Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.02.27 visose vietose
-
Po ilgų svarstymų išrinktas MEDIKŲ direktorius.
Amanda_Candy ir 7 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Nevertinamos anketos: Anthony_Whiz - palikęs samp visuose projektuose. Will_Smith - anketa neatitinka reikalavimų Armandis_Green - pasistenk kitą kartą Analizuojamos anketos: The_Fisheris - anketa techiškai tvarkinga, viskas tvarkoje. Pradžia anketos viskas liuks parašei ko reikia, gal tik trūko šiokio tokio sukurto įspūdžio apie tave koks direktorius būtum. Taip pat tavo įvaizdį iškart susmugdė tai, kad kai reikalauju parašyti pačias afigieniausias įdėjas, tu rašai kad tavo įdėja bausti darbuotojus pagal jų bendravimą liepiant vaikščioti LV ratais. Retai kada tokią nesąmonę išgirsi, ka8 taškai -
[Pasiūlymas serveriui] Vaistai
Madd_Lion ir kitas sureagavo į Arvydas_Torres už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Arvydas_Torres. ✔ Koks tai pasiūlymas: Vaistai. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlyčiau padaryti, jog medikai galėtų pardavinėti žaidėjams vaistus. Į ligoninę vaistus turėtų atgabenti DPD kurjeriai kurie juos pasiimtų iš gamyklos. Medikai galėtų pasiimti tarkime daugiausiai 10 tablečių vienu metu kurias galėtų pardavinėti žaidėjams. 1 tabletė atstatytų visas gyvybes, tačiau parduoti būtų galima visas 10, tačiau vartoti būtų galima po vieną (kaip maistą). Visas pirkimo/pardavimo procesas vyktų labai panašiai kaip kad vyksta su ginklais bei narko2 taškai -
GreenSide grafikos parduotuvė
Vilius_Infernus ir kitas sureagavo į Misha_Morozov už temą
Spalvos nedėčiau nes tiesiog per prasta kokybė, sms fotkei nėra vietos. DARBAS UŽRAKINTAS. ESATE NEPAGEIDAUJAMAS.2 taškai -
Sveiki, už darbą turėsite sumokėti 5 like.2 taškai -
Jei ką reikia paredaguoti, sakykit, 5 LIKE.2 taškai -
1 taškas
-
Originalūs GTA SA failai
Pijus_Cortez sureagavo į Vytas_Desert už temą
Sveiki, užsimodinote mašinos, skin, dangaus ir kitus modus, bet jis jums nepatinka ? Tuomet čia rasite originalius(backup) failus. 1. Originalios mašinos. Atsisiųsti 2. Originalios aprangos(skin). Atsisiųsti 3. Originalus ginklai. Atsisiųsti 4. Originalus hud. Atsisiųsti 5. Originalus timecyc(dangus). Atsisiųsti 6. Originalūs efektai. Atsisiųsti 7. Originalūs garsai. Atsisiųsti 8. Originalus fontas. Atsisiųsti 9. Originalūs eax+ogg+vorbis. Atsisiųsti 10. Originalus Gta3.img Atsisiųsti 11. Originalūs ratai. Atsisiųsti 12. Originalus particle.1 taškas -
Jeremy_Warning. sureagavo į Matt_Inside už temą
Sveikas, mano pasvarstymuose numatytas ir pagrindinis kandidatas buvai tu Torresai, po daug apkalbu ir išklausymų apie tave visitiek nuomonės nepakeičiau, dėl to manęs ir Marko nenuvik ir parodyk ką ištiesų moki. Už tai ir išgerkim ir kaip sakoma atsiėsiu. Beto Sveikinu Jerremy_Warnigą seniuk, pasistenk kitą kartą imsi ir tu viršų.1 taškas -
John_Juske sureagavo į Sabas_Brown už temą
Sveikinu Torresa .. pagaliau ir tu sužibėjai , sekmės tau darbuose . Marko , puiki analizė , tikėkimės tai pasiteisins !1 taškas -
Marko_Escobar sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Hah, taip ir numaniau jog Torres'as pildys bei paiims Sekmės jam . Marko, mano idėjos nekopintos. + Marko, dėkoju už išsamią analizę, ateityje stengsiuosi šitų klaidų nebenaudoti.1 taškas -
Robert's Overhaul v3
Danyal sureagavo į Jamal_Garret(senas) už temą
Sveiki, naršydamas youtubės platybes pamaniau - Man reikia kokio nors tai enb. Ir po mano rankomis pasitaikė būtent šis Robert's Overhaul v3 enb. Jis nėra toks kaip visi kiti, pakeičia šviesas ar dar ką, jis padaro visą GTA SA HD, visi pastatai, mašinos, gatvės, ginklai yra HD. Visame video įraše, pamatysite ir ginklus, skinus, bei išgirsite garsus, jeigu jums patiks ir norėsite parsisiųsti - Descriptione rasite visą informaciją. Jeigu jums tai patiko, ir norėtumėte išvysti daugiau modifikacijų iš manęs, kurios yra vien hd, nepagailėkite Rep ar parašykite komentaruose.1 taškas -
Ignas_Image užblokavo Eko_Mad
Jamal_Garret(senas) sureagavo į Ignas_Image už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ignas_Image • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Eko_Mad • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://www.part.lt/img/e341b48dcf3de726077cf158fff9d220786.png1 taškas -
Sveiki visi, šiandien važinėjau su draugu ( Tadas_Gudžiūnas ) ir jis pradėjo dainuoti, o aš netyčia paspaudžiau, filmuoti mygtuką, tai taip ir įsirašė, kaip jis dainuoja, o kaip jis nustoja. Čia aš ant prikolo įdėjau, kad būtų linksmiau jum bei kitiem forumo/serverio žaidėjam ir t.t... Ir jis kiekvieną kartą taip, kaip kalbam, tai, dažniau pafilmuosiu... Sėkmės žiūrint, pacukai Link'as: https://www.youtube.com/watch?v=cipzhH2-5oI&feature=youtu.be Oooo Biela Jaroza... Jeigu galite, paspauskite LIKE ir Subscribe, bet nebūtina.1 taškas
-
Mersas, by wolfas
Mim_Whisper sureagavo į Aiva_Bicas už temą
Tame ir pagrindine mintis buvo, kad užkniso kai į dieną po 2-3 temas visokių drakašų prikuri.1 taškas -
Mersas, by wolfas
Linas'Dpro sureagavo į Aiva_Bicas už temą
Tai aš tau ir siūlau susikurt temą ir kelt visus darbus, nes pirma tema 02.23, t.y. 11 temų per 4 dienas, laužai standartus, seniuk.1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] Vaistai
Rafael_Nadal sureagavo į Sabas_Brown už temą
Čia pilną tų pasiūlymu ypač DPD darbui , tik reikia juos padaryt Pvz : Kaip ir tavo : Medicinos reikmenys į ligoninę Maistas į piceriją Žvejybos reikmenys į žvejybos shopą ir t.t aišku jeigu keičiamas ir DPD darbas , visą tai turi vežti ir fūristai .1 taškas -
Mersas, by wolfas
Arijus_Ltu sureagavo į Modestas_Wolf už temą
o kaip sportines sedynes, vairas, medzio apdailos, kaip ijungi sviesas uzsidega magelio sviesos, kaip variklis ? čia tik langai ir ratai? nejuokink ir prisimink, pradėju modinti maždaug prieš davaitę1 taškas -
Mersas, by wolfas
Mim_Whisper sureagavo į Aiva_Bicas už temą
Tiesiog įgrįso, tavo drakoniukų temų kokį 10 modifikacijų skilty, susikurk 1 temą ir daryk pradedančiojo workshop'ą...1 taškas -
Atranka į gaujų prižiūrėtoją,
Ignas_Image sureagavo į Rokas už temą
Tema rakinama. Prižiūrėtojas renkamas.1 taškas -
Mersas, by wolfas
Linas'Dpro sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Čia man vienam tos nuotraukos kaip per minecrafto to modo viskas keturkampa?1 taškas -
Audi sport quattro b2 offroad [Edit by Wolfas]
Lil_Uzi sureagavo į Modestas_Wolf už temą
man viskas normaliai, kelk du failus tuos per spark i GTA3.img1 taškas -
Arma_Speed banned Aivaras_Blood (14)
Tommy_Cortez sureagavo į Arijus_Ltu už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Aivaras_Blood • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (surakini toliau vaziuoja) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Arma_Speed banned Auris_Gasol (13)
Tommy_Cortez sureagavo į Arijus_Ltu už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Auris_Gasol • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų buginimas (G spaudžia surakintas įspėjau daugiau negu tris kartus) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Arma_Speed banned Vydma_Seville (12)
Adidas_Never sureagavo į Arijus_Ltu už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Vydma_Seville • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų naudojimą (surakintas bugina) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Misho's Modifikacijos
Arnis_Aspire sureagavo į Misha_Morozov už temą
yo nigazz Efektų Modifikacija HD Dangaus Modifikacija Ginklų Modifikacija Ginklų Garsai https://www.youtube.com/watch?v=9zlF6ISAGbE Parsisiuntimas: http://www15.zippyshare.com/v/FYoAxtOb/file.html1 taškas -
Eilėraščio konkursas,
Marko_Escobar sureagavo į Velnelis Camel už temą
Atėjau į GreenSide, Čia draugų susiradau, Kai dm'eriai užpiso, Ėjau aima parsisiųst, Nupisau aš Marko, nupisau aš Pofka, Buvo linksma, kol Micro dar nesuitikau, Pagalvojo kad aš aimas, bandė jis prigaut, Nežinau kaip šaudyt, gal tą aimą man ištrint Ištryniau aš tą aim'ą, Stengiaus šaudyti be jo, Bet vistiek nesugebėjau, Į FreeRoam'ą nuėjau, Ten ir šaudyti išmokau, Ir C-buginti pramokau, Tik rašo man jau aimas, Rašau: *cenzūra* man ant tavęs. Jau pramokęs gerai šaudyt, Vėl grįžau į GreenSide, Kai jau šaudausi su Marko, Sausą pralaimiu, Pradėjau jį vadinti aimu, Čyteriu tikru, Štai ir vėl1 taškas -
Peikiu Medikų direktorių Pofka_Srd
Armandis_Green sureagavo į Micro_Edga už temą
O man ***** pašalinis aš ar ne , pastovėsiu už savo korišą Pofka, tu Arma kažkada gal ir buvai bahūras, o dabar prasiožinęs pamoiniakas likai ir gali rinktis jau manatkes ir skusti iš žaliosios pusės erdvių, grįšk iš kur atėjai, saulutės vaike.1 taškas -
Vallres - Vasaros prisiminimai (deep house) (original mix tape)
Stedy_Williams sureagavo į Danyal už temą
Sveiki, norėjau prisiminti vasarą taigi įrašiau pirmąjį savo mix. Hope you'll enjoy ! https://soundcloud.com/vallres/vasaros-prisiminimai Jūsų nuomonė laukiama1 taškas -
GSPD Su nauju direktoriumi!
Amanda_Candy sureagavo į Marko_Escobar už temą
Na štai, ilgai nedelsiau, jau po poros dienų skelbiu analizę į PD direktoriaus vietą! Tikiuosi manes akmenim nemėtysit, nes ieškojau žmogaus ne to, kurį visuomenė labiausiai palaikė, bet to, kuris vadovautų stabiliausiai ir efektyviausiai. Sėkmės skaitant visus 1927 žodžius šioje analizėje. Anketos, kurios nėra vertinamos dėl neatliktų minimalių reikalavimų arba jose prirašytą nesąmonių: Rokas_Freaks Lukas Stefan_Persson Fantom_Live - skaičiau, bet reiktų labiau pasistengt. Impressible_Lauriz Hot_Anonymous Paulius_Lighter Green_Dede - skaičiau, bet kandidatai per stiprūs, kad lygiuotum1 taškas -
Greenside.lt atributika!
Ace_Hood sureagavo į Impressible_Lauriz už temą
Į šitą temą kelsiu visus savo darbus kurie susiję su Greenside.lt projektų! ----------------------------------------------------- DARBŲ PARAŠAI SU PAKVIETIMU. ----------------------------------------------------- PARAŠAI PROJEKTO ŽAIDĖJAMS! -----------------------------------------------------1 taškas -
Kam reikalingi kreditai mūsų serveryje? Mūsų projekte kiekvienas serverio žaidėjas turi galimybę įsigyti kreditų mūsų internetinėje parduotuvėje. Žaidėjai kreditus gali išsikeisti serveryje į tam tikras paslaugas. Paslaugos žaidėjams yra reikalingos jausti dar didesniam malonumui, kurį jaučia kiekvienas mūsų serverio žaidėjas žaisdamas pas mus. Ar pirkti yra saugu? Pirkti kreditus mūsų sistemoje yra visiškai saugu, nes bendradarbiaujame su viena iš didžiausių tarptautinių įmonių "EVP International", kuri garantuoja kiekvienam savo klientui greitį, naudą ir patikimumą. Daugiau informac1 taškas