Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.28 visose vietose

1. Prižiūrėtojai išrinkti. Oficialiai bus paskelbti rytoj diena. Tema rakinama.
    5 taškai
  2. Sveiki taigi pasidalinsiu savo kurtus avatarus,tikiuosi patiks UPDATE V2 5LIKE IR UPDATE V3
    2 taškai
  3. Sutvarkytos rašybos klaidos. Jei DPD darbuotojas rankose laikys baldus / kitas prekes į DPD transporto priemonę įlipti negalės. Direktoriams / Pavaduotojams / žiūrint bendradarbius darbuotojų statistiką rodys tiksliai. Palikus darbą / būnant išmestam iš jo / kiekvieną dieną 24h atsinaujins darbų statistika. Parašius /vaziuoju žmogui atnaujins žmogaus buvimo informacija minimape kai jis pajudės ir taip visada žinosite tiksliai kur jūsų klientas. Matuokliai fiksuos žaidėjus viršijusius greitį su paklaida pačiuose miesteliuose. Atvykus pas iškvietėją praneš visiems darbuotojams, kad tai įvyko sėk
    2 taškai
  4. Anketa, Svarbu! Pildydami į šias pareigas įsipareigojate padėti serverio žaidėjams! Administratoriaus statuso savo labui naudoti negalėsite!!! • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Martynas_Deejay. • Kiek jums metų? : Keturiolika. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Manau atsakymas normalus, noriu tapti prižiūrėtoju, nes noriu pradėti siekti tikslų GreenSIDE serveryje. Jau norisi pradėti tą medžioklę, kuri pareikalauja daug pareigų ir atsakomybės. Atėjęs į šį serverį ateitį siejau su serverio komanda, direktoriaus postu. Vieną iš jų jau turiu, norisi antro. Noriu dirbti serv
    2 taškai
  5. Dešimt dalykų, kurių labiausiai trūksta mūsų serveriui, Maža apklausa mūsų serverio žaidėjams. Už naudingiausias ir geriausias idėjas (kurios yra tikrai naudingos žaidimo kokybės gerinimo atžvilgiu) žaidėjai bus apdovanojami kreditais serveryje (už 10 tikrai naudingų idėjų galima gauti net iki 3000 kreditų). Svarbu, jog pasiūlymai būtų suformuluojami trumpai ir aiškiai. Pildymo šablonas, • 1 idėja, Siūlau... • 2 idėja, Siūlau... • 3 idėja, Siūlau... • 4 idėja, Siūlau... • 5 idėja, Siūlau... • 6 idėja, Siūlau... • 7 idėja, Siūlau...
    1 taškas
  6. ANKETOS ŠABLONAS " Jūsų vardas - Ing : Sabas_Brown Kiek jums metų - 17 metų Jūsų nuotrauka - Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Na tai sveiki visi , serveryje esu pasivadinęs Sabas_Brown , tikriausiai duag kas mane pažįsta iš Kešos projekto . Atėjau į šį serverį išbandyti ką nors naujo , mane pritraukė unikalios sistemos , darbai ir visą kitą . SA:MP pradėjau žaisti kažkur nuo 2012 metų vidurio , aišku tai nereiškia kad visą laiką vien tik žaisdavau jį , buvo nemažai pertraukų . Per visą savo SA:MP istoriją , teko apsilankyti daugelyje projektu , aišku juose n
    1 taškas
  7. https://www.youtube.com/watch?v=XG7cRlIrgas http://www.upload.ee/files/4567840/renny_ENB_settings.rar.html
    1 taškas
  8. Sveikute. Jei reiks pagalbos, į až. Beja, malonu, turime dar 1 puikią merginą
    1 taškas
  9. Bus atlikta. EDIT: Be borderiu: Su borderio: Spėju buvo naudotas standartinis koks tahoma, arial arba verdana.
    1 taškas
  10. Labas labai malonu su tavim susipažinti, sekmes žaidime P.S Labai puikiai atrodai ^^
    1 taškas
  11. 1 taškas
  12. Nereikia tų pokerių, paskui prasidės nesamoningos ekonomikos, atsiras milijonai pas kitus ir panašiai.
    1 taškas
  13. Kas čia per hujne ? Kas ten per dūslintuvas ir priekinis bamperis ? :DD Wtf
    1 taškas
  14. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Vitalikas_Slim • Kiek jums metų? : 18 metų. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Noras tapti prižiūrėtojumi yra kiekvieno serverio žaidėjo troškimas, bet ne kiekvienas žaidėjas pildo į pareigas tam jog jas pilnai atlikti, o tiesiog galbūt tik, kad gauti tas vadinamas pareigas. Pildau tam jog galėčiau padėti serverio žaidėjams apsiprasti serveryje, jog atsakyti į iškeltus klausimus, kuriuos galbūt jie negali atsakyti. Patarti ką pirmiau veikti ir t.t. Visi mes buvome naujokais ir kažkada mūms padidinėjo kiti administratoriai žaisti,
    1 taškas
  15. Kai busi zaidime parasyk man. Duosiu pinigu ant rimto kaifo kad atsigautum nuo pigiu narkotiku.
    1 taškas
  16. Pofka_Srd laimėjo. Sveikiname jį.
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje :Jeremy_Warning • Kiek jums metų? :15 metų. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? :Dėl to, jog esu šiame serveryje tikrai nenaujokas, esu susipažinęs su serverio sistema, jos veikimu, visomis komandomis, bendromis serverio taisyklėmis, žinau ką galima daryti ir ko negalima daryti serveryje. Šiame projekte esu pasižymėjęs kaip aktyvi bei santūri asmenybė eventuose bei valdžios veiklose. Esu ganėtinai aktyvus, skiriu laiko ir teamspeak programai ir forumui, tačiau vistiek didžiąją savo laisvo laiko praleisto prie kompiuterio skiriu žaidimui. Žinoma neslėp
    1 taškas
  18. ANKETOS ŠABLONAS, (2015.02.11) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Karolis_Neon, • Namo kaina, už kurią jį parduodate : 350k minimum. • Namo numeris serveryje : 54. • Namo nuotraukos iš vidaus ir išorės : Atsidarantis garažas. http://imgur.com/Y1ZnIOD,lo5CrGQ,L9VwyEE,rFY1g5T,QHdycHE,uuMWtcz,NuV5qHa#2 • Vaizdinė medžiaga, patvirtinanti, jog namą tikrai turite : Nuotraukose matosi.
    1 taškas
  19. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Anton_Draginovic • Kiek jums metų? : Kovo 27 bus 18. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Matau, kad serveryje nėra tvarkos, man tai labai nepatinka, nes administratoriai nepadeda žaidėjams, dauguma jų netgi naudoja nelegalias programas. Noriu įvesti elementarią tvarką serveryje, kad visiem būtų linksma ir gera žaisti. Dar matau daug kitų pažeidimų, kaip DM miesteliuose, naujokų žudimas , "stumimas" ant žemesnių (Tipo kas tu toks, jei negali nusipirkti administratoriaus.). Kaip jau Rokui sakiau, kad noriu prisidėti prie serverio administracijos, ne
    1 taškas
  20. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Lukas_Fanta • Kiek jums metų? : 17. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Noriu pradėti nuo to, jog serveris yra nesenai startavęs ir į kiekvieną naujoką ar žaidėją, kuriam reikia pagalbos reikia žiūrėti labai rimtai. Visgi dideliais žaidėjų kiekiais serveris dar nesimėto, o kartais ir tinkamas administratorių elgesys gali sudaryti gerą įspūdį serverio žaidėjams. Būtent dėl šių aspektų, šis prižiūrėtojas mano nuomone yra svarbiausias serverio labui, bent jau šiuo metu. Turiu nemažai patirties pagalbos teikime, tiek kitame serveryje, tiek šiame (j
    1 taškas
  21. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Pofka_Srd • Kiek jums metų? : 15 metų. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Tvarkos prižiūrėtoju norėčiau tapti dėl to jog suaktyvinti serverio žaidimą ir administratorių darbą, manau kiekvienas šiuo metu žaidžiantis žaidėjas serveryje, mato jog jame nėra ką veikti apart to jog važinėti su darbiniu transportu ar su grupuote kelti šurmuli miesteliuose, Šiuo metu ekonomika yra labai sunki (sunkiai uždirbti pinigus) tad stengčiausi lengvinti žaidimą rengdamas įvairius eventus tokius kaip : klausimanija, mini event, eventai (medžioklės, dm, drag, drift
    1 taškas
  22. Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Karolis_Neon ✔ Koks tai pasiūlymas: Garažai ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti serveryje garažus, ir leisti juos nusipirkti paprastiems serverio žaidėjams, ta prasme jį galėtų pirkti visi, bet yra taip, jog mechanikai labai nori nutempti betkokią mašią, tad žmonės kurie nori ją saugiai laikyti, ir neturi namo u garažu ją galės laikyti nuosavame išnumuotame garaže. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Būtų saugiau žaidėjam palikti savo tr. priemonę. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pas
    1 taškas
  23. Kodėl jaunimas negali parašyt gražių žodžiu? Visi gali, bet ne visiems protas leidžia Dėl to jog stūmia - nusispjauk tu ant jų. http://www.part.lt/img/4f0fc3b58a841a5c24427b7938619035435.jpg Šios akys mane hipnotizuoja :3 Žiauriai gražios!
    1 taškas
  24. Štai visų: Nexar su Miguel, po 4 like. Helen 5k žaidime. Dvl_Gang nebeatliekame darbų, nes neatsiskaitė už praita.
    1 taškas
  25. Malonu, graži šypsena
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.