Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.12 visose vietose

1. Iš vakarykšės dienos , Mafijos_Tėvas susavo Rusais ; Ignu, Edžiu , Jeremiu , Ryčiu su tankais bandė okupuoti GreenSide miestelius , civiliai jiems užkirto kelią .Žuvo keli nekalti rusai ir pora civilių . Su praėjusia Kovo 11 .
    9 taškai
  2. Sveiki, nesenai grįžau prie grafikos darbų ir norėčiau nuomonių. Aš neesu ir nebebūsiu SAMP žaidėju, bet kadangi ankščiau buvau žinau, kad tai gera vieta rasti kritikų. Tad padariau kelis gif darbus šio serverio tema, lauksiu nuomonių. 1 darbas: 2 darbas: 3 darbas: 4 darbas: Ai ir čia mano logotipas, kurį dažniausiai dėsiu ant savo darbų: Ačiū visiems kas komentuoja ir kritikuoja mano darbus.
    3 taškai
  3. Seniai bedariau avatarus, bet va jums:
    2 taškai
  4. Anketa netvarkinga. Kitą kart pateikit ne 2 sekundžių video.
    2 taškai
  5. Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž
    1 taškas
  6. Hey,noriu pasidalinti savo avatarais ATNAUJINIMAS NR: 1 SURENKU 5 LIKE IR ĮKELSIU NAUJĄ 2 ATNAUJINIMA
    1 taškas
  7. Taigi Mafijos_Tevas - Putinas, nusprendė užpulti GreenSide, keletą foto iš įvykio (video greit atsiras): Ir čia kaip Tėvas mane įžeidė: Kartoju: Ryt atsiras video, su emocijom ir kt (turbūt), nes šiandien nebespėsiu, Peace
    1 taškas
  8. Sveiki, bučiau viską aš nufilmavęs,bet negalėjau, bet ačiū Pofkai. Filmavimas/Muzika - Pofka_Srd Montavimas - M_M Žiūrėkite HD https://www.youtube.com/watch?v=uCSrKrUf3eg&feature=youtu.be Muzika - Dope D.O.D. - What happend
    1 taškas
  9. Viskas aišku kodėl visas serveris ant tavęs stūmia, esi akiplėša, paklausiau paprasto klausimo ir į tą normaliai neatsakai. Ilgai čia neišžaisi manau
    1 taškas
  10. Tousaint_Haddlow

MY GTA

ne lievi pats pabandyk taip uzmodint visa gta
    1 taškas
  11. Nico_Moretti

Unban John'Extazy

Never skip left leg day
    1 taškas
  12. Galėtų padaryt, kad perkamas adminas už krd negalėtų banint, nes dabar su kažkokiais 1 sec video šūdą mala ir lieka be įsp
    1 taškas
  13. Mes taip pat nesakom, kad pavydas yra geras dalykas.
    1 taškas
  14. Išties smagus karas buvo, dalyvavau ir man rodo nuotrauką vieną turiu tad štai tik trešdalis žmonių kiek mūsų buvo susivienije prieš rusus P.S Nespėjau užfiksuoti kadrų prieš karą Tačiau čia karo nuostoliai ir ligoninėje daug nukentėjusių.
    1 taškas
  15. Bandžiau pamatyti save, bet labai nedaug matosi. Geras video patiko pasižiūrėti ir aiškun bus prisiminimas apien šia diena serveryje.
    1 taškas
  16. Puikus minėjimas šiai labai svarbiai šventei Lietuvai , manau šis įvykis atspindi serverio būkle ir savininku sumanuma , tiesiog puiku.
    1 taškas
  17. Labai gerai , matau kaip aš bėgu ir visi į mane lesa . Gražiai atrodė . Liuks sabas
    1 taškas
  18. 1 taškas
  19. *cenzūra* ateik į servą duosiu gun nusišauk.. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką;
    1 taškas
  20. Tarakonas, kas tas? Tokio negirdėjęs. AND IVANAS STRIKES AGAIN http://www.part.lt/img/938529e5a19f1800e7d86eb0d72b64de844.png
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.