Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.25 visose vietose

1. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Lukas_Fanta • Kiek jums metų? : 17. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Noriu pradėti nuo to, jog serveris yra nesenai startavęs ir į kiekvieną naujoką ar žaidėją, kuriam reikia pagalbos reikia žiūrėti labai rimtai. Visgi dideliais žaidėjų kiekiais serveris dar nesimėto, o kartais ir tinkamas administratorių elgesys gali sudaryti gerą įspūdį serverio žaidėjams. Būtent dėl šių aspektų, šis prižiūrėtojas mano nuomone yra svarbiausias serverio labui, bent jau šiuo metu. Turiu nemažai patirties pagalbos teikime, tiek kitame serveryje, tiek šiame (j
    11 taškai
  2. Sutvarkytos rašybos klaidos. Jei DPD darbuotojas rankose laikys baldus / kitas prekes į DPD transporto priemonę įlipti negalės. Direktoriams / Pavaduotojams / žiūrint bendradarbius darbuotojų statistiką rodys tiksliai. Palikus darbą / būnant išmestam iš jo / kiekvieną dieną 24h atsinaujins darbų statistika. Parašius /vaziuoju žmogui atnaujins žmogaus buvimo informacija minimape kai jis pajudės ir taip visada žinosite tiksliai kur jūsų klientas. Matuokliai fiksuos žaidėjus viršijusius greitį su paklaida pačiuose miesteliuose. Atvykus pas iškvietėją praneš visiems darbuotojams, kad tai įvyko sėk
    9 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : White_Orange • Kiek jums metų? : 19 • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Daugelis iš pažįstamų rato ar internetinių draugų tikriausiai sutiktų teiginiui, jog mėgstu teikti pagalbą žmonėms. Praeitis kalba pati už save : viename iš geriausių Lietuvos SA:MP serverių buvau pagalbos ir pamokų skilčių moderatorius bei pagalbos skype administratorius. Nepaisant to, esu sukūręs keletą vaizdinių ir garsinių pamokų, skirtų žaliesiems. Manau tai puiki proga šiame serveryje realizuoti save kaip "pagalbos" žmogų. • Kiek laiko per dieną galite skirti serveriu
    5 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje :Jeremy_Warning • Kiek jums metų? :15 metų. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? :Dėl to, jog esu šiame serveryje tikrai nenaujokas, esu susipažinęs su serverio sistema, jos veikimu, visomis komandomis, bendromis serverio taisyklėmis, žinau ką galima daryti ir ko negalima daryti serveryje. Šiame projekte esu pasižymėjęs kaip aktyvi bei santūri asmenybė eventuose bei valdžios veiklose. Esu ganėtinai aktyvus, skiriu laiko ir teamspeak programai ir forumui, tačiau vistiek didžiąją savo laisvo laiko praleisto prie kompiuterio skiriu žaidimui. Žinoma neslėp
    4 taškai
  5. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje :Lucas_Patriot • Kiek jums metų? : 15 metų. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Naujas serveris, naujos motyvacijos. Viskas man čia prasideda iš naujo ir norisi nuo kažko pradėti. Visada gera pradžia sudarys gerą pagrindą ateičiai ir jei ir nenugalėčiau šiuose rinkimuose, tai bent kažkoks būtų žingsnis į priekį, nes kilčiau serverio administracijos akyse. Kodėl būtent šios pareigos? Pasakysiu taip, visada buvau ir būsiu žmogus valdžioje, o serveryje vieni iš tokių šiuo metu yra administratoriai. Pirmiausia todėl, nes neeinu į visišką nežinią, esu susi
    3 taškai
  6. Anketa, • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Sabas_Brown . • Kiek jums metų? : 17 . • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Kadangi esu buvęs administratoriumi , tai jį išnaudodavau padėti žaidėjams . Per trumpą laiką , į pagalbos žinučių atsakymus (/ats) , atsakiau virš tūkstančio kartų , manau tas tikrai daug . Kol kas dar nemačiau už save turinčio daugiau atsakyta į pagalbą . Taip pat didelią laiko dalį skyriau gaudyti žaidėjams , kurie naudoja neleistinas programas serveryje . Taigi norėčiau vėl gryšti prie to , čyterių kadangi apmažėję stipriai , tai noriu suteikti pagalbą s
    3 taškai
  7. MOTOKROSO EVENTAS! 2015.03.27 20:00 Motokrosas, kas tai? Tai lenktynės motociklu (Sanchez) iš taško A į tašką B. Pirmi trys evento dalyviai pasiekę tašką B laimi prizus. 1 vieta - 3000 kreditų + apranga (skin). 2 vieta - 2500 kreditų + apranga (skin). 3 vieta - 2000 kreditų + apranga (skin). Kokia bus motokroso trasa? Dėl smagumo trasa nebus atskleidžiama. Visi būsite lygūs. _____________ REGISTRACIJA, Registruotis šioje temoje, parašius pranešimą pagal žemiau pateikta šabloną. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : • Ar galėsite būti 2015.03.27 20:00 serveryje? : • Ar
    2 taškai
  8. GREENSIDE.LT # UPDATE 0.1.2 Kodėl nebuvo atnaujinimo praėjusįjį savaitgalį? - Ruošiausi kalbėjimui, todėl daug laiko skyriau ruošimuisi jam. Sutvarkytos rašybos klaidos. Gaujos vadas savo gaujos palikti negalės, nes taip galėjo susibuginti gaujos. Jei administratorius iš jūsų atims ginklus, parodys žaidėjui koks administratorius tai padarė. Valgant maistą iš maisto mašinėlių stovinčiu miesteliuose pinigai bus nuskaičiuoti. Raudoni/Žali rutuliukai prie namų turėtu veikti tiksliau (atsijungimo/prisijungimo statusai). Parduodant verslą žmogui ir jei jis nepriima pasiūlymo, jūs neliksi
    2 taškai
  9. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Velnelis_Camel • Kiek jums metų? : 15 • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Nuo pat serverio starto, bandau serveryje kažko tai pasiekti. Ar tai būtų direktorius ar moderątoriaus pareigos nesvarbu... Noriu būti žinomas žaidėjas serveryje, su trejėrių metų patirtimi galiu švelnei ištarti šiuos žodžius tau Rokai - Manimi nenusiviltum. O einant prie klausimo esmės tai noriu padėti serverio naujokams, nors padedu ir dabar. Noriu, kad serveris nežlugtu, o tik kiltu jo žaidėjų kiekis, noriu rengti įvairius eventus iš kurių galėtu laimėti piniginių prizų.
    2 taškai
  10. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Pofka_Srd • Kiek jums metų? : 15 metų. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Tvarkos prižiūrėtoju norėčiau tapti dėl to jog suaktyvinti serverio žaidimą ir administratorių darbą, manau kiekvienas šiuo metu žaidžiantis žaidėjas serveryje, mato jog jame nėra ką veikti apart to jog važinėti su darbiniu transportu ar su grupuote kelti šurmuli miesteliuose, Šiuo metu ekonomika yra labai sunki (sunkiai uždirbti pinigus) tad stengčiausi lengvinti žaidimą rengdamas įvairius eventus tokius kaip : klausimanija, mini event, eventai (medžioklės, dm, drag, drift
    2 taškai
  11. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje :And_Miami • Kiek jums metų? :19metų. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? :Serveryje praleidžiu didžiąją savo laisvo laiko dalį, todėl norisi šį laiką išnaudoti prasmingiau. Nors serveryje šiuo metu turiu administratoriaus statusą, tačiau negalėčiau teigti kad visą savo laiką skiriu vien pagalbai žaidėjams. Aš kaip ir kiekvienas žaidėjas mėgaujuosi žaidimu, tačiau matydamas žaidėją atkakliai prašantį pagalbos niekad neatsuku jam nugaros. Nenoriu daugžodžiauti, tad apibendrindamas noriu pasakyti kad tvarkos prižiūrėtojas kaip statusas suteiktų man dide
    2 taškai
  12. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Arnas_Bulsonas • Kiek jums metų? : 19 • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Manau serveryje yra pakankamai administratorių kurie minimaliai prižiūri serverį, banina žaidėjus kurie turi neleistinų programų, buggina ar kaip kitaip kenkia serveriui ar jo žaidėjams. Tačiau nepaisant to visai norėčiau užimti šias pareigas, vistiek nieko ypatingo serveryje neveikiu. Sa-Mp žaidžiu jau gal 4-6 metus (su kažkokiom pertraukom) ir situacijų esu matęs visokių ir manau kad sugebėsiu išspręsti bet kokią žaidėjui kilusią problemą. Taisykles +- skaičiau, naujienomi
    2 taškai
  13. Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž
    1 taškas
  14. Laba diena GreenSide visuomene. Labai patiko paskaitinėti jūsų šias temas, galvojau ir aš čia kažką papaišyti, kad tie kurie nežinot, kas čia per policijos direktorius susipažintumėt nors per popierių su manim. Taigi pradėkim... Chapter I - Pati pradžia samp'e. Pirmą kartą išvis apie samp sužinojau 2013 metų man rodos... birželį. Pradėjau turbūt nuo geriausio serverio kurio buvo galima pradėti, kaip čia daugumą sako, pas ryžą Tai va, kažkaip tada perdaug neužsikabinau, visgi vasara, pc tik vakare kažką pamaxalint. Bet žiemą jau 2014 mano draugas kuris žaidė pas ryžą, tiesiog sako
    1 taškas
  15. Pasidalinsiu savo gaujų skinais, kam patiks - panaudos. https://www.youtube.com/watch?v=8jGq_46rvR8 DL - http://www.failai.lt..._by_Unseemly.7z
    1 taškas
  16. Ai čia šiaip toks medinis prikolas apie realybę
    1 taškas
  17. Atranka į tvarkos prižiūrėtojus, Kokia tvarkos prižiūrėtojų paskirtis serveryje? Tvarkos prižiūrėtojai privalo teikti visokeriopą pagalbą žaidėjams serveryje. Šiems prižiūrėtojams bus suteikti nemokami administratorių statusai serveryje, kuriuos jie privalės naudoti ne savo labui, o siekiant suteikti pagalbos žaidėjams ir prižiūrėti serverį, jog jame nebūtų netvarkos. Ko reikia, jog galėčiau tapti tvarkos prižiūrėtoju? Į šias pareigas rinksime tris aktyvius žaidėjus, kurie jau susipažino su serveriu ir galės suteikti pagalbos iš savo sukauptos patirties mūsų serveryje. Norint tapti v
    1 taškas
  18. 1 mėnesis ir verslai atimami / namai taip pat.
    1 taškas
  19. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Arma_Speed • Kiek jums metų? : Man yra 18 metų. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Na šiuom prižiūrėtoju noriu tapti vien dėl savo ateities serveryje, nes nemanau, kad šitame serveryje taip lengvai nuleisiu rankas. Aišku turiu noro tikriausiai tapti šiuom serverio prižiūrėtojum, nes esu aktyvus, pabedantis serverio žaidėjams, paaiškinantis kaip ir kur galima užsidirbti serverio pinigų. Galiausiai patinka bausti serverio kenkėjus kurie naudoja nelegalias programas tokias kaip Cleo ar čytus. Ir manau dideli mano norą tapti šiuom prižiūrėtojų rodo,
    1 taškas
  20. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Anton_Draginovic • Kiek jums metų? : Kovo 27 bus 18. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Matau, kad serveryje nėra tvarkos, man tai labai nepatinka, nes administratoriai nepadeda žaidėjams, dauguma jų netgi naudoja nelegalias programas. Noriu įvesti elementarią tvarką serveryje, kad visiem būtų linksma ir gera žaisti. Dar matau daug kitų pažeidimų, kaip DM miesteliuose, naujokų žudimas , "stumimas" ant žemesnių (Tipo kas tu toks, jei negali nusipirkti administratoriaus.). Kaip jau Rokui sakiau, kad noriu prisidėti prie serverio administracijos, ne
    1 taškas
  21. Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Miller_Davis • Kiek jums metų? : 16 • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Sveiki visi, norėčiau pradėti nuo to jog dar neesu įžymus veidas šiame projekte ir neesu tiek pasiekęs kaip dalis kitų pretendentų, tačiau tai nereiškia jog esu blogesnis ar mažiau to vertas nes žinau visas administracijos komandas ir esu pilnai susipažinęs ir išanalizavęs administracijos darbą ir galimybes.. Nekalbant apie tai kiek esu čia pasiekęs man jau teko būti ne kartą prižiūrėtoju ar administratoriumi kituose projektuose ir galiu ramia širdimi sakyti jog sekėsi išties gera
    1 taškas
  22. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Zilvis_Chuwak • Kiek jums metų? : 17 metų. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Na ištiesu atėjas į serverį supratau, kad pagalbos kitiems žaidėjams tikrai reikia, ir manau tam reikia rimtų ir aktyvių žmonių kurie galėtu susitvarkyti su tuo, aktyviai reguoti į /padmins. Kadangi aktyviai reguoju į viską, į čyterius, arba tuos kurie "freebanina". Turiu užsibrėžtų tikslų kurios noriu įgyvendinti, todėl labai noriu patekti į prižiūrėtojus tai puiki proga atskleisti save ir stengtis džiaugtis suteikta proga, nes kiti kartais net ir gaudami pareigas niek
    1 taškas
  23. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Misha_Morozov • Kiek jums metų? : 15 metų • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Na, pastebėjau serveryje ateina vis daugiau naujokų o pasižiūrėjus į kitųs administratorius jie nelabai reaguoja į /padmins aš tik reaguoju į sudėtingus naujokų klausimus kartais nepastėbiu arba nespėju jiems pilnai atsakyti atsakymo. Kaip matau eventų sumažėjo žaidime tokie kaip DM, Drift, Drag ir panašiai aš rengiu dažniausiai tokius eventus kaip medžioklė ten galima pašaudyti ir kiti gali linksmai praleisti laiką ir laimėti gerą prizą. Norėčiau padėti dabar naujokams
    1 taškas
  24. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : *cenzūra* s_Vinkis • Kiek jums metų? : 15 2015-03-27 sueina 16 • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : noras turėti galimybę suteikti pagalbą žmonėms ne tik Team Speak‘e, bet ir serveryje. Neretai žmonės TeamSpeak‘e prašo pagalbos serveryje, tačiau mano rankos yra surištos, kadangi aš neturiu galimybės ten jiems padėti. Servyje jau beveik nebėra prižiūrėtojų, o pagalba visada turi būti suteikta žadėjams. Prižiūrėtojų rinkimai yra labai svarbūs bei reikalingi, nes šiuo metu serveryje pagalbos beveik niekas nesuteikia. Būdamas serverio prižiūrėtoju, v
    1 taškas
  25. Verta paminėti, jog tai šansas tiems, kuriems nelabai sekasi pildyti anketas į rimtesnes pareigas mūsų projekte! Būtent nuo tokių pareigų verta pradėti savo karjerą mūsų projekto komandoje! : )
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.