Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Incep_Tionas

Incep_Tionas

Rekomenduojamas pranešimas

Šablonas:

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Incep_Tionas
2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?:  Prisiregestravau kažkur prie pusę metų, bet žaisti dirbti darbuose ir t.t preitą savaitę.
3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Apie 2 metus.
4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Internete skaičiau Lietuvos serveriai.
5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Sename buvo mažai žaidėjų ir norėjosi kažko naujo, o čia tai puiku, ypač sistemos labai geros ir įdomios, norisi ir norisi žaisti be sustojimo.
6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Įvygdžiau visas, suprasti nebuvo sunku, sekėsi puikiai!
7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Dirbau visus be direktorius pakvietimo, įdomiausias buvo medkirčio, nes įdomu, jautiesi, kaip realybėje pjauni medi veži su mašina ir t.t. O pelningiausias mano nuomone arba fermeriai, arba valytojai. Nuobodžių darbų nebuvo viskas įdomu.
8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Tikrai ne pašaišai /gps ir viskas.
9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Kaip serverio naujokas dažnai, bet stengiuosi įsiminti ir jau mažiau naudoju, negu, kaip pradėjau žaisti.
10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Kol kas dar ne.
11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?: Tai mano nuomone priežastis, nes nelabai randu kur tas nuojamas transportas. 
12. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Naudojau kelis kartus ne visalaika suteikia, bet dažniausiai suteikia ir ji labai padeda.
13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Tikrai teko ir picerinikus, ir taxi'stus, ir medikus sureguota labai greitai
14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Ne kituose serveriuose tikrai nėra tiek informacijos apie darbus ar kitka.
15. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Mano nuomone, kad greičiau kiltų XP, nes norisi pameginti darbu su direktoriaus pakvietimu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.