug apie 4-5 valandas, spėju ir pradirbt reikiama kiekį ir pažvejoti,
    kadangi serveryje esu gan aktyvus.
    Aš: Tikrai nemažai laiko praleidžiate žvejodamas, kiek „Žvejo XP“ jau turite sukaupęs?
    Atsako: Turiu jau apie 700 „žvejo XP“
    Aš: Ko tikitės žvejodamas?
    Atsako: Būtu neblogai užsidirbti daugiau pinigų, tačiau užtruks laiko kol pasikelsiu aukštesnį lygį.
    Aš: Ar turite kokių patarimų žvejiems?
    Atsako: Norėčiau visiems žvejiems patarti žvejoti „Dillimore“ žvejybvietėje.
    Ir rekomenduoju savo meškerės netobulinti, o už žvejo XP tobulinti savo žvejybos licenziją.
    Aš: Kodėl daryti būtent šitaip?
    Atsako: Nes nelabai jaučiasi meškerės patobulinimai, o su geresne licenziją ateina ir geresnis atlyginimas.
    Aš: Gerai, ačiū už Jūsų laiką bei sėkmės žvejojant!
    Atsako: Ačiū už klausimus ir sėkmės Jums!

    Kito numerio turinyje bus aptariamas kortų žaidimas „BlackJack“

     
     
    Jūsų užsakyta reklama:
    1. Nėra
    2. Nėra
    3. Nėra
     
    Gfx ir skirtukas darytas(grafikos paslaugos) - @Mantas_Adomaitis
    Nuotraukos redaguotos - @Everett_Sanchez
     
  21. Patinka
    Everett_Sanchez sureagavo į Nerioske_Gamer tarp vienas prieš visa pasauli (fragmovie)   
    ce krc vienas uzjudejau zonose va taip va kazkaip
     
  22. Pasimetęs
    Everett_Sanchez gavo reakcijąSendis_Mendis tarp Everett_Sanchez užtildė Sendis_Mendis.   
    ANKETOS ŠABLONAS,
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Everett_Sanchez.
    2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: Sendis_Mendis.
    3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas?: Įžeidinėjimai.
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/6O5FFmN
    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/6O5FFmN
  23. Pasimetęs
    Everett_Sanchez gavo reakcijąWizard_Airidas tarp Everett_Sanchez užtildė Sendis_Mendis.   
    ANKETOS ŠABLONAS,
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Everett_Sanchez.
    2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: Sendis_Mendis.
    3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas?: Įžeidinėjimai.
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/6O5FFmN
    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/6O5FFmN
  24. Patinka
    Everett_Sanchez gavo reakcijąDenis_Xander tarp Everett_Sanchez užtildė Mise_Ruke.   
    ANKETOS ŠABLONAS,
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Everett_Sanchez.
    2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: Mise_Ruke.
    3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas?: Keiksmažodžius.
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/Bx0386D
    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/Bx0386D
  25. Patinka
    Everett_Sanchez gavo reakcijąBeniukslis_Bence tarp Everett_Sanchez užtildė Sendis_Mendis.   
    ANKETOS ŠABLONAS,
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Everett_Sanchez.
    2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: Sendis_Mendis.
    3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas?: Blogas /padmins naudojimas.
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 

    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: 
     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.