Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Kimba_Marcius

Neaktyvus

  • 488

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 7

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Kimba_Marcius sureagavo į Rokas tarp Mafijos_Tevas užblokavo Ignas_Froam, Karosas_Julius, Penktokas_Tomis, Dovis_Gtx, Nerioske_Gamer, Edva_Gtx   
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Čia ir čia.
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: Čia.
  2. Haha
    Kimba_Marcius gavo reakcijąFlorencijos_Zvejys tarp Express News ' #9   
    Labai puikus laikraštis, bet pašnekovas atrodė labai banalus truko iškalbingumo. Nors serveryje nebežaidžiu, bet norėčiau išvysti interviu su įdomesne asmenybe.

  3. Haha
    Kimba_Marcius gavo reakcijąDerek_Escobar tarp Express News ' #9   
    Labai puikus laikraštis, bet pašnekovas atrodė labai banalus truko iškalbingumo. Nors serveryje nebežaidžiu, bet norėčiau išvysti interviu su įdomesne asmenybe.

  4. Patinka
    Kimba_Marcius gavo reakcijąKevin_Yang tarp Express News ' #9   
    Labai puikus laikraštis, bet pašnekovas atrodė labai banalus truko iškalbingumo. Nors serveryje nebežaidžiu, bet norėčiau išvysti interviu su įdomesne asmenybe.

  5. Ačiū
    Kimba_Marcius sureagavo į Tony_Express tarp Express News ' #9   
    Sveiki skaitovai, pagaliau parašytas devintasis numeris! Turėjo būti paskelbtas ankščiau, tačiau kažkas buvo jog išsitrynė visas tekstas ir teko rašyti ant naujo lapo, tad užtrukau nes jau galvojau neberašysiu . Taip pat noriu paminėti jog tai paskutinis šių metų numeris, o kitas kada bus tiksliai nepasakysiu. Gero skaitymo, nepagailėkit kritikos.
    Praeiti laikraščiai:
    Pirmas numeris
    Antras numeris
    Trečias numeris
    Ketvirtas numeris
    Penktas numeris
    Šeštas numeris
    Septintas numeris
    Aštuntas numeris
    Turinys:
    1. Helovyno savaitė
    2. Intervių su Martin_Gossardu tema apie barus
    3. Kaip sunku užsidirbti milijoną?
    4. Trumpas apibendrinimas nuo paskutinio numerio.

    Halloween savaitė
    Taigi pasibaigė helovino eventas, tačiau žaidėjų skaičius nepasikeitė ir iki šiol matome šimtus žaidėjų serveryje, kas yra tikrai geras ženklas, o artėjant šaltom dienom galime tikėtis dar daugiau ateinančių žaidėjų. Daugumą pritraukė vykęs helovino eventas ir jo užduotys.
    Pati helovino užduotis nesiskirė daug nuo praeitų metų, labirintas tas pats tik tiek, kad jis retkarčiais keisdavo kelis praėjimus ir vietoj laidotuvių šį kartą išvydome kerų puodus, tai buvo atskira užduotis joje šaudėme *cenzūra*šnosparnius ir juos iššaude gavome prizus(patirties taškų, pinigų bei buvo galimybė gauti /hdeze), o šnekant apie /hdeze šių metų evente jų prisirinko tikrai didelis skaičius, kai kuriems manau jos liks dar iki kito helivno evento...
    Administracija taip pat suteikė proga žaidėjams gauti „Halloween Edition“ Jester transportui, tą vakarą buvo sudėta mažiausiai tūkstantis silver tiuningo dėžių, tačiau laimingieji buvo tik trys. Žaidėjai kurie ištraukė Edition komplektacijas yra - Volgswagen_Golf, Don_Borito, Ignas_Eox, nepasisekusiems linkiu neliūdėti, o laukti kitos progos nes ji neužkalnų. Artėja žiema, Šventų kalėdų metas, per kurias taip pat bus eventas žaidime bei didelė tikimybė, jog bus „Christmas Edition“ transporto priemonės nebent adminisitracija sugalvos kažką kito.

    Pokalbis su Martin_Gossard
     
    [Žurnalistas] „Express News“ Sveikas minėjau jog noriu tave pakalbinti laikraščiui kai galėsite tiesiog atrašykite.
    Pradžia kaip ir visada apšilimui, papasakokite apie savo pradžia SA-MP'e, kiek žinau žaidžiate jau gan tikrai ilgą laiką, o dar ankščiau būvo nemažas pasirinkimas tarp Lietuviškų SA-MP serverių, kodėl būtent Greenside ir kokia buvo pradžia čia?
    [Atsakovas] Labas, samp'ą pradėjau žaisti pasiūlius draugui. Turiu gan seną paskyrą, su kuria pradėjau žaisti, bet ji nebenaudojama, tuo metu manęs žaidimas labai nekabino, pažaidus keletą dienų – nustojau. Benaršant internete pamačiau, kad atsidarys naujas, didelis, „įspūdingas“ projektas, jei neklystu buvo 2017-2018 m. , apie kokį projektą kalbu, tiksliai neminėsiu, bet manau dauguma jau supranta. Žaidžiau jame iki kol jis pradėjo mirti, užsidarė. Tuomet mane jau pradėjo kabinti žaidimas, vėl prisijungiau į GreenSide, kadangi mano V_P man atrodė gan „cringe“, susikūriau kitą paskyrą, su taip pat gan „cringe“ vardu. Ta paskyra buvo reali pradžia GreenSide projekte. Pradžia buvo gan paprasta, kaip ir kiekvieno žaidėjo, pradėjau žaisti, dirbau darbus be pakvietimų, bet gan greit patekau į darbą su pakvietimu. Tai buvo medikai, jei neklystu, jiems tuo metu vadovavo Mafijos_Senelis.
    [Žurnalistas]Sakai jog pradžia buvo kaip ir kiekvieno, tačiau daug kas jose skiriasi, visi žinome jog naujokams yra sunkiau įsilieti į serverio veiklą į juos tiesiog žiūri kitaip, kaip detaliau apibūtintum tą paprastą pradžia?
    [Atsakovas] Tuo metu buvau gan jaunas. Pats įsiliejimas į serverio veiklą nebuvo sunkus, visos sistemos buvo aprašytos gan plačiai. Darbai be pakvietimų, /dpasiekimai. Buvau tas pasyvus, daug nesireiškiantis žaidėjas. Manau sunkiausia buvo patekti į pirmąjį darbą su pakvietimu, tuo metu nemokėjau pildyti anketų, tad teko paplūšėti, tam, kad galėčiau išvysti, ką reiškia dirbti pas vadovą.
    [Žurnalistas] Dėl pirmo darbo su pakvietimu pritariu, manau kiekvienas galime pritarti, jog nevisi iškarto mokėjome pildyti anketų į darbus, kas dabar jau atrodo juokinga , tačiau tuometu dar turėjome palengvinimą, matydavome kitų anketas ir jas tiesiog pakeisdavome savaip, ko dabartiniai naujokai neturi :(. Paminėjai jog pradėjus žaisti buvai labai jaunas, kiek Jums metų dabar? Kiek žinau esate jauniausias komandos narys, papasakokite apie savo kelia į komandą.
    [Atsakovas] Manau dabartinis, kaip pats paminėjai „pasunkinimas“ gal ir į naudą žaidėjams, daugiau laiko praleidžia prie viso anketos rašymo, bet išmoksta tai padaryti patys. Man yra 16. Ir taip, esu jauniausias komandos narys. Na į komandą norėjau jau gan senai, komandos nario pareigos man buvo kažkas wow. Neslėpsiu, kad esu bandęs pateikti anketą į komandos nario pareigas ir anksčiau, bet bandymas buvo nesėkimngas. Kalbant apie kelią į komandą, manau reikėtų pradėti nuo pradžių. Pirmosios mano pareigos buvo TAXI direktorius, kadencija buvo gan nevykusi, buvo gan liūdna, nes maniau, kad, kuo toliau, tuo mažiau šansų man tapti komandos nariu. Bet praėjus, jei neklystu keletai mėn. gavau pasiūlymą tapti fūristų pavaduotojumi pas Denis_Xander, pagalvojau, gal tai mano šansas įrodyti, kad taksistų direktoriaus kadencija tik prisvilęs blynas ir vadovauti firmai tikrai sugebu. Manau tai ir buvo lūžio taškas. Beeinant pavaduotojo pareigas, paskelbiau anketą į nemokamo administratoriaus postą. Po tam tikro laiko, gavau administratorių, tai mane nustebino, bet tuo pačiu ir supratau, kad dar turiu šansų patekti į komandą. Administratorius taip pat buvau ne tobulas, teko priimti ne vieną ir ne dvi pastabas iš administracijos, bet susitvarkiau elgesį, priėmiau pastabas ir štai aš čia.
    [Žurnalistas] Tikrai taip, judame į priekį ir mokomės iš klaidų, jei nepadarytos klaidos dauguma nebūtų tuo kas yra dabar. Smagu matyti kaip asmuo gali pasitaisyti ir tiek pasiekti. Apie dabar einamas Jūsų pareigas Tvarkos prižiūrėtojas, barų prižiūrėtojas, event prižiūrėtojas - Kaip sekasi jas atlikti? Kurias atlikti sunkiausia ir kodėl?
    [Atsakovas] Tvarkos, event prižiūrėtojo nėra sunkios pareigos, didelių problemų nėra, jau galėčiau save vadinti senbūviu, nes artėja pirmasis mano gimtadienis – metai komandoje. Kalbant apie barų prižiūrėtoją, suvaldyti barinius nėra lengva, jiems visad kažkas netinka – įtikti neįmanoma. Manau tai didžiausia problema su kuria susiduriu eidamas šias pareigas.
    [Žurnalistas] Visų pirmą kaip barų prižiūrėtojui nemanau ar Jums reikia valdyti barinius, tiesiog nustatykite savo griežtą tvarką ir po kiek laiko pripras. Kaip Jums pačiam dabartine baikerių sistema?
    [Atsakovas] Pati sistema buvo įdomi, kai buvau pakviestas testuoti sistemą pirmą kartą – atrodė tikrai wow. Manau vienintelė problema, kurią išspręsti sunku, tai balansas. Visuomet laimi tik viena pusė, nėra taip, kad jėgos būtų apylygės. Gal tai tiesiog problema dėl kurios suku galvą be reikalo, bet noriu duoti įdomumo ir vienai ir kitai pusei.
    [Žurnalistas] Dėl balanso nemanau ar kažką gali padaryti, čia jau patys baikeriai turi mokintis cbuginti kas tikrai įmanoma įdėjus šiek tiek pastangų. O dėl to jog viena pusė visada laimi būdavo ir su senomis gaujomis taip pat ir esu girdėjęs jog kai buvo Surenos ir Nortenos taip pat viena pusė dominuodavo, ties tuo nelabai ką pakeisi. Nebent jau turi kažką sumąstęs jei taip ar gali pasidalinti? Taip pat Barų informacijų skiltyje yra tema su balsavimų „Cbug ar sena tupinėjimų sistema“ kokie galimi pokyčiai ar apie tai nėra kalbama nes šie balsavimai jau gan ilgą laiką matomi.
    [Atsakovas] Kad esu galvojęs problemos taisymų būdų, šitą galiu patvirtinti. Tiksliai atskleisti to, ką ir kokių problemos sprendimų esu sugalvojęs atskleisti nenoriu. Lai tai lieka paslaptyje, gal kažkada tai išvysime serveryje! Kalbant apie tavo minimą temą, tai galvojant apie balanso išgavimą tarp gaujų, teko remtis ir šia tema, sakiau, kad nieko neminėsiu, bet pasakysiu tai, kad buvo kilę minčių siūlyti šalinti CBUG'Ą, pasirėmus temos balsavimu, didžioji dalis žaidėjų nori tupinėjimo, tad tai būtų ir naudinga žaidėjams ir būtų šansų laimėti tiek vienam, tiek kitam barui. Be viso to ką paminėjau, apie temą nėra rimtų kalbų. Tai buvo labiau skirta tam, kad sužinoti žaidėjų nuomonę.
    [Žurnalistas] Supratau, tikimės tai ką esate sugalvojęs išvysime ateityje. Šnekant apie pačias pareigas gal galite paaiškinti žaidėjams kokį būtent darbą atliekate užimdamas barų prižiūrėtojo pareigas?
    [Atsakovas] Na pagrindinis mano darbas tai stebėti, kad nebūtų pažeidžiamos sukurtos serverio/prižiūrėtojų taisyklės. Prie viso šito prisideda ir papildomi darbai. Retkarčiais stengiuosi pabendrauti su išrinktais lyderiais, ar nekyla noras palikti pareigas, ar jie vis dar turi motyvacijos užimti šias pareigas. Į mano darbą įeina ir veiksmų stebėjimas, tad, kai tik turiu galimybę, stengiuosi juos stebėti, kartais ir sudalyvauti. Žinoma yra ir kitų, menkesnių darbų, kurie nematomi paprastiems serverio žaidėjams.
    [Žurnalistas] Kalbant apie dabartinius lyderius ką apie juos manote? Kokių trukumu matote jų baruose?
    [Atsakovas] Na kolkas didelių problemų su lyderiais nėra. Abiejų barų lyderiai deda pastangas į barą, stengiasi būti nugalėtojai. MG baras yra ta stiprioji grandis, todėl įveikti jį BB barui yra šioks toks iššūkis. Todėl noriu pasidžiaugti dėl James motyvacijos, kad jis vis dar stengiasi kažką laimėti, bei tuo pačiu nepalikti kito baro be veiksmo.
    [Žurnalistas] Na taip MG baras pasižymi esančiais šauliais. O dabar paslenkant kalbas apie pareigas ir barus. Koks įsimintiniausias įvykis Greenside ar koks juokingesnių? Vistiek nemažai laiko praleidęs serveryje, smalsu ką esi prisimatęs.
    [Atsakovas] Vieno įvykio įvardinti negalėčiau. Kai pradėjau aktyviau bendrauti su kitais žaidėjais, susidarė tam tikras žmonių ratas, su kuriais buvo visokių nutikimų. Manau asmeniškai įsimintiniausias įvykis, pirmų pareigų gavimas, patekimas į komandą, o juokingiausias? Buvo daug juokingų nutikimų, tad tiksliai įvardinti nemanau, kad įmanoma.
    [Žurnalistas] Supratau. Kitas klausimas būtų, jeigu galėtum kažką pakeisti serveryje kas tai būtų?
    [Atsakovas] Prieš atsakant į šį klausimą teko šiek tiek pagalvoti, bet serveryje man viskas tinka, nėra tokio dalyko, kuris būtų vertas pakeitimo. Apibendrintai kalbant apie patį žaidimą, norėtųsi, kad sugrįžtu senoji auditorija, nes pripažinkime žaidimas jau atgyveno savo, žaidėjai tik išeina, o naujų vis mažiau.
    [Žurnalistas] Dėl šito nesiginčiju aplamai SA-MP jau miršta ženkliai matosi ir kituose projektuose žaidėjų kritimą. Tad kitas klausimas ką manote apie projekto ateitį?
    [Atsakovas] Na kaip ir minėjau, žaidimas po truputį miršta, kiti serveriai aplink taip pat. Kalbant apie mus, mažėjant žaidėjų skaičiui, mažėja ir savininkų motyvacija, bet manau, jei atnaujinimai bus reguliariai keliami, žaidėjų skaičius ženkliai kisti neturėtų. Ilgai lauktas didysis update tikrai pagyvino serverį, na, o įkeltas gaujų update dar tik pakėlė žaidėjų skaičių, kol žaidėjams bus įdomu ir sistemos bus bent minimaliai atnaujinamos, galėsime mėgautis žaidimu aktyviame serveryje.
    [Žurnalistas] Aišku. Dėkoju už šį pokalbį. Po šia žinute galite palikti palinkėjimą ar išsakyti tai ką norite ko nepaklausiau. Iki!
    [Atsakovas] Ačiū tau, kad pakvietei būti šio interviu svečiu. Iškamantinejai mane gan plačiai tad nieko daug pridurti neturiu. Visiems serverio žaidėjams linkiu sėkmingų dėžių , bei neužilgo ateinančių šv. Kalėdų. Bei šiek tiek reklamos sau, Perku legendinius aksesuarus! Iki.

    Kaip sunku užsidirbti milijoną?
    Ar labai sunku užsidirbti milijoną šiais laikais? Po atnaujinimo kuriame pakėlė algas gaunamas į minutę, taip pat dar galima prisidėti aksesuarų su papildomais uždarbiais dabar į minutę galima gauti iki 150€(dirbant taksi ir būdint), 140€ kituose darbuose su pakvietimais, paskaičiavus milijoną galima uždirbti vien sėdint transporte per du gerus mėnesius, tačiau dar gaunant savaitines algas tai galite padaryti ir greičiau. Vykstant eventams galite tai padaryti vos per kelias dienas kaip ir padarė vienas iš mūsų atsakovų.
    Iqvaz_Shifter atsakė į kelis užduotus klausimus:
    [Žurnalistas]„Express News“ Labas rytas, tema yra (Kaip sunku užsidirbti milijoną) Matau, kad esate užsiregistravęs prieš mėnesį ir jau turite 2.000.000€ rankose, kokia Jūsų paslaptis?
    [Atsakovas] Helovyno eventas, bei jų dėžės.
    [Žurnalistas] Ar galite plačiau?
    [Atsakovas] Jokios paslapties čia nėra, tiesiog rinkome helovino dėžes, bei pardavinėjome su draugais.
    [Žurnalistas] Tai tie du milijonai uždirbti buvo tik helovino metu? Kol nebuvo evento ar sunku buvo užsidirbti?
    [Atsakovas] Taip, nebuvo, nes pasitaikė "Naujoko sekmė" per pirmąją žaidimo savaitę ir gavau Jizzy B skin'ą, kurį pardavęs gavau daug pinigų.
    [Žurnalistas] A tai va kaip Jums pasisekė, dabar jau supratau. O ką šiaip manote apie sunkumą užsidirbti pinigus ar juos sunku gauti ar lengva pasidaryti profitą?
    [Atsakovas] Na, nemanau, kad yra sunku jeigu žmogus turi smegenų ir bent jau kažką supranta apie ekonomiką žaidime tai tikrai nebus sunku.
    [Žurnalistas] O pats bandote darytis daugiau pinigų ar tai nelabai rūpi ir tiesiog leidžiate juos kaip norite?
    [Atsakovas] Nebesistengiu, dabar leidžiu juos savo malonumui, o kai reiks tai jau turbūt bus atsibodęs tas SAMP'as.
    [Žurnalistas] Supratau, ačiū už Jūsų laiką ir atsakytus klausimus. Po šia žinute galite palikti palinkėjimą žaidėjams ar tiesiog išsakyti to ko nepaklausiau.

    Nuo praeito numerio praėjo vos ne pusę metų..
    Kokių pokyčių buvo per tuos pusę metų. Pradėkime nuo to jog paskutiniame numeryje rašiau apie Hitautas_White DP pareigų palikimą, o dabar jį matome jau kaip vieną iš serverio pagrindinių administratorių. Tuo metu Direktorių prižiūrėtojo pareigas perimė Mafijos_Senelis kuris taip pat jas neseniai ir paliko, o dabar naujoji Direktorių Prižiūrėtoja yra Gabi_Jole, per pirmas savaites jau teko rinkti naujus Direktorius ir rašyti analizę. Taip pat dar vienas naujas komandos narys Tnt_Edwax jei neklystu jis buvo rotuojamas iš ADMIN žaidėjo pareigų į Tvarkos prižiūrėtojo. Tnt jau sukurė vieną naudingesnių temų forume susijus su aksesuarais. Sveikiname naujuosius komandos narius.
    Pirmą kartą Greenside projekte vyko „Didysis Vasaros Eventas“ kuriame reikėjo surinkti kuo daugiau patirties taškų norint laimėti, išviso buvo 10 nugalėtojų kurie gavo nemokama PREMIUM naryste, /tdeze,/adeze bei kreditų, o pirmi trys žaidėjai dar laimėjo dar papildomai retus transportus.
    1. Dovis_Gtx - Sandking
    2. Tautvidas_Krisci - Hotring A
    3. Lukas_Bumas - Hotring B
    Taip pat pačioje temoje, Rokas yra parašęs „ Jeigu ateityje norite pakartoti kažką panašaus – sureaguokite į šį pranešimą.“ tad jei norite galite nueiti ir sureaguoti į pranešimą ir tikėtis jog panašaus tipo konkursas bus kartojamas.
    Pirmas Joninių eventa - daug apie jį nėra ką rašyti tiesiog papildoma veikla žaidėjams vasaros metu ir pirmas Joninių eventas Greenside projekte, žaidėjai vykdę užduotis gavo tam tikrus prizus. Tai buvo dar vienas puikus eventas puikiame serveryje.
    Nuo dydžiojo atnaujinimo, prasidėjo reguliariai vykstantys atnaujinimai kas yra tiesiog puiku, ypač prisiminus tuos senus laikus kai teko laukti to vieno vienintelio atnaujinimo gerus du metus, o dabar tiesiog žinome jog administracija patys suprato jog priimė nekokį sprendimą daryti vieną didelį atnaujinimą, o geriau daryti dažniau tačiau po truputi.
    Tai tiek ties šiuo numeriu, tai buvo paskutinis šiais metais, o kada kitas tiksliai nepasakysiu. IKI KITO KARTO!

     Žaidėjų Reklamos/Skelbimai:
    Martin_Gossard - Perka legendinius aksesuarus
    Tony_Express - Parduodu /tdeze (silver, bronza), Birthday Edition tr. Greenwood 6ID ir 229ID, Banana Edition Manana, Halloween Edition Jester 211ID
     
     
    Reklama/skelbimas kainuoja - 5.000€, dėl jos susisiek sumanimi
    Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai arba komentuokite apačioje
    Pagarbiai „Express News“ 
  6. Patinka
    Kimba_Marcius sureagavo į Rokas tarp Tr. priemonės SULTAN aukcionas,   
    Tr. priemonės SULTAN aukcionas,
    Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę Mafijos_Tevas į banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 7d. (rugpjūčio 2d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal.
    Tr. priemonės informacija:
    Tr. priemonės nuotraukos:
    Tr. priemonės pradinė kaina: 500.000€
    Pervedus pinigus man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus.
    Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą.
    Aukcionas vyksta iki rugpjūčio 2d.
    Greenside administracija
  7. Patinka
    Kimba_Marcius sureagavo į Hitautas tarp BLUE SKIES - CS   
    sveikučiai, pažaidėm cs, suklijavau fragus, pridėjau muzikos, enjoy
    BLUE SKIES - CS
  8. Patinka
    Kimba_Marcius gavo reakcijąAdrian_Moreno tarp [05.13] Kimbavičiaus žvejybos galerija.   
    Sveiki, šioje galerijoje pamatysite visas sugautas žuvis su trumpais aprašymais. Šioje temoje ne avatarai, tai gyvenimiškos nuotraukos. Taip pat pamatysite daugelį naudojamų masalų ar jaukų. Kol sėdžiu akmenyje ir gyvenu prie ežero, tol užsiimsiu šia veikla. Draudžiama komentuoti šioje temoje. Jei užėjote nepamirškite paspausti jaustuko esančio apačioje. Ačiū.
    Pirmasis išėjimas žvejoti.
    Nusprendžiau prieš keletą dienų įmerkti meškeres į savo ežerą. Taigi pasirinkau dugnines pralaukiau daugelį valandų, bet nesulaukiau jokios rimtesnės žuvies todėl nusivylęs grįžau namo. 
     
    Vakar diena 05-08.
    Po nepavykusios dugninių meškerių žvejybos nusprendžiau griebti į rankas spiningą ir uždominuoti ežerą, bet kaip matote teko tik lelijos lapas...
     
    Šiandieną 05-09.
    Pabudės vėlyvą rytą pagalvojau pasikasiau galvą ir užsikūręs savo motociklą vėl išlėkiau prie ežero. Pirmieji metimai nekokie pradėjau vilioti žuveles tvičingo būdu tai taip pat nepadėjo... Nenuleidęs rankų sukaupęs visas pastangas užsidėjau guminuką žalia, žalia.Taip priviliojau tokia gražuolę. ❤️ Biški pasivartė žolei.  
     
     
     
  9. Ačiū
    Kimba_Marcius sureagavo į Aivaras tarp 2021.02.23 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.4)   
    • Pakeisti žuvininkystės įmonės laivai iš „Reefer“ į „Coastguard“. Priežastis – „Coastguard“ yra žymiai greitesnis ir manevringesnis laivas;
    • Sutvarkyta klaida, kuomet žaidėjas neturėdamas atrakintos trečios tr. priemonės vietos („/transportas“), galėdavo vis vien ją užimti su kita tr. priemone ir gauti pasiekimą;
    • Sutvarkyta klaida, kuomet žaidėjas pridėtas į eventą ne per „/edalyvauti“, suvedęs komandą „/nedalyvauti“ būdavo perkeliamas į klaidingas koordinates;
    • Dviračių nuomos punktus nuo šiol galima rasti kiekvienoje žuvininkystės įmonėje, bei ūkininkų ir medkirčių bazėse;
    • Premium žaidėjai nuo šiol „/ptp“ teleportus galės nusistatyti tarp ūkininkų ir medkirčių bazių;
    • Pasirašius kontraktą su viena iš žuvininkystės įmonių, žemėlapyje bus pažymėti visi kibimo taškai „Z“ žemėlapio žymekliais;
    • Atnaujintas dienos laikas. Serveryje tems žymiai vėliau;
    • Pakoreguotas atstumtas kuriuo mechanikai galėdavo prikabinti kitą tr. priemonę prie „Tow Truck“ tr. priemonės;
    • Žymiai palengvintas „B“ kategorijos vairavimo egzaminas. Buvo atsisakyta situacijų ir teorijos klausimų. Ateityje teorijos klausimus planuojame perkelti į interjerą.
    • Sutvarkytos rastos gramatinės klaidos;
    • Visos vietos, kuriose kimba žuvis, buvo sunumeruotos, tad bus paprasčiau pranešti kitiems žaidėjams, kurioje vietoje žvejojate;
    • Pažymėjus kibimo vietą su „/sonaras“ komanda ji bus pažymėta geltonu žymekliu žemėlapyje;
    • Sukurta nemokama maisto alternatyva. Prie atitinkamos medžių rūšies priėjus ir paspaudus „ALT“ galėsite patikrinti ar yra prinokusių obuolių. Jeigu rasite, tokiu atveju suvalgius atstatysite +5% alkio. Obuoliai atauga per tam tikrą laiko tarpą.
    obuolys.mp4
  10. Ačiū
    Kimba_Marcius sureagavo į Rokas tarp Žvejok ir laimėk lietuviškų čipsų dėžę!   
    „CHAZZ“ vieninteliai profesionalūs, labai
    lietuviški daržovių traškučiai, kurie gimsta Trakų rajone.
    Žvejok ir laimėk lietuviškų čipsų dėžę!
    Žaisk mūsų „GTA SA-MP“ žaidimų serveryje, žvejok vienoje iš žuvininkystės įmonių, įvykdyk kontraktus ir taip didink savo žvejo patirtį. Iki kovo 8 dienos daugiausiai žvejo patirties taškų surinkę trys žaidėjai laimės „CHAZZ“ pasirinktą čipsų dėžę, o į „TOP15“ sąrašą („/topai“) iki kovo 8d. patekę kiti žaidėjai, laimės atitinkamus prizus (kreditai, dėžės) žaidimų serveryje.
    Konkurso taisyklės,
    Konkurse gali dalyvauti kiekvienas mūsų žaidimų serverio žaidėjas;
    Sukčiauti konkurse, pvz. naudojant failus, kurie palengvintų žūklę yra draudžiama;
    Žuvininkystės įmonių savininkams naudotis susidariusia situacija ir piktnaudžiauti atlygiu yra draudžiama;
    Kita informacija,
    Konkursą laimės ne tie žaidėjai, kurie „/topai“ lentelėje turės daugiausiai žvejo patirties, bet tie žaidėjai, kurie iki kovo 8d. uždirbs daugiausiai žvejo patirties taškų.
    Kaip dalyvauti?
    Visų pirma jeigu nesi dar susipažinęs su žūkle mūsų žaidimų serveryje, tokiu atveju pirmiausia rekomenduojame tai padaryti. Daugiau informacijos apie žūklę žaidime galite rasti šioje temoje, arba tiesiog prisijungus į žaidimų serverį ir parašius komandą „/zvejyba“. Susipažinus su žūkle vykite į vieną iš žuvininkystės įmonių, sudarykite kontraktą, įvykdykite jo reikalavimus ir taip uždirbsite ne tik pinigų, bet ir žvejo patirties taškų, kurie ir yra svarbiausias rodiklis šiame konkurse! Sekti savo turimą žvejo patirties kiekį galite panaudoję „/topai“ lentelę, arba tiesiog nuvykę į žvejybos reikmenų parduotuvę.
    Konkursas vyksta iki kovo 8d.
    „Greenside“ administracija
  11. Patinka
    Kimba_Marcius gavo reakcijąRazeris_Ernis tarp Geriausio anekdoto rinkimai 2021!   
    Kodėl Petriukas neatėjo į mokyklą ? Nes turėjo 40 laipsnių sampo.
  12. Patinka
    Kimba_Marcius gavo reakcijąFloyd_Barnett tarp Geriausio anekdoto rinkimai 2021!   
    Kodėl Petriukas neatėjo į mokyklą ? Nes turėjo 40 laipsnių sampo.
  13. Patinka
    Kimba_Marcius sureagavo į Black_Hand tarp Geriausio anekdoto rinkimai 2021!   
    Kas turi 50 kojų, bet negali vaikščioti? 25 neįgalūs žmonės.
    Anekdotai apie afrikos vaikus - ne juodas humoras, o tiesa.
    Kas skiria žmones nuo gyvulių? Viduržemio jūra
  14. Patinka
    Kimba_Marcius sureagavo į Adrian_Moreno tarp Geriausio anekdoto rinkimai 2021!   
    Ėjo ežiukas mišku ir nuėjo
  15. Patinka
    Kimba_Marcius gavo reakcijąAdrian_Moreno tarp Geriausio anekdoto rinkimai 2021!   
    Kodėl Petriukas neatėjo į mokyklą ? Nes turėjo 40 laipsnių sampo.
  16. Patinka
    Kimba_Marcius sureagavo į Tony_Express tarp Express News ' #4   
    Turinys:
    1. Intervių su Matthew_Bennett
    2. Medikų nauja veikla
    3. Atnaujinimas
     
     
    Intervių su Matthew_Bennett
    Neseniai palikęs Pagr. Adminisitratoriaus postą Mantas:
    Aš: Kokia buvo Jūsų pradžia šnekant apie turėtas pareigas?
    Atsako: Pirmosios pareigos buvo skilties moderatorius, dar 2015 metais jeigu gerai pamenu.
     Pareigybės buvo menkos, nes to darbo ir atsakomybės buvo tikrai mažai, aišku pradėti nuo kažko tai reikia ir tas moderatorius uždavė gera toną lipti laipteliais aukščiau. Moderatoriaus pareigose ilgiau neužsibuvau ir gan greitai su gan senai pažįstamu Rytis_Bit buvom perkelti į tvarkos prižiūrėtojus, o ten jau ir prasidėjo tas vingiuotas kelias iki čia. Tvarkos prižiūrėtoju išbuvau +/- metus, ta patirtis buvo kitokia, nes ten dėjau pirmus savo žingsnius suvokime, kas yra neleistinos programos. Nemeluosiu turbūt buvo priimtų ir blogų sprendimų, žiūrint dabartinėmis akimis turbūt, nemaža dalis sprendimų būtų priimtų kitaip, atsižvelgiant į dabartinę mūsų projekto idealogija. Kadangi dariau klaidų, buvau degtukas, mėgdavau konfliktus su kitais žaidėjais, tas prižiūrėtojo pareigas taip ir palikau, po pokalbio su Roku, bet Rokas nebūtų Rokas, jeigu nebūtų priežastyje parašęs "nušalintas". Nors ir tuomet kažkiek kovojau, kad priežastyje būtų parašyta "paliko" bet dabar turbūt bučiau priėmęs lygiai tokį pat sprendimą. Po tvarkos prižiūrėtojo ėjo, gaujų prižiūrėtojo pareigos. Būdamas GP suvokiau, ko man visada trūko, kad visgi perlipčiau tą laiptelį kurio perlipti nesugebėjau, būdamas tvarkos prižiūrėtoju. Gaujų prižiūrėtojo pareigos iš esmės buvo mirusios. Sistema iš esmės buvo su begalę klaidų ir spragų, dėl kurių tiesiog nebuvo įmanoma įvesti savų taisyklių, o įvedus ir tinkamai jų realizuoti. Nemeluosiu tuomet jau galvojau, kad mano paskutinės pareigos bus gaujų prižiūrėtojas. Išsirinkęs Rebeka į pagalbininkus, net neabėjojau, kad čia nėra jos vieta, o tik tarpinė stotelė link aukštesnių pareigų, iki dabar džiaugiuosi, kad teko dirbti su ja, nes tai yra žmogus, kuris tiesiog buvo per geras šitam žaidmui. Kadangi laikas bėgo, o aiškumo iš savininkų nebuvo jokio, jau buvau beveik priėmęs sprendimą palikti komanda, dar būdamas gaujų prižiūrėtoju. Nemačiau savo ateities gaujose, todėl ir buvau priėmęs tokį sprendimą. Parašius Rokui, po keletos dienų Rokas man ir Rebekai pasiūlė alternatyvą, pagalbininko pareigas. Nemeluosiu turbūt jau tada Rokas žiūrėjo į priekį ir norėjo turėti atsarginį planą sau, dėl to ir nepaleido mūsų abiejų. Pačios pareigos nebuvo labai išsikiriančios tiesiog papildomo darbo, kurio visgi vistiek buvo maža. Laikui bėgant Rokas vis dažniau ir dažniau užsimindavo, kad visgi jis norės gyvenime pereiti į kita etapą ir taip kažkuriam laikui jam reikės pakaitinių žmonių. Tad taip ir gavosi, kad mes su Rebeka tapome administratoriais čia.
    Aš: Serveryje turite sukauptą labai didelį aukštų pareigų patirtį. Ką patartumėte žaidėjui,
     neragavusiam dar jokių pareigų? Kokių savybių reikia, norint užimti svarbias pareigas serveryje?
    Atsako: Visų pirma norint pareigų reikėtų rodyti iniciatyvą. Visada, kad ir kur konkuruosi, bus tas kitas žmogus su kuriuo rungsies, dėl vietos po saulę. Noras turi būti, tas kuris turi vesti kiaurai visas kliūtis, o jeigu bus noro, visada bus sprendimų, kaip ant tos pakilos užlipti. Visada vertinamos savybės yra lyderiškumas, iniciatyvumas, be šių dviejų savybių, vargu ar pavyktų pasiekti būtent, to ko norite. Dar vienas labai svarbus aspektas, tai tinkamų žmonių pasirinkimas serveryje, buvo labai daug atvejų, kada pasirinkus netinkamą žmonių ratą, pats toks ir tampi ir tuomet automatiškai gadiniesi savo šansus patekti ten. Nežinau galima daug išsiplėsti, bet kaip ir sakiau, be noro, tiesiog to padaryti nebus įmanoma
    Aš: Kas labiausiai pasikeitė kai rotavote iš Gaujų prižiūrėtojo į Pagr. Administratoriu?
    Atsako: Pasikeitė tai labai daug. Atsirado įvairumas pareigose, dingo ta pati monotonija kurį kirsdavo per kojas GP pareigose. O šiaip pasikeitė įpročiai, prisėdęs prie pc, nesijungi pirma skaityti kažkokių portalų, o pirma pasidarai darbus su projektu, kas tuo metu būtina. Sunku pasakyti, nes pasikeičia visiškai viskas, tiek žvilgsnis į žaidėjus tiek tavo vertinimo pozicija. Privalai savo požiūri apsukti 180 laipsnių, kad galėtum priimti teisingą sprendimą, tam tikrai reikia laiko.
     Aš: Jūs Pagr. Administratoriumi prabuvote daugiau negu 2 -ejus metus. Taigi kokie įspūdžiai susidarė per tuos visus praleistus metus? Ar buvo verta investuoti tiek laiko į tai?

    Atsako: Jeigu žiūrint tik iš patirties pusės, tai šie 2 metai buvo neįkainojami. Pagrindinis darbas su serverio žaidėjais padėjo labiau suprasti, pažinti serverio žaidėjus, perprasti daugelio psichologinius žaidimukus, bandymus pasipelnyti arba apgauti. Per visą ta laiką būni jau atidirbęs savo metodus, kurie dažniausiai veikia, bendraunant su žmonėmis,  o tokia patirtį gali pritaikyti ne vien vaizdo žaidimuose. Pirmieji metai buvo kažkiek įdomesni, Rokas buvo atsitraukęs, buvo daugiau veiklos, teko padirbėti ir prie atnaujinimo, truputį teko prisiminti ir map editorių, kurį buvau pametęs prieš kokius 6 metus. Labai daug visko įvyko, tad šių dviejų metų turbūt nekeisčiau į nieką, tik galbūt protingesnis sprendimas būtų buvęs palikti šias pareigas truputį ankščiau.
     Aš: Trumpai apie praeities klaidas. Jūs tikrai prieš prisijungiant prie projekto komandos turėjote nemažai padarytų klaidų. Smalsu, ar buvo sunku Jums pasikeisti ir ką darėte kad susigrąžinti reputaciją? 
    Atsako: Ne, pasikeisti tikrai nebuvo sunku, didžiausias pokytis turbūt buvo atsiribojimas nuo tu žmonių, su kuriais tiesiog toli niekada neisi, kaip ir minėjau aukščiau, kad norint kažka pasiekti, reikia pasirinkti tinkamus žmones. Kalbant apie klaidas, taip buvo klaidų, bet jų niekada nesureikšminau, nes žinojau, kad galiu būti reikalingas čia, tuomet dar su vienu ex administratorium Marko_Escobar pasikalbėdavome, kad būtent tokie žmonės, kaip Andrius(Nico_Moretti) ir aš tiesiog nesimėto, ir jeigu mes stengsimės, mes kažkada savo šanso vis tiek sulauksime. Tad visada ir ėjau savo keliu tokia idealogija ir nesižvalgiau į kitus, tad turbūt tas ir padėjo labiausia išlipti iš klaidų liūno. Reputacija, matai, reputacija yra toks dalykas kurį susigadinti yra labai lengva. Kadangi prieš tai pareigose priimdavau visą nešvarų darbą, priimdavau visas daugiausia atsakomybės reikalaujančias anketas, tad automatiškai ta reputacija ir nebuvo labai gera. 
    Aš: Nuo 2018 metų vidurio serveris neturėjo atnaujinimo ir beveik po 3 metų, serveris to sulaukė. Ar palaikėte tokį savininkų pasirinkimą? Ar galite argumentuoti kodėl ilgesnio laiko tarpo laukti buvo verta, negu atsinaujinti mažesniais žingsniais?
     
    Atsako: Turbūt jau daug kartų esame deklaravę, kad toks didelis atnaujinimas nebuvo geras sprendimas. Pradžioje planai buvo visiškai kitokie ir jis turėjo, daug greičiau pasirodyti, nei pasirodė. To priežastys paprastos - gyvenimas. Niekada nežinai, kas bus rytoj, kad ir ką tu suplanuoji, niekada neįvyks, taip, kaip tu tikėjais. Motyvacijos šuoliai ir visa kt, tai yra žmogiška ir suprantama.
    Aš: Kodėl nusprendėte palikti Pagr. Administratoriaus pareigas?; 
    Atsako: Kiekvienai pradžiai, ateina ir galas. Nežinau sunku pasakyti, turbūt pavargau nuo visko, reikia poilsio, kurio visiškai neturėjau, reikia kažkokios pertraukos, kuri galbūt padės kažkiek, bet šiuo metu esu visiškai išsikrovęs emociškai. Nebelabai noriu žiūrėti į ta pusę. Komandos nariai, bei nemokami administratoriai turėjo matyti, kad paskutinėmis savaitėmis buvau gan irzlus. Būti pareigose nebuvo jokio malonumo, norėjosi kažką kitką paveikti, o ir reikalai realiam gyvenime šiek tiek spaudė. Jeigu bučiau turėjas motyvacijas ir Rokas toliau mane pakęstu, turbūt ir bučiau pasilikęs ilgesniam laikotarpiui, bet skirtumas toks, kad ankščiau ar vėliau toks sprendimas būtų priimtas, nes tai buvo tik laiko klausimas. Neturiu jokių nusiskundimų ir visas tas laikas, tiek su Roku, tiek su kitais komandos nariais buvo fantastiškas, galiu tik pasakyti, dar kartą ačiū už viską.
    Aš: Jeigu tektų keisti serverio žaidėjų požiūrį į serverį, ką labiausiai jame norėtumėte pakeisti?
    Atsako: Oj.... labai platus klausimas. Realiai keisti reikėtų labai daug ką, nuo požiūrio į pasipelnimą iki bendravimo su kitais. Čia internetas, mes nejaučiame visiškai jokių ribų bendraudami. Nei vienas nesuvokia iš tikro, ką rašo ir kodėl tai rašo. Neretai kitam žaidėjui pasakome, tokius žodžius, kokių realybėj turbūt nei pro kur neišeitų pasakyti. Paprastas paaiškinimas, tai yra internetas ir nieko čia nepakeisi, tol kol nepradėsim vertinti vienas kito ir labiau vertinti savo reputacijos niekas nepasikeis. Būtų galima išsiplėsti ir atskirą intervių apie tai padaryti, bet kaip ir sakiau, pagrindinis aspektas yra savivertė, jos čia realiai niekas ir neturi, todėl begalė problemų ir iškylą.
    Aš: Sudetingiausias sprendimas kurį teko priimti užimant Pagr. Administratoriaus pareigas?
    Atsako: Nelabai ir prisimenu tokių sprendimų dėl kurių labai abėjočiau. Taip buvo tikrai blogų sprendimų, kuriuos vėliau pakeisdavau, bet kad tuo pačiu momentu abėjočiau ir nežinočiau, kaip pasielgti, nebuvo. Žinoma būdavo konsultacijų su Roku, bet tik dėl to, kad priimti vienodą/teisingą sprendimą.
     

     
    Medikai
    Po atnaujinimo medikų darbas gavo naują veiklą - /muzduotis, tai užduotis su sraigtasparniu. Darbuotojas parašęs /muzduotis gauna tam tikrą lokaciją į kuria turi nuvykti ir pagydyti pacientą, o poto dar jį įsodinti į sraigtasparnį ir nugabenti į ligoninę.
    Ši nauja veikla šiame darbe turėtų pagyvynti šį darbą ir pritraukti gal netgi daugiau žmonių.
     

     
    # 0.2.3 Atnaujinimas
    Ir toliau atsinaujinantis Greenside! Šiame atnaujinime buvo tiesiog ištaisytos klaidos bei įdėti keli pakitimai.
    Keletas pakitimų:
    Papildyti „/topai“. Nuo šiol ten galite rasti „TOP15“ žaidėjus pagal žvejo patirtį ir pagal laimėtas rungtynes krepšinio aikštelėje;
    Mechanikai galės šiek tiek iš toliau užkabinti gervės kablį ant laužo;
    Mechanikams grąžinta galimybė užkabinti tr. priemonę su „+“ mygtuku. Pakitimas tik vienas, prikabinimo metu, mechaniko darbinės tr. priemonės „Tow Truck“ greitis turės būti lygus 0 km/h;
    Sutvarkyta klaida kai nukrėstas šoko žaidėjas atsijungęs ir prisijungęs techniškai toliau buvo paveiktas tazerio, bet vizualiai galėjo judėti, tik negalėjo naudoti atitinkamų komandų;
    Užblokuotos atitinkamos originalaus „GTA SA“ žaidimo žemėlapio klaidos, kuriomis naudojosi kenkėjai, jog pasislėptų nuo policijos pareigūnų;
    Daugiau galite rasti šioje temoje.
     

     
    Nemokamos reklamos/skelbimai:
    Mafijos_Senelis perka 0ID mašinas su mega ratais bei kviečia visus žvejoti į „Blueberry“ žvejybvietę
    Kristis_Malibu perka elegy su reta spalva, spoileriu bei mega ratais
    Neturi laiko kelti ridos? Naudokis ridos kelėjų paslaugomis „GreenSideWheels“
    Zygovskis_Zygis parduoda „Cheetah“ 247ID su mega ratais - Kaina 130.000€
    Joe_Kim parduoda 126ID „Turismo“ bei 233ID (Su juoda) NRG
    Dėl visų kainų ar informacijos rašykite jiems!
  17. Patinka
    Kimba_Marcius sureagavo į Rokas tarp 2021.02.16 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.3)   
    • Sutvarkytas pervežėjų rekordų atvaizdavimas, kai būdavo atvaizduojami ne tie išsirkovimų rekordai pagal pasirinktą didmiestį;
    • Papildyti „/topai“. Nuo šiol ten galite rasti „TOP15“ žaidėjus pagal žvejo patirtį ir pagal laimėtas rungtynes krepšinio aikštelėje;
    • Sutvarkyta klaida, kai įsigijus naują „Premium“ žaidėjo privilegiją likdavo galioti senos privilegijos įspėjimai;
    • Sutvarkyta klaida, kai kalėjime buvo galima naudoti „/ptp“ komandą;
    • Sutvarkyta klaida su mechaniku garažu, kai įvežus keleivį, jam nerodydavo kitų, aplinkui esančių, žaidėjų žinučių;
    • Perkeltos pervežėjų baldų pasikrovimo koordinatės į kitą vietą;
    • Pinjatos daužyti nebebus galima esant sužeistam (kai žaidėjas guli ant žemės);
    • Jeigu prieš perkant naują „Premium“ žaidėjo privilegiją turėsite dar galiojančią „Premium“ žaidėjo privilegiją, būsite įspėti apie tai, jog sena „Premium“ žaidėjo privilegija bus nutraukta;
    • Prie „/komandos“ pridėta informacija apie „/lenktynes“;
    • Mechanikai galės šiek tiek iš toliau užkabinti gervės kablį ant laužo;
    • Įdėta apsauga, jog žaidėjai negalėtų naudoti „/kokainas“ komandos kai žaidėjas yra surakintas;
    • Atnaujintos pervežėjų „spawn“ koordinatės. „Burrito“ ir „Rumpo“ nebe praras būklės, kai bus paimtos iš tr. priemonių piktogramos;
    • Ūkininkų tr. priemonių „spawn“ koordinatės pastumtos šiek tiek į priekį, jog pasiėmus tr. priemonę jos neatsitrenktų į už jos esančius objektus;
    • Administratoriui „/pzu“ rėžime nuo šiol tvarkingai atsinaujins informacija apie žaidėjo gyvybes ir šarvus;
    • Sutvarkyta klaida, kai po „CP“ evento žaidėjas buvo ištrinamas iš event dalyvių sąrašo ir žaidėjas nebegalėdavo panaudoti „/nedalyvauti“ komandos ir sugrįžti į savo pradinę poziciją;
    • Sutvarkyta klaida kai dirbant versle nuo žaidėjo nenusiimdavo dėžės kai žaidėjas ją atnešdavo į reikiamą vietą;
    • Sutvarkyta klaida kai nukrėstas šoko žaidėjas atsijungęs ir prisijungęs techniškai toliau buvo paveiktas tazerio, bet vizualiai galėjo judėti, tik negalėjo naudoti atitinkamų komandų;
    • „CP“ evento metu pasikeitus automobiliui, toliau išliks nustatymai tokie kaip „nitro“;
    • Sutvarkyta klaida, kad kai žaidėjas įlipdavo į mašiną su šalmu, prietaisų skydelyje rodydavo, jog žaidėjas yra užsisegęs diržą;
    • Sutvarkyta klaida, kai „/pzu“ metu įėjus stebimam žaidėjui į interjerą nebuvo rodomos žinutės administratoriui, kuris jį stebėjo;
    • Sutvarkyta klaida kai firmų vadovams nebuvo galima registruoti atrankos į sekantį mėnesį;
    • Sutvarkyta problema kai mechanikų garaže panaudojus „/sunaikinti“ komandą darbinė tr. priemonė neatsirasdavo į savo „spawn“ koordinates, jeigu ji stovėdavo lauke;
    • Sutvarkyta klaida kai žaidėjas žvejybos metu nutoldavo nuo laivo, sugrįždavo į įmonės teritoriją, žuvies iškrauti negalėdavo, bet prisijungus iš naujo, tai padaryti buvo galima.
    • Krepšinio aikštelėje, visų trijų žaidimų metu nebus galima naudoti „/edalyvauti“ komandos;
    • Nuo šiol bet kokiu atveju (nesvarbu kiek žaidėjas turi įtarimo) žaidėjui atsijungus būnant surakintu ar nukrėstu elektrošoku žaidėjas bus įkalintas papildomai 60 minučių + tiek, kiek jis turėjo įtarimo prieš atsijungiant;
    • Kalėjimo valgykloje padaryta galimybė pavalgyti;
    • Sutvarkyta, jog kokaino gaminimo metu, receptui nustačius 100% atitinkamo veiksmo reikalavimą, buvo galima sustoti tik prie 99%, kitu atveju gaminimas buvo nutraukiamas. Dabar maksimalus recepto atitinkamo veiksmo reikalavimas pakeistas į 98% (+/-1% paklaida);
    • Naudoti „/pwc“ komandos, įlipimo į tr. priemonę metu, nebebus galima;
    • Jeigu picerininkas yra surakintas, tokiu atveju jis pasiimti picos nebegalės;
    • Sutvarkyta klaida, kai nebuvo galima registruoti atrankos vėliau, nei dvi dienas į priekį;
    • Stotelė prie autobusų stoties nebuvo naudojama. Nuo šiol stotelė įeis į visus „PalominoCreek“ miestelio esamus maršrutus. Taip pat direktorius galės šią stotelę naudoti ir savo sukurtiems maršrutams;
    • Motoriniame keltuve užsisegti diržo nuo šiol nebebus įmanoma;
    • Mechanikams grąžinta galimybė užkabinti tr. priemonę su „+“ mygtuku. Pakitimas tik vienas, prikabinimo metu, mechaniko darbinės tr. priemonės „Tow Truck“ greitis turės būti lygus 0 km/h;
    • Buvo užblokuoti visi garažai, kuriuose buvo galima susitvarkyti tr. priemones už „RedCounty“ miestelių ribų;
    • Užblokuotos atitinkamos originalaus „GTA SA“ žaidimo žemėlapio klaidos, kuriomis naudojosi kenkėjai, jog pasislėptų nuo policijos pareigūnų;
    • Ištaisytos rastos gramatinės klaidos;
    • Ištaisytos rastos žemėlapio klaidos;
  18. Patinka
    Kimba_Marcius sureagavo į Hitautas tarp Kaip dalyvauti darbo su pakvietimu atrankoje?   
    INFORMACIJA
    Tema yra skirta supažindinti mažiau patyriusius žaidėjus GreenSide ar „SA-MP” pasaulyje su darbais su pakvietimais ir atrankų į juos procesu ir veiksmų eiga. Kiekvienai atrankai yra svarbios pačio darbo bei kitos vadovų iškeltos žinios, ypač tos kurios yra susijusios su sistemomis kurios papildo firmos darbuotojų kasdienybę, kitaip pasakius - duoda kitokios veiklos ir tikslą firmoje. Prieš dalyvaujant yra rekomanduojama išmokti reikalaujamas darbų temas bei firmų nuostatas, kurias galite rasti „Darbai” skiltyje.
    SVARBIOS TEMOS IR SKILTYS
    Žemiau rasite nuorodas į svarbias skiltis kurios jums padės dayvaujant atrankose.
    Direktoriai skiltis (firmų nuostatos). Policininkai skiltis. Medikai skiltis. Taksistai skiltis. Mechanikai skiltis. Pervežėjai skiltis. ATRANKŲ TIPAI
    Mūsų projekto darbai su pakvietimu turi dviejų tipų atrankas,
    Atranka forume, žaidėjas norintis dalyvauti privalo atitikti vadovų iškeltus reikalavimus ir užpildyti pateiktą šabloną. Atranka žaidime, žaidėjas norintis dalyvauti privalo atitikti vadovų iškeltus reikalavimus ir atvykti į nurodytą vietą, tuomet prisijungti į „teamspeak3” platformą ir ateiti į mūsų projekto serverį (IP adresas: ts.greenside.lt).  
    KAIP SUŽINOTI APIE VYKSTANČIĄ ATRANKĄ?
    Paspauskite žemiau esantį „išskleisti paslėptą turinį” mygtuką.
    KAIP DALYVAUTI FORUMO ATRANKOJE?
    Paspauskite žemiau esantį „išskleisti paslėptą turinį” mygtuką.
    KAIP DALYVAUTI ŽAIDIMO ATRANKOJE?
    Paspauskite žemiau esantį „išskleisti paslėptą turinį” mygtuką.
     
    KAIP SUŽINOTI AR PATEKAU Į DARBĄ?
    Pasibaigus forumo atrankai, vienas iš firmos vadovų pakomentuos atrankos temą arba sukurs naują, kurioje surašys visų patekusių į firmą atrankos dalyvių slapyvardžius (Vardas_Pavarde). Jeigu nęsate patekusiųjų sąraše, sėkmė nenusišypsojo, vadinasi kažko trūko, ko būtent, galite visuomet pasiklausti firmos vadovų. Jeigu jūsų slapyvardis yra patekusiųjų sąraše, tolimesnius nurodymus jums pateiks firmos vadovas.
    Pasibaigus žaidimo atrankai, vienas iš firmos vadovų apklausus visus atrankos dalyvius priims sprendimą ką priimti ir ką ne, apie rezultatus sužinosite „Teamspeak“ serverio, atitinkamo darbo kanale, arba susisiekus asmeniškai su vienu iš firmos vadovų. Jeigu nęsate patekusiųjų sąraše, sėkmė nenusišypsojo, vadinasi kažko trūko, ko būtent, galite visuomet pasiklausti firmos vadovų. Jeigu jūsų slapyvardis yra patekusiųjų sąraše, tolimesnius nurodymus jums pateiks firmos vadovas.
  19. Patinka
    Kimba_Marcius sureagavo į Ugnius_Carbon tarp Parduodama vienspalvė NRG-500   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ugnius_Carbon
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys):

    Norima kaina už transportą:  5m kaina yra derinama NRG-500 top 19 pagal ridą, 
    Parduodamo transporto nuotraukas:-
    Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Susisiekti Forume į A.Ž
  20. Patinka
    Kimba_Marcius gavo reakcijąXoquon_Torsin tarp [05.13] Kimbavičiaus žvejybos galerija.   
    Prieš pora dienų pirmadienį 05-11
    Vakarą prieš žvejybą, nusivežiau valtį pagaliau prie ežero, kur jai ir vieta. Po pirmadienio nuotolinio mokymosi, šokau ant motociklo su visais žvejybos įrankiais, teko važiuoti net du kartus kol susivežiau visą reikalingą mantą. Sėdau į savo medinė valtelę pasijungiau variklį, kad galėčiau pavilkiauti guminuką ir suvilioti Mobį Diką. 
     
    Neilgai trukus po ilgo ir iškankinto mėtymo kaip į kokį akvariumą kuriame nėra žuvų vis vien sugebėjau sugaut tokia žalia garbanotą. 

    Nepasidaviau žolių provokacijai ir žuvų intuicijai, bet mane vis vien užklupo tas nelemtas lietus. Prisišvartavau su savo laiveliu prie artimiausios brastos, kad nelikčiau visiškai šlapias. Prasėdėjau ant akmens po eglute kažkur 30 minučių, o galbūt būčiau tiek žuvų pagavęs, likau pasipiktinęs ir šlapias, oi tas nelemtas lietus. 

    Beigi, lietus manęs nepalaužė vistiek šokau į valtelę ir nuplaukiau į savo vietelę. Mėčiau, damėčiau, Bet vistiek nieko nesugebėjau pagauti . Jokio kibimo, nei krustelėjimo sugalvojau pavilkiauti. Užsidėjau starkinį guminuką ir pradėjau savo keliones aplink ežerą, ar net per vidurį ežero. Bet mato pastangos liko bevertės žuvys nenori maitintis turbūt joms šiandieną dieta, Susikroviau mantą iš išlėkiau namo prie šilto puodelio kavos, kad atgaučiau išsekusias jėgas, ir pasiruoščiau sekančiai žvejybai. 💕

  21. Pasimetęs
    Kimba_Marcius sureagavo į Savas_Mode tarp Rollback   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Savas_Mode 
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Rollbackas, jog viskas būtų nuo pradžių. Rokas pasiūlė, nežinau ar erezija ar ne, bet manau idėja gera. 
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: pirmas dalykas, tai susitvarkytų serverio ekonomika, visi žaidėjai turėtų lygias teises į nekilnojamąjį turtą, verslus. Kas serveryje yra dauguma dalykų pasiekę ar pasiekę viską būtų užmojis žaist ir vykdyt pasiekimus. Manau žaidėjų patirtis turėtų likt, kad kažkokia žymė serveryje būtų dėl anksčiau atiduoto laiko jam. Tas manau pritrauktų senus žaidėjus, kurie yra palikę projektą dėl neturėjimo ką veikt ir galbūt pritrauktų naujų, aišku gali būt daug niuansų dėl žaidėjų serverio palikimo, bet dėl to reiktų padaryti išsamią apklausą ką mano kiti serverio žaidėjai. Manau šiek tiek labiau suaktyvėtų žvejojimas dėl pinigų, kiti pamiršti darbai - greenside gamykla ir panašiai. Daug neteiskit rašau tiesiog savo subjektyvia nuomone. 
  22. Patinka
    Kimba_Marcius sureagavo į Greg_Solberg tarp PASIŲLYMAS DĖL ŽVEJYBOS   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Greg_Solberg
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kaip žvejybos asociacijos vadovas REIKALAUJU KAD IŠTRAUKTI ŽUVĮ REIKĖTŲ TIK SU SPACE KLAVIŠU. NES YRA DAUG ŽAIDĖJŲ KURIE SKUNDŽIASI KAIP PER SUNKU YRA IŠTRAUKTI ŽUVĮ O SPACE KLAVIŠO SPAUDINĖJIMAS BEI JO SUGRAŽINIMAS YRA SVARBIAUSIA. LABAI SUDĖTINGA VISA LAIKAI ŽIŪRĖTI I MONITORIU KAD PAGAUTI 0.70kg ŽUVY. TAD JEIGU JUS PRITARIAT BEI BALSUOJAT ŽAIDĖJAI UŽ ŠITĄ PASIŪLYMĄ RAŠOT UŽ ARBA KITAIP SUREAGUOJAT I SITA TEMA. SERVERIO ADMINISTRACIJA JEIGU MANOT KAD TAI ATRODYS BUGINIMAS TIKRAI PRIEŠTARAUJU GALITE PADARYTI TAI KAD ŽVEJAMS METYTŲ AFK LENTELE TAIP IŠVENGDAMI BUGINIMU.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Padėtų serverio žaidėjams pataupyti jų akis :0
    4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): nereike
    SVARBIAUSIA IRA IŠREIKŠTI NUOMONE TAD LAIKIU JŪSŲ NUOMONĖS
  23. Ačiū
    Kimba_Marcius sureagavo į Edvis Gaming tarp Prašau užtildyti Van_Damass   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Edvis Gaming
    2. Žaidėjo, kurį turėtų užtildyti Vardas_Pavardė serveryje: Van_Damass
    3. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Įžeidinėjimai, keiksmažodžiai.
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/h7JvFmm 
  24. Patinka
    Kimba_Marcius sureagavo į Aivaras tarp 2021.01.27 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.2)   
    Atnaujinta pinjatos sistema. Nuo šiol serveryje nuo 8:00 iki 24:00 atsiradinės pinjatos miesteliuose, jas reikės sunaikinti spaudinėjant dešinįjį pelės klavišą. Žaidėjai padarę atitinkamai pinjatai žalos gaus prizą, bei vienas iš žaidėjų, padaręs pinjatai žalos, atsitiktiniu būdu, gaus pagrininį prizą, kuris yra dvigubai didesnis, nei standartinis prizas.
    Nuo pagrindų perkurta banko ir bankomatų sistemos. Visi langai bus labiau intuityvus. Taip pat atsirado naują funkcija, banke galėsite pažiūrėti bankinius išrašus, kada darėte bankines transakcijas. Naudojantis bankomatais Jūsų veikėjas bus animuotas, taip žaidime perteikiant daugiau gyvumo.


    Atsiradimo (spawn) vietoje pridėtas dviračių nuomos punktas. Pakoreguotos kainos žvejybos įmonių savininkams. Žuvų kainos parduodant į serverį svyruos nuo 56€ iki 75€. Pakeistos stovėjimo aikštelių kainos, nuo šiol paprastas parkavimas kainuos 10€, parkavimas su krovimu 20€. Pašalinta komanda /dmraktas, nes atnaujinus darbų transporto sistemą ji tapo nebereikalinga. Iš /info lentelės pašalinta informaciją apie tai koks direktorius yra žaidėjas, nes tai galima peržiūrėti per /direktoriai komandą. Pridėta daugiau vietų kur galima atsisėsti ant suoliukų. Naudojant peilį saugioje zonoje, Jūs jį visiškai prarasite. Esant /edalyvauti evente, Jums neveiks /ptaisyti, /pgydytis, /vaistinele, /mirankiai komandos. Pridėta daugiau veikiančių gėrimo aparatų vietų. Padaryta, kad žvejojant nebegautumėte AFK lentelės kuri trukdo žvejybai. Pdaryta, kad /ptp komandoje iškarto matytumėte teleporto pavadinimą. Sutvarkyta, kad pervežėjams kontraktų pervežimu rekordus rodytu tikslia seka. Sutvarkyta, tvarkos prižiūrėtojams paramos suteikimo komanda. Sutvarkyta, kai po serverio restarto daugelis žuvies kompanijų prarasdavo savo aktyvius kontraktus. Sutvarkyta, kad picerininkai iš sandėlio galėdavo pasiimti picas be darbo aprangos. Sutvarkyta, kad kortu žaidime retkarčiais iškritus tūzui būdavo blogai suskaičiuojama kortų reikšmė. Sutvarkyta, kad negrodavo PWR radijo stotis. Sutvarkyta, kad tr.priemonių turguje viena tr.priemonė atsirasdavo apsisukusi ne ta kryptimi. Sutvarkyta, kad baldų parduotuvėje vienas baldas buvo ne savo skyriuje ir neatitiko pavadinimo. Sutvarkytos rastos rašybos klaidos.
  25. Patinka
    Kimba_Marcius gavo reakcijąFuristas_Tomce tarp (KONKURSAS) Juokingiausia gyvūno foto/video   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kimba_Marcius
    Jūsų Gyvūno Vardas: Bartas
    Juokingiausia nuotrauką, arba vaizdo įrašas: https://imgur.com/a/PsUWW0F

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.