Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.24 visose vietose

1. Atranka į tvarkos prižiūrėtojus, Kokia tvarkos prižiūrėtojų paskirtis serveryje? Tvarkos prižiūrėtojai privalo teikti visokeriopą pagalbą žaidėjams serveryje. Šiems prižiūrėtojams bus suteikti nemokami administratorių statusai serveryje, kuriuos jie privalės naudoti ne savo labui, o siekiant suteikti pagalbos žaidėjams ir prižiūrėti serverį, jog jame nebūtų netvarkos. Ko reikia, jog galėčiau tapti tvarkos prižiūrėtoju? Į šias pareigas rinksime tris aktyvius žaidėjus, kurie jau susipažino su serveriu ir galės suteikti pagalbos iš savo sukauptos patirties mūsų serveryje. Norint tapti v
    11 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Pofka_Srd • Kiek jums metų? : 15 metų. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Tvarkos prižiūrėtoju norėčiau tapti dėl to jog suaktyvinti serverio žaidimą ir administratorių darbą, manau kiekvienas šiuo metu žaidžiantis žaidėjas serveryje, mato jog jame nėra ką veikti apart to jog važinėti su darbiniu transportu ar su grupuote kelti šurmuli miesteliuose, Šiuo metu ekonomika yra labai sunki (sunkiai uždirbti pinigus) tad stengčiausi lengvinti žaidimą rengdamas įvairius eventus tokius kaip : klausimanija, mini event, eventai (medžioklės, dm, drag, drift
    10 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : White_Orange • Kiek jums metų? : 19 • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Daugelis iš pažįstamų rato ar internetinių draugų tikriausiai sutiktų teiginiui, jog mėgstu teikti pagalbą žmonėms. Praeitis kalba pati už save : viename iš geriausių Lietuvos SA:MP serverių buvau pagalbos ir pamokų skilčių moderatorius bei pagalbos skype administratorius. Nepaisant to, esu sukūręs keletą vaizdinių ir garsinių pamokų, skirtų žaliesiems. Manau tai puiki proga šiame serveryje realizuoti save kaip "pagalbos" žmogų. • Kiek laiko per dieną galite skirti serveriu
    5 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje :And_Miami • Kiek jums metų? :19metų. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? :Serveryje praleidžiu didžiąją savo laisvo laiko dalį, todėl norisi šį laiką išnaudoti prasmingiau. Nors serveryje šiuo metu turiu administratoriaus statusą, tačiau negalėčiau teigti kad visą savo laiką skiriu vien pagalbai žaidėjams. Aš kaip ir kiekvienas žaidėjas mėgaujuosi žaidimu, tačiau matydamas žaidėją atkakliai prašantį pagalbos niekad neatsuku jam nugaros. Nenoriu daugžodžiauti, tad apibendrindamas noriu pasakyti kad tvarkos prižiūrėtojas kaip statusas suteiktų man dide
    5 taškai
  5. Sveiki, sukūriau trumpai apie fūristus, prašau daug nesmerkit ir sakykit klaidas . https://www.youtube.com/watch?v=YavXwIEP658&list=UUKVSD3q02-M7tO-5GspOFkw
    4 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Velnelis_Camel • Kiek jums metų? : 15 • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Nuo pat serverio starto, bandau serveryje kažko tai pasiekti. Ar tai būtų direktorius ar moderątoriaus pareigos nesvarbu... Noriu būti žinomas žaidėjas serveryje, su trejėrių metų patirtimi galiu švelnei ištarti šiuos žodžius tau Rokai - Manimi nenusiviltum. O einant prie klausimo esmės tai noriu padėti serverio naujokams, nors padedu ir dabar. Noriu, kad serveris nežlugtu, o tik kiltu jo žaidėjų kiekis, noriu rengti įvairius eventus iš kurių galėtu laimėti piniginių prizų.
    4 taškai
  7. Verta paminėti, jog tai šansas tiems, kuriems nelabai sekasi pildyti anketas į rimtesnes pareigas mūsų projekte! Būtent nuo tokių pareigų verta pradėti savo karjerą mūsų projekto komandoje! : )
    4 taškai
  8. MOTOKROSO EVENTAS! 2015.03.27 20:00 Motokrosas, kas tai? Tai lenktynės motociklu (Sanchez) iš taško A į tašką B. Pirmi trys evento dalyviai pasiekę tašką B laimi prizus. 1 vieta - 3000 kreditų + apranga (skin). 2 vieta - 2500 kreditų + apranga (skin). 3 vieta - 2000 kreditų + apranga (skin). Kokia bus motokroso trasa? Dėl smagumo trasa nebus atskleidžiama. Visi būsite lygūs. _____________ REGISTRACIJA, Registruotis šioje temoje, parašius pranešimą pagal žemiau pateikta šabloną. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : • Ar galėsite būti 2015.03.27 20:00 serveryje? : • Ar
    3 taškai
  9. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Lukas_Fanta • Kiek jums metų? : 17. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Noriu pradėti nuo to, jog serveris yra nesenai startavęs ir į kiekvieną naujoką ar žaidėją, kuriam reikia pagalbos reikia žiūrėti labai rimtai. Visgi dideliais žaidėjų kiekiais serveris dar nesimėto, o kartais ir tinkamas administratorių elgesys gali sudaryti gerą įspūdį serverio žaidėjams. Būtent dėl šių aspektų, šis prižiūrėtojas mano nuomone yra svarbiausias serverio labui, bent jau šiuo metu. Turiu nemažai patirties pagalbos teikime, tiek kitame serveryje, tiek šiame (j
    3 taškai
  10. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje :Lucas_Patriot • Kiek jums metų? : 15 metų. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Naujas serveris, naujos motyvacijos. Viskas man čia prasideda iš naujo ir norisi nuo kažko pradėti. Visada gera pradžia sudarys gerą pagrindą ateičiai ir jei ir nenugalėčiau šiuose rinkimuose, tai bent kažkoks būtų žingsnis į priekį, nes kilčiau serverio administracijos akyse. Kodėl būtent šios pareigos? Pasakysiu taip, visada buvau ir būsiu žmogus valdžioje, o serveryje vieni iš tokių šiuo metu yra administratoriai. Pirmiausia todėl, nes neeinu į visišką nežinią, esu susi
    3 taškai
  11. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Arnas_Bulsonas • Kiek jums metų? : 19 • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Manau serveryje yra pakankamai administratorių kurie minimaliai prižiūri serverį, banina žaidėjus kurie turi neleistinų programų, buggina ar kaip kitaip kenkia serveriui ar jo žaidėjams. Tačiau nepaisant to visai norėčiau užimti šias pareigas, vistiek nieko ypatingo serveryje neveikiu. Sa-Mp žaidžiu jau gal 4-6 metus (su kažkokiom pertraukom) ir situacijų esu matęs visokių ir manau kad sugebėsiu išspręsti bet kokią žaidėjui kilusią problemą. Taisykles +- skaičiau, naujienomi
    3 taškai
  12. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Zilvis_Chuwak • Kiek jums metų? : 17 metų. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Na ištiesu atėjas į serverį supratau, kad pagalbos kitiems žaidėjams tikrai reikia, ir manau tam reikia rimtų ir aktyvių žmonių kurie galėtu susitvarkyti su tuo, aktyviai reguoti į /padmins. Kadangi aktyviai reguoju į viską, į čyterius, arba tuos kurie "freebanina". Turiu užsibrėžtų tikslų kurios noriu įgyvendinti, todėl labai noriu patekti į prižiūrėtojus tai puiki proga atskleisti save ir stengtis džiaugtis suteikta proga, nes kiti kartais net ir gaudami pareigas niek
    2 taškai
  13. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Misha_Morozov • Kiek jums metų? : 15 metų • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Na, pastebėjau serveryje ateina vis daugiau naujokų o pasižiūrėjus į kitųs administratorius jie nelabai reaguoja į /padmins aš tik reaguoju į sudėtingus naujokų klausimus kartais nepastėbiu arba nespėju jiems pilnai atsakyti atsakymo. Kaip matau eventų sumažėjo žaidime tokie kaip DM, Drift, Drag ir panašiai aš rengiu dažniausiai tokius eventus kaip medžioklė ten galima pašaudyti ir kiti gali linksmai praleisti laiką ir laimėti gerą prizą. Norėčiau padėti dabar naujokams
    2 taškai
  14. Anketa, • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Sabas_Brown . • Kiek jums metų? : 17 . • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Kadangi esu buvęs administratoriumi , tai jį išnaudodavau padėti žaidėjams . Per trumpą laiką , į pagalbos žinučių atsakymus (/ats) , atsakiau virš tūkstančio kartų , manau tas tikrai daug . Kol kas dar nemačiau už save turinčio daugiau atsakyta į pagalbą . Taip pat didelią laiko dalį skyriau gaudyti žaidėjams , kurie naudoja neleistinas programas serveryje . Taigi norėčiau vėl gryšti prie to , čyterių kadangi apmažėję stipriai , tai noriu suteikti pagalbą s
    2 taškai
  15. Laba diena GreenSide visuomene. Labai patiko paskaitinėti jūsų šias temas, galvojau ir aš čia kažką papaišyti, kad tie kurie nežinot, kas čia per policijos direktorius susipažintumėt nors per popierių su manim. Taigi pradėkim... Chapter I - Pati pradžia samp'e. Pirmą kartą išvis apie samp sužinojau 2013 metų man rodos... birželį. Pradėjau turbūt nuo geriausio serverio kurio buvo galima pradėti, kaip čia daugumą sako, pas ryžą Tai va, kažkaip tada perdaug neužsikabinau, visgi vasara, pc tik vakare kažką pamaxalint. Bet žiemą jau 2014 mano draugas kuris žaidė pas ryžą, tiesiog sako
    1 taškas
  16. Sveiki visi GreenSideriai , Visi čia kuria tuos blogus , rašo apie save , ir aš labai noriu sukurti , bet nelabai moku , tai mano pirmasis toks kuriamas blogas , nesmerkit . Bus tikrai nemažas , mėgstu laisvai lieti savo mintis , o dar serveris streikuoja , tai free time . Stengiuosi papasakoti kuo daugiau , apie save , apie SA:MP ir visą kitą . Vis kaip turėsiu laiko stengsiuosi kuo daugiau papildyti ! _____________________________________________________________________________ I - GTA Žaidimo pradžia ! Dar būdamas mažas , kokių 10 metų , visad norėdavau žaisti GTA , tuo metu
    1 taškas
  17. Martexelis

Prisistatau Martexelis

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Martexelis_Quattro Jūsų vardas realiame gyvenime : Martexelis. Kiek jums metų ? : 22. Iš kokio miesto esate? : Vilniaus. Jūsų charakterio savybės : Linksmas, bendraujantis, paslaugus, draugiskas, sazinigus. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Na, sportuoju, mokausi kolegijoje dar liko pora metu, o siaip tai prie sporto praleidziu laiko ir lauke. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Ivairios siaip. Jūsų nuotrauka (būtina) : http://www.part.lt/perziura/d50eb72e5171d750934d8082a2e75944417.jpg- Bus laikas ir daugiau ikelsiu.
    1 taškas
  18. Hi, hmm kažkaip užsimaniau prisižiūrėjas visokiu darbu dirbti su sig (render), dabar stengsiuosi čia vis kelti naujus savo darbus, ir lauksiu jūsu įvertinimo kaip aš tobulėju Darbas prieš 2mėn : 2015-03-21 atliktas darbas : Render : http://valdimilanisti.deviantart.com/art/Panda-Renders-381556553 2015-03-26 atliktas darbas :
    1 taškas
  19. Arba gali žaidime spaust Prt Sc Sys Rq ir tada po kiekvieno paspaudimo eit į PAINT ir viską ctrl+v (ispastinti)
    1 taškas
  20. Pirmas video ant lagshot serverio, tai nieko įspūdingo nesitikėkit, dar aš žalias ten Jei patiko rep ir like HD 1080p
    1 taškas
  21. Sveika malonu susipažinti SĖKMĖS.
    1 taškas
  22. Matthew_Bennett - Sveikinu tu patekai GreenSIDE.LT tau linki sėkėms
    1 taškas
  23. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : James_Stephen • Kiek jums metų? : Man yra 16 metų. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Na, nes visų pirmą serveryje košmaras su tokiais administratoriais. Adminą pirko savo naudai,o kitiems padėti nė nesiruošia. Kadangi serveris mano akimis geras bei unikalus noriu padėti serveriui ir atėjus žaidėjui jam padėti,kad jam čia patiktų pasikvietų draugų ir siektų aukštumų GreenSide.lt serveryje. Kadangi esu sumaningas ir paslaugus,iš kitos pusės rengčiau eventus kuriuos moku vesti puikiausiai,žinau įvairių kuriais tikrai nebus nusivylę. Ką gi čia rašyk
    1 taškas
  24. ♥ - Mašinas - http://www31.zippyshare.com/v/87953716/file.html
    1 taškas
  25. karoce cia visi atejo uz laido panos susirast... apgailetini esat, o tu mergaite, nesedek prie tokiu sudu susirask gyvenima geriau, nes cia laimes ir vyro nesurasi
    1 taškas
  26. Čia kiečiausias tai aš, o kiti tai ne
    1 taškas
  27. Na ką man dar čia pridurti pats žinai, kad esi mano gfx'eris gražuuuu
    1 taškas
  28. Sveiki sveiki naujas mano kūrynis. Jis nėra kažkoks ypatingas, tiesiog buvo pritaikytas "DPD" darbui. Manau suprasit iš video, kuo jis buvo pritaikytas. VIDEO: HD PATARIU Nuotraukos: P.S AČIŪ WESLEY_JONHSON
    1 taškas
  29. O tau nekilo klausimas, ar čia aš išvis dariau gfx , ir šiaip man kažkaip vienodai šviečia ar apačioje pirma, ar viršuje, visiems čia giliai, peržiūri nuotrauka ir ramus eina freepostinti užburtas sampo ratas.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.