Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

DPD Kurjeriai turi vadovą!

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Trumpa įžanga apie dalyvius ir kaip rinkau. Visų anketos padorios, matėsi kas rašė 10min, o kas valandą ar net dvi. Iš tų, kurie įdėjo pastangų kurdami - visų panašios mintys, ir nei vienas atrankos dalyvis nebuvo išsiskiriantis, visi minėjo tas pačias idėjas "padaryti, kad žmonės užsisakinėtų baldus į namus parvežti" ir panašiai. Ir nei vienas nepateikė konkrečios koncepcijos. Daugelio mano punktų, kurių reikalavau atrankos temoje - neradau, tad galvoju, ar bent išvis skaitėt tai ko iš jūsų reikalauju. Tad nugalėtoją rinkau tą, kuris norėjo labiausiai, su užsidegimu nekantravo ar pasiseks, ar ne. Tai tiek, daugiau nėra ką pridurti tokiuose sausuose rinkimuose.

Pirmasis analizėje, kurį aptarsiu tai Jimmy_Cold. Na, iš esmės anketa ne iš tų, kuriomis tikėdamas suteikiu pareigas, nebuvo rašoma apie tai ko reikalauju pačiame CV, tačiau šiaip esu sužavėtas šio žmogaus progresu, kokias anketas man siųsdavo anksčiau, o kokią dabar. Galvojat ką turiu omeny? Tai nuoširdus laiškas, kurio veikėjas kalba pats už save kas yra, kaip tobulėja ir visa kita. Galbūt, rinkčiausi šį žmogų pareigoms su šia anketa, bet tai kas neparašyta joje turi atsverti tavo asmeninė patirtis, sėkmė vadovavime kaip firmos pavaduotoju, bei mano pasitikėjimas jog žinau koks direktorius jis būtų. Bet šiai dienai, atleisk - nežinau. Dėkoju už gerą pasirodymą atrankoje.


Sekantis atrankos dalyvis pakankamai išsiskiriantis iš kitų dalyvių savo kokybiškos anketos pateikimu jau nebe pirmą kartą - Dwayne_Bond. Patiko jog plačiai ir pagrįstai aprašai savo mintis, direktoriavimo niuanso. Galbūt, norėčiau prisikabinti prie dažnai minimų tavo žodžių: “didelis direktoriaus aktyvumas, dažnos premijos”. Aktyvumą žada visi, bet kuriam laikui tai garantuoji? Dažnos treniruotės, dažnos premijos, kad palaikyti darbuotojų motyvaciją bei kaip firmos savireklama. Ar nebijai, kad pradžioje tai darydamas išlepinsi darbuotojus, o po to nepajėgsi pamaloninti jų augančio apetito? Juk žmonės ne šuniukai, kurie atlieka triūkus už traškantį skanėstą, kurio su kiekvienu kartu nori vis daugiau. O šiaip kitos idėjos pagrįstos, reikalingos, ypač pritariu dėl išeitinių kompensacijų darbuotojams. Dar vienas pastebėjimas iš vienos laiško dalies - būsiu draugiškas direktorius darbuotojams, kad firmoje nebūtų pyktumų. Noriu, kad žinotum, jog nemažai firmos direktorių kenčia nuo to, kad yra per gerai susidraugavę su darbuotojais, todėl kai reikia - bijo bausti, nes tipo užpyks, paliks ir pnš. Numatau, kad ir pas tave bus tokia bėda, nebent pasižadi man, kad firma turės ir jaukią aplinką, ir tvirtą direktoriaus ranką. Apibendrinus tavoji anketa visa apie tave, tavo užsidegimą, norą, apie firmos atmosferą, darbuotojus. Tačiau yra nepaminėtų laaabai daug punktų kurių reikalaujų. Esi galimas kandidatas į direktorius, tačiau silpnas.

 

Sekantis atrankos dalyvis, manau susiduria pirmą kartą su cv laiško pildymu pas mane Pablo_Bandit , nes užpildei neblogą anketą į firmą, kad priimčiau dirbti.. Galbūt atrankai į pavaduotojus tiktum. Tačiau čia egzistuoja visiškai kitokie standartai į direktoriaus pareigas. Pastraipa teksto, vientiso ir žalio it šrekas, nieko daugiau. Sėkmės tobulėjant.

 

Dar vienas atrankos dalyvis, matyt nematantis jog reikalauju temą pateikti grafiškai taip, kaip atrodytų temos tapus direktoriumi - Paulius_Cfg. Dabartinis tavo tekstas nenuteikia net skaitymui, nors prirašei daug, bet viskas kaip vienas blynas, ištisas, niūrus it lietaus dangus, o po to klausiat “va, gera anketa o netampu drk”. Rašai, kad vat kiek bandei pildyti į direktoriaus pareigas, nepaeina.. Akivaizdu nepasimokai iš savo klaidų. Šaunu, kad anksčiau paklausei ir apsiimei pavaduotojo pareigomis. Bet manai jog to užtenka, kad patikėčiau direktoriaus pareigas? Be to, šypsenėlių, smailikų pilnas visas chatas. Ar bent ant rimto pildei? Nes panašiau, kad taip linksminiesi. Perskaičius anketą - viskas ok, turi visokių minčių, pateikei neblogą kandidatūrą, pastangas vertinu, bet negaliu jos vertint rimtai, nes ji nėra pateikta rimtai. Neatsakyta nemažai mano reikalaujamų punktų.

 

Atrankos dalyviui James_Corleone akivaizdžiai trūksta patirties. Rašo apie esminius dalykus, kaip kad “jei kurjeriai šaudytų miesteliuose - aš jį išmesčiau”. Taip, teisingai, kurjeriai negali taip elgtis, bet tai yra savaime suprantami, esminiai dalykai, apie kuriuos net nebekalba. Šiaip šaunu, kad bandai, anketą perskaičiau, bet pas mane standartai kur kas aukštesni, norėčiau kad tobulėtum, to ką užpildei - toli gražu nepakanka.

Nenoriu įžeisti Nicky_Target, bet šis dar nėra pakankamai subrendęs direktoriaus atrankoms. Ne, ne dėl balso teamspeake, ne dėl amžiaus ant paso, o rašyme. Kažką buri “vadovaujuos žaidėjų sukurtomis nuostatomis dpd firmai kaip gps vežiojimas”. Sūnau, nebepjauk šitaip. Matosi, kad stengiesi, bet pats žinai, kad nepaeis. Nesmerkiu, šaunu, kad pildai jog tobulėtum, pasitikrintum savo įgūdžius. Sėkmės kaupiant savo idėjų bagažą.

Savo kandidatūra ypatingai nustebino Andrej_Valode. Ramus fūristų vadovas vieną dieną pareiškė man, kad užtenka smirdėti prie kompo, ir štai - pasirodo, šis greitai pasiilgo pūvimo prie pc ir dabar gaunu skaityti jo anketą. Keista, nežinau ko tikėtis. Pirmas įspūdis - tekst daug, nors pateiktas tvarkingai, stulpeliais, bet grafiškai nieko nepadaryta, tad negaliu išsivaizduoti kaip atrodys tavo firmos temos. Esi prisišaudęs neblogų minčių, tačiau nežinau ar galėčiau tave pasirinkti į direktorius. Dar tavo šešėlyje vaikšto kalbos dėl dviejų free-banų kai buvai nusprendęs leavint. Nežinau ar tuom tikėti, nemačiau, bet  norėčiau jog dar įrodytum daugiau ką sugebi.

Paskutinysis asmuo šiuose rinkimuose Tomas_Bielka. Jei rimtai, tikėjausi stipresnės kandidatūros. Pirmas įspūdis - toks pat kaip daugelio kitų atrankos dalyvių, neišpildot savo laiško taip, kaip grafiškai matyčiau Jūsų temas direktoriaus skiltyse. Numetat šliosą kalbasos ir skaityk. Nu blia, kaip man skaityt. Tačiau perskaičius anketą ir įspūdžio nebuvo per daugiausiai, firmos koncepcijos niekas ir nepateikė, o idėjos kaip ir pas visus, kad žaidėjai užsisakinėtų parvežti baldus iki namų. Dėkoju už kandidat

ūrą, norėčiau matyti tave aktyvų kaip firmos pavaduotoją, nes dabar nors tavo anketa ir didelė, bet neturiu jokios info apie tai koks vadovas tu esi.

Taigi, po visų anketų perskaitęs padariau valandos pertrauką. Ir nusistovėjus manosioms mintims pagalvojau ką atsimenu iš kiekvieno kandidato. Tai labiausiai įsimintini, buvo keli, bet susidėliojęs savas mintis, pagalvojęs kuris anketoje išreiškė didesnį norą, tai pagrinde dominavo du žmonės. Pirmasis jų - Andrej_Valode. Galbūt, būčiau rizikavęs su šiuo pasirinkimu, bet tas leavinimas, dar neišsiaiškinau su free-banais kaip ten viskas vyko su tavim (bet tai rinkimams įtakos nedarė), vat noriu pažiūrėti ar negavęs direktoriaus pareigų vėl neplavinėsi “leavinu samp” iki kitų drk rinkimų. Noriu stabilumo iš paties, Per daug klaustukų su tavimi koks vadovas esi, tad sveikinu su antraja vieta. Sekantis finalistas neišsiskyrė labai savo anketa iš kitų atrankos dalyvių (nors viena iš dviejų grafiškai sutvarkytų iš visų pildžiųsių), bet šio žmogaus sėkmės raktas - kad pamačiau jo norą, užsidegimą. Tikiuosi tai žaižaruos su tavimi visą tavo vadovavimo laikotarpį.

Dabar kai jau visi žino “kas pajamė direktorių”, tai mano prognozės ir ko tikiuosi iš direktoriaus. Dwayne_Bond bendraujantis, atviras visuomenėje, tačiau dar jaunas, dėl ko bijau ar pakaks vadovavimo patirties, bijau jog šis, kaip ir daugelis esamų mano direktorių, surinks komandą, kuri jam taps draugais, kuriems bausti, dalinti įspėjimus, mesti iš darbo, ar subarti bus per sunku, nes, kaip pats sako - darbuotojams būsiu draugas, sukūręs šiltą atmosferą firmoje. Iš esmės tai nėra mano direktoriaus tipas, kurį rinkčiau į firmos vadovus jeigu būtų kitų stiprių variantų ar atradimų, tačiau šiam pasisekė, kad pasirinkimas mano labai ribotas. Numatau jog direktorius bus kaip dauguma kitų vidutiniokų, o ypač su DPD firma visi direktoriai tokiais buvo, nes ‘per nuobodi jog kažką sukurti’. Bet čia ir Dwayn’ui spyris ir šaltas dušas, ir ženklas - kad kai iš jo nesitikiu nieko ypatingo, šis turi galimybę nustebinti mane. O ar nustebins? Palaukime ir pamatysime, o šiandien - lai švenčia! Sėkmės!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pagaliau ir direktorius. Kai neturėjau darbo ir norėjau į DPD jo nebuvo. Patekau į darbą - štai ir jis. :D Nuostabi analizė. Iš kur pas tave tiek noro tokius tekstus rašyti? :D

 

Sėkmės pareigose!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ačiū visiems,kas palaikėte mane. Labai ačiū Mariui už šansą,tikrai stengiausi,bet labai netikėta galvojau,man koją pakiš amžius,bet labai ačiū tau ir už tokius gražius žodžius,ateikit,ateikit būtinai,lauksiu. Aš jus myliu ! :D

Haa Gaaaaaaaay :lol:

Sveikinimai naujajam direktoriui, tikiuosi už kelių dienų neteks rinkti naujo direktoriaus už keletos dienų :D

P.S Mariau, analizės - kaip visad, įspudingos.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.