Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.02.07 visose vietose

1. Sutvarkyta klaida su namų pirkimu / pardavimu. Sutvarkyta klaida su verslų pirkimu / pardavimu. Mašinų kurios kraunasi mechanikai nutempti negalės. Sutvarkyta klaida su /dpzu /pzu ginklų praradimu. /veiksmai komandos negalėsite naudoti naftos platformoje, gamykloje. Galėsite pažiūrėti kiek liko dirbti platformoje /likop komanda. Picerininkams neturėtu likti nešimo aniamcija po picos atvežimo. Mirus dirbantiems gaisrininkams / šiukšliavežiams dings textdraws.
    6 taškai
  2. Sveiki, šioje temoje kelsiu savo kurtus avatarus. Avatarus kursiu tik tada, kai praeiti avatarai bus surinke bent 5 patinka mygtuko paspaudimus. Norėčiau, jog šitą temą moderatoriai išskirtu. Ačiū. Pirmieji avatarai [150x200]: http://imgur.com/a/UGhPL Antrieji avatarai [150x200]: http://imgur.com/a/hMyRf Tretieji avatarai [150x200]: http://imgur.com/a/s6m7b 15 PATINKA PASPAUDIMAI IR KETVIRTIEJI AVATARAI!
    2 taškai
  3. Sveiki, norėčiau pasidalint savo sukurtais rangais! [/url]
    2 taškai
  4. Anketos šablonas GFX pamokų kūrimui: 1. Jūsų Vardas_Pavardė - Lukas'Esc. 2. Čia Jūsų pamoka ar ne - Ne. 3. Komentaras apie šią pamoką - Tiesiog avatarai su raidėmis , abėcėlė. Jie yra ne mano.. Naduokit į sveikatą! 4. GFX pamokos nuoroda: http://imgur.com/a/q4wYe LIKE <3
    2 taškai
  5. ANKETOS ŠABLONAS " Jūsų vardas - Green_Tony Kiek jums metų - 16 metukų. Jūsų nuotrauka - čia tipo baliukas vsio takoje. Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - tai sveiki draugai, Antonio aka Tony esu, futbolininkas ( 10 metų lankau ) , laisvalaiki dažniausia leidžiu su pana, kartais su draugais mieste prikolinam, žodžių vietoj ne sedim aš tas iš linksmesniu, ir kuris mėgsta pasijuokti tiek iš savęs tiek iš kitų manau susibendrausim ane?
    1 taškas
  6. Sveiki, užsimodinote mašinos, skin, dangaus ir kitus modus, bet jis jums nepatinka ? Tuomet čia rasite originalius(backup) failus. 1. Originalios mašinos. Atsisiųsti 2. Originalios aprangos(skin). Atsisiųsti 3. Originalus ginklai. Atsisiųsti 4. Originalus hud. Atsisiųsti 5. Originalus timecyc(dangus). Atsisiųsti 6. Originalūs efektai. Atsisiųsti 7. Originalūs garsai. Atsisiųsti 8. Originalus fontas. Atsisiųsti 9. Originalūs eax+ogg+vorbis. Atsisiųsti 10. Originalus Gta3.img Atsisiųsti 11. Originalūs ratai. Atsisiųsti 12. Originalus particle.
    1 taškas
  7. Labas vakaras mielieji GreenSide serverio žaidėjai. Neturėdamas ką veikti, padariau keletą avatarų, tikiuosi jie jums patiks . Dariau avatarus laisva tema, kokios temos pageidaujate parašykite į komentarus NEGAILĖKITE "PATINKA" UPDATE v2 . NEGAILĖKITE PATINKA UPDATE v3 . (MERGINOS) UPDATE v4 . 420, GANG . UPDATE v5 . MAŠINOS UPDATE v6 . ĮVAIRŪS UPDATE v7. LOLAS, FUTBOLAS UPDATE v8 . ĮVAIRŪS. UPDATE v9. WWE UPDATE v10 . MADA
    1 taškas
  8. Visi žinom, kad čia nebus antro mapperio kuris padės serverio grožiui tobulėti, taigi darbą tik šiaip parodau. Freeposteriai pirmin
    1 taškas
  9. Kai po shulės nebuvo kas veikt,tai iki dabar galva skauda,ir matau dvasias.
    1 taškas
  10. Kampe greenside logo: Eimis_Neked
    1 taškas
  11. Sveiki taigi elini kartą dalinuosi savo kurtais įvairiais avatarais:http://imgur.com/AlDRzdj,Bg5v1wt,Rq0eOZo,TcSXwME,hBYvlYT,SG876db,eD95sJr,mcCTRnq,mvYlotq,U3L3bkz,Fu7g096,VS2OqUV,cwmJ99a,epDIpmI,DRICTia 5 like ir update
    1 taškas
  12. Sukūriau parašus visiems žaidėjams , galite užsidėti sau! [pareigos]
    1 taškas
  13. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Daniel_Sturridge Koks tai pasiūlymas: Pasiūlymas tai yra POLICIJOS darbo papildymas, pagerinimas. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1 idėja | Padidinti gaunamų kulkų iš ginklų pickup'o skaičių bent x2. 1 idėja 2 dalis | Išimti arba sumažinti ginklų pasiemimo limitą t.y jog eitų pasiimti ne kas 5minutes, o max kas 2 minutes arba išviso nebūtų to. 2 idėja | Padaryti taip, jog eitų žaidėją iš mašinos ištraukti/išvilkti 3 idėja | Kai Pareigūnas pasiūlo baudą žaidėjui būtų visai neprošal, jeigu jam praneštų t.y "Pasiūlėte Vardas_Pavardė mokėti baudą" 4 idėja | Taze
    1 taškas
  14. DIREKTORIŲ PEIKIMO ŠABLONAS, (2015.01.28) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Paulius_Micro • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : David_Smith • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: GSPD • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Free priėmimas. Kaip žinom paskutiniu metu nebuvo atrankos į PD darbą, bet Bitinas kažkaip dirba PD, nors šiandien per pietus dar spėjo pabūt taxioru, sudalyvaut atrankoje į fūristus ir šiuo metu dirba PD. • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Free priemė darbuotoją. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas :
    1 taškas
  15. Sveiki turiu pasiūlymą fūristams. Siūlau jiems įdėti šį transportą Taip pat galima padaryt , kad toje vietoje atsirastų koks nors konteineris , mašina ar dar kas nors( kad atsirastų kažkoks tai krovinys) Jei kas nors neaišku klauskit. Balsuojam UŽ/Prieš (argumentuokit)
    1 taškas
  16. Ką tu čia klieti čiulpareznike :DDDD lagas kai ... močiutė pc turi geresni nei tavo Slysta nebesvaik tu . PPK Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus;
    1 taškas
  17. Nebus geriau, daryk kaip sakiau. Tau ne tik tas žmogeliukas, o visas gta tais plėmais nes prie rezoliucijos nustatyta x16... Tavo atveju 1280x720x16 pakeisk į 1280x720x32 ir problem solved. O jei dar nori, kad būtų ir šviesiau „Brightness“ padidink.
    1 taškas
  18. eik į nustatymus ir prie rezoliucijos tarkim 800x450x16 pasikeisk į 800x450x32
    1 taškas
  19. Už,arba kaip kito temoj rašiau,kad kiekvienam atskirą pasaulį autokarų kambario sukurt,betkokiu atvėju mano įdėja,arba tavo yra būtina.
    1 taškas
  20. Ne, turi įgauti direktorių prižiūrėtojo pasitikėjimą, mano pasitikėjimą, pažinoti mane ilgai, tam, jog sustiprintum firmos "rosterį", o ne jį nuleistum, kadangi pasitikiu Bite, juo pasitiki ir Marko, jam leidus aš gavau leidimą priimti jį į darbą, kadangi žinau jog jis manęs nenuvils, ir š*** neprimals, tik padės firmai gyvuoti, aš jį su mielu noru priėmiau.
    1 taškas
  21. Tai nuostabi, tikrais faktais paremta istorija. Joje pasakojama kaip viena šeima priglaudžia jauną vaikiną į savo namus ir suteikia jam normalų gyvenimą. Vaikinas talentingas sporte, todėl su naujos šeimos pagalba jis sužiba jame. Įkvėpiantis, realus pasakojimas apie ypatingus ir nesavanaudiškus žmones, kuriuos šiais laikais retai sutiksi, o visa tai įvyko ne per seniausiai, kadangi 2009 m. vaikinas pašauktas į profesionalią Amerikietiško futbolo lygą. Treileris; http://filmux.org/filmai/dramos/3096-nematoma-puse-the-blind-side-2009.html Rekomenduoju visiems šitą filmą !
    1 taškas
  22. Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Captain_Teemo ✔ Koks tai pasiūlymas: Prieš dedamas įtarimo lygį pareigūnas turi turėti įrodymus. nes iš vis nesamonė kažkokia stovi ramiai afk 12 min privažiuoja mentas duoda free star už relog ir į kaleimą važiuoji... ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Prieš dedamas įtarimo lygį pareigūnas turi turėti įrodymus, nes iš vis nesamonė kažkokia stovi ramiai afk 12 min privažiuoja mentas duoda free star už relog ir į kaleimą važiuoji... Manau taip būtu geriau ir serverio žaidėjams - būtų mažiau nusiskundimų policiją , bei ž
    1 taškas
  23. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jeremy_Williams. ✔ Koks tai pasiūlymas: /bausti atsijungusiems. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Reikia padaryti, kad /bausti komandą būtų galima naudoti ir ant tų žaidėjų, kurie yra atsijungę. Bent jau dėl blokavimo ir laikino blokavimo, kad būtų apmažinamas sukčių kiekis. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Būtų apmažintas sukčių kiekis, ypač dėl naudojančių uždraustas programas. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  24. Aš tikrai už šitą Pasiulymą. Baust atsijungusiuos pažeidėjus.
    1 taškas
  25. Labai gražūs. Paimsiu Gerrardą Pique ateičiai Taip ir toliau, šaunuolis.
    1 taškas
  26. Šaunu kad ištaisyta klaida Picerininkų .
    1 taškas
  27. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukas_Bite ✔ Koks tai pasiūlymas: Susijęs su /vaziuoju, plačiau apačioje. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti, kad tiek TAKSI, MEDIKAI, MECHANIKAI, POLICIJA, darbuotojui parašius komandą /vaziuoju V_P - iškvietusiam žaidėjui rodytų, ar jo iškvietimas buvo priimtas ir koks atstumas nuo jo iki darbuotojo, kuris atvyksta. Taip pat siūlau padaryti, kad per /info rodytų kiek žaidėjas nuvyko iškvietimų. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Taip būtų lengviau susigaudyti ar pas klientą atvyksta - medikas, taksistas ir pnš, kad nebūtų n
    1 taškas
  28. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Emis_Spex ✔ Koks tai pasiūlymas: 1. Kad teisėsaugai įdėtų komandą /beglys. 2. Kad negalima būtų surakinti kitų teisėsaugos narių. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Parašius šią komandą pvz.: /beglys Emis_Spex,aš negalėčiau gydytis,taisytis savo mašinos,išsitelinti kur nors su kokia nors komanda /to arba /atp. 2. Na tiesiog šiuo metu jeigu dirbi kartu su kolega ir nori surakinti kitą žmogų dažniausiai surakini kolegą. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: 1. Palengvins teisėsaugai darbą. 2. Kol atrakinsi savo kolegą nusikaltel
    1 taškas
  29. Oh tu gicka kos rimtas wiras nu malonu susipažinti , sėkmės tau
    1 taškas
  30. Nu gražus darbas , nežinau kaip kitems bet man patiko uždėsiu LIKE (y) ŠAUNUOLIS
    1 taškas
  31. Nu šaunuolis gražus ace , galėsim kartu competitive sužaist turi drg invitink mane , kada eisit
    1 taškas
  32. • Pabandžiau padaryti jau su cinema! vertinkit!
    1 taškas
  33. http://www1.zippyshare.com/v/PWOG0YHS/file.html
    1 taškas
  34. Trumpa atrankos apžvalga, Visų pirma noriu padėkoti tiems, kurie dalyvavo ir išeikvojo savo brangų laiką šiai atrankai. Anketų buvo tikrai gerų, dauguma jų tiesiog norėjau perkelti į moderatorių atrankos temą, bet tokios tos taisyklės. Kaip ir žinote, šios atrankos metu buvo renkamas vienas žmogus, kuris turėjo užimti direktorių prižiūrėtojo pareigas, todėl išimčių nedarėme (nors ir labai norėjome), pasirinkome vieną žmogų, kuris mūsų, serverio savininkų nuožiūra atitiko visus kriterijus ir yra tas, kuris turi būti direktorių prižiūrėtoju mūsų projekte. Ačiū jam ir jums, jog esate kartu su mu
    1 taškas
  35. Grafikos parduotuvė - mes darome įvairius darbus nuo avatarų iki cinema 4d, Taisyklės : Nerašyti beprasmių pranešimų, Atsisakyti už darbą metu, Neįžeidinėti mūsų darbuotojų, Atliekami darbai/kainoraštis : Avataras [200€ arba 2patinka], Parašas [500€ arba 5patinka], Logotipas [1.000€ arba 10patinka], Cinema 4d darbai [nuo 10.000€ iki 1.000.000€], Darbuotojai: Impressible_Lauriz Tomas_Adidaz Juodasis sąrašas: Nėra Nėra Anketos šablonas: Jūsų norimas darbas : Stockas : Norimas dydis : Tekstas/subtekstas : Papildomi komentarai :
    1 taškas
  36. Matt_Outside

CS;GO

Sveiki ieškau kas norės sužaist pora matchų competitive , RANGAS : MASTER GUARDIAN I Kviečiam : http://steamcommunity.com/id/sreozq125/
    1 taškas
  37. Gražus avatarai , nežinau kaip kitems žaidėjams bet man patiko
    1 taškas
  38. Šauniai mappini, taip ir tolisu, sėkmės!
    1 taškas
  39. Iš tavęs 3rep man. ~~~~ Stockas netinka parašui,bet padariau : v1 v2
    1 taškas
  40. Pridavus į supirktuvę turėtų rodyt manau nicką, (ir nicką galėtų rodyt random, tarkim šansai, kad parodys 1/3) nes su savim jau vistiek nieko neturės, tada turėtų gaut orderį kratai jo namuose ir apieškot. O tas žaidėjas ar jo vardą parodė ar ne neturi žinoti, toks ir tikslas, jog gyventų ant įtampos.
    1 taškas
  41. Iš tikrųjų svetainėje jau labai daug tų avatarų galerijų, bet aš nepatingėsiu ir sukursiu savąją... Naudosit ar nenaudosit - jūsų sprendimas. ks.1 ks.2 ks.3 Gero naudojimo.
    1 taškas
  42. Aiva_Bicas

drift

nu zaibys Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston
    1 taškas
  43. Dėkui Deivi, tau irgi sakau negailėk patinka
    1 taškas
  44. Dėkoju tau už šį komentarą, negailėk patinka
    1 taškas
  45. Man tai visai nieko, gražus.
    1 taškas
  46. Math_Weeds - Airidas_Samp - Airidas_Weed -
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.