Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Selijos LAIKRAŠTIS. Nr3

Selija

Rekomenduojamas pranešimas

 d72fea4efd7f7ce1113d57ebe0cc7ffc803.jpg 

Nr. 3

Selijos laikraščio redakcijai buvo prigrasinta, kad parašytume straipsnį apie žinomą šio serverio žmogų. To atsisakėme, bet tada imtasi šantažo, tačiau esame stiprūs ir vėl atsilaikėme tokioms machinacijoms. Šmaikštauju, paprasčiausiai po praeito skandalo, dėl blizgančių batų, kepurės, per kurią nesimato galva ir t.t. Marko Escobar pats susisiekė su mūsų redakcija — maloniai nusiteikęs.

Šis žmogus yra vienas iš GS serverio savininkų, taip pat, vadinamas geriausiu DP Lietuvos samp‘o istorijoje, o nepaisant Marko kasdieninių apsilankymų viešnamiuose ir pats yra visai nieko žmogus. Ai, nors ką čia kalbu! Įtartinas jis, kas ten žino kur pradingo kolega gerb. Vincas Kudirka po Marko Escobar neaiškių darbelių!!!

445e88812d7f3539882bd1af2cd2bf7c907.jpg

 

||||Interviu su Marko_Escobar (šį kartą neužmynėme ant jo didelės išmieros batų)||||

 

Ankščiau ilgai žaidei kitur, kaip sužinojai apie GS serverį ir kokia buvo pradžia jame?

Anksčiau žaidžiau LMG projekte pakviestas savo bendrakursių pasišaudyti ir perpardavinėti butus <šypsausi>, taip savaime atsidūriau dylerių gretose (iki šiol niekas manęs iš ten dar neišmetė). Tapus žinomu kriminaliniame e-pasaulyje buvau paskatintas sudalyvauti atrankoje į komandos gretas. Ir čia mane pastebėjo Rokas. Kiek aš ten komandos gretose sukausi... kokius metus maždaug. Tada tas pats Rokas man skypėje numetė reklamą jog naujo projekto kūrimo darbai link pabaigos.. Taip atsidūriau šio projekto testuotojų gretose. Šiuo projektu visados tikėjau, todėl projektui atsidarius tapau pirmuoju DP.  Ir dabar sugrįžau lygiai dėl tos pačios priežasties. 

giphy.gif

Kuris direktorius, tik GS serverio, visų laikų, labiausiai patiko? Kodėl?

Praėjo daug laiko, natūralu jog ne viską prisiminsiu, gal kažko nepaminėsiu, tačiau... Jeigu po tiek laiko atsimenu tik būtent juos - matomai jie iš tiesų ir yra geriausi, arba pasisekė patogiausios sąlygos, firma tokiems tapti, arba man mažiausiai yra tekę kištis į jų virtuvę. Tai būtų Gvidas_Ham ir Madd_Dogg. Jie yra iš tų žmonių, kuriems mintys, idėjos ateina iš kažkur giliau. Geba sukurti kažką itin unikalaus iš visiškai primityvių dalykų kurie egzistavo projekte iki šiol, bet jie tai pastebėdavo visai kitu kampu, savitu suvokimu. Dar į galvą peršasi mintis apie Mister_Crime, bet jam laurų kaip vienam iš geriausių nesuteiksiu, nes...  jis to paties Gvido mokinys, pratęsęs tą pačią firmos konceptą, o ir į virtuvę teko dažnai lįsti, tačiau man labai  džiugu, kad dabar jis viską suprato, ane? <šypt>. Dar manau atsirastų žmonės, kurie paklaustų "o kur Nico_Moretti?". Negaliu jo statyti į tą pačią lentyną, nors simbolinius prizus jau yra gavęs už gerą direktoriavimą. Jis tiesiog man yra "another me" atradimas.

3 žodžiais apibūdink save.

Charakterio tipas ENTJ. Pagooglinus rasit ten viską apie mane, jei kam įdomu <šypt>.

Kuri firma labiausiai tave traukia, įdomiausia dirbti?

Klausimas skamba taip, kad tarsi nebūtumėt pasiruošę? <sarkastiškas juokas>. Nežinau, konkretaus atsakymo neturiu, visos turi savo žavesio. Firmose esu buvęs tik tam, kad stebėti direktorius, pakalbinti darbuotojus, sukurti idėjų ar kažką ištestuoti. Visi darbai yra stipriai pažengę į priekį, neskaitant vieno kito niuanso ką apšlifuoti... Firmos sėkmė lygiagrečiai priklauso nuo direktoriaus fantazijos bei įgūdžių. Firmos atnaujinimai, ypatingos sistemos gali sukelti tik laikiną populiarumą, bet pats firmų žavesio motoras yra direktorius ir paslaugos kitiems žaidėjams. Labai gaila, kad dažnam direktoriui ar darbuotojui paslaugos < ridos kėlimas.

Ką pakomentuotum apie serverio globalių forumo moderatorių komandą?

tumblr_nx3s5yfAH11uzlmbho1_400.gif

Koks pats juokingiausias prisiminimas samp‘e? Turi ilgalaikę patirtį, todėl smalsu sužinoti ko esi prisižiūrėjęs!

Hmmm... Būtum paprašiusi įdomių istorijų realybėje... O čia samp'e... Neturiu užsandeliavęs kokių istorijų, juokingų prisiminimų. Tiek daug visko yra buvę, bet neturiu ko išskirti skaitytojams. Ir šiaip, man labiau patinka paprastumas, smulkūs dalykai. Geras humoro jausmas, žvitrus protas ir bendravimas su įvairiais žmonėmis - pati geriausia aplinka kuomet gimsta netikėčiausi smagiausi momentai.

giphy.gif

Kas čia per SUITS serialo avataras? Autoritetas? Kur tavoji Donna?

Ai, aš kostiumus mėgstu <šypt>. Esu klasikinės aprangos fanatikas, bet čia jau atskira tema. Kad autoritetas - negaliu pasakyti, kad taip, nes man tai įtakos nedaro ir nesilygiuoju, bet iš kitos pusės - pagarba personažui irgi didžiulė, tai teoriškai autoritetas. Mano labiausiai mėgiami personažai yra Harvey Specter, Gustavo Fring, na ir Frank Underwood kažkas panašaus. Na vien jau į juos žvelgiant galima pastebėti jog tuo pačiu ir panašūs, ir skirtingi. Lygiai taip pat tarp manęs ir tų personažų siejasi bendri dalykai: charakterio tipas, panaši problematika, vertybės... Na juk visi randame kažkokią dalį savęs kituose personažuose. Ir iš viso, apie žmogaus identitetą galėčiau daug kalbėti, bet atskira tema čia jau.  
Kokia antra klausimo dalis? Ai, manoji Donna.... Dažnai vis kas nors klausia manęs kur mano šeima, antroji pusė, čia tau tiek metų... <šypt>. Kąžinau, žmonės, tėveliai nuo mažens kalba, kad va 24m baigsi studijas, darbą rasi, pradėsi kurti šeimą ir t.t. viskas apskaičiuojama kada kas turi būti, kada kas jau nelaiku. Kiekvienas žmogus turi savo vidinį jausmą kada jam yra jo laikas. O aš žinau, kad man dar tas laikas neatėjo ir dar turiu daug laiko. O šiuo metu aš esu visiškai atsiribojęs nuo emocinio pasaulio. Čia irgi galėčiau dar daug ką pasakot, bet sugadinsiu tavo laikraštį, niekas neskaitys čia tiek jau, o dar kiek klausimų neatsakytų <šypsausi>.

"Not everything that counts can be counted, and not everything that can be counted counts." - Albert Einstein.

Esi vienas iš serverio savininkų, o ir realybėje atrodai užsiėmęs žmogus. Ar lengvai randi laiko samp'ui? 

Ir realybėje esu pakankamai užsiėmęs asmuo, bet prie to apsikrovimo dar vis prisideda ir tai, kad dar turiu daug ko išmokti planuojant laiką. Vienu periodu kažką vieną labai nuoširdžiai kažką darau kuriam laikui įnykęs, po to ateina 'hype' kažką kitą daryti... Bet taip darbais save ir realizuoju. Šiuo metu mokausi magistrantūros studijose, turiu karts nuo karto įvairaus darbelio, ir pagal specialybę ir ne, dabas ir šis projektas prisidėjo, darbų netrūksta, 'deadline' irgi spaudžia, bet tuo pačiu stengiuosi jog tai man išliktų malonumas, hobis, kad neprarasti harmonijos ir užsidegimo.

giphy.gif

Ar girtas dalintum savo turtus žaidėjams? „Nu Markoo, tik milijono man reikia, nusipirksiu namą, mldc bahūras juk esi, visad man patikai, arba sultano norėčiau iš LUXUS salono“ 
Visų pirma, ar aš išgėręs, ar girtas, ar blaivas - niekados neprarandu blaivaus proto. Niekada niekam nieko nedalinau, net kai buvau 'leavinęs'. O kalbant apie pinigus užrakintus namo seife - tai dėl projekto dirbau per daug jog po to imčiau jį gadinti... Klausimas toks, atrodo, tarsi atėjot nepasiruošę, baisu.

Ką galėtum pakomentuoti apie serverio ateitį?

Šiuo metu gliaudom projekto silpnas vietas, jas tobulinam ar iš viso keičiam. Darbai juda, bet neišsiplėsiu, nieko nežadėsiu, nes tada visi kažko tikisi grandioziško, tai nedideli elementai būna nuvertinti. Šiaip man patinka tai, kad keturi savininkai, nėra svetimų žmonių todėl ir 'chemistry' geras. Džiaugiuosi šia privilegija kurti projektą. Žmonėms ką galiu pasakyti... Mėgaukites žaidimu, bendradarbiaukit su mumis, išlikit lojalūs, nes mes tikrai nestabdom!

Ko palinkėtum Selijos laikraštukui?

Žinau, kad esi be galo kūrybinga, tai nelinkėsiu tų pačių dalykų ką jau kiti prilinkėjo. Linkiu, jog laikraštis pasiektų savo skaitytojų auditoriją. O kam skaitymas svetimas, gal kada rasi alternatyvų kaip viską perteikti vaizdinėje medžiagoje. O tam, kad skaitytojų būtų daugiau - reikia palinkėti įdomių pašnekovų, kurie nebijotų kalbėti nuoširdžiai, neatsakinėtų į klausimus po porą žodžių.

giphy.gif

 

*ŽAIDIMAS!

Ką vestum, kam kastuvu trenktum per makufelį ir su kuriuo romantiškai praleistum naktį. Pasirinkimai: Nico_Moretti, Billy_Jack, Mafijos_Tėvas.
Kas jau kas, bet Bilis pats profilaktiškai prašosi būti užvožiamas su kastuvu <šypt>. Vesčiau Nico_Moretti, nes nu "another me", sutartumėm... Kas čia lieka - Rokas. O kas su šituo nenorėtų romantiškos nakties kartu <rofl>.

Ir atskirai iš merginų. Kurią vestum, nužudytum ir kurią lyg koks supermenas išgelbėtum per gaisrą? Pasirinkimai: Rebeka_Sander, Bonnie_Rosa, Vilmante_Star.
Tikėjausi bus SUITS personažai kaip Donna, Rachel ir Scottie.... Bonnie_Rosa mano išrinkta direktorė - dar reikalinga, tai aišku, kad išgelbėčiau. Vilmantės visiškai nepažįstu, tai šnai, pradanginam. Rebeką tai aišku, kad vesčiau, o kas nevestų? <šypt>. Dar panašių bruožų turim, čia tas pats kas su Nico_Moretti. 

 

Dėkojame, kad sutikai duoti interviu! 
Privilegija būti Jūsų svečiu, jauki atmosfera, tikiuosi kas nors skaitys! Šypsokitės vieni kitiems!

 

445e88812d7f3539882bd1af2cd2bf7c907.jpg

 

||||Klouno maniako nuotykiai tęsiasi. 2 dalis||||

Šį kartą klounas pastebėtas nemiegančio naktį fermerio. Pasak liudytojo, klounas, nuo kurio, beje, sklido alkoholio kvapas, įsibrovė į neužrakintą kombainą! Klounas net nearė žemių, paprasčiausiai važinėjosi kombainu piktai traiškydamas kiekvieną krūmelį, o prieš užvedant transportą, nuošaliau pasislėpęs fermeris dar spėjo išgirsti jo niūniavimą : "Aš nežinau, iš kur ta meilė, tokia beprotiškai tauri''.

987175510aa2f027bfb342a322a33f7738.png

KAS IŠ TIKRŲJŲ YRA ŠIS KLOUNAS?????

Atėjus apšvietimui priėjau prie išvados – reikia pamėginti maniaką pačiai slapta užtikti ir tiesiogiai iš įvykio vietos, nufotografuoti!

Parą su fotoaparatu tykojau Montgomery miestelio miškuose, it Golumas klaidžiojau olose, vienu metu buvau net pasiklydusi, bet kelią į civilizaciją, vis tiek, radau. Nepaisant to, šios išvykos metu įvyko dar didesnė tragedija! Man neliko maisto atsargų, todėl aš, saiko nejaučianti, pasidaviau... Jau visas tyrimas ėjo toli toli, pilvas gurguliavo, spardžiau kiekvieną kelmą, keikiausi mintyse visais keiksmažodžiais, kuriuos žinau, IR TADA...krūmuose išvydau kažkieno didelį užpakalį! 

 63c40b5a34e534d558480568c782d17588.png 

 Laukite tęsinio...

 

445e88812d7f3539882bd1af2cd2bf7c907.jpg

 

1 numeris

2 numeris

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.