Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.07 visose vietose
-
#SELFIE konkursas.
iamwyzhk07 ir 6 kiti sureagavo į Martynas už temą
Pasaulinio mąsto trendas "selfie" atkeliavo ir į GreenSIDE serverį. Šiame konkurse dalyvauti gali kiekvienas serverio žaidėjas. Pagrindinis konkurso tikslas - padaryti kuo įdomesnį bei unikalesnį selfie mūsų serveryje. Geriausi trys selfie autoriai bus apdovanoti prizais. Taisyklės : • Nesusiję su konkursu pranešimai draudžiami. Jie bus trinami, pranešimo autoriai - baudžiami; • Balsuoti už patinkamą selfie galite paspaudus "Patinka" mygtuką (kitaip išreikšti savo balso negalima); • Draudžiama naudoti Smooth Cam bei kitas programas/čytus darant selfie; • Privaloma selfie daryti mūsų s7 taškai -
#SELFIE konkursas.
Potato_Tomato ir 4 kiti sureagavo į Major_Payne už temą
Grazi kauke? Krentu nuo everesto5 taškai -
#SELFIE konkursas.
Velnelis Camel ir 3 kiti sureagavo į Rytis'Bit už temą
Rytis_Bit Selfi Plaukiu su savo nauja jahta ir WOW skrenda dvi naktigonės nuo San Fierro tilto , todėl nusprendžiau įamžinti šią nuotrauką ir pasidalinti su jumis. [/url] Kaip iš aplinkinių supratau , esu forume negeras dėdė , todėl radau atgailos sieną ir nusprendžiau pasimelsti dėl GreenSide komandos ir dėl GreenSide žaidėjų , kad atleistu jų nuodėmes ir nebedarytų forume klaidų.4 taškai -
#SELFIE konkursas.
Kenshin_Yona ir 3 kiti sureagavo į Duple_Xxx už temą
#Naujos pažintis # Po vandeniu #:3 # Saulėtam danguje # Man nebaisu nebaisu nebaisu # # Naktinės # Pramogos # # Menulis # Vakaras # Tikrai nėra baisu # # Naktis # Draugės # Dirbame # Rarrrrrr!!!4 taškai -
#SELFIE konkursas.
Dziovanis_Woop ir 3 kiti sureagavo į Crazy_Zeuxy už temą
# Sveiki, taigi štai mano SELFIE #4 taškai -
Atranka į forumo moderatorius,
Ltu_Justux ir 3 kiti sureagavo į Ever_Never už temą
Sveiki, GreenSIDE projekto administratoriai, mano slapyvardis žaidime yra Ever_Never, realybėje mano vardas yra Donatas, man šešiolika metų, gyvenu Utenoje. Na, o šiaip, tai esu griežtas, bet tuo pačiu ir linksmas. Turiu savo nuomonę bei savo įsitikinimų laikausi, nenusileidžiu. Esu gan protingas, sugebu rišliai sudėlioti savo mintis. Nesu nervingas žmogus, esu kaip sakant „geros dušios“. Esu paslaugus, niekada nepalieku žaidėjo bėdoje, kai matau, jog jam reikia pagalbos. Nesu tas žmogus, kuris gavęs aukštesnes pareigas pasikelia, ir laiko save aukštesniu už kitus. Esu bendraujantis. Pabendra4 taškai -
Vendelis_Savas ir 3 kiti sureagavo į Colinas už temą
Sveikas Rokai ir Aivarai. Nesu mėgėjas rašyti tokio tipo laišką nu, bet ką padarysi jei labai nori reikia pasistengti kažką tai papasakoti apie save . Pradėkime esu Šarūnas per SA;MP užsivadinęs Colin_Sarkys čia pradėjau žaisti nuo serverio starto, man yra 15 metų gyvenu Žemaitijos sostinėje tai yra Telšiuose. Kiekvienas žmogus turi tai kažkokį hobi tai va labai mėgstu žvejoti, būti su draugais, bendrauti, žaisti krepšinį kartais ir futbolą, esu užsispyręs žmogus visada padarau darbą iki galo, linksmas kuris gali pakelti visiems nuotaikai net ir tiems kurie yra labai nusiminę, esu užjaučiantis4 taškai -
#SELFIE konkursas.
Krapux123 ir 2 kiti sureagavo į Deivis_Deividukas už temą
Čia paukštis ruošiasi valgyti mano fūrą: Pabuvau indėnu:3 taškai -
3 taškai
-
#SELFIE konkursas.
Dovydas_Morelo ir 2 kiti sureagavo į Harold'Moretti už temą
#SELFIE - Prie mūsų gražiųjų salėlių! #SELFIE - O čia męs prie ežerėlio! #SELFIE - Bomžaujam! #SELFIE - Ką tik iš palatos.. #SELFIE - O čia prieš mentūrą! #SELFIE - Neįtikėtina!! Aš su motociklu šoku per rampą! Tačiau baigėsi nesėkmingai #SELFIE - Na o čia užsukau į Charllie Piceriją! Suvalgiau skanią picą! #SELFIE - Čia buvo šiurpoka! #SELFIE - Mantas_Verone bando pabėgti iš nusikaltimo vietos! Mano svajonių motoc3 taškai -
Lothalérith ir kitas sureagavo į Rokas už temą
Atranka į forumo moderatorius, 2015.06.05 - 2015.06.12 Kas yra forumo moderatorius? Tai forumo vartotojas atsakingas už tam tikrą forumo skilties prižiūrėjimą. #MINIMALŪS REIKALAVIMAI, ◘ Neturėti forume nė vieno įspėjimo; ◘ Dauguma forume parašytų pranešimų turi būti argumentuoti. ◘ Neturėti serveryje jokio įspėjimo; ◘ Serveryje turėti bent 20.000 patirties taškų (XP); ◘ Amžiaus minimali riba nuo 14 metų; ◘ Mokėti tvarkingai rašyti lietuvių kalba. #PAGEIDAUJAMI REIKALAVIMAI, ◘ Neturėti forume nė vieno įspėjimo; ◘ Visi forume parašyti pranešimai turi būti argumentuoti.2 taškai -
#SELFIE konkursas.
Bruno_Linn ir kitas sureagavo į Žukas už temą
Rimti kentai supras WWE super stars Žukas ir Matas Net Gta supranta, jog Cena mldc2 taškai -
#SELFIE konkursas.
Марихуана ir kitas sureagavo į Nico_Moretti už temą
#Mechanikai#Bazė#Panorama #Mašina#Susipykom#MagelįPavogė2 taškai -
#SELFIE konkursas.
Martin_Logan ir kitas sureagavo į Arnas_Bulsonas už temą
Kai bandai pdaryti selfie bet pradedi filmuot Prie kinų sienos2 taškai -
#SELFIE konkursas.
Žukas ir kitas sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
#draugeliai #MUCHAMORAS #MIŠKAS #BUS PAKASTAS #RKS #TBPS2 taškai -
#SELFIE konkursas.
Kenshin_Yona ir kitas sureagavo į Марихуана už temą
Nardom su policajais. Čia bšk 4 fun : Selfie su selferiu Selfie su NPC žmogeliukais. http://imgur.com/59m4LxK,UTQPtWm,hyPm12f,ylNpMeB,g9UE4FF,ZNcfpZm,epz0qIg,aqEl0Yx,PCCT3y6,OdCbgt7,Y4Ak9HG,dcd4j4i,frhOpYZ,opbFifj,7QGsLx0,ayugYnL,TFjIkiY,tOk4fZ5,PA71w8u#0 Nusipirkau pora naujų ginklų. http://imgur.com/aaaUWth,LUeUFyk,XlyrnIm,UZn1rtq,H3QkMad,4ZVLaTQ#02 taškai -
#SELFIE konkursas.
Dovydas_Morelo ir kitas sureagavo į Invision_Apple už temą
Los Santos miesto panorama2 taškai -
1 taškas
-
greenside.lt mišios
Rokas sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Sveiki, kaip ir kažkada vyko mišios ir nuo to karto jų organizatorius (Vyr.Kunigas apaštalas) - Martynas prižadėjo, jog bus dar kartą tokios pat mišios, tad jis mūsų nepavedė, pravedė kartu su Matt_Inside. Prisijuokėme kas buvo kanale iki ašarų, gaila, kad filmavau tik pradžią, paskui išvis žiauru buvo ten... Smagaus žiūrėjimo Pradžia: Pabaigos bendra malda:1 taškas -
#SELFIE konkursas.
Tank_Eddye sureagavo į Mantas_Verone už temą
Atėjo ilgai laukta diena laimėti prizus, žinoma iš evento.. Sulaukėm evento.. #Selfie evento, ir kaip gi jis be nuotraukų? Kartą.. Senai senai, nu ne taip ir senai gyveno (ir dar gyvena ir gyvens..) greenside.lt, buvo malonu, sutikti jo šeimininką, pagr. administratorių Mafijos Tėva! ISTORIJA PALIEKU TAIPPAT IR NUOTRAUKAS TIK SUKĖLĘS Į IMGUR.COM BET PAGRINDUI BŪSIU ĮKĖLĘS REIKALAUJAMAS DVI NUOTRAUKAS. ŽEMIAU. Yra dar vienas savininkas.. Aivaras! Kuri reikėjo su Taksi mašina parvežti namo.. vežti pamaitinti į greitai gaminamo maisto nedidelę užeigėlę, bet pamatę kainas nusivylėme, ne1 taškas -
1 taškas
-
Robertaz_Black sureagavo į The_Fisheris už temą
Sveiki, gerbiami serverio savininkai, bei skaitytojai. Mane serveryje visi pažysta slapyvardžiu The_Fisheris, tačiau mano tikrasis vardas yra Vilius. Man yra 14 metų (07-23 sueis 15) gyvenu ir esu kilęs iš saulės miesto -Šiaulių. Tik ką baigiau aštuonias klases ir tolimesnį mokslo kelia tesiu Šiaulių Romuvos gimnazijoje. Taip pat žaidžiu už 2000 - tųjų metų Šiaulių futbolo komandą krašto gynėjo pozicijoje. Futbolas yra vienas iš mano didžiausių pomėgių. Taip pat mėgstu įvairiausiais iškylas, atostogas, keliones dviračiais, gražiais vakarais prie gražaus ežero pažvejoti, su "chebryte" krepšinį1 taškas -
#SELFIE konkursas.
Pro_Manijak sureagavo į Martynas už temą
PAPILDAU : Žaidime dėl šios modifikacijos gali šiek tiek bugintis AFK lentelė (užstringa SAMP client ir po šiek tiek laiko viskas vėl veikia sklandžiai). Manau, jog tai dėl 0.3.7 versijos, kadangi daugiausia selfie modų yra skirtos senesnėms versijoms ir normalią bei patikimą radau tik šitą. Patarimas - pasidarius pakankamai nuotraukų ištrinti selfie modifikaciją dėl sklandesnio SAMP veikimo.1 taškas -
Harold'Moretti sureagavo į Deivis_Deividukas už temą
Jau penktasis update, todėl bėkit, žiūrėkit, grožėkitės, juokitės ir siūlykit ką naujo sukurti. Ačiū labai kam patinka mano grožis1 taškas -
Ltu_Justux sureagavo į Mantas_Verone už temą
CV laiškas turbūt pats sudėtingiausias, bet naudingiausias dalykas, kuris reikalingas tiek gyvenime, tiek visur norint patekti į darbą, pareigas, post'ą ar kitokius dalykus. Kad ir tai neįtin gerai man sekas, bet mėgstu išsiplėsti ir pasipasakoti. Sveikas, Rokai, ir žaidėjai skaitantys anketą į šias pareigas, norėčiau prisistatyti. Esu Mantas iš pajūrio, kurortas.. Palanga. Atsakingas, kruopštus, viską atliekantis iki galo ir negailintis tam laiko visai nesenai (gegužės 1d.) sulaukęs 16-ojo gimtadienio vaikinukas, forumo dalyvis, Taksi firmos direktorius, bei paprastas serverio žaidėjas. Ap1 taškas -
Karolis_Kaulas. sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Taigi labas Rokai, pradedu nuo savo aprašymu, esu geranoriškas, malonus, mandagus, pavyzdingas, atsakingas vaikinukas iš Kėdainių. Mano vardas yra Vytenis, man yra 15 metų, rudenį sueina 16. Aš esu velniškai užsispyręs. Jeigu aš sugalvoju ką nors daryti savaip, o ne taip kaip man sako pavyzdžiui mokytoja, aš vistiek darysiu savaip, nors su klaidom, bet darysiu... Tas ir man pačiam kenkia nes jeigu išmokstu tema ne taip tai ragas (Šypsausi) Iš kontrolinio teigiamo net nesvajok... Kita mano gerovi savybe ta jog jeigu aš su žmogumi beveik visada randu bendrą temą apie kuria galėtume kalbėti kart1 taškas -
Išrinktas mechanikų direktorius!
Nico_Moretti sureagavo į Rokas už temą
Sveikinu naująjį mechanikų direktorių, nenuvilk mūsų!1 taškas -
Pirkau, bet negavau,
Fergus_Maklaud sureagavo į Rokas už temą
Pirkau, bet negavau, Jeigu pirkote kreditus ir viską darėte taip, kaip yra parašyta čia, tada pildykite žemiau pateiktą anketą ir pateikite šios temos atsakymuose. Atsakymus matys tik serverio savininkai, todėl jūsų pateikta informacija nebus viešinama. Šablonas, Žaidėjo Vardas_Pavarde, kuriam buvo pirkti kreditai; pvz. Vardas_Pavarde Kokiu būdu pirkote kreditus?; pvz. SwedBank Data ir laikas kada kreditai buvo perkami; pvz. 2001.01.01 01:01 Ar gavote į el.paštą, kurį nurodėte paslaugų pirkimo metu, mokėjimą patvirtinantį laišką?; pvz. ne Jeigu pirkote MAXIMA, "Perlas" t1 taškas