Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.02.15 in Pranešimai
-
[New] Gif'iniai avatarai
Arbuzu_Fabrikas ir 5 kiti sureagavo į Tomas2k15 už temą
Sveiki, padariau 10 avatarų, kurie juda! Viskas ok užsideda ant forumo, ir jie veikia. (Visi ploja) Aišku po tam tikro kiekio rep, padarysiu atnaujinimą Čia imgur : http://imgur.com/a/24LK06 taškai -
Larry_Hudson ir 3 kiti sureagavo į Aivaras`Acme už temą
Sveiki taigi keliu savo mėgstamiausius avatarus kuriuos padariau ir atsirinkau prie geriausių. PATIKO SPAUSK PATINKA IR BUS ĮKELTA DAR DAUGIAU.4 taškai -
Toske_Johnson banned
Johnny_Torreno ir 3 kiti sureagavo į Nico_Moretti už temą
Dėl video montavimo įgudžių kreditai eina man, laukiu pasiūlymų iš hollywood'o ar panašių įstaigų.4 taškai -
mDeejay biografija
Tautvydas_Sones ir 2 kiti sureagavo į Anthony_Martial už temą
Sveiki, kadangi mane visas šitas sudomino dalykas - rašyti blogus, nors pas visus, kiek pastebėjau - biografijos, kurios susiję su šiuo žaidimu. Žodžiu, daug nerašinėsiu, sėkmės skaitant. Pirmas skyrius - pradžia žaidžiant SA:MP Neprisimenu visko puikiai, bet kažką papasakosiu. Kai buvau dar tik šeštokas, mokykloj klasiokai pastoviai kalbėdavo apie GTA:SA, tad jų pokalbiai sudomino ir mane. Pats tai žaidžiau per xbox konsolę, online nežinodavau, svarbu eidavo kodus jungtis ir šaudyt į praeivius. Papasakojau viską klasiokams, tie man sako "Kodėl tau nepabandžius SA:MP?". Susidomėjau. Pa3 taškai -
Sabas_Brown ir 2 kiti sureagavo į brashkeaaa už temą
Sveiki, Dalinuosi su jumis savo sukurtais avatarais. -v1- http://imgur.com/a/ItGYD -v2- http://imgur.com/a/lWUli -v3- http://imgur.com/a/e89zM -v4- http://imgur.com/a/FwYTM (Motocross) -v5- http://imgur.com/a/vHh6q Jeigu jums patiko avatarai paspauskit ačiū. Atnaujinimas avataru bus kai surinksiu 213 taškai -
[0.734] Fast C-Bug [NAUJAS RECORDAS]
Titas_Cortez ir 2 kiti sureagavo į Deivis Stifleris už temą
Va čia taip netyčia šoviau i siena ;D Žiurėkit HD 1080p, gražiau atrodo ;d3 taškai -
3 taškai
-
▲BASTARDgraphics - GRAFIKOS PARDUOTUVĖ.
Deiviss_Sniper ir kitas sureagavo į Ali_Pacino už temą
Jūsų darbas : Kaina - [+2 PATINKA]2 taškai -
Toske_Johnson banned
Danyal ir kitas sureagavo į Nico_Moretti už temą
srr, nebe tie laikai, kad jei turi ~300 pingo tampi neperšaunamas, jau atėjo į mada skinshotas, tad jei pataikai į skina, hp tau nuims pati sistema.2 taškai -
Jūsų darbas : Kaina - [+2 PATINKA] Tiksiuosi avataras tiks, jei ką, parašyk į PM, pakeisim ką nors2 taškai -
Jūsų darbas : Kaina - [+3 PATINKA]2 taškai -
Girtas_Vaikas ir kitas sureagavo į Ali_Pacino už temą
Jūsų darbas : Kaina - [+3 PATINKA]2 taškai -
Girtas_Vaikas ir kitas sureagavo į Ali_Pacino už temą
Arnas_Haiva ir kitas sureagavo į Ali_Pacino už temą
Jau kaip padarau, lieka patenkinti, bus laikas ir išmoksiu kitus dalykus, jau jei čia viską išmanai, sukurk savo parduotuvę ir rodyk klasę.2 taškai -
[Pasiūlymas serveriui] Rūkymas
Arvydas_Katkus sureagavo į Rafael_Nadal už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: Rūkymas žaidime. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kioske galėtum nusipirkti cigarečių ( jokio skirtumo koks pavadinimas ir kiek rūšių). Kainuotu apie 5-10 eu už pakelį. Viename pakelyje 20 cizų. Taigi galėtum rukyt 20 kartų kol pasibaigia. Taip pat prasidėttu priklausomybė. Iš pradžių būtu viskas normaliai, o vėliau tarkim užsikabliuoji ir turi būtinai parūkyti, nes pradėtu kristi hp( taip kaip nepavalges būni). Taip pat norint mesti rūkyti, reiktu kviestis medikus ir paprašyti tipo kokių vaistų ir tu automatiškai mestum.1 taškas -
[J'Juske] Parduotuvė
Jason_Morrello sureagavo į John_Juske už temą
Sveiki sveiki naujas mano kūrynis. Jis nėra kažkoks ypatingas, tiesiog buvo pritaikytas "DPD" darbui. Manau suprasit iš video, kuo jis buvo pritaikytas. VIDEO: HD PATARIU Nuotraukos: P.S AČIŪ WESLEY_JONHSON1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] namams
John_Juske sureagavo į Simas_Kros už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Simas_Kros ✔ Koks tai pasiūlymas: Namų raktų ir nuomos sistema ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Reikia padaryti, kad eitu duoti raktą nuo nuosavo namo vienam žmogui ir jis galėtu ten pavalgyt, į garažą mašiną pasistatyt, paleisti muziką, tik pinigų iš namo negalėtu imti ir parduoti namo. 1.1 Rakto kopiją reiktų pasidaryti raktinėje 2. Kad galėtum savo namą išnuomoti kokiam žmogui ant savaitės ar mėnesio už tam tikrą sumą ir jis galėtu ten pavalgyti ir mašiną pasistatyti ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Būtų daug įdomia1 taškas -
Pasiūlymas
Paulius_Micro sureagavo į brashkeaaa už temą
Sveiki Greenside.lt žaidėjai, Mano pasiūlymas toks, kad padaryti, kad eitu paspaudus ant čia http://i.imgur.com/oSdxBeE.pngiš karto peršokti į pagrindini.1 taškas -
Toske_Johnson banned
Simas_Kros sureagavo į Toske už temą
Tiksliai, kad nelagina. Kodel, nepadarei fotkiu kad kickino kas kelias sec.? http://www.part.lt/img/b080f2bdef739e9f701438b45b734bad917.bmp http://www.part.lt/img/9bedabe7f591397b17ea05b85a50f447605.bmp Jei jau toks pingas buvo teamspeake, serve du kartus skaityk didesnis buna... Neatsimenu, kad kadanors buvau cytus isirases, na bet pagal tave, as stiprus1 taškas -
••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : A`G • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Sarunas_Apple • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : (P.S. vakar užblokuoti negalėjau, nes atsijungė ir nespėjau.)1 taškas
-
Lagas-Čytai
Samp_Power sureagavo į Tomas_Gokusan už temą
No logic tu gal? Žinai kad dbr prasileisi daug įsp? Sėkmės.1 taškas -
Deiviss_Sniper sureagavo į Ali_Pacino už temą
Jūsų darbas : Kaina - [+2 PATINKA]1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] Naftos platforma 2
Damn_Andzej sureagavo į Rafael_Nadal už temą
Tai antras pasiūlymas mano naftos platformoje. Pirmasis čia: http://greenside.lt/index.php?/topic/801-pasi%C5%ABlymas-naftos-platformoje/#entry14370 Tiesiog paprasti dalykėliai, o dabar kitas variantas. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: Visų pirma yra rašoma, kad tai pavojingas darbas, tačiau kuo? Niekuo gi. Taigi parašysiu, kad būtu pavojingesnis šis darbas. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pradėsiu nuo to, kad dabar nieko pavojingo nėra. Visą valandą nešioji statines iš taško į tašką, užsidega tipo gaisras, bet jis nepavojingas. Užgesini ir viskas1 taškas -
Fronto Avatarai
Linas'Dpro sureagavo į Frontas už temą
Sveiki visi,photoshopint pradėjau nuo 2015-02-14 ir savo pirmaisiais darbais noriu pasidalinti su jumis. Kritikos nebijau,komentuokit viską,išsakykit savo nuomonę. V1 (laisva tema) V2 (laisva tema) 2 like ir greitu metu bus V3 .1 taškas -
[Pasiulymas Serveriui] Greicio matuokliai.
Narko_Baranis sureagavo į Kataitis_Hero už temą
Būna toks bairis jog pravarai 101 ir teisių neturi1 taškas -
GSPD Su nauju direktoriumi!
Gintaras_Magnum sureagavo į Marko_Escobar už temą
Iškart matosi kas neskaito analizių. Aš savo sprendimą pagrįsau konkrečiais argumentais kodėl būtent šiai firmai reikia būtent tokio vadovo. Čia ne šokių konkursas, komisijos narių nuomonių ir nepagrįstų vertinimų nereikia.1 taškas -
Rimtas pasiulymas su MATUOKLIAIS!
Damn_Andzej sureagavo į Vendelis_Savas už temą
Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vendelis_Savas. ✔ Koks tai pasiūlymas: Sumazinti supis** greicio matuoklius... Pri*cenzūra*a ten kur nereikia, pateiksiu apacioje pavyzdziu. Padaryti, kad gaisrininku nefiksuotu matuokliai (spec. tarnyba). ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sumazinti greicio matuoklius, nes su jais yra pievu pieva... Prideta ant kiekvieno kampo kur pasisuki ten jie stovi, kur cia logika? Net atokiausiose vietuose uz miesteliu jie stovi po 4 ant sankryzos... Tikrai nesamone, sendien tik prisijungiau i servery turejau apie 1,5k, pavazine1 taškas -
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : A`G • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Josh_Cocaina • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :1 taškas
-
[9] D^Xavi blokuoja Jessy_Gillera
Johnny_Torreno sureagavo į Xavis ^ už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dovis_Xavi • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jessy • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytas- Aimas. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/img/ac2410a593f2325363857983f1bce0f3117.png Klipas:1 taškas -
••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : A`G • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Rodnell_Dames • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas ( fix mašiną su sob ir speed) • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :1 taškas
-
2015.02.08 BUG FIXES .(GREENSIDE # 0.0.91) • Nusipirkus picą iš "Charlie Pizza" darbuotojo arba pavalgius naftos platformoje jums iškarto atsinaujins informacija apie alkį. • TAXI už atvežimą mokėsite nurodytą sumą taksometre. • Mirus žvejojant, žvejojimas bus nutrauktas. • Sutvarkyta klaida su autokarų patalpa, kai joje galėdavo dirbti daugiau nei 6 žmonės. • Sutvarkyta klaida su baldų statymų namuose. • Sutvarkyta klaida su bendradarbių rodymų, kad rodydavo jei niekur nedirbi. • Sutvarkyta klaida su bankomatais, kad galėjo jais naudotis net ir nesusikūrus banko sąskaitos. • Picerininkai1 taškas
-
1 taškas
-
Rimtas pasiulymas su MATUOKLIAIS!
John_Extazy sureagavo į Stella_Artois už temą
Prieš. Ateini į mašiną, rašai /diržas arba spaudi N, tada spaudi 6 arba /sviesos. Rašai /autopilotas ir nusistatai į 90. Problemos nėra. O jeigu toks mėgstantis pasidraskyt tai įsidarbink į taksistus ar PD ar medikus, jų matuokliai nekabina. Kitaip sakant jeigu mėgėjas paspaust, turėk ir ant baudų.1 taškas -
[PASIŪLYMAS SERVERIUI] NEBEIDOMU
Erce_Pukas sureagavo į Kaimo_Tėvas už temą
Galėtų padaryti tokių dalykų, ir per tokius vakarus būtų daromi eventai ir pan, manau tai paskatintų serverio veiklą, bei jam plėtotys.Sakau už1 taškas -
Rafael_Nadal sureagavo į Gun_Dealer už temą
Pritariu,ir dar pridedu ,kad rūkyti būtų kažkoks tikslas,tarkim surūkius vieną cigaretę pridėtų 25HP ar armour,tada ir ta priklausomybė prasmę turėtų.1 taškas -
Narko_Baranis sureagavo į Aiva_Bicas už temą
Kitam servery yra tokia sistema, neparūkius krenta HP ir sukas vaizdas, kad išsigydyt turi medikai suleist vaistų, eina tik kas kažkiek laiko gal kas 10min. juos leist ir jų ten labai daug reik ir nepigūs tie vaistai. Bet šiaip nieks net nepradės rūkyt, nėr jokios prasmės, o jei pvz. pridėtų hp parūkius tada jo.1 taškas -
Sabas_Brown sureagavo į brashkeaaa už temą
Ačiū už komentara gero naudojimo. Ačiū už komentara gero naudojimo Tau. Malonu, kad patiko ačiū už komentara.1 taškas -
James_Cold sureagavo į brashkeaaa už temą
Įkelta -v4- tema motocross pageidavo Hot_Anonymous Savo temas gali siūlyti man į až.1 taškas -
Fronto pirmieji avatarai
Sabas_Brown sureagavo į brashkeaaa už temą
Gera man, bet aš neskaitau ką rašo nebent tik pačius pirmus komentarus, o toliau rašau Ką aš manau.1 taškas -
GSPD Su nauju direktoriumi!
Vytas_Weitis sureagavo į Alvydas_Audine už temą
Kai paminėjai Weitį net nesuabėjojau jog jis taps direktoriumi.. Skaičiau jo anketą Juskes anketą Ado anketą. Tačiau visų šių žmonių anketose neižvelgiau to ką ižvelgiai tu. Kadangi perskaičius Weičio anketą padariau verdiktą jog jis turi jį gauti. Bet turbūt suklydau Sveikinu Patriot linkiu sėkmės.1 taškas -
Papildomų skinų pasiūlymas
Arnas_King sureagavo į Wall_Street'as už temą
Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Wall_Street'as ✔ Koks tai pasiūlymas: Papildomų skinų. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na, tai pasiulymas kuris suteiktu abipusį džiaugsmą, tiek žaidėjams tiek pagrindiniai administracijai, tai yra papildomo uždarbio. Tai tiesiog siūlau uždraustus skin, kuriuos manau nori naudoti ne vienas GreenSide žaidėjas, pavyzdžiui: Sean 'Sweet' Johnson, Jizzy B.Lance 'Ryder' Wilson ir panašiai... Tikrai skinai gyvintu žaidimą ir tik pridėtu žaidėjams malonumo, gal jie atrastu savo skonio skiną, kuris atspindį jų stilių. Tiesiog1 taškas -
2015.02.14 BUG FIXES # NEWS.(GREENSIDE # 0.0.92)
brashkeaaa sureagavo į James_Cold už temą
Puikūs atnaujinimai, taip ir toliau. Šaunuoliai !1 taškas -
(7)Peikiu Jeremy_Warning [VIP]
Jeremy_Warning. sureagavo į Rokas už temą
Manau narys suklydo ir tai darė tikrai ne specialiai, todėl nebus baudžiamas.1 taškas -
Kwabs - Walk
Arnas_King sureagavo į Wall_Street'as už temą
Taigi čia norėjau pasidalinti šia daina, tiesiog mano ausiai ji gerai skamba, gal ir kakuriems jums bus girdėta ar patiks, taigi klausom!1 taškas -
Laba, užsukau ir aš pasireikšti. ;s Visų savo turimų darbų nekelsiu, pradžiai užteks ir kelių paskutinių. Apartamentai su vaizdu į Los Santos miestą :VAIZDO ĮRAŠAS (spausti ant teksto) Namas Los Santos mieste :VAIZDO ĮRAŠAS (spausti ant teksto) Apartamentai su vaizdu į San Fierro miestą :VAIZDO ĮRAŠAS (spausti ant teksto) Vairavimo mokykla (darbas naudojamas GreenSide.LT serveryje) :NUOTRAUKOS (spausti ant teksto) Už vaizdo įrašus bei tekstūrų uždėjimą esu dėkingas Justui (tekstūras man tenka tik išsirinkti, o jis uždeda į nurodytas vietas).1 taškas
-
Arnas_Haiva sureagavo į Ali_Pacino už temą
Jūsų darbas : Kaina - [+2 PATINKA]1 taškas -
[J'Juske] Parduotuvė
Jason_Morrello sureagavo į John_Juske už temą
O tau nekilo klausimas, ar čia aš išvis dariau gfx , ir šiaip man kažkaip vienodai šviečia ar apačioje pirma, ar viršuje, visiems čia giliai, peržiūri nuotrauka ir ramus eina freepostinti užburtas sampo ratas.1 taškas -
Aivis modding
Paulius_Micro sureagavo į brashkeaaa už temą
Tau ta proga turbina padovanosiu į išsirinkta mašiną ))1 taškas -
Mim - Avatarai (updeit)
John_Juske sureagavo į Matt_Inside už temą
Grazu visai, pasiimsiu kaip nauja desiuos1 taškas