Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Texasranger_Aluizas

Neaktyvus

  • 69

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Texasranger_Aluizas pranešimai

  1. "Nors serveyje ir liudni reikalai, bet tai nesuteikia jokios teisės ar privilegijos daryti bet kokį nusižengimą, kuris prieštarauja įstatymui" - TexasWalker22e0ca68c12dac69adace2e9500044f6154.jpg

  2. ŠABLONAS: 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Relog 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/1v4o78 https://streamable.com/gpihgq
  3. All women are created equal but only the finest become Police Officer

     

  4. Dalyvio Vardas_Pavardė: Texasranger_Aluizas Vaizdo įrašas:
  5. *- Kai realybėj esi intravertas (uždaras žmogus), o serveryje primeti baxūrą/gangsterį ir pamatai iš galo, iš raudonos į mėlynus ir atvirkščiai, spalvą keičiančius švyturėlius virš kurių kabo "Tvarka Ir Teisingumas" - Gero savaitgalio visiems.

     

  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Mantys_Alone 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Simple_One 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Žaidėjas įžeidinėja. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/QU5lqkl 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/7fVOB47 Papildoma informacija: Kadangi aš esu 1 lėvelio administratorius paprašiau Mantys_Alone panaudoti komandą /bausti, kadangi jis yra 3 lėvelio administratorius ir turi privilegiją naudoti šią komandą, ačiū už jūsų suprantingumą ir sugaištą lai
  7. Sudėtinga sistema, aš būčiau už, bet nemanau, jog šią sistemą įgyvendins, nes labai daug darbo prireiktų ir serveris labai apsikrautų problemomis.
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Mantys_Alone 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Karolis_Fortune 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/vKdmo7W 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/x2ZfRco *Papildoma informacija: Anketą pildau už Mantys_Alone, kadangi neturėjau tokios privilegijos nubausti, tai mantys nubaudė.
  9. Manau visi supranti, kad čia yra alkis, nes jis mažėja, visados yra administracija, kuri gali atsakyti į šį klausimą, bet, žinoma, nepamaišytų viduryje tos eilutės įterpti žodį "Alkis". Šioje situacijoje aš esu neutralus.
  10. Lietuviškos patinka? Na išties keista - paklausyk šitų https://www.youtube.com/watch?v=WkRQduFN4qA https://www.youtube.com/watch?v=9_k_goMr5ZI
  11. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Texasranger_Aluizas– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: [Rangas, kuris leidžia dirbti su nuosavą tr.priemonę.] - Manau daugelis sutiktų su ta idėja, jog žaidėjas, dirbantis darbą su pakvietimu, galėtų dirbti su nuosava tr. priemonę kaip su darbine ( žinoma tai reikėtų užsitarnauti ). Principas paprastas, kaip pavyzdį galime imti "Taksi", tarkim, darbuotojas turi tam tikrą rangą, kuris direktoriaus nustatyta tvarka leidžia dirbti su nuosava tr.priemonę, tokiu atvėju darbutojas gali panaudoti komandą (pvz: /taksometras), kuri leidžia naudotis taksometru netik darb
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Texasranger_Aluizas• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Ignas_Sniego• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: [Tyčinį relog'ą]• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/HbDhdGT - papildomos nuotraukos, jog laukiau žaidėjo.
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Texasranger_Aluizas• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Skull_Crusher• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: [Relog'ą]• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Na, tiesiog noriu pasakyti, kad daviau žmogui laiko prisijungti, bet visgi jis atsisakė..
  14. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Texasranger_Aluizas2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą (pavadinimas, ID, Retumas):Retumas nėra svarbu, perku askesuarus susijusius su [policija], tai gali būti kepurė arba kažkas kito.3. Pateikite perkamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): Minėjau 2 skiltyje, jog perku viską, kas yra susiję su [policija]. 4. Kaina, kiek ketinate sumokėti už aksesuarą: Ketinu mokėti iki 20.000 serverio valiutos ( Serveryje naudojama valiutas - Euras. Dabartinis Euro kursas - 1 E - 3.45LT )
  15. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Texasranger_Aluizas• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Neon_Godzz ( Tikroji paskyra Her_Oin - tiesiog pastaba )• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: [Relog'ą]• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  16. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Texasranger_Aluizas• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Albis_Freiz (Tikroji paskyra Her_Oin - čia tiesiog pastaba)• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: [Relog'ą]• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  17. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Texasranger_Aluizas • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Skanus_Arbuzas (Tikroji jo paskyra Her_Oin - Čia tiesiog pastaba) • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: [Relog'ą] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  18. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Texasranger_Aluizas• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Lietuviskas_Angelas• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: [Relog'ą] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Vaizdinėje medžiagoje matyti, kaip esu apšaudomas, tada žaidėjas bando sprukti, bet visgi man pavyksta padaryti stabdymą, žaidėjas nepaklūsta įspėjimam ir bando toliau bėgti. Antroje vaizdinėje medžiagoje ryškiai matome, man pavyksta bėglį nuversti nuo motociklo, žaidėjas supratęs, kad jo laukia baudžiamoji atsakomybė atsijungia. Taipogi gal
  19. Aš ir neverkiu, paskaičius tavo komentarą atrodo, jog tau trykšta ašarėle, nes tau čia kažkoks įžeidimas, rašai tą patį ką ir visi, gyni savo nevykusius interesus. Negynu aš nei pd, nei kažko kito, tiesiog išsakiau savo nuomonę ir viskas, nepatinka, praeini, nesiruošiu rašyt poemų.. @Domis_Raz - del 1 komentaro, čia tiesiog sakau seni, kad pd darbas turi daugiausiai apkrovos. Dėl antro komentaro, matyt šiaip esi išplaukęs ar ką? Jau ant tiek esi priklausomas nuo sa:mp, kad nebesuvoki kur yra realybė? Esmė yra tame, kad jei tu sėdi ilgai prie kompo, nereiškia, kad kitas tiek pat sė
  20. Nenoriu įžeisti, bet tikrai nedraugauji su logika... Pagal tave PD darbuotojai turi visą dieną lakstyt ir šluostyt jum *cenzūra*nas? Tu neužmirsk, kad žmonės turi savo asmeninį gyvenimą, kitus rūpesčius. Jei tau 16 metų ir tu apie nieką negalvoji tai tau gerai. Dėl tavo vadinamosios Emkos (m4 Assault Rifle), suprantu, aišku tau nesmagu kai tu bėgi vienas ir tave apšaudo, bet tai daroma dėl efektyvesnio ir greitesnio sulaikymo ( Žinoma, čia priklauso nuo pareigūno, jeigu jis bus supratingesnis šaudys į tavo padangas ). Pagalvok, dažniausiai pareigūnams tenka kovoti su nusikalstama grupuotę ( 2-
  21. Prieš, be šios komandos bus tik dar didesnis laiko švaistymas bandant sugauti bėglį jeigu jis bėga su dviračiu, infernus, nrg. Jeigu esi protingas, sugalvosi kaip apeiti kliūtį. Policijos darbas ir taip nėra lengvas, pastovi apkrova, spaudimas ir kita.
  22. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Texasranger_Aluizas • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Lord_Len • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Tyčinis relog/esc, kaip esa sugautas teisėsaugos • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  23. Anketa: Kokios modifikacijos ieškote?: Nuogu mergu skinus man surandi. Modifikacijos aprašymas: Mergos turi buti jaunos ir nuogos kas tau dar neaisku? Pavyzdinė modifikacijos nuotrauka: N-18 As neprikolinu, surask.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.