Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.03 visose vietose

1. Sveiki , gryžau su nauju video, seniai kuriau tai nesmerkit,bet tikiuosi patiks https://www.youtube.com/watch?v=go8ksZYIpGQ&feature=youtu.be Žiūrėkite HD
    5 taškai
  2. Grožėkitės kas vyksta policijos kanale kai susitinka Paulius_Micro (Tarakonas) VS Ivan_Petrov gero klausymo
    5 taškai
  3. Turėtų atblokuoti, mano manymu nes sakė Rokas nečytinai. Bet jis apts nuspres, jaigu atblokuos kitą kartą tikrai neatblokuos su tokiais įrodymais.
    3 taškai
  4. Tarakonas, kas tas? Tokio negirdėjęs. AND IVANAS STRIKES AGAIN http://www.part.lt/img/938529e5a19f1800e7d86eb0d72b64de844.png
    3 taškai
  5. Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Wall_Street ✔ Koks tai pasiūlymas: "Savo turto ribojimas" ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na siūlau,kad serveryje atsirastu šokia tokia tvarka, dėl namų ir biznių, tai yra ,kad serveryje ant vieno vartotojo vardo būtų galima turėti ne daugiau,kaip 2namus, taip pat ir dėl biznių. Tiesiog, manau kad tai yra šiek tiek gopšus varijantas susigrobti viską, dėl to nepaliekama jokio šanso serverio žaidėjams, naujokams. Kai kuriems žaidėjams gali pasirodyti, kad tai yra savanaudiška ir nesąžinigna, tad manau šia tema reiktu u
    2 taškai
  6. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: augalų parduotuvė ir jų auginimas. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti augalų parduotuvę kurioje eitu pirkt augalus ( yra objektų tikrai gražių bei gerų augalų kurie nėra buginti). Taip pat naujas verslas su papildomu pelnu. Augalus galima būtu auginti savo name. Taip pat juos reiktu prižiūrėti. Kas savaite bent kartą palaistyti, kitaip jie dings. Taip pat būtu galima pirkti augalus ir lauke. Tai būtu kažkokie medžiai, palmės. Juos sodinti eitu tik savo namo teritorijoje. Bet jų prižiūrėti nereikėtu. Neturint
    2 taškai
  7. Sveiki čia bus keliami mano darbai bet nekelsiu į jokius imgur ir panašiai nes niekas neperžiuri visų ir panašiai geriau yra taip kelti paprastai ir viskas. NORIU PASAKYTI PATIKO? SPAUSK PATINKA 5LIKES IR BUS ATNAUJINIMAS
    2 taškai
  8. Don_Аlvarez

Unban Don_Alvarez [2]

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Don_Alvarez • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Arnis_Selfie • Už ką buvote užblokuotas ?: Cheat nors nesimato kad čytas ,video 9 sek , reikėjo 20 daryt tada matytus kad čytas ar ne dabar 9 sek , video : • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :http://www.part.lt/img/251d892c61035daca5af4873d6aa8f4e393.pngAš nežinojau kad foto reikią daryti po bano gavimo , praitame serveryje tai nebuvo ...
    2 taškai
  9. Anketa netvarkinga. Matosi kaip paleidai ir spėjo įeit. Atnaujinimuose sutvarkyta ir vaikščioti į interjerą surakintam nebėra galimybės.
    2 taškai
  10. http://greenside.lt/index.php?/topic/3529-unban-pofka-srd/#entry40221 kaip linksma iš jūsų pasišaipyti, kur čia klaidos išnaudojimas? Jei tu mane atrakinai aiškiai matos.
    2 taškai
  11. O kodėl nepadarei per "TAB" jo info, gal jam lagg'as didžiulis buvo ?
    2 taškai
  12. Labas Vakaras, 100proc, turėtu atblokuoti,nes šaudė su AK-47 ir pataikė tik gal 3kulkas kurios padaro mažai DMG, gali būt įvairiu priežasčiu kad jam hp nesiimė , ping,fps,lagg. Video permažas pašaudė 2sekundes, Video nieko neįrodantis, pertrumpas. MANO NUOMONĖ.
    2 taškai
  13. "Negyvenu kaime kad man kiaules šert, bet patarčiau tau savo mamos kiaule nevadint" - va čia tai kozeris. Ach, tas Marijampolės barako bazaras, be akmenų mėtymo ir bandymo vierchą primest nieko daugiau nemoka ))))))))))))
    2 taškai
  14. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: James_Sephen ✔ Koks tai pasiūlymas: Pralaimėjus PD grobimą nuo jų pelno nuskaičiuotų tuos 4-5k. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Vyksta grobimas tarkim BANKO. Mentai net bijo lysti į vidų,nes krenta kaip lapai. Pasibaigus grobimui jie laukia laukia ir tik laukia momento kol mes išlysim ir sumes į jail. Tai siūlau jai PD neišminuoja nuo jų pelno nuskaičiuoja pinigus,o jai išminuoja nuo gaujų nuema. Tai biškį nors motyvuotų eiti į vidu ir nebijoti,nes nuo to priklausytų jų ten tos premijos/algos. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Geriau. ✔ K
    1 taškas
  15. Salvatore_Greco

Repas .

Gal kas klauso repą? Jei klausai, numesk savo dainas . Mano:
    1 taškas
  16. Siūstis: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/5943-bmw-e34-535i-taxi.html
    1 taškas
  17. Manau video nieko neįrodo,nes man lagino,tuo labiau matosi ant galo kad lagina ir tik jiem pašovus vėliau hp nueina.
    1 taškas
  18. VIP narys nebus baudžiamas.
    1 taškas
  19. John_Extazy

Unban John'Extazy

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John'Extazy • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Gedas'Gedaitis • Už ką buvote užblokuotas ?: Free banas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://greenside.lt/index.php?/topic/3490-peikiu-gedas-gedaitis/#entry40029 Nemaniau jog gavus "Free ban'ą" reikėtų daryti nuotrauką iškarto po užblokavimo.
    1 taškas
  20. Aišku kad Blusius , mano drg jis , vežiu serga bšk . Kadangi už tave pavotinau nereikės atiduot euru Nedėkit isp aš draugiškai su drg bff Ivanas tą patį per tą patį Pas mane su kažkokiu koliojos , tai pritrūko žodžių tai tą patį per tą patį ;D
    1 taškas
  21. O aš maniau, kad galima tik po 1 turėt, jei ne tai aišku, kad taip negražu. Už šį pasiūlymą.
    1 taškas
  22. "weilokas" nu p* klyčka kuria ryže gavau dabar taip visi stumia. *cenzūra* my life
    1 taškas
  23. Man tai pramušė, kai pas Ivaną katė morčiuot pradėjo :D
    1 taškas
  24. Kadangi pavyko užfiksuoti kuomet žaidėjas naudoja žaidimą lengvinančias programas, įrodymus pateiksiu aš: https://www.youtube.com/watch?v=Xd9g94nu4uo&feature=youtu.be
    1 taškas
  25. uz labai puikus pasiulymas, ir kad veiktu tik gaujos nariams, visgi jei gaujos tai turi siauteti ir saudyti.
    1 taškas
  26. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Wall_Street • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų naudojimas (Perspėjau daugiau nei tris kartus) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  27. Tai moku aš, man tai pofik. Bet yra kur verkia dėl jo.
    1 taškas
  28. *cenzūra*l tu... neturiu jokiu inv... dar ne toks daunas, kad krc naudociau tokius sudus... akivaizdziausias dalykas, prigauti lengva kai nezinau...
    1 taškas
  29. Arijus_Ltu

UNBAN Arma_Speed

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Serveris • Už ką buvote užblokuotas ?: FakeKill (buvo treniruotė laipiojom kliutimis nukritau iš aukštai miriau ir fake kill gavos) • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    1 taškas
  30. Nežinau kurį tau daryt, nes neapsisprendėlis esi : 5 like Jamal, už like tokių avatarų nedarysiu
    1 taškas
  31. Spalvos nedėčiau nes tiesiog per prasta kokybė, sms fotkei nėra vietos. DARBAS UŽRAKINTAS. ESATE NEPAGEIDAUJAMAS.
    1 taškas
  32. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Streetui_Pi*da • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  33. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Damn_Andzej • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Freeban. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://imgur.com/a/4ZEAs
    1 taškas
  34. Na būna pasitaiko, kad sumaišai ID. Susitarem gražiai, pretenziju vienas kitam neturim.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.