Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.07 visose vietose

1. vienas žmogelis prašė išnaujo įdėt, tai įdedu:
    6 taškai
  2. Informacija dėl "TeamSpeak" serverio, : ) 2015.03.09 "TeamSpeak" serveris vėl veikia! Atsiprašome už nesklandumus, Pagarbiai GreenSIDE.LT administracija.
    5 taškai
  3. AVATARAI ( 1 ATNAUJINIMAS - KARIUOMENĖ, TEISĖSAUGA ) ( 2 ATNAUJINIMAS - ĮVAIRŪS ) PARAŠAI: (1 ATNAUJINIMAS - SPORTAS) (2 ATNAUJINIMAS - MOTO KROSAS)
    2 taškai
  4. Esant medinėje gėdos stulpo dalyje - dirbti darbe su pakvietimu leidžiama. Šis mano atnaujinimas atliktas prieš porą dienų. Tad gal ant to laiko pataikėt, kad to nežinojot, nežinau. Esmė tokia - čia tema ne kaip papeikimo, bet moralo, kuris yra priimtas. Iš mano situacijos - čia šioks toks nesusipratimas, galima buvo išvengti to išmetimo iš darbo. Bet kaip už kadro ten jum gavosi - neįlysiu, tad kaip išsivaizduoju taip remiuosi. Direktorius jau ne kartą pastebėtas šaudant, kuomet direktorius darbuotojus skatina to nedaryti. Tas pats ir su necenzūrine leksika teamspeake. Direktoriui duotas neof
    2 taškai
  5. Sveiki, išviso bus 5LIKE.
    2 taškai
  6. Sveiki, už darbą išviso 5LIKE.
    2 taškai
  7. Vps, nežinau ko tu norėjai 2like
    2 taškai
  8. Tokių temų kurti negalima, nes tai neturi jokios prasmės. Tema rakinama.
    2 taškai
  9. 2 taškai
  10. Atnaujinimas: Paprasti parašai: Darbams:
    2 taškai
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Agnius Torres Jūsų vardas realiame gyvenime : Agnius Kiek jums metų ? : 19 Iš kokio miesto esate? : Vilnius Jūsų charakterio savybės : Esu prie prikolo nemegstu rimtu zmoniu, kartais jus izeisiu,bet nesusireiksminkit its only for fun. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Tusai baliai vakareliai fiestos. Sportas, kaip tik dabar ruosiuosi vasaros sezonui ,,Estetinis kolturizmas,, Megstu kovini sporta, esu MMA fanas, seniau lankiau MuayThai.Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Visos geros blogu neturiu. Jūsų nuotrauka (būtina) : Tik del kars
    1 taškas
  12. Sveiki , gryžau su nauju video, seniai kuriau tai nesmerkit,bet tikiuosi patiks https://www.youtube.com/watch?v=go8ksZYIpGQ&feature=youtu.be Žiūrėkite HD
    1 taškas
  13. Sveiki, kadangi mane visas šitas sudomino dalykas - rašyti blogus, nors pas visus, kiek pastebėjau - biografijos, kurios susiję su šiuo žaidimu. Žodžiu, daug nerašinėsiu, sėkmės skaitant. Pirmas skyrius - pradžia žaidžiant SA:MP Neprisimenu visko puikiai, bet kažką papasakosiu. Kai buvau dar tik šeštokas, mokykloj klasiokai pastoviai kalbėdavo apie GTA:SA, tad jų pokalbiai sudomino ir mane. Pats tai žaidžiau per xbox konsolę, online nežinodavau, svarbu eidavo kodus jungtis ir šaudyt į praeivius. Papasakojau viską klasiokams, tie man sako "Kodėl tau nepabandžius SA:MP?". Susidomėjau. Pa
    1 taškas
  14. Eko'Mad

"Eko Modding"

Tai vat pradėjau žaisti šiame serveryje, bei laisvalaikiu modinti. Taigi sugalvojau sukurti temą kurioje rodysiu savo darbus.. Nemodinau nemažą laiko tarpą, grįžau prie šio užsiėmimo prieš gerą savaitę, gal mažiau gal daugiau ir paimiau naują projektą. Honda Civic 6gen Coupe Stock'as buvo paimtas iš lenkų Uždėti nauji ratai, išimti saugos lankai, pakeistos sėdynės, perdažyta į pilką spalvą. Buvo nupirkti ir uždėti ebay, variklis, uždėti numeriai. Kurį laiką buvo ieškomas hood bra, bet galų gale su žmogaus pagalba buvo padarytas ir uždėtas.Sportinis vairas, neka
    1 taškas
  15. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: Siūlau 2 naujas parduotuves. Laikrodžių ir kepurių ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau paprastą dalyką. Tiesiog aš kai mėgėjas matyti daug visko žaidime šiame tai siūlau padaryti kepurių ir laikrodžių parduotuves. Foto įkelsiu kur jos galėtu būt, tik reiktu juose interjero. Jei nepatiks ši vieta, tai galit ieškoti kitos. Taip pat laikrodžių rūšių būtu 15 vienetų. Kepurių daugiau. Taip pat visus šiuos dalykus galėtu vežti DPD darbuotojai . Dar vienas dalykas, kai nusipirktum šitus dalykus būtu galima juos laikyti savo
    1 taškas
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rafael_nadal • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : James_Corleone • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: tai nėra info, o skelbimas • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :
    1 taškas
  17. Sveikas, malonu sėkmės žaidime ir gyvenime
    1 taškas
  18. Labas Raimi,malonu susipažint,sekmės tau.
    1 taškas
  19. As Torres nr1. Plbm taskau varske ant batono RKS. Sekmes kentams gi nereikia.
    1 taškas
  20. Sveikas Torres'ai nr2, atrodai rimts kents Sekmytės tau čia.
    1 taškas
  21. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pofka_Srd • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : James_Corleone, Vitalikas_Slim • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinmą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=6AYooiPAKuo&feature=youtu.be James šaude su vadinamu rapid, pažiūrėk Edi kaip eina kulkos ir kaip greit hp nueina, o tokio dmg neina daryti su SG. O Vitalikas su dviračiu teleportą padare - ko neina padaryti !
    1 taškas
  22. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Madd_Lion • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Arvydas_Torres • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: Medikų • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Įtraukimą į b-list pačiam privertus atsistatydinti. Marko, esu mediniam stulpe, tu Arvydui atskaitei moralą dėl manęs, o jis savo postą saugo kaip patį save ir gali dėl jo kalnus nuvers, mane pasikvietė į TS ir pasiūlė susimokėt tau išpirkimą, kadangi neturėjau tuo metu laisvų pinigų, mane privertė palikti firmą. Arvydai, tai garbės reikalas, bet čia tu pasišiukšlinai. Atėjus į darbą išvardyj
    1 taškas
  23. Sveiki, išviso bus 5LIKE.
    1 taškas
  24. Jau zaidziau, baigiau ties kazkuria tutorial misija,nes KEIKSMAŽODIS, bet zadu pabaigt ji. Nubaustas žodiniu įspėjimu už keiksmažodžių vartojimą. Visos forumo taisyklės čia.
    1 taškas
  25. Sveikas sveikas Nemaniau, kad tu čia užklysi pažaist :| Šitas mldc gerbkit ir mylėkit
    1 taškas
  26. Dabar skaitykit idėmiai. Žiūrėkit video nuo 22sec iki 24 sec, ir matos kaip Misha_Morozov su Smoth cam laksto ir šaudo į Dona o kaip Su Smoth kamera šaudai kitam nesima HP, totalus vertimas, neatlaikot spaudimo ir verkiat čia.
    1 taškas
  27. pofka pofka... ar čia čytas... užsibugino žmogui afk ir tiek. Dieve....
    1 taškas
  28. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Fedia_Damnas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kevin_Costner • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaun4jimas (Susitarėmė šaudytis 1x1 iš 3`000€, jis pralaimėjo ir atsisakė mokėti). Jai reikia Arma_Speed turi filmuotą medžiagą. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  29. Nuo pirmo papeikimo kuomet jis buvo parašytas dėl ginklų naudojimo aš daugiau ginklo nebenaudojau, kadangi žinau, jog direktorius negali taip elgtis. Savo taisyklių aš tikrai nelaužau, o jei tau atrodo kitaip - kitą kartą turėk įrodymus su kuriais galėtum pagrįsti savo papeikimą bei uždirbti man įspėjimą. Geros dienos
    1 taškas
  30. Sveikas, visų pirmą siūlyčiau tau visuomet turėti įrodymus, o ne nepagrįstai kalbėti. Man pats Marko pasakė, jog tu esi gėdos stulpe, todėl turėjau susisiekti su tavimi, ir kuomet susisiekiau tu atsisakei susimokėti Markui, todėl privalėjau tave išmesti, bet kadangi tuo metu buvau nepelnytai užblokuotas - išmesti tavęs iš darbo neturėjau galimybės, todėl pasiūliau palikti darbą pačiam, o kadangi tu bet kokiu atveju neišdirbai reikiamą laiką - automatiškai keliavai į medikų juodąją knygą. Beje matosi, jog čia yra bandoma mane nepagrįstai nuversti, todėl apie vertimus galėsime pakalbėti prie puo
    1 taškas
  31. Rokas

Unban Wall_Street

Atblokuotas 1/1. Kitą kartą su tokiais įrodymais nebūsi atblokuotas.
    1 taškas
  32. :oo kai geruliai darbai, panaudosiu vieną
    1 taškas
  33. Sony Vegas Pro 11 :http://m.en.softonic.com/app/sony-vegas/download Sony Vegas Pro 12 :http://www.sonycreativesoftware.com/download/updates/vegaspro12 Imk šį sony vegasą ir naudok! Limitą žmogau. Paprasta čia
    1 taškas
  34. Taigi dalinuosi savo avatarais,gan seniai nedariau išskirkit tema jei galima. 5LIKE|UPDATE
    1 taškas
  35. Grožėkitės kas vyksta policijos kanale kai susitinka Paulius_Micro (Tarakonas) VS Ivan_Petrov gero klausymo
    1 taškas
  36. Išties gražūs darbai, gal kada nors ir reiks užsidėt
    1 taškas
  37. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Wall_Street • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų naudojimas (Perspėjau daugiau nei tris kartus) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  38. Arijus_Ltu

UNBAN Arma_Speed

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Serveris • Už ką buvote užblokuotas ?: FakeKill (buvo treniruotė laipiojom kliutimis nukritau iš aukštai miriau ir fake kill gavos) • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    1 taškas
  39. Gražūs! Papildau dėl penkių žodžių.
    1 taškas
  40. Tomas_Gokusan

Banned PASKA

Labai atsiprašau, kad komentuoju, bet Grisha, Paška aš pažystu, mes bendroje gaujoje esam, jam beveik ping'as būna virš 150 ir jam lagina, bet šį kartą jam lagino, arba išviso, gal tu nebanink jeigu neturi normalaus kompiuterio tai nufilmuoti? Kaškoks naujokas atėjas pradėjo čia visiem knisti protą... nemanau, kad tvarkinga anketa. UNBAN jį. #Temoje gali komentuoti tik užblokuotasis ir administratorius užblokavęs žaidėją, kiti vartotojai už bereikšmius komentarus baudžiami forumo įspėjimais. Vienas įspėjimas.
    1 taškas
  41. Taip, manau išvis, reikia sumažinti jų tų greičio matuoklių, nes dabar ti grynas šššš.
    1 taškas
  42. Sveiki, visi užrašai yra nemanno, bet radau internete. Žiūrėkit ir skaitykit į sveikatą. Greiti ir įsiutę “ („Fast & Furious“) franšižė bus tęsiama toliau, tačiau jau be režisieriaus Justino Lin, kuris režisavo paskutinę, šeštąją, „Greiti ir įsiutę “ dalį, o prieš tai vadovavo „Greiti ir įsiutę: Tokijo lenktynės“ („The Fast and the Furious: Tokyo Drift“, 2006), „Greiti ir įsiutę 6“ („Fast & Furious“, 2009) kūrimui. Justinas Lin apie savo sprendimą kino studiją „Universal Pictures“ informavo praėjusią savaitę. Pasak šaltinių, šis sprendimas buvo priimtas dėl laiko terminų. Atrodo „Univ
    1 taškas
  43. Nori tą patį ššš padaryti kaip iš LMG? Prieš, nereikia.
    1 taškas
  44. Sveikas, malonu susipažinti. Ko toks susiraukęs? Bijojei fotkintis? Pasakyk tiesą savo mamytet, Erni! Beje ! Nesidėk sau daugiau niekada rep ir neraganėk.. o šiaip tau maladiec bičiuks esi. Pažystamas. ;*****
    1 taškas
  45. Nuo seniau turiu pasidaręs rangus, niekur jų nenaudojau ir niekam neesu jų dalinęs, tad mėgaukitės. Jei ir tiesiog išsikarpys kažkas juos, man *cenzūra*.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.