Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.03 visose vietose
-
Greenside.lt - apie serverį
Fedia_Damnas ir 4 kiti sureagavo į Misha_Morozov už temą
Sveiki , gryžau su nauju video, seniai kuriau tai nesmerkit,bet tikiuosi patiks https://www.youtube.com/watch?v=go8ksZYIpGQ&feature=youtu.be Žiūrėkite HD5 taškai -
Paulius_Micro(Tarakonas) VS Ivan_Petrov
Lukas_High ir 4 kiti sureagavo į Arijus_Ltu už temą
Grožėkitės kas vyksta policijos kanale kai susitinka Paulius_Micro (Tarakonas) VS Ivan_Petrov gero klausymo5 taškai -
Unban Don_Alvarez [2]
Paulius'Ghost ir 2 kiti sureagavo į Matt_Inside už temą
Turėtų atblokuoti, mano manymu nes sakė Rokas nečytinai. Bet jis apts nuspres, jaigu atblokuos kitą kartą tikrai neatblokuos su tokiais įrodymais.3 taškai -
Karolis_Neon ir 2 kiti sureagavo į Paulius_Micro už temą
Tarakonas, kas tas? Tokio negirdėjęs. AND IVANAS STRIKES AGAIN http://www.part.lt/img/938529e5a19f1800e7d86eb0d72b64de844.png3 taškai -
{Serverio pasiūlymas} Namai, bizniai.
Ernestas ir kitas sureagavo į Wall_Street'as už temą
Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Wall_Street ✔ Koks tai pasiūlymas: "Savo turto ribojimas" ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na siūlau,kad serveryje atsirastu šokia tokia tvarka, dėl namų ir biznių, tai yra ,kad serveryje ant vieno vartotojo vardo būtų galima turėti ne daugiau,kaip 2namus, taip pat ir dėl biznių. Tiesiog, manau kad tai yra šiek tiek gopšus varijantas susigrobti viską, dėl to nepaliekama jokio šanso serverio žaidėjams, naujokams. Kai kuriems žaidėjams gali pasirodyti, kad tai yra savanaudiška ir nesąžinigna, tad manau šia tema reiktu u2 taškai -
[Pasiūlymas serveriui] Augalų parduotuvė
Madd_Lion ir kitas sureagavo į Rafael_Nadal už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: augalų parduotuvė ir jų auginimas. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti augalų parduotuvę kurioje eitu pirkt augalus ( yra objektų tikrai gražių bei gerų augalų kurie nėra buginti). Taip pat naujas verslas su papildomu pelnu. Augalus galima būtu auginti savo name. Taip pat juos reiktu prižiūrėti. Kas savaite bent kartą palaistyti, kitaip jie dings. Taip pat būtu galima pirkti augalus ir lauke. Tai būtu kažkokie medžiai, palmės. Juos sodinti eitu tik savo namo teritorijoje. Bet jų prižiūrėti nereikėtu. Neturint2 taškai -
Montės | GFX darbai.
Paulius'Ghost ir kitas sureagavo į Aivaras`Acme už temą
Sveiki čia bus keliami mano darbai bet nekelsiu į jokius imgur ir panašiai nes niekas neperžiuri visų ir panašiai geriau yra taip kelti paprastai ir viskas. NORIU PASAKYTI PATIKO? SPAUSK PATINKA 5LIKES IR BUS ATNAUJINIMAS2 taškai -
Unban Don_Alvarez [2]
sw_sw ir kitas sureagavo į Don_Аlvarez už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Don_Alvarez • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Arnis_Selfie • Už ką buvote užblokuotas ?: Cheat nors nesimato kad čytas ,video 9 sek , reikėjo 20 daryt tada matytus kad čytas ar ne dabar 9 sek , video : • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :http://www.part.lt/img/251d892c61035daca5af4873d6aa8f4e393.pngAš nežinojau kad foto reikią daryti po bano gavimo , praitame serveryje tai nebuvo ...2 taškai -
Arma_Speed banned Pofka_Srd (17)
Matt_Inside ir kitas sureagavo į Edis_Kingston už temą
Anketa netvarkinga. Matosi kaip paleidai ir spėjo įeit. Atnaujinimuose sutvarkyta ir vaikščioti į interjerą surakintam nebėra galimybės.2 taškai -
Arma_Speed banned Pofka_Srd (17)
Matt_Inside ir kitas sureagavo į Pofka_Srd už temą
http://greenside.lt/index.php?/topic/3529-unban-pofka-srd/#entry40221 kaip linksma iš jūsų pasišaipyti, kur čia klaidos išnaudojimas? Jei tu mane atrakinai aiškiai matos.2 taškai -
Unban Don_Alvarez [2]
Kevin_Costner ir kitas sureagavo į Paulius'Ghost už temą
O kodėl nepadarei per "TAB" jo info, gal jam lagg'as didžiulis buvo ?2 taškai -
Unban Don_Alvarez [2]
Don_Аlvarez ir kitas sureagavo į Kevin_Costner už temą
Labas Vakaras, 100proc, turėtu atblokuoti,nes šaudė su AK-47 ir pataikė tik gal 3kulkas kurios padaro mažai DMG, gali būt įvairiu priežasčiu kad jam hp nesiimė , ping,fps,lagg. Video permažas pašaudė 2sekundes, Video nieko neįrodantis, pertrumpas. MANO NUOMONĖ.2 taškai -
Aiva_Bicas ir kitas sureagavo į Anthony_Martial už temą
"Negyvenu kaime kad man kiaules šert, bet patarčiau tau savo mamos kiaule nevadint" - va čia tai kozeris. Ach, tas Marijampolės barako bazaras, be akmenų mėtymo ir bandymo vierchą primest nieko daugiau nemoka ))))))))))))2 taškai -
[Pasiūlymas serveriui] Gaujos / PD veikla
Arijus_Ltu sureagavo į James_Stephen už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: James_Sephen ✔ Koks tai pasiūlymas: Pralaimėjus PD grobimą nuo jų pelno nuskaičiuotų tuos 4-5k. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Vyksta grobimas tarkim BANKO. Mentai net bijo lysti į vidų,nes krenta kaip lapai. Pasibaigus grobimui jie laukia laukia ir tik laukia momento kol mes išlysim ir sumes į jail. Tai siūlau jai PD neišminuoja nuo jų pelno nuskaičiuoja pinigus,o jai išminuoja nuo gaujų nuema. Tai biškį nors motyvuotų eiti į vidu ir nebijoti,nes nuo to priklausytų jų ten tos premijos/algos. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Geriau. ✔ K1 taškas -
Repas .
Karolis_Jakuza sureagavo į Salvatore_Greco už temą
Gal kas klauso repą? Jei klausai, numesk savo dainas . Mano:1 taškas -
BMW E34 Dušmankė.
Wall_Street'as sureagavo į Big_Bang už temą
Siūstis: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/5943-bmw-e34-535i-taxi.html1 taškas -
Matt_Inside Banned Kiwis_Green
Rytis'Bit sureagavo į Kiwis_Green už temą
Manau video nieko neįrodo,nes man lagino,tuo labiau matosi ant galo kad lagina ir tik jiem pašovus vėliau hp nueina.1 taškas -
1 taškas
-
Unban John'Extazy
Mantas sureagavo į John_Extazy už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John'Extazy • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Gedas'Gedaitis • Už ką buvote užblokuotas ?: Free banas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://greenside.lt/index.php?/topic/3490-peikiu-gedas-gedaitis/#entry40029 Nemaniau jog gavus "Free ban'ą" reikėtų daryti nuotrauką iškarto po užblokavimo.1 taškas -
Paulius_Micro sureagavo į Sabas_Brown už temą
Aišku kad Blusius , mano drg jis , vežiu serga bšk . Kadangi už tave pavotinau nereikės atiduot euru Nedėkit isp aš draugiškai su drg bff Ivanas tą patį per tą patį Pas mane su kažkokiu koliojos , tai pritrūko žodžių tai tą patį per tą patį ;D1 taškas -
{Serverio pasiūlymas} Namai, bizniai.
Madd_Lion sureagavo į Rafael_Nadal už temą
O aš maniau, kad galima tik po 1 turėt, jei ne tai aišku, kad taip negražu. Už šį pasiūlymą.1 taškas -
Matt_Moretti sureagavo į Lukas Front už temą
"weilokas" nu p* klyčka kuria ryže gavau dabar taip visi stumia. *cenzūra* my life1 taškas -
Will_Smith sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Man tai pramušė, kai pas Ivaną katė morčiuot pradėjo :D1 taškas -
[2] Deivis_Nike banned Josh_Mad
Tomas_Gokusan sureagavo į Arvydas_Torres už temą
Kadangi pavyko užfiksuoti kuomet žaidėjas naudoja žaidimą lengvinančias programas, įrodymus pateiksiu aš: https://www.youtube.com/watch?v=Xd9g94nu4uo&feature=youtu.be1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] Gaujos veikla.
James_Stephen sureagavo į Vendelis_Savas už temą
uz labai puikus pasiulymas, ir kad veiktu tik gaujos nariams, visgi jei gaujos tai turi siauteti ir saudyti.1 taškas -
Arma_Speed banned Wall_Street (16)
Lukas_High sureagavo į Arijus_Ltu už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Wall_Street • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų naudojimas (Perspėjau daugiau nei tris kartus) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
C-bug išemimas/palikimas
Matt_Outside sureagavo į Paška už temą
Tai moku aš, man tai pofik. Bet yra kur verkia dėl jo.1 taškas -
Unban Vendelis_Savas
Mantas sureagavo į Vendelis_Savas už temą
*cenzūra*l tu... neturiu jokiu inv... dar ne toks daunas, kad krc naudociau tokius sudus... akivaizdziausias dalykas, prigauti lengva kai nezinau...1 taškas -
UNBAN Arma_Speed
Lukas_High sureagavo į Arijus_Ltu už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Serveris • Už ką buvote užblokuotas ?: FakeKill (buvo treniruotė laipiojom kliutimis nukritau iš aukštai miriau ir fake kill gavos) • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :1 taškas -
GreenSide grafikos parduotuvė
Rytis'Bit sureagavo į Ignas_Image už temą
Nežinau kurį tau daryt, nes neapsisprendėlis esi : 5 like Jamal, už like tokių avatarų nedarysiu1 taškas -
GreenSide grafikos parduotuvė
Vilius_Infernus sureagavo į Misha_Morozov už temą
Spalvos nedėčiau nes tiesiog per prasta kokybė, sms fotkei nėra vietos. DARBAS UŽRAKINTAS. ESATE NEPAGEIDAUJAMAS.1 taškas -
Zilvis_Chuwak banned Streetui_P [10]
Arijus_Ltu sureagavo į Žilvinas* už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Streetui_Pi*da • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Zilvis_Chuwak banned Damn_Andzej [6]
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Damn_Andzej • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Freeban. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://imgur.com/a/4ZEAs1 taškas -
UNBAN Vismantas_Tequila
Na būna pasitaiko, kad sumaišai ID. Susitarem gražiai, pretenziju vienas kitam neturim.1 taškas